Румъния трябва да признае еднополов брак, сключен в ЕС

Румъния трябва да признае граждански брак, сключен в Белгия между румънски гражданин и неговия американски съпруг, и да им позволи да живеят в страната.

Обратно в новината

Коментари - Румъния трябва да признае еднополов брак, сключен в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде стига с тези, че съпругата може да бъде от същия пол - та това са двама мъжеПЕДЕРАСИ или искате да кажете ,че единия е жена и как ще е жена като е мъж ! ЦИТИРАМ ТЪПОТИЯТА -"съпругата също може да бъде от същия пол"

Какво име на адвиката, а? Мелхиор.

Какво стана със "всяка държава е независима и свободна и никой не се бъркал във вътрешните ѝ работи"?? ОТАН мотан, ЕС Гейса?

Европедерастията ме докара до там, че вече не ми се пишат никакви отзиви. Вярвам вече само в едно - срещу дупедавщината да извадим калашника като спасение.

Педерастията е дефект на организма, не е нормално нещо! Не ни затривайте държавата продажни педали!

Педерастията е НОРМАЛНА за западните/англо-саксонски общества. Защото за тях е било НОРМАЛНО да си горят жените(предимно красивите) на клада. Като нямат жени как да не са изпедерастят ....

Вън от Педерасткия съюз! Не ни трябва Божия гняв.

Защо не задължат щата Тексас да го признае този брак !?

Това ни чака след като ратифицираме Истанбулската конвенция. Гответе се!

В интерес на истината и с конвенцията и без конвенцията - то и сега си важи... :(

След като всички сме парле ву франсе защо да немаме такива бракове?Мале мале пикнята не мирише тя вони навсякъде.А тия които налагат тези бракове вчера бяха в театъра.

Хора, четете! Четете и мислете! Това не е бла бла, сериозно е. Никой няма да ни спаси, никой няма да ни освободи. Сами сме и сами трябва да се пазиме.

Съдът реши!: да се наложи силово юрдическата легитимност на брака на То с Оно и да се приеме за морално, а да се поощрява юрдически необвързаните безбрачните съжителства на Тя и Той също като нещо морално!? Кой Съд? Какво е това ПРАВО? Какви са тези семейни ценности? Християнски? Евроатлантически? За какво семейство и какво общество става въпрос и искаме да изградим? Какви деца (ако ги има) ще се възпитат? Накъде върви Европа? Накъде я тласкат тези в които е Властта и парите?

Еднополов брак?! Дървено желязо!

Опаааааа.

ГОСПОДИН ПАПА,ГОСПОДИН ВСЕЛЕНСКИ ПАТРИАРХ,КАКВО Е КАЗАЛ ИСУС ХРИСТОС ЗА ТОВА ИМА ЛИ ТРЕТИ ПОЛ?АКО НЯМА ВИЕ СТЕ ЗА ИНКВИЗИЦИЯТА:ТЯ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.

А какъв е казуса, ако румънец се ожени(омъжи) за европейска крава или бик??? Има ли разлика???:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) МУХАХХХХХХХАААААААААА

Гейовете били демократи- изтрит съм, защото казах, че не сме се подписали под задължение да признаем трети пол и да разрешим еднополови бракове! Що не се гръмнете бре! Не е до омраза, а до понятия и биологически комунизъм!

И нас това ни чака! ГРОБарите ще ни го гарантират!!!

Да им е честито и хак на мамалигарите!

дошли били от Америка от там иде сичкото зло и пурнуграфия

порното си е от добрите германци....

Всъщност и по нашите съдилища вече има подобни случаи, в които гейове, сключили брак в чужбина искат да се развеждат. Тъй като по нашето право те не са женени, съответно съдилищата тук отказват и да ги разведат, така че те се оплакват по европейски съдилища, че им нарушаваме "човешките права". Нищо чудно някой европейски съд да отсъди в тяхна полза, и да задължи страната ни да признава еднополовите бракове, особено ако преди това ратифицираме и истамбулската конвенция!

"невинна" истанбулска конвенция! В цялата й прелест, с всички импотентни обяснения, как не ноже да принуди държавата да разрешава еднополови бракове и да приучва децата към педофилия, инцест и хомосексуализъм. Направете с живота си каквото искате, но знайте: лесно се постигат само провалите!

Kalin

Румънците няма да го признаят защото не са дупедавци като нашите политици!Бас хващам!

Да вземат да си ОПРАВЯТ Законите.. Само когато двама Румънци се женят, тяхните деца да получават Гражданство и документи... Педдеразите трябва да умират, за да я има Европа... Тия се чукат и с животните, също като негрите. Държавата РЕШАВА, какво е собственост на гражданите и и както е държавна Собственост.. Никой не може да накара Румъния да подари ИМОТИ и ПАРИ на чужденец- американец.. Нали 50 години живяхме при Комунизма и всичко беше ДЪРЖАВНА СОбственост. АКо умре Румънеца- Педдераз- Психопат, Румъния може да Одържави( Национализира) Имотите и парите му. Преди 70 години, Куба с Фидел Кастро, ИЗГОНИ американците и Одържави( национализира) техните имоти в Куба.

Здрасти, здрасти! И у нас ще има такива случаи. На младоженците пожелавам "Таз година булка, догодина люлка"! Да работят по въпроса. А ние няма къде да се дяваме. Ще трябва да ги приемаме тези евроатлантически ценности. Ха Честито!

Всички определящи се за различни от мъж и жена да се приемат като болни . Да се лекуват .Да им се отнемат всички права -като затворниците. Тея педали ще промият мозъците на хората и след години няма да има деца по естествен път.

Аз ще ви ги правя. КАКВИТО ИСКАТЕ ПО ЦВЯТ и ген ! Тъкмо ще позабогатея и ще модернизирам ...процесора си.

Няма какво да чаkаш! Отивай още сега и обиколи 40-те инвитро центъра в Родината..

Не може ББ да се противи СРЕЩУ пеераството. Няма как точно той ... Заложили сме на куц кон.

А те определили ли са се в брачното свидетелство кой е "съпруг" и кой "съпруга". Щото "съпругата" ще има и допълнителна защита по Истанбулската конвенция :)

Чакам времето когато в супера само да кажеш че си обратен според някоя евроГейска конвенция другите ще са длъжни да те пускат пред опашката. И всякакви други предимства за пеераси...е

чакай в скоро време някой да дойде и да ти каже, че иска да му духаш а после и да те опъне 2-3 пъти, щото му харесваш. а ти ако откажеш - да те съди за сексуален тормоз. па не дай си боже - да му счупиш няколко кокала - в името на спорта - да те съди и за хомофобия освен сексуалния тормоз.

вълнения.

Не минава ден без ДИР да пусне статия я за педераси, я за лезбийки. Отврат!!!

ми гледай само Канал 3 и СКАТ бе! Там такива няма.

Дълго време не ми дремеше как и къде се бъзикат гейовете - удоволствието си е тяхно. Обаче това изнасилване чрез закон да призная, че бъзикнята им е естествена, ме кара силно да вярвам, че някъде е зарито огромно гнило куче.

Ето го финия момент, ако момче, момиче, мъж или жена се оплачат, че са изнасилени ОТЗАД все още могат да съдят. Защо да не го направим изнадилването ЗОТЗАД легално, та да не могат да съдят. Ето ви Стамбулската конвенция. Гласувайте ... ама после няма не искам, не мога, недей.

Че единият от "съпрузите", играещ социалната роля на майка, трябва да роди дете. Иначе защо се женят?

Това не е модерно сега, майката да ражда деца. Друго е модерно ... отзад. Законно.

Правят си го и така и както си искат и където си искат. Да знаеш - като се озакони третият пол или полът като социална роля ще е лесно вече със закон да ни чипосват и роботизират. Това е то.

Ако ЕС се разпадне някога, тези сатанински закони ще продължават ли да важат ...

Искам да чуя какво казва църквата и "Агенцията за закрила на децата". Те са се свряли в миша дупка или са заровили главите си пясък и чакат! Какво чакат? Гей-лобитата, изглежда са много и са силни и са напористи. И следващите им посегателства ще са децата! За какви свободи и за какви ценности става дума?

Нашата държава трябва да вземе мерки срещу товаа безумие ... но държавата е ББ. Забравете ...

Ей така ще ни задължава и нас да признаваме гей-браковете, само че ние няма много да се съпротивляваме. Ние слушкаме, за да ни дадат да папкаме.

Явно са подписали някоя конвенция без да гледат!

Скоро гей парадите ще станат задължителни за посещение.

В някои водещи западни страни вече се борят да намалят възраста на млади момченца да могат легално да лягат с възрастни.

Че какво лошо има? Ако малките "момченца" (инак 14-17 годишни) могат да убиват,изнасилват и крадат,то какво пречи "ловът" им от чичковци да стане свободен? На кухоглавите пубери каквито са повечето в момента им трябва бой,еван и сръбска музика с възпитателна цел.

Абе голям късмет извадихме и с тоя съюз! Тъкмо влязохме и ... пак се озовахме откъм оная, шибаната страна!

Все повече става ясно, онзи с мустачките си е знаел работата. Просто е предвидил какво се готви на Европа.

"Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най-вече мразя сегашната епоха. Повръща ми се от нея" Ален Делон

След изправянето на кривите краставици и ощастливяването на яйцата и прасетата това е най-удивителното решение на супер умниците от ЕС за разрешаване демографските проблеми! И сигурно няма да е последното, така че и ние имаме шанс с мойта козичка.