ЕС официално премахна ограниченията за пътуване от САЩ и още държави

Списъкът ще бъде преразглеждан на две седмици и е препоръчителен, жертвите на COVID-19 вече са 4 млн.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

peshoa

Така самопровъзгласилите се "експерти" си въобразяват, че някакво си съединение синтезирано от човечетвотот е по-сигурно и надеждно от защитата изградили хората проболедували тази болест? Значи ваксинираните са ОК да се движат на всякъде, а естествено преборили болестта не са?!?!?! Алчността и самозалъгването, че сме богове ще ни затрият....

Аз не съм ваксиниран, така че съм доста убеден че ще живея дълго.

Все повече хора чувам да се оплакват от ваксините. Не съм против тях, но най малкото по лични мои наблюдения не е много ясно колко процента предпазват, а и не са безвредни. Шефа ми например, оня ден се оплака, че след втората инжекция започнало да му притъмнява пред очите и ще ходи на невролог. Ваксината е на Пфайзер между другото.

Може ли с две думи и накратко кой забогатя най-много след година истерия и паника?

Чакай, те сега тепърва започват. ВИждам един хубав локдаун в средата на юли!

Пропуснали сте да ни споменете и скъпите гости на Меркелица, най-голямата измет.... Те идват от на майната си. На практика цяла Африка и Близкия Изток.

До безкрай могат да обявяват нова мутации, или да пускат нови вируси за да се поддържат постоянно ограничителните мерки. Това е "Нов обществен ред", "Четвърта индустриална революция" или както искате го наричайте там.

Четвъртата индуастриална революция ще е с въвеждането на роботите и изкуствения интелект. И тогава толкова много хора няма да са им нужни, та може и други вируси да се появят, че да поизтребят и намалят населението на Земята. А накрая изкуствения интелект ще изтреби хората и ще се провъзгласи за цивилизация.

Ама много удобно сте пропуснали, че американчетата не е задължително да са ваксинирани, за да дойдат в Рая на земята - Европа. За пореден път алчните копеленца от САЩ с небезвъзмездното съдействие на прогнилите управляващи на ЕС, ни вкараха в поредната война, от която само ние ще страдаме. САЩ са вредни за света!

Те пък се избили американците да идват в България ...

А моля ти се, имаме още цехове.