ЕС обещава 6 млн. евро* помощ за Либия за 2019-а

Целта е да се осигури достъп до храна, чиста вода, образование и основни здравни грижи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС се подиграва с Либия . Те имаха милиарди долари , които са ограбени от запада , и те сега щели да им дават 8 милиона , после пак ще има панахиди за загиналите на запад от ислямисти .

А беше време когато Кадафи раздаваше пари навсякъде и това му изяде главата -дадеи на Саркузи който реши че вместо в американски долари може да се издължи в американски бомби

При Кадафи се живееше добре, без чиста вода. Дори спринцовките за еднократна употреба издържаха повече от една употреба. Дойдоха американците и развалиха всичко.

"Бая много бе, войводо" - както говореха в "Мере според мера". И тия целите 6 милиона колко ли време ще ги ядат и пият либийците, малееей!?! А ЕС колко милиона хвърли на тия, дето разсипаха Либия??? Нищо, Видовден идва рано или късно. Но идва. А лошата новина е, че за кой ли път в историята на иначе така хубавата ни Родина от последните 150 години пак се качихме на лайняната талига.

Това звучи като виц!9млн евро -хуманитарна помощ! А иначе е резултат от неистовите усилия ЕС/НАТО и най-вече САЩ да "диктуват" демокрация! Ах,да не забравим и "политическите" пигмеи -Саркози,Паси,а днес и Макрон-чо!!! А иначе,днес много плачат от бежанци!Либия е една разпокъсана държава,т.е. дълго време света, и особено Европа ще сърбат попарата,в чието забъркване силно участваха! Ако не беше Русия -и със Сирия щеше да се случи същото! Явно "политическото късогедство" е много епидимично заболяване!!!

и направиха поразии за милиарди, а след това им подхвърлят 6 милиона.

Той ЕС секвестира десетки милиардш от Либия, а сега дава по няколко милиона.

С помоща на САЩ, ЕС и НАТО бе извършена агресията срещу Либия ,Ирак ,СФРЮ,Сирия и Афганистан .На база на тази западна агресивна простотия и със съдействието на Турция , Европа в т.ч. и ЕС бяха заляти от мигранска вълна.С помоща на запада се подържаха първо талибаните ,после обучаваха и въоръжаваха Ислямските бойци от халифата да воюват срещу Сирия и Ирак. Сега ще помагаме всички та тези хора да се върнат към нормален живот съсипан от агресорите.

"Браво", успяха съсипят и тази пребогата държава! А беше време, когато милиони европейци си изкарваха добри пари, като заминаваха на гурбет в Либия, а и самите либийци си живееха доста добре.

На гурбет за добри пари се ходеше по времето на комунизма, когато и у нас се живееше добре.

Добре че те държаха полугладен та фiлийка лебец ти се виждаше ноо пари ....