ЕС няма да подкрепи американските санкции срещу Венецуела

Винаги се обявяваме срещу екстериториално прилагане на едностранни мерки, каза говорителят на комисията Карлос Руис де Гордехуела

Обратно в новината

Коментари - ЕС няма да подкрепи американските санкции срещу Венецуела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зат Иран са китаи всичко е приключено там както и Венецуела , с мижавите воина не става те са 1

Най-после едно свястно неща да направи ЕС! Едно след хиляда простотии!

не може, дори да иска да подкрепи санкциите, защото е същото жалко комунистическо село каквото е и Мадуростан.

Обора лека полека остава в изолация)))

добре,че Бойко изтегли нашият кадър

ам ся ко ши праим.? Монката да не обяви война на ЕС.

Бат Бойко да козирува и да слуша какво му нареждат краварите че ништо чудно един ден да ни сполети и нас същото.Да не забравяме че едно време Ирак и Афганистан също беха дужки с САЩ .

Осма: Не кради.

Най-после малко разум в ЕС!

Май идва време целият нормален свят да се обедини и наложи пълно ембарго на САЩ и на неговите неадекватни решения- те май се взеха много на сериозно и си мислят, че целият свят зависи от тях На никого не му пука за техните санкции- всимки страни под санкзии си функционират нормално, правят си бизнеса и от това ще пострада след време само САЩ, основно народа ,превърнал се в данакоплатеци спонсор на откачените си ръководители.

Супер! Принципно решение! Браво!

Всъщност заглавието лъже. Ес няма да подкрепи мерки срещу държавата но можело да разшири черния персонален списък. Щатите налагат санкции не на държавата а персонално на Мадуро и на правителството. Тоест ако министъра на финансите разпише заповед за трансфер на пари, понеже се подписва лично, санкциите ще бъдат наложени. Демек ес тихомълком пак се подложи и се надупи.

Комунисти

Сакън! Да верва или да не верва?!?

ЕС се осъзнава и ще изрита САЩ, това е бъдещето. То, САЩ големи нахалници, голяма работа.

Най-сетне нещо разумно в този смешен ЕС.

Крайно време е ЕС да се отскубне от американските си началници, да направи собствена армия и да търгува с който предложи най-ниска цена!!!

Пълни идиоти тези хамериканци-начело с вожда си!Но възмездие ще има!!!!!!!

Едно правилно решение. Ако подкрепят санкциите означава да дадат венецуелския петрол на САЩ и с това да станат още по зависими от Вашингтон.

Има една малка подробност. В момента венецуелският петрол отива точно в щатите и това не е от днес или от вчера! Всичко, което не се преработва във Венецуела винаги е заминавало за ФАЩ. Освен всичко това част от петрола се връща обрат под формата на горива, защото рафинерията им не може да преработи достатъчно че да осигури нуждите на населението. Преди беше най-големият износител на нефт в света с най-големите залежи и износът (всичкия) заминава за ФАЩ. Не случайно това е единствената държава в света, където литър вода струва повече от литър бензин!!! Едно време Чавес искаше да им вдигне бензина с един цент е настана гражданска война. Отказа се. После и МЪДУР-о искаш а същото и той се отказа. Така че къде ще отиде нефта им е ясно, защото и сега там си отива. Въпросът е, че няма кой друг да им го купува в региона и да плаща. А щатите и бездруго им го изкупуват по-евтино, а на всичко отгоре не искат и да им плащат.

Stan Stan

Руснаците и китайците строят рафинерии във Венецуела. Сигурно са започнали работа.

Европа взе да се опъва на американопедалите с техните безумия.