ЕС налага санкции срещу севернокорейския министър на отбраната

Наложени са също мерки срещу служители в завзетите от РФ украински области и на отговорни за депортирането на украински деца

Обратно в новината

Коментари - ЕС налага санкции срещу севернокорейския министър на отбраната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да си пълен идиот, за да правиш едно и също много пъти и да очакваш различен резултат..

Няма никакво севернокорейско оръжие за Русия! Това пропаганда на Москва! Цял свят знае, че санкциите работят, а в Северна Корея нищо не достига, магазините им са абсолютно празни, ако ги има изобщо. Там ядат суров ориз и пасат трева, само Ким разполага и нарежда. Страната е толкова изостанала, че всичко се прави на ръка. Понеже нямат горива, на военните паради бутат цялата техника и си разделят една туба с бензин между един хеликоптер и един стар съветски изтребител. Там снаридите си правят от чугунени тръби и пълнят с пирони и барут от кибритени клечни. Няма смисъл да се налагат санкции на Северна Корея. И на Русия също няма смисъл, защото тя привършва чиповете от перални и няма откъде да си вземе нови, защото 80% от чиповете се правят в Тайван, а Тайван е на страната на САЩ и евроатлантическите сили!

Поредното напълно безмислено "упражнение" на Еврогейските палячовци. Докарахте се дотам, че вече никой не Ви взема насериозно.

санкции срещу министър? това си е почти като обявяване на война

на Израел?

А него това интересува ли го?

и ще ти дам един подходящ пример преди около пет месеца кадиров се жалваше, че има санкции срещу майка му и предлагаше размяна, дон, 20 украински военнопленика срещу възможността майка му да може спокойно да се разхожда, дон, в гадната гейропа и да си харчат гадното евро, дон. Има видео в тубата, напишете кадиров санкции, че не позволяват линкове.

не е за вярване колко безпомощен е запада .Знаеше се че не е някаква сила която да противостои нито на Русия нито на Китай, дори на северна корея, но толкова безпомощен вкаран в капан от който ням излизане......

Шило

Санкциите в какво се изразяват? Че няма да има гей парад в Москва и Пхенян?

как може едни военни и икономически джуджета като запада / едни ошушкани 5% маргинали/ да налагат санкции на Русия или на света. Нали го гедаме мача 8 години -15 60000 0000000 санкции водещи до погром на самият оскотял и фалирал запад. Смях

Чак сега ли? ....... след две години! Добре сте се сетили.

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснак!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

Баща ти е РУСНАК нали ???? Познах а ???

Ай и министъра се уплаши от тези евроджендъри . Тъпанари!

Дреме му на шмайзера !!!

Ся сигурно ще искат да арестуват и Шойгу. Да ви еб....а май...та европедалска

Еха, много оригинален подход. Със сигурност ще даде резултат, както предишните сто пъти.

Е са шойгу са предаде.

Направете санкции на слънцето и ако може да излиза от запад и да залязва на изток. Те тогава може да ви се получат нещата!!!

Да питам за един прЕятел ... Росатом и поопечните му що така не ги санкционират ? Че от там вади милиарди Путя ? А де ? :)))

А Шойгу си го премести в другия крачол. ЕС за безполови трътки.

Абе мислих си, ако вземе че се случи нещо с нашият любим еврейн-фашага Зеленски какво ще правим? Това ще е монументална загуба за демократично-ционисткият свят, но слава демони имаме достоен заместник и напълно свободен! Хуан Гуайдо - следващият президент на Украйна. Да подкрепим демокрацията с опит. Човекът е управлявал несъществуващи страни и преди това. Не много успешно може би, но нещо е повече от нищо.

ПИПО

Някакво дежавю за 13 ти път ли усещам :) То без санкции май щяха повече да им навредят. Благодарение на тях Русия, стана по силна и по мощна от всякога.

Скоро ще бъдат въведени санкции за всички области на Украйна!

Санкциите не работят - за това веднага ги махнете. С стези санкции превърнахте Русия от аграрна държава в индустриална машина, която изцяло се самозадоволява. От чипове, до оптични сензори и луксозни автомобили.

Сигурно ЕС е забранил на руски танкове да влизат на собствен ход в ЕС! ха-ха

БУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

АхахахахаххахахахахАХХАхахахах - ЯКООООО!!!

Руския военен министър е в потрес, почнал е да си разплита десния чорап. Безъбото уродливо и сатанистко творение ЕС е наложило санкции, които ще засегнат преди всичко самия ЕС.

премести си крачола за по удобно

Напиках се от смях...

сега ще обявяваме война и на република Тува