ЕС налага най-суровите досега наказателни мерки срещу Беларус

Споразумението беше постигнато на среща на външните министри в Люксембург след седмици тежки преговори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Путин и Лукашенко, само как успешно мачкат деградиралите еврогейски чиновници.

Дано по-скоро братска Русия да освободи Европа от тази еврогейска диктатура.

За братска Русия няма да има, ама на тебе ще ти напълня устата така, че и от ушите ще потече. Луд боклук с три думи в устата и братски кур в задника

Ще си смучеш спермата сам Долен дрогиран герберски педераст За такива като теб съм приготвил специална килия в ЦСЗ

Не преживявай толкова, путко И за теб ще има от вкусната Бяла течност Само изплези мръсен език и си готов

"Братска" Русия да си направи Евразийски съюз и там да си прилага "демократичните" методи на управление. А тебе да приемат като почетен член и завинаги да се ползваш от руските "блага".

А бе кухавел, защо не стегнеш чемодан за братски Магадан и не се освободиш от европейската тирания?!!!

Пенсията за простаците в братска Русия е много малка Няма да ми задоволи лудите потребности

Добра новина за Китай, Русия и Дубай. ЕС сам им поднася още една държава за съюзник.

Поредното потвърждение, че Европа се управлява от тъпаци!

Европа е за европейците, матрьошка!!!!

Май по-скоро е за меки китки, с примекси на разни-станци

Всеки който си мисли че може да мачка и изнудва Белорус с някакви си санкции може да иде да ги цуне по белите руски дупета.

Колкото санкциите имаха успех срещу Русия, толкова и срещу Беларус. Единствените загуби се оказаха за ЕС. Тези санкции развиха промишленоста на Русия и силно намалиха зависимоста и от запада. Да оставиме на страна, че основната търговия на русия не пострада а напротив! Санкциите са напълно безмислени и често с обратен ефект!

Затова не могат да пуснат новия пътничеаки самолет Сухой защото част от авиониката се внася от сащ ! Високите технологии не са като земеделието - панимайш!

Ти ще ядеш високи технологии.

Налага му най-суровото nъpgeнe на Лукашенковия. Тези могат само за смях да станат. Айде да се разкарват от историята, че ни писне.Да отиват подир социализма....

Няма полза от санкции. Или го търпят какъвто е или го свалят. Ако се прави второто е добре да е бързо и впоследствие белорус трябва да и се помогне, за да не я завладее мафията. Полза от преход подобен на българския няма. А всъщност в по-богати държави като Сирия и Либия нещата станаха много по-зле дори.

С една дума мощно "Трът"!

Мачкай комунистите!

И брюкселските ли ?

Еврогея осмислят съществуването си със санкции срещу Русия, Беларус и геноцид срещу европейците...

А горният рашки пеераЗ раждан лично от брежнев преглъща удобрение и прокарва с бояршник ли вата ?

Време е братска Русия отново да освободи Европа, но този път цялата.

И като се събуди па ти привързали ръкавките зад гърба?

Пак имаш мокри сънища .

А бе кухавел, защо не стегнеш чемодан за братски Магадан и не се освободиш от европейската тирания?!!!

Беларус отказа участие в Ковид истерията и сега ще плаща. А президентът на Танзания, който тества папаята за Ковид и тя излезе болна, умря набързо от сърдечна недостатъчност. Предполагам новия им президент вече е поръчал ваксини. А и при нас новият мистър бързо смени плочата и влезе в час.

Според последната информация за общата смъртност в Беларус, която е за периода април-юни 2020, повишението й надвишава около 15 пъти официално обявените към края на юни починали от ковид. След това беларуските власти не публикуват никъде подобен тип информация. Дори още след март 2020 прекъсват регулярните тримесечни публикации на сайта на статистическия си институт. Защо ли? Сигурно защото папаята е болна, а президентът и вицето на Танзания се споминаха от неизвестна болест в рамките на няколко месеца.

Считай за какво иде реч... За прошлый год население Беларуси сократилось на 60,6 тысячи. Это на 41,6 тысячи человек больше, чем в 2019 году. Однако без новых данных узнать, сколько из них умерло, а сколько переехало, мы всё ещё не можем. В превод - населението на Беларус за 2020 е намаляло с 60,6 хиляди, което е с 41,6 хиляди повече от 2019. Обаче без нови данни не можем да узнарем колко от тях са починали и колко са емигрирали.

А ти си олигофрен. Тези статистики кой ги пише г-н олигофрен, нали пак тези същите хора. Каквото напишат това е, ако напишат 200 поминали са 200 ако напишат 300 са 300. Ти ли ще провериш колко са. Тъпак

Божеее, тия клоуни от еврогейсъюза се имат за някакъв фактор, смешници.

Що рашка говняшка не наложи санкции на ЕС бе смешник ?

Сигурно Беларус ще спечели от санкциите. Въпросът е тогава защо не си ги наложиха сами още преди три години, вместо през цялото това време да работят против националния си интерес.

ИБАНИЯ ПАААСЛЕДНО АКТУАЛНО ИНФО.... ТИРАДЖИТЕ ОТ ХОЛАНДИЯ НА ПАРКИНГА ЗА ТИРОВЕ ДЕТО ТЕ ПОРИХА НЕ БИЛИ СИБИРСККИ МУЖИЦИ... РОШКО А. УКРАИНСКИ БАНДЕРОВЦИ.... КОЛЕГИ НА ЕСЕСовеца ДЬОРТ ШВАРЦ, НАЦИСТА ПАЛПАТИН-СОРОС.... ТОВА Е ЛЮБИМИЯТ МУ ПОРНО ФИЛМ - "ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА РОШКО В ХОЛАНДИЯ"......

Щом чуя за ЧОВЕШКИ ПРАВА от устата на евроатлантиците, се сещам за "Пътят към АД-а е постлан с добри намерения". Или, както каза НАТО-вец НОМЕР 1, Йенс Столтенберг: "БОМБАРДИРАХМЕ Сърбия, ЗА ДА ЗАЩИТИМ ЦИВИЛНИТЕ граждани" :(

Да здраствует коминтерна ! Да здраствует гулаг ! Сорри скъпа но от ден на ден все по-ниЗко падаш в соц клакьорството си !

Дреме му на Лукашенко че на срания Евросоюз кучето не гони зайци. Ама направо не може да спи. Европа го направи герой о очите на хората и го вкара направо в ръцете на Путин.

Фашисткото жуже Пу успя да си придаде особено мъжествен имидж. Но всъщност е един женски, репродуктивен орган. В Чечня клекна и сложи Кадиров-протежето, за да не режат чеченците руски глави. Демек-капитулация. В Украйна - протежето Янукович. Демек-капитулация. В Болгария - Пятая колонна - паплач от продажници и копейкаджии-еничари. "Освободените, и те ли не ни обичат?" Да, представете си, и те не ви обичат. Реално "фашисткий карлик" никъде не постигнал нищо без рушвети, проституция и надупване. И платена пропаганда.

ЕС и САЩ направиха това което,Владимир Путин и Лукашенко не успяха да направят 30 години!! Направиха ги една държава!! Беларус ще бърза да стане член на Руската Федерация ,за да бъде Защитена Военно и Икономически ! Запада е безидеен Рекетьор !

А Украйна скоро ще е член на НАТО, и НАТО е вече на един куршум от Москва, не Москва от НАТО. И Прибалтийските държави.... И Грузия от юг... Тогава дано зарберете, че колкото повече безсилното дерьмо Пипи стиска, толкова повече му се изплъзва между пръстите...

Беларус и Русия ще станат една държава чак тогава, когато Лукашенко слезе от власт и наследникът му поеме курс на запад. Тогава двете държави ще вземат решение да се обединят на организиран от руските власти референдум.

Логиката на събитията все повече ни тика към версията , че опозиционерите зад граница и Западът пожертвапа този суяк Простакевич за да спасят и активират протестите. Ама белорусите нещо не еб..ат да излизат пак на улиците.

Не мога да обичам едни азиатски свни, за които ние сме просто поредното завоевание и частна "губерния". Не забравяйм че все пак са ни освободили за да ни поробят и за да следват собствените си имперски интереси. Всякави глупости за братушки и братя са залъгалки за лумпенни. Руските изрди винаги са имали гаддно, имперско и собственическо отношение към нас.

Не разбира се. Ти можеш да обичаш единствено големияТ, черен, афроамерикански хой. Щото ти плащат!

Точно копейкаджийска свиня да говори за плащане и тролове....

Смачкания европейски съюз налага санкции и има 50 пъти по голяма икономика от Великата Русия нагъзена между две големи сили ЕС и Китай....та много е велика хахахахахахахаххайайайайайайайайсйайсйайайауауауауауауауауааубуабуакукундрели русо облъчени хахахахаххихихи

Проблемът на Владко е, че си въобразява, че може да се отнася със западните лидери като с равен, а равен той не е. Държавата му, макар и огромна, е скапана, военната му сила е смешна пред западната. Да продължавам ли... Веднъж казах, че Владко е точно едно малко момиченце, намерило гримовете на майка си, намацало се с червило и отишло "барабар Петко с... жените".

ти владко го остави, ти кажи на тебе къв ти е проблема, че се посираш от зор ве добитък троляшки? ббаахаха

я прочети тук кво пишат ве икономически труп . ббаахаха Благосъстоянието на българите е с 39% под средното за ЕС

Абе кукундел. Пий си хапчетата бре.

Нищожеството с име на женски полов орган, колкото и да си придава образ на способен да спаси държавата си лидер, е всъщност един пълен некадърник. Русия умира, икономиката и се свежда само до износ на оръжие, което почти никой не купува. И износ на енергоизточници. Младите бягат, огромни територии са обезлюдени, морален упадък - пълен. Мафиотщина и олигархщина - тотална. Фашисткий карлик е един отчаян човек, и това е самата истина. Добре прикривана истина.

Децата ви бягат, жените ви са к.у.р.в.и, старците ви мизерстват и мрат, вие вечно продаващи се помяри и прститутки. Не съгласни? Да продължавам? Има ли други толкова долни като вас? Къде? В Европа, в Азия? В Африка? Не народ, а... знете какво. Скапани български нищожества, как не ви изклали тypчyля за пет века.

Как ни изтърпя Падишахът 5 века? .. ? Бактшсатека и се оттегли с достойнство след последната Руско-турска...

Месечната заплата в ЕС: под €700 на изток и над €1500 на северозапад България остава с най-ниското месечно възнаграждение 18:47 | 5 февруари 2021 | Редактор: Лилия Чалева 9 330 Към 1 януари 2021 година от общо 27 страни членки на ЕС 21 имат минимална работна заплата на национално равнище. Само Дания, Италия, Кипър, Австрия, Финландия и Швеция нямат, отчита днес Евростат. Като цяло месечната минимална залата е под 700 евро на изток и над 1500 евро в северозападната част на ЕС. Страните с национална минимална заплата могат да бъдат разпредлени в три основни групи по размер, изчислен в евро. През януари 10 източноеропейски държави имат минимална заплата под 700 евро на месец: България (332 евро), Унгария (442 евро), Румъния (458 евро), Латвия (500 евро), Хърватия (563 евро), Чехия (579 евро), Естония (584 евро), Полша (614 евро), Словакия (623 евро) и Литва (642 евро). В пет страни членки, разположени предимно на юг, размерът варира между 700 евро и малко над 1000 евро месечно: Гърция (758 евро), Португалия (776 евро), Малта (785 евро), Словения (1024 евро) и Испания (1108 евро). В останалите шест държави - на запад и на север, минималната заплата е над 1500 евро на месец: Франция (1555 евро), Германия (1614 евро), Белгия (1626 евро), Нидерландия (1685 евро), Ирландия (1724 евро) и Люксембург (2202 евро). За сравнение федералната минимална заплата в САЩ възлиза на 1024 евро за януари 2021 година. Разликите са по-малки при изглаждане на ценовите различия, уточнява Евростат. След елиминиране на различията в ценовите равнища, минималната заплата варира от 623 месечно в стандарт на покупателната способност в България до 1668 в Люксембург. Това означава, че най-високата е с 2,7 пъти над най-ниската.

Руснаците са най-нещастния народ в света и са за съжаление. Преживели стотици години крепостничестно /роби/, царско самодържавие, ленинизъм, сталинизъм, комунизъм, червена диктатура, брежневизъм, сега путинизам. Става въпрос за обикновения руснак, който пие като смок, да забравя от време на време, че живурка в този "рай" на земята.

Яж ми к. ро в Симитли.

Дреме му на Лукашенко, зад него стои Великата Русия, а не един смачкан Евро Съюз!

Ще има и по - сурови.

И ?

Скъпо ще излезе на Беларус, желанието на Лукашенко да се разправи на всяка цена с изнервилото го блогърче. Едно е да се изживяваш върху собственните си поданици, друго е да застрашяваш сигурността на европейски граждани.

По принцип свободата струва скъпо, но в случая не вярвам да нанесат същественни щети.

Ще легне Луката на Русия, няма друг изход вече. Досега хитрият колхозник си играеше на топло студено с Путин. Няма мърдане вече.

Дръжки

Сибирските пияни мечкоеби са изкуствена нация от агресивни и примитивни варвари. Варягите ви изкараха от землянките. Българите ви дадоха писменост. Ромеите ви дадоха вяра. Европейците ви дадоха цивилизованост. Нищо свое не са създали, само крадат и копирт и после се кичат с чужди лаври. Даже водката не са измислили.

Тичам сега да си избереш липите. Не е здравословно да ги гълташ

Ако западняците имаха грам мозък биха направили всичко възможно да задържат Белорус в икономическата си орбита. Батката дори работеше реално за тях, нарушавайки ембаргото, но глупаците тръгнаха на санкции. Изводът е че "колективният запад" колективно е изкукал.

Русофилска и Най-бедната в ЕС България по-богата от всички в Евразия! Средна нетна месечна заплата в евро: русофобска Естония - 1204 евра русофобска Полша - 880 евро русофилска България - 554 евро Сърбия - 508 евро Северна Македония - 436 евро Русия - 433 евро Казахстан - 351 евро Молдова - 316 евро ислямистка Турция - 299 евро Азербайджан - 295 евро Беларус - 261 евро Армения - 249 евро Източник: List of European countries by average wage Линк до източника: https://tinyurl.com/qbn8guk

аве кукундел, няма ли да спреш да ръсиш стакмистики, глупости и откровенни лъжи? Колко ти плащат? Да ти дам 5 лева че да се напиеш и да се махнеш?

Месечната заплата в ЕС: под €700 на изток и над €1500 на северозапад България остава с най-ниското месечно възнаграждение 18:47 | 5 февруари 2021 | Редактор: Лилия Чалева 9 330 Към 1 януари 2021 година от общо 27 страни членки на ЕС 21 имат минимална работна заплата на национално равнище. Само Дания, Италия, Кипър, Австрия, Финландия и Швеция нямат, отчита днес Евростат. Като цяло месечната минимална залата е под 700 евро на изток и над 1500 евро в северозападната част на ЕС. Страните с национална минимална заплата могат да бъдат разпредлени в три основни групи по размер, изчислен в евро. През януари 10 източноеропейски държави имат минимална заплата под 700 евро на месец: България (332 евро), Унгария (442 евро), Румъния (458 евро), Латвия (500 евро), Хърватия (563 евро), Чехия (579 евро), Естония (584 евро), Полша (614 евро), Словакия (623 евро) и Литва (642 евро). В пет страни членки, разположени предимно на юг, размерът варира между 700 евро и малко над 1000 евро месечно: Гърция (758 евро), Португалия (776 евро), Малта (785 евро), Словения (1024 евро) и Испания (1108 евро). В останалите шест държави - на запад и на север, минималната заплата е над 1500 евро на месец: Франция (1555 евро), Германия (1614 евро), Белгия (1626 евро), Нидерландия (1685 евро), Ирландия (1724 евро) и Люксембург (2202 евро). За сравнение федералната минимална заплата в САЩ възлиза на 1024 евро за януари 2021 година. Разликите са по-малки при изглаждане на ценовите различия, уточнява Евростат. След елиминиране на различията в ценовите равнища, минималната заплата варира от 623 месечно в стандарт на покупателната способност в България до 1668 в Люксембург. Това означава, че най-високата е с 2,7 пъти над най-ниската.

България не е русофилска . По-скоро 50/50. Не гледай плюсовете тук. Те са от заблудени създания с комплекс за малоценност.

Руснаците са едни генетично увредени хора, диви, агресивни, примитивни. Нямат нищо общо с цивилизованият свят. Русия е клоака, младите бягат, старите мрат, олигархия и мафиотщина - тотално. Но те са си свине и нямат нищо против, щом така желае хипофизното урудче.

В момента в Беларус 50% от населението бърза да си го премести. А на другите 50% и е през оная работа. Ужаст некакъв.

Ми да. И аз не разбирам защо цялата Пятая колона и копейкаджийските тролове сте се разпищели толкова?

Аз знам какво би намалило омразата към Русия: Първо, оставяте Балканите и България на мира, за да се развиват като цивилизовани, европейски държави. Второ, спирате да гледате на гореспоменатите като "сива" и буферна зона против НАТО или когото да е. Нямате врагове. Имате измислени призраци. Трето, спирате рублите към всякаква Пятая колона, рубладжии, еничари и всякакви платени парцали. На всички им е ясно, че така работите, българите не сме и-диоти. Ясно е на всички, че използвате слявянството и Православието само като инструмент за налагане на имперските си интереси. Четвърто, отказвате се от всякакви имперски мераци към Балканите и България. Искате си империята и зоните на влияние, но вас никой не ви иска. Гледайте си придворните пионки - Лукашенко, Кадиров и т.н... ние НЕ сме ви такива.

Абе руски и белоруски задници - що не отидете там,а седите в ЕС и ядете хляба тука....а.... викате пълно право е наложили пълен диктат главорези да си правят каквото искат в държавата и даже да си залавят търсени опозиционери на борда на самолети на чужди държави ....значи само да ви кажа ,че един съюз не може да е съюз без да има твърда ръка по отношение на тези които хем чакат ЕС да им дава хляба ...справка ЕС им е основен търговски партньор ,хем се опитват да си прокарват интересите и да създават разкол...ами да го духат...и го духат....лошото е че и обикновените хора са жертви но няма как иначе....нали не работят санкциите нали могучая процъфтява...Путин орева на пресконференцията света как страдали видиш ли американските компании...колко елементарен опит да създава разколи...то КГБ то само това може.....

Чакам да видя как ще му го накривят сега на Батката ! Сигурно не ще може да го прехвърли в другия крачол?

Добре, че дядя Путя. Иначе Батката съвсем ще я закъса.

"ЕС налага най-суровите" защото е на зелена енергия и с нея не може да ги сготви като хората.

Абе, задочните фенове на Газпром, що не отворите Гугъл и да видите че ЕС зависи от Русия за колосалните 20% от енергията си? Ако утре изчезнат тръбите, това за ЕС ще е максимум досадно.

Ако са "колосални 20%" защо тогава от години се дрънка за "руска зависимост" и "диверзификация"?

триточков малограмотник, да обясниш нещо за СП2? Те германците си го правят ей така за спорта и то с уж най-големия диктатор,а? Ала-бала! :D

Унищожете този гнусен мустакат изрод. След него и джуджето в кремъл.

:))) И що ни призоваваш нас - тичай ги претрепи ти! Ние ще ти ръкопляскаме във форума на ДИР!

А оди, пробвай ти!

НА теб ли ти пречи , как? Хайде не ставай смешен, има си народ в Белорусия, той да си решава.. Ако Западът иска около милион нови емигранти, този път белоруси - това е друга работа...

Брао, бье! Да напомня на умните ни министри - Беларус и РФ имат договор за създаване на съюзна държава от 1996 г.! Досега го задържаха само в сферата на икономиката и то - частично, ама ние насила ги тикаме към последната крачка. Защо бе?! Налагате санкции?! Мнооого умно! Както става винаги, от санкциите си патят обикновените хора. Санкции срещу Русия, Китай, Иран... И какво постигнахме?! Омразата на обикновените хора и национализмът им се засилиха. И подкрепата за диктаторите и режимите. Кой е обеднял или пострадал лично от санкциите?! Путин, Си, Ким, аятолахът Хаменей, Асад???? Или обикновените хора? Пука му на Лукашенко! Насила обединявате хора и страни срещу ЕС и НАТО, а после се вайкате! Нарушавали му правата на тоя, па на оня... Ама санкции срещу Саудитска Арабия и Пакистан няма, нали? Щото там изобщо не нарушават права нали?! Баси и лицемерието!

И какво от това? Брутния вътрешен продукт на Русия е съизмерим с този на Нидерландия, примерно. А къде е Беларус в случая?

И Нидерландия даже не е. Италия е по-близко сравнение. Нидерландия води Русия даже по износ на земеделска продукция.

Койя е главната ,най-голямата жертва на лукашенко.Ми белуруския народ.Така че народа на белорусия е врага на лукашенко..Тогава какво?Ми най-ПРОСТОТО.ОТВОРЕТЕ ОЧИТЕ НА ТОЗИ НАРОД.Как се прави такова нещо.Ми с ПРОПАГАНДА.Не сим експерт по пропагандата.Но тя си има теория.Заитересованите да попитат експертите как се прави такава пропаганда.За да придобиете интуитивна представа за силата на пропагандата погледнете как ВЕЧЕ КОЛКО ТАМ ГОДИНИ СЕ ВТЪЛПЯВА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЧЕ НЕМСКИЯ ИДИОТ АДОЛФ ЕПРИЧИНИЛ ВСВ.КАК СЕ ВТЪЛПЯВА НА ХОРАТА ЧЕ съветската русия е "ОСВОБОДИЛА" европа от нещо наречено фашизъм."Освободила" А?Голямо "освобождаване" на изт. европа...Или пък как се ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА В РУСИЯ-"ПАТРИОТИЗЪМ"...кАК С ПОМОЩА НА 56 милиона жовота на руски хора СЕ ВЪЗПИТАВА "патриотизма".По време на войната е било силно разпространено следното "ПАТРИОТИЗИРАНЕ": 200 ГРАМА ВОДКА на ушанка И ПОЛИТКОМИСАРА С ПИСТОЛЕТА В РЪКА ЗАД ГЪРБА НА ВОНИЦИТЕ.Който не е "патриот" е гръмнат от политкомисара.Чрез насилие хората в русия а и в белорусия се заставят да покрепят своите ПАЛАЧИ.Айде да си представим КАКВО ШЕ СТАНЕ С ХОРАТА В РУСИЯ АКО ТАЗИ ВЪРХУШКА В КРЕМЪЛ БЪДЕ ПРЕМАХНАТА. КАКВО ШЕ ЗАГУБАТ "ОБИКНОВЕНИТЕ" (ах как "обичам" тази дума ) ХОРА АКО ТОЗИ РЕЖИМ БЪДЕ СВАЛЕН.И РУСИЯ БЪДЕ "ПОРОБЕНА" ОТ СВОБОДНИЯ СВЯТ.Аксиома ГУБИ ТОЗИ КОЙТО ИМА НЕЩО.НЯМАЩИЯ НИЩО НЕ ГУБИ ЩОТО НИЩОТО НЕ СЕ ГУБИ.Хората в русия НЯМАТ СВОБОДА-НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ЕДНО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО.ТЕ СА РОБИ НА РЕЖИМА.Така че според аксиомата НЕ МОЖЕШ ДА ЗАГУБИШ СВОБОДАТА СИ СЛЕД КАТО СИ РОБ.щЕ ЗАГУБАТ МИЗЕРИЯТА СИ ЛИ В КОЯТО РЕЖИМА ГИ ДЪРЖИ.дали за такава "загуба" ,някой би съжалявал...Едва ли. ЕДИНСТВЕНИТЕ ГУБЕЩИ СА ТЕЗИ ОТ ВЪРХУШКАТА.И ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА В РУСИЯ ОТ 1989Г ИЛИ 1990Г.ВСЕ ЕДНО.ЗА ТОВА ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ МАСОВА ПРОПАГАНДА СРЕД ПОРОБЕНИТЕ НАРОДИ.зА ТОВА СИ ИМА НАУКА И НАЧИНИТЕ СА ИЗВЕСТНИ.Вие за какво си мислите русия ОКУПИРА ЧАСТИ ОТ УКРАЙНА.ЗА ДА НЕ МОЖЕ УКРАЙНА ДА ТРЪГНЕ ПО НОРМАЛНИЯ ПЪТ.Ако украйна бъде оставена свободно да се развива след 5-10-,най-много 15г КОГАТО РУСНАКА ПОГЛЕДНЕ ПРЕЗ ОГРАДАТА И ВИДИ КАКВО Е ДА СИ СВОБОДЕН ЧОВЕК ,КОЛКОТО И СМАЗАНО ДА Е ТОВА ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО ,ЩЕ ЗАПИТА ТЕЗИ КОИТО СА ГО ДОКАРАЛИ ДО ТОВА МИЗЕРНО СЪЩЕСТВУВАНЕ З А Щ О ? ? ?зА ТОВА И УКРАЙНА НЕ СЕ ОСТАВЯ НА МИРА ОТ ВАРВАРИТЕ В КРЕМЪЛА.ТЕХ ГИ Е СТРАХ ОТ СОБСТВЕНИЯ ИМ РУСКИ НАРОД. И тогава баснята за "патриотизма" и за "богатствата" ,КОИТО НЕКОЙ СИ,НЕ ЗНАМ КОЙ ,ИСКАЛ ДА ГИ СВИЕ.Хаха .ПРОЧЕЕ,КОЙ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТЕЗИ БОГАТСТВА?"ОБИКНОВЕНИТЕ" ХОРА В РУСИЯ ЛИ....ХАХА И аз се чуда как може да има толкова умен човек като мен,но тва си е мой "проблем".Всъшност ПРОБЛЕМА МИ Е ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ И ВИЖДАМ ИСТИНАТА ЗА НЕЩАТА КАКТО ГИ ОПИСАХ МИ Е ЧЕРНО НА ДУШАТА...И СЪМ БЕСЕН.Тва е гаден проблем....Да гледаш КАК ЕДНА МАЛКА ШАЙКА ШИБАНИ КОПЕЛЕТА СЪСИПВАТ ЖИВОТА НА ЕДИН НАРОД ЗА ДА ЖИВЕЯТ ТЕ ....А другите да го духат,да мрат,все едно....

Направо си майстор на късия разказ хубаво се посмях на нелепостите дето са ти в главата :)

Еееех русссскиййй,по- продажни от руските подлоги едва ли са се раждали на тоа свят.Русссский ако ти дадат кинти ,явно ше се смееш...Ама за кинти ше отпраскаш ли майка си...почти съм сигурен ,но все пак ти кажи

Пуча не мина и свинете се разгрутяха! Свиквайте!

Следващата със санкции като беларус се очертава България с мутри вън, чалгата, чорапа, дубаеца, кремлин дългоруйкий, бибикян, барбарон, гаргамел и всички от отровното трио и компания...Хайде наздраве! Чудесна новина!

Жипката забрави, цървуле!

Почакай! Пъвия пакет почна към България със спирането на евро проекта ония ден...режима на клепоухия, като достигне хайг-левел ще ви го заковът със такъв пакет от санкции като келявия днеска...:D

А за принудителното приземяване на самолета на боливийския президент, на който си мислеха, че е дисидента Сноудън, кога да очакваме санкции към Австрия, Франция и САЩ ?

Стига бе не разбрахте ли че това е политически самолет на който може да се откаже прелитане във въздушното пространство и точно това се е случило Германия и Франция му забраняват да прелети през въздушното им пространство Австрия се съгласява самолета да презареди само ако боливийския президент разреши претърсване, макар и доста подмолно е напълно законно! При гранжданските полети си има международна директива която е призната от Беларус и според тази директива граждански полети не могат да бъдат пренасочвани принудително! Като са били толкова сигурни в правотата си Беларуските власти защо лъгаха, защо не казаха направо отклоняваме полета да арестуваме журналист на борда! Русия излезе с мнението че това била вътрешна работа на Беларус! Какво ли щеше да каже ако Литва или Латвия отклонят и принудят руски самолет да се приземи и арестуват някой на борда на самолета, когато самолета прелита от Москва към Калининград например!!!

Вярваш ли си на тъпизмите, които си написал? Защо не вземеш нещо да прочетеш, преди да решиш нещо да напишеш?

Има разлика кога нещо се прави "по правилам" и кога "по понятиям". Самолетът с предполагаемия Сноудън кацна защото му отказаха прелитане. Не са го гонили с изтребители. Ааа и никой не е влизал вътре, макар че учтиво попитаха. Сипаха си му тунджа и отлетя.

Лъжеш!

Съдбата на диктаторите -Чаушеску, Садам,Кадафи,Лукашенко...

Ти Чаушеску къде го слагаш ? Какво знаеш за него и Румъния през соца?

И ,Хоп! льотчиките му го докарват на ку..а на батката.А ,де?

"Пакетът включва икономически санкции срещу сектори, носещи приходи на правителството на беларуския президент Александър Лукашенко" A хората, които работят в тези индустрии...те не получават ли доходи? И санкциите не са ли срещу тях и техните семейства? И не е ли всичко това долно и аморално? Това как изглежда от морална гледна точка? Като нещо морално ли? Съмнявам се. И не тикаме ли Беларус право в обятията на Русия с тези мерки, което ще е голяма политическа и икономическа грешка. И в края на краищата, защо не ги оставиме сами да се оправят, а трябва нещо да им налагаме? Да не би ЕС да е Господ Бог?

Ами тези хора да обесят Лука.

Изолирани, но не и поробени като нас!

Да колонизираме и ние РСМ. :)

А тия що не откажат газта и нефта от тръбите на Батката ?

Как? А кой си бърка сам в задника?

Всъщност са отказани от половин година, когато руснаците си пуснаха лайната по тръбата и прецакаха дори беларуските рафинерии. Други въпроси?

Е, гаа ти"подметката" !

ама верно ли ве ибан в охуто бохо? я дай да видим къде това дет се отказали ве колибар умирисан?

Що все гледате в чиниите на другите. Надали има по разделен народ от нашият точно по тази причина. Добре е когато си малък да имаш по голям приятел. Давам пример Сърбия, която не обичам. Германия построи голям завод на Continental, FIAT строи пак там завод за 2 модела коли, Русия им даде куп военна техника без пари, Получават газ на по добри от нас цени, сега е в проект завод за литиеви батерии защото там са 19% от световният Литии. Е... Нито са в НАТО нито в ЕС а имат пъти по изгодни оферти от нас.

А,ти що гледаш в чинията на Сърбия!?

Строят в Сърбия щото е евтино. И корупцията им е евтина.

С тези санкции всички от Руската федерация ще избягват да търгуват с ЕВРОПА ще търгуват с Китай или Арабските страни.

То пък щото руският пазар един огромен, огромен. Всъщност по-малък от испанския...

много си тъпо павелско миризливо гюбре. само москва е колкото 5 бълнарии ве гюбрясал цървул. смятай за какво става въпрос.

SU-152

Не много уважавани медии и журналисти.........Някога журналистиката е била благородна професия. Нейни светила са Макгахан и Кронкайт.Какво ли е било да си Херси, авторът на журналистически материали за Хирошима, обявени за най-добрите, правени някога? Днес всички сте улицитворение на образа на Клаас Релотиус. Вече много хора научиха историята му. Той беше изключително известен и обилно награждаван съвременен немски журналист от Шпигел, обявен от CNN за „Журналист на годината”. Славата му угасна наскоро, едва след като турски фотограф случайно го хвана във фалшификация на новина, а последващото разследване извади на бял свят над 55 фалшиви истории, незнайно защо и как пропуснати от редакторите на Шпигел.