Ирландия заплаши с вето преговорите за Брекзит

Ирландия ще блокира преговорите за Брекзит, ако не се постигне съгласие по въпроса за границата.

Обратно в новината

Коментари - Ирландия заплаши с вето преговорите за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сведение на някои от по-долу писалите безпросветни, Ирландия има 8 Нобелови награди, сред които за физика, медицина, 4 за литература... Вие си говорете глупости.

а ирландците нямат и 5 милиона...

В Република Ирландия може да са толкова, но знаеш ли колко са по света?

Рекетирането срещу Англия за Брекзит продължава отвсякъде! Включват се и предателите идиоти от Ирландия!

Кого са предали ирландците?

Сравнени с британската армия в Ирландия, турският башибозук в Батак могат да минат за хуманисти. Омразата към Британия в Ирландците е вече на генетично ниво.

Тези искат да папкат.

Чакаме да видим платените тролчета какво ще засвирят сега, че да разберем какво всъщност планират. Аз предлагам Бареков, след Иран чисто азбучно, а и професионално е време да помогне на Ирландците. Комитети, изслушвания и ще могат да си говорят без преводачи. Мда - това ще ускори процеса.

КАКВО МОЖЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ НА ТОЗИ УХИЛЕН ДО УШИТЕ ТЪПАР, ако продължава да бръщолеви подобни простотии. НЕЩО ДА Е ЧУВАЛ ЗА АРЖЕНТИНА И ЕДНИ ФОЛКЛЕНДСКИ ОСТРОВИ, ЗА ЕДНА ВОЙНА И НЯКАКВА ИЗЧЕЗНАЛА /прозиведена в Германия/ ПОДВОДНИЦА? Фолклендската криза докара на бял кон ЖЕЛЯЗНАТА ЛЕЙДИ Маргарет Тачър. ПРОСТОТИТИИТЕ НА ТОВА РАОВО ОБРАЗОВАНИЕ НАРЕЧЕНО ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ПЪК ДОКАРА ДРУГАТА ЖЕЛЯЗНА ЛЕЙДИ - Терезя Мей. Такива като този главоч просто са обречени!

Предложете на англичаните да и направите футболна среща. Ако ги победите излизате от острова, ако е равен втора среща, но ви предлагам да си вземете треньор от исландия. Пиша с малка буква Исландия ,че като чуят англичаните да не ги полазят тръпки.

режат ли още главите на жените си след изневяра или вече ги дерат само?

Да дойде на българо-македонската граница и проблема ще му се реши!