ЕК осигури 1500 граничари за извънредни ситуации

Европейската комисия съобщи, че от днес са осигурени 1500 граничари, които могат да се изпращат по външните граници на ЕС в случай на извънредни ситуации.

Обратно в новината

Коментари - ЕК осигури 1500 граничари за извънредни ситуации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не трябва да се има никакво доверие на американските слуги от ЕК.

Разсипа държавата ни която беше сигурен страж за разните арабски имигранти. Сега не ни трябват 1500 чиновника който ще регистрират разните бежанци. А трябва против резолюциите на ООН да минираме границата със скачащи мини само това ще ги спре.

айде де ,къде е популиста радев,нали щеше да пази границите,оная квачка нинова ,щеше да се справи с мигрантите,бързо забравиха предизборните си обещания...

Какво са 1500 души и то, след пет дни. Тя ордата като мине, те след 5 дни ще дойдат да ни копат, ама и за това са малко.

Правят си сили за бързо реагиране хората. Само че когато България бъде залята от бежанци, външната граница на ЕС ще е западната на Сърбия

Грешка в превода, не става въпрос за 1500 граничаря, разбирайте 1500 статистици!!!

Тези граничари от Фронтекс за нищо не стават, само ще броят преминаващите границата. Я сложете 1500 от нашите едновремешни граничари - пиле не може да прехвръкне!

няма ги-измряли са....сегашните за нищо не стават...

изпращат ги за да регистрират мигрантите като бежанци в граничните държави, за да ги връщат там впоследствие! А, не за да ги спират да не влизат в територията ни!

Чл. 5 от Договора е клаузата за колективна защита- т.е. ако една държав- член на НАТО е извършено въоръжено нападение- а пускането на мигранти с неустановена самоличност и с липса на проверка дали носят оръжие и дали не са терористи - от страна на турция, Е въоръжено нападение, на нападнатата държава В ОТБРАНАТА НА СА ДЛЪЖНИ ДА ПОМАГАТ И ДА УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ- ЧЛЕНОВЕ НА НАТО. Този текст важи и за държава от НАТО, нападната от друга държава- член на НАТО.

Ако ердухан не отговори на въпросите в 7 дневен срок, то България да поиска задействането на чл.5 от Договора- защитната клауза В ПРИСЪСТВИЕТО на пуйката- нека труция схване, че България не е кипър и с България шега не бива! Когато ердухан осъзнае, че 27 държави ще застанат зад България, и могат да изравнят турция със земята, дооооста ще се замисли!

Надай се ку.е на пияна жена!

Северноатлантически договор Член 5 Страните по Договора се договарят, че въоръжено нападение, предприето срещу една или повече от тях, в Европа или в Северна Америка, ще се разглежда като нападение срещу всички тях, вследствие на което те се договарят, че в случай на такова въоръжено нападение всяка от тях, упражнявайки правото си на индивидуална или колективна самоотбрана, признато в член 51 от Устава на Организацията на обединените нации, ще окаже помощ на нападнатата страна или страни по Договора, като незабавно предприеме, индивидуално и съгласувано с останалите страни по Договора, такива действия, каквито смята за необходими, включително употребата на въоръжена сила, за възстановяване и поддържане на сигурността в Северноатлантическата зона.

28 държави, викаш, а! Ма, ти си много заблуден, бе, човече! На кой му пука за България, освен като територия за трайно настаняване на мигранти, щото се разбра, че бежанци - йок!

Тук няма емоции като пука- не пука- има подписан ДОГОВОР, съгласно който страните по него ПОЕМАТ ЗАДЪЛЖЕНИЕ да застанат и зад България, ако сме нападната държава! Ти с твоя работодател така ли се отнасяш- удряш го на емоция, вместо да подпишеш трудов договор с него, в която ясно да е вписано за каква работа колко получаваш на месец?

Също така, България трябва да поиска от висшето ръководство на НАТО да поиска официален отговор от ердухан на въпросите: 1. Осъзнава ли ердухан , че пускането на мигранти в България е ВРАЖДЕБЕН АКТ И АГРЕСИЯ ОТ СТРАНА НА ТУРЦИЯ СПРЯМО БЪЛГАРИЯ- ДЪРЖАВА- ЧЛЕН НА НАТО И ОСЪЗНАВА ЛИ ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ТОВА? 2. Турция ще спазва ли изискванията за членство в НАТО? КОГАТО има отговор на тези 2 официални въпроса, пак да се съберат всички държави- членове на НАТО и да обсъдят ситуацията.

Не ни трябват чужденци. Имаме си армия. Да грабват Калашниците и да отиват на лов за талибани. Щом Динко Мутрачето хваща и джоби по 20-30 на ден, представете си армията какво ще направи. Едно време пиле не можеше да прехвръкне. Сега сме разграден двор и това е политика наложена ни от нашите западни "приятели".

Северноатлантически договор Член 4 Страните по Договора ще се консултират съвместно всеки път, когато по мнение на някоя от тях е възникнала заплаха за териториалната цялост, политическата независимост или сигурността на която и да е от тях.

България спешно трябва да се позове на чл.4 от Севрноатлантическия договор и да иска разполагане на въоръжена с бойни патрони натовска армия на границата ни с турция. Не ни е нужен фронтекс, защото България не е в шенген, а ни е нужна армия, която да не допуска неидентифицираните чужденци на територията на България.

От статията става ясно, че тези граничари няма да отблъскват нашествениците, а ще ги посрещат, като им взимат отпечатъци и настаняват в определената за ислямистко гето България! Неслучайно нашите продажници, начело с Българоубиеца отказват помощ от Вишеградци!

Както се вижда, вишеградците и нас вече броят за нежелани на тяхна територия. Справка - битият студент в Полша, защото го помислили за бежанец. Та, май и Шенген ще ни остане само мечта.

На българската земя "боклук" ли викаш? Хммм...

Мерки закъснели точно с 4 години. Кога ли нашите заспали политици ще се събудят от анабиозата, в която са изпаднали.

Докато не ги разбудим с шутове!

Тези експерти ще взимат отпечатъци, ще установяват националност и тн. Не се казва, че ще ги спират и отблъскват. Т.е. полза от тях е съмнителна и е в интерес на мигранти.

тоест, 1500 посрещачи и официални охранители на прииждащите ислямисти. Това доказват фактите. А, също и какви боклуци са на власт.

Това е добра новина, защото ако има нужда от външна полицейска помощ може да се окаже, че е необходима и военна такава.

Със сигурност ще се наложи военна помощ- срещу самоорганизиралите се против терористите българи.

Функцията им ще е бързо да откриват и извозват до "площадките" брадясалите "майки с деца", за да не настинат в гората. Пародия на ... дори не е държава, нито пък съюз от държави. Безправен бардак.

Тия май се чудят само какви да ги бъбрят..Явно нашата граница къде си влизат кога поискат не е такъв случай че толкова малко пратиха ама не сме ги чули и видели те да кажат нещо..Това аз го разбирам така казаното от ек - ако стане напечено на европейска граница извън Гърция и България ще се погрижим да се справим:(((

ЕК осигури 1500 граничари за извънредни ситуации Вече съм "спокоен".Тези 1500 граничари даже няма да могат само да преброят влизащите орки, камо ли да ги спрат.