Юнкер: ЕС не е способен на чудеса

Не сме способни на чудеса, ЕС и отделните държави трябва честно да признаят това. Твърде дълго хората очакваха от ЕС повече от това, което можеше да получат.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: ЕС не е способен на чудеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Юнкер е вече за пенсия.

помощ от вас за да се отървем от комунистите и да заживеем нормално, но вие се съюзихте с тях и сега се оправдавате и търсите подкрепа. Няма оправдание за вас!

Това със скоростите и пидалите, се нарича "развод по индийски" - триеш си червената точка от челото и готово! Или пък - Няма да се развеждаме, но ще живеем разделени! Вие си живейте там на югоизток, а ние от северозапада ще се обединим! Ще провесим няколко моркова за да тичате по нас, ще ви подхвърляме кокали за да не ни лаете и хапете. К'во пък толкоз, в природата празно няма. И последно - това е заслужена победа за ВВП.

Абе все не мога да проумея и да се примиря , че разни политически мекерета все тръбят от екрани , че това нещо на снимката и такива като него ми били цивилизационния избор. Ама нищо общо с реалността , никакъв избор не ми е. По-скоро изборът ми е да нямам нищо общо с тия лицемери и паразити.

Жан-Клод си подава оставката като последен опит да задържи Великобритания. Защото знае, че само с подкрепа от една сила - Германия , ЕС не става. Ще се разпадне тутак си. Но , за да прозвучи трогателно, дръпва тази сърцераздирателна реч. Брънтийката Меркел сигурно е участвала в нейното писане. Ех, европейци, ако си бяхте направили труда да спечелите Русия, сега щеше да е съвсем друго. Вие сами се изолирахте от Русия, надуто и типично по Вашенски. - Вижте, ние колко сме богати и как може и да си помислим да имаме нещо общо с казашките степи. Където и нашето хленчило Роската също не е навит да стъпва. Хубаво казвате - смелост е нужна. Да, ама като я няма?

Сегашната Европа не е способна на чудеса,защото има за ръководители-самовлюбени и невероятно сервилни политици,без грам визия и далновидност.Разрушена и разединена Европа след 1945г направи чудеса-значи е способна на чудеса,но не с такива безмозъчни ръководители

"Твърде дълго хората очакваха от ЕС повече от това, което можеше да получат.". Така е от твоята камбанария, а от нашите камбанарии е така: "Твърде дълго хората ви плащаха повече от това, което заслужавате да получавате."ес във ваше лице (визирам всички тези чужди нам институции) се занимавахте само с евтин популизъм, симулация на действия и див лобиизъм в полза на и без това 2% притежатели на планетата. резултатите са на лице - сега се оказва, че не сте и илюзионисти, а само играчи на тука-има, тука-нема. какво пълно падение на "европейския" популизъм и ултра-лява демагогия.

И какво излиза - 500 години бяхме част от една империя, 45 години бяхме част от друга (ВД и СИВ), а сега зорлем се бутаме да сме част от трета. Заради какво умряха Ботев и Левски? Какъв беше смисълът от саможертвата и усилията на всички възрожденци? М? Ами защото са преценили, че сами можем да се справим най-добре (и това е факт - разгледайте внимателно икономическите ни показатели от 1878-ма до 1945-та)! Федерация? Не благодаря! ЕС работеше най-добре във времената, в които беше просто ЕИО. Англичаните не са толкова прости...

булгаря е в еуропа и там и е мястото! еу няма да се разпадне,колкото и да им се иска на русофилите. еу сте баде наи силнта и здрава икономическа сила в света. никои не притеява културарв на европа. еу-напред и нагоре! транслитераця

ти почакаи,цирка още не е започнал.пък и на българина не му пука за ес.

Никак не ми се вярва,но ми се струва,че иде нещо много страшно!Като че ли ЕС се разпада пред очите ни за кратко време почти като СССР!А ние закъде сме -ограбени,изселени деца,без армия ,циганизирани и турцизирани,с бежанци ...На ви демокрация!

все демокрацията ви виновна, а не политиците работещи именно в името на същата тази демокрация!

ПомочЮнкер , турай памперсът и бегай некъде да си доживееш старините .Стига с тая твоя алчност и ненаситност , не се ли налапа достатъчно.

..Юнкер: ЕС не е способен на чудеса.. --- напротив! ЕС направи чудо невиждано! Балканите, който са райска градина станаха нещо средно между концлагер-лудница-сметище и гробище! Поменте си двете балкански войни, двете световни войни, студената война, Югославия... Над 15 милиона утрепани, осакатени, преместени, продадени... Това не е ли чудо!само Балканската стена и Балканската федерация ще ни спасят от тази чума, наречена ЕС-ЕС!

В един сайт пише че този пиян маймун е предложил на Германия да се отделят и направят обеденение , Германия , Люксенбург и Холандия ! Нашите Политици проспаха щтасливо , нашето бъдеще ! Докато мразеха една или друга Държава , крадяха и ни маниполираха , обещаваха светло безоблачно бъдеще ! Как да си върнем откраднатото !

Юнкер. Виновни са наште политици и никой друг. Не може да си с приведена глава,да викаш само йес.

Когато хората се присъединяват към нещо ново, то е разбираемо, че очакват то да е по- добро за тях. Оказа се, тези нови господари са имали други планове- просто да преместят берлинската стена по- далеч от себе си, да създадат зони на облагодетелствувани- Балтииските държави и зони на складиране на своите боклуци- бежанският проблем- България, Гърция и т.н. Юнкер е толкова безсрамен да говори за държави които искат по- скоро да се присъединяват и някой които могат по- късно. На практика винаги ще има за какво да се поругае една държава и да и се откаже нещо- но не и заробващи заеми. Пример- България ема роми и помаци- винаги може да бъде обвинена, че са погазени правата на някой от тези. Излизането от ЕС може да донесе някой трудности в началото, но погледнато в дългосрочна перспектива то би било добро за България и нейното суверенно развитие.

само нащи идиоти май се натискат за тази кочина

Този заслужава да бъде обесен в центъра на Брюксел!

Ааха, наративът лъха на перестройка.

Юнкер, Могерини, Оланд и Меркел- гробокопачите на Европейския Съюз.

Някакъв беловлас старец ще ми обсъжда и говори за бъдещето. Защо такива безидейни изкуфели пенсионери да определят бъдещето на европа, това не е ли работа за младите хора, най-малкото, защото те ще живеят в това бъдеще, а този скоро няма да го има. И още 1 въпрос - кой ще зарежда банковите карти на бежанците, дето ни ги натресохте вие, дърт юнкере, след като си тръгнал да закриваш ЕС?

Защо не казва нищо по казуса Кристалина , за взети или откраднати пари от Бюджета на ЕС !

Само след година-две ще стане страшно. Безотчетните пари от ЕС ще секнат и нашенските "индустриалци" и "капиталисти" са дотам. Няма да може да се краде безогледно! Вие представяте ли си тази позорна ситуация? Ще започнат фалити... Иде краят, идее, господа "индустриалци". Прошка няма! Господ забавя, но не забравя! Наред са и онези, "зърнарите" де, добруджанските тарикати!

дебат между Нинова и Борисов. Да ги видим какви варианти виждат за България. Няма нужда да слушаме клишета.

БЪЛГАРИЯ варианти НЯМА!!! България е в ЕВРОПА и там трябва да бъде... Политиката в България и Политиката към България трябва да се промени заначително, това е...

Тези ни изстискаха като мокър парцал,изтръскаха ни като брашнен чувал. Безпощадно ни обират техните банки,ЕРП-та,търговски вериги,концесионери. Емиграцията на обучени кадри също води до изтичането на национален продукт. Евроофондовете можем да възприемем като социална помощ,нищо повече. А сега били на кръстопът. Да ги видя сега нашите жалки евроатлантици!!!

Нас всички ни крадат. Най-много "политическата класа".

Деденце старо, кой ти е казал или пък къде прочете, че федерализацията означава "задраскване на националната история"? Федерализацията не означава отказ от национална култура! Хайде, нека погледнем твоята матушка Рассия, която е федерация. Там има ли заличаване на националните култури на различните народи? Като изключим болшевишшките простотии и преселенията по заповед на Сталин, с нещо промени ли се националното самосъзнание на различните народи? При това Рассия е пример за насилствена федерализация! Ами САЩ? Нима там отделните държави нямат свой живот? Ами нека вземем самата Велика Британия, като пример! Стига сте дрънкали неграмотни простотии! Четете, ако нещо не ви е ясно и тогава скачайте! Вие искате да унищожите преждевременно раждането на една Европейска Федерация не за друго, а защото тя, ако се осъществи, много бързо ще изтика от челни позиции САЩ и Китай! За Рассийската федерация дори не си струва да се говори!

НЕ!!! Хората от ЕС очакват ти, Меркел, Оланд и компания да се изпарите от политикатанай-накрая. На ваше място да доидат нови хора, които да работят за глагото на ВСИЧКИ в Европа , Там ви е проблема...

Значи ЕСправи чудеса за арабите,и хохлите,а за европейците чудеса няма?!

Абе, тия дърти изкуфелници като тоя нещо много насериозно се взеха последно време?!?

Музиката свърши, койт' ял, ял ...

Той реално ЕС на нищо не е способен, освен да събира парите на "периферните" държави и да им връща после процент от тях под формата на Еврофондове, а разликата да харчи самодоволно за огромни заплати и луксозен живот. Какво точно се произвежда в Европа, та да има голям растеж всичко е изнесено в Китай, оттук дават само акъл, така не може вечно ...

Германия трябва да плаща репарации за грабежа който извърши последните години над цяла Европа.

Удари един език на путин и ще видиш изгода

Съюзът ни със СССР беше успешен, защото беше основан на човещина и много мисъл за хората, а тоя наш съюз със западните колониалисти/садисти според вас в какво ще ни обърне - в мръсни черни роби каквито са свикнали да избиват и експлоатират в цяла африка, индия, южна америка а днес и българия. 10 000 000 кениции са избили белгийците, та на нас ли няма да ни видят сметката

Свинарника пръщи по шевовете и прпсетата се разквичаха от страх и безсилие. Лапачката свърши, дойде време за кланницата.ха..ха

Не си прав баце , с такива тъпунгели кат тебе е възможно най-голямото чудо - спонтанен саморазпад.Да се чуди човек за какво беше създаден пък какво стана , направо чудо.

Никой не иска чудеса. Просто онази вещица Меркел прокле ЕС и той започна да се разпада.

''Твърде дълго хората очакваха от ЕС повече от това, което можеше да получат.'' Затова пък евробюрократите получаваха и получават много повече от това, което някой може да си представи.

На това намерение за различни скорости трябва да се декларира незабавно твърдо решение за излизане на страната от ЕС или робски угоднически хленч ала БОКО БОРИСОВ!

Според разни там американски депутати ли експерти ли (а те никога не са грешили до сега квот са казали) та те казаха, че до края на тази година ЕС ще се разпадне. Така че братя българи емигрирайте в чужбина до де можем, че като се разпадне ЕС няма да можем да ходим да работим в другите държави само с лична карта както е сега, а ще трябват визи.

Всъщност много добре си се движи напред ЕС. Не може да стават чудеса, малко охлаждане на свръхочакванията от време на време се налага - и ако това става без катаклизми всичко е наред. Brexit - ако въобще се състои, там една по една изникват пречки които не изглеждат преодолими - ще послужи като добър пример. Стане ли Европа федерална държава ще е навярно най-силната държава на света, ЕС и сега е най-голямата икономика на света. И хората го разбират, ако и разни агит орки дене и ноще да им грачат в ушите колко лошо нещо бил ЕС.

Юнкер най добре знае какво е положението на ЕС. Всички останали само можем да предполагаме и да се надяваме. Щом човека не възнамерява да се кандидатира, това не означава че на ЕС не му е останало много време. Означава че Юнкер е много скромен човек.

ЕС.Разрушена икономика и селско стопанство никакви инвестиции..... Да пази Бог. Нека се замислят политиците. Безгръбначното им поведение ...е катастрофа. Неефективното използване на еврофондовете....ще има последици.

Другарят толстой от москва ще си купи българийка евтинко.

Или толково си можеш...тролене.

И ако не се разпадне какво? Ще плащаме вовеки веков растежа на германската икономика и все всичко ще е съсипано. Ще ни купуват земята малко по малко и ще ни правят на клошари. Могат да заапазят няколко богати за да ни убиват планомерно и да не си цапат ръцете.

Нормално: -Докато ЕС не може да прави чудеса,То вижте в Русия как се правят такива! ПРИМЕР : -Русия не е внесла нито един домат от Турция-напротив вече се гласи да внася там!/ ма не съм сигурен тОчно!:)))/ Русия не е внесла нито един лимон от Тмай лимонки-ама нейсе!Турция но ще им изнася даже/ Сега очаквам Русия да почне да внася "Мерцедес" в германия,пици в Италия, бира в Чехия,канали в Холандия,чай в Англия и т.н. ........................... И те така ЕС че се ОПРАВИ!:)))

Истината е че не се занимавата с проблемите на ХОРАТА. И ПРИМЕР: - делото за договорите на Американските ТЕЦ-ове, което се разглежда от ЕК от няколко години? ТО Е ЯСНО но отговор от ЕК - МЪЛЧАНИЕ! , договорите не отговарят на законите за конкуренцията в ЕС и баба ми го знае....

Всички знаят кой най нагло обра КТБ, но никой в България не смее да го каже на глас.

Аз не знам. Кажи ми. Пряко - Цветан Василев. Зад него уж Пеевски. Зад него уж Доган. Зад него уж Русия. Това ли знаят всички?

Тоя що не е при прокурора, а още дава акъли за разпадащия се ЕС? Нали и той допринесе активно за разпадането му!?

ооууее кеф!

Така чакахме да колабира загнилия Капитализъм. За наша най-голяма изненада се спомина нерушимия СССР.

Малък ти е мозъка! Ти не аиждаш ли какво става из Европа бе "големия"?

Юнкер е руски агент. Този прави всичко ЕС да разпадне.

То и Путин е агент на МОСАД. Нима не знаеш? Днес е модерно.

EC се оказа паразитна структура

Работата става все по съмнителнаа...

РАЗПАД!!!

Ко ви пречи ЕС? Българите ще обеднеят и другарят толстой от Москва ще купи по-евтинко останалите 70% ли? За това ли се бориш?