Наплив от кандидати за 2 европейски агенции след Брекзит

Двайсет и три града (в т.ч. и София) кандидатстват да приемат агенциите на ЕС за лекарствата и банковия надзор, които трябва да напуснат Лондон заради Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Наплив от кандидати за 2 европейски агенции след Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Гърция има вече две агенции, една в Солун и една на о-в Крит. Сега се натискат за трета, при положение, че в България /вкл. Румъния и др. източноевропейски страни/ няма нито една. Даже в Словения с 2 милиона население има европейска агенция. В Испания има цели 4, а най-наситени с Агенции са старите страни членки на ЕС.

Тази статия трябваше да припомни колко европейски агенции съществуват и къде са разположени те. Не е редно в една страна да има няколко агенции а в друга да няма нито една.

А защо няма наплив за работници? Всичко напира за агенции,силиконки,моделки,футболисти....Само за работа никой не напира.

Виена вече се подготвя да приеме Агенцията по лекарствата. Мачът е свирен

Сега вундеркинда-дето-не-яде-суджук, дали ще може да се пребори за поне една агенция. Даже кмет на София беше известно време, би трябвало да познава родната кандидатура. Той е свикнал да бие червени бабички и Нинова... колко беше 11:1?! :))))) От Европа обаче го бият на нула всеки път, та и Южен поток мина през Румъния, и атомната централа правят в Черна вода (Румъния), и нито една голяма корпорация не е дошла в България, но и Майкрософт и Оракъл имат сървис центрове в Румъния. Май мутрите бият само хора, които са паднали или легнали.

София ще бъде одобрена да приюти Европейската банкова асоциация (ЕБА), а Банкя - Европейската агенция по тиквите (ЕАТ) !

хаха къде сме тръгнали да се бутаме за ангенцията по лекарства. Тези смешници са пуснали молбичка е така и ние да се наредим в списъка с кандидати.

СЕ ПОДГОТВЯ ДА ОГЛАВИ АГЕНЦИЯТА ПО НАДЗОР ЗА БАНКИТЕ. ИНТЕРЕСНОТО Е , ЧЕ КАНДИДАТУРАТА МУ СРЕЩА ОДОБРЕНИЕ СРЕД ИМАЩИТЕ ВЛАСТ !

ако го България спечели... сички у ивропъ ше умреми...

След тоя резил с ремонта на НДК-то, дето стигна чак до Брюксел ще ни дадат агенцията за лекарствата нанайси ...

Та к'во рекохте? Чалгария, ли? хаха

Колко милиона ще ни са нужни да ''подготвим'' сградата им:))))Незнам какви хора с какъв интелект могат дори да допуснат че агенциите са се затичали към България...Отвличане на вниманието от толкова много реални проблеми за живеещите на тази територия наречена все още България

Чух, че има вариант Европейският парламент в Страсбург да не е втори парламент, а да приеме ЕАЛ. Толкова голям билдинг нито имаме, нито можем да построим. Ако предложим сграда в СофияТехпарк .... не можем нищо да очакваме.

За нас и ЕБО-то става.Шеф -Цв.Василев

Е, то ясно, че ЕБО ще е във Франкфурт, то половината лондонско Сити вече се измести там. Ама София какво прави в другия списък и пред кой може да се съпостави - не знам...

Париж точи зъби за ЕБО. Ми тъй де, франсетата и ротшилдите са се заканили и искат да участват в събирането на парасъ из 4тия Райх. Колкото до Агенцията по лекарствата, най-вероятно е да я дадат на Испания.

И на кои точно критерии София, България отговаря.

Критерият е органа на БО, той е европейски- хахаха

Малииии......! Дайте на нас "Надзорът на банките". :)))

Имаме толкова много добре подготвени специалисти. :)

Тия безмозъчни искат банковия надзор,ами Искров перфектен специалист покадене на банки като КТБ. Ще ви изпразним банките бес да се усетите.Оносно лекарствата същото,най скъпите лекарства в ЕС.В преватизираните фармацефтични заводи дават мизерни заплати,а отрови колкото искаш.За пример сме по всички показатели

Дайте на нашите хаирсъзи, че не им стигнаха евро фондовете.

И...БАНКЯ, БГ.