България, Румъния и Сърбия създават Крайовска група

България и Румъния застават твърдо зад Сърбия и я подкрепят за присъединяването й към ЕС, заяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - България, Румъния и Сърбия създават Крайовска група | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една година: 1885

България има да си връща заграбени от "съседите" изконни български територии.Всички ги знаем кои са,само Тиквата не ги знае.Тази "спогодба" е криминална и е странно мълчанието на пишман патриотите-лапачи от "Патриотичния фронт.

Сърбия и Македония от Варна не даваме да влиза в ЕС да я доближават ги доближават Белгийци и компания.

Абе мухляци-воленяци, нали много се радвахте на Сърбия и жалеехте, че САЩ са ги изпотрепали? И сега квоооо? Сърбите имат мераци да стават европейци! После и в НАТО ще се включат. Значи от доскорошни френдове ви стават врагове, така ли? Значи почвате да плюете и срещу тях? Машшалах болни кратуни!

Сърбите да сърбат попарата "велика Сърбия". Преди Боко да ги подкрепя за влизане в ЕС да ни върнат западната територия, която ни взеха преди 95 години, фичка им матерна

Като видях заглавието, се зачудих - от една страна ЕС непрекъснато ни отделя от Румъния, от друга страна нито имаме вземане - даване със Сърбия, нито е ставало скоро дума в политическитеновини за нея и се зачудих от де-накъде наш Бойко ще прави сдружение. И щях да се чудя, ако не бях прочел: "Мечтата ми е да видя магистрала Букурещ-София-Белград... " Ей гу начи де било заровено кучето.. ДА СТРОИМ МАГИСТРАЛИ!!!" Няма значение че и по тия дето ги построиха и им започаха и ремонтите за наша сметка, не текат суровини и изделия. Няма значение че българинът няма работа и не пътува ни по работа, ни да си развява задника по пътешествия. Той българина няма пари и на пазар да иде - познати магазинери (хранителни стоки) се оплакват че от години едвам свързват двата края. Едвам, щото... българина няма вече пари и да се храни... Няма значение и че няма пари за строежи - ей гу на - Томислав Дончев щял да се влачи по корем с Армани-то само и само да построи на Варненци 60 км от Хемус, ама като я почне от София. Важното е да се строи - да се усвояват средства за нещо дето нямаме зор за него, да се лее асфалт и да се въртят по някакви схеми едни пари...Лентички да се режат! И какво ще строиш, бе Бат Бойко? За Букурещ от де ще минеш - по Дунав Мост 2, дето няма инфраструктора там, но вече илиза в ремонт или по дунав мост 1 дето така и не направихте магистралата Русе-Бяла, та да я продължите до Боаза ( Хаимбоаз). Закой ли път се убеждавам, чче този човек живее в някаква паралелна реалност и не знае какво става в истинската. А може и да не са му уцелили хапчетата и да ху хлопа дограмата...

В офшорна паралелна вселена живее.

Как ще ги подкрепяте бе?????Ами те нямат АЕЦ да я фалират!Как тогава ще отговорят на точките от плана за присъединяване към ГЕЙ-бардака ви??

Подкрепяме Сърбия за ЕС. Това е нашето отмъщение. Сега ще видят кон боб яде ли.

маи вие ще го видите.сърбите не са забравули воината.

шашна ЮНКЕРА с начуртаната от него карта на ХЪБЧЕТА-РЪБЧЕТА... Днес са прояви пак кат художник, чертаейки карта на ПОНТА и ВУЧИЧ с МОГЪЩИТЕ СИ ИНФРАСТРУКТУРНИ ПРОЕКТИ, за които България няма пари да строи. А както се оказа и след картата до ЮНКЕРА - И ЕС НЕ ДАВА!!!!

Евро-гейовете са натиснали нашичките масажисти да катурнат и сърбите в дупката наречена ЕС

Могерини Фредерика, с наш Плевню сте лика-прилика, с Боко Тиквата ставате тримка и четиримка с Кристалинка! Почвайте в хор сега да ревете, срещу Русия още санкции наложете, дайте и Шабла за база на НАТО, то ще ви се отплати богато! А,хората ви яко псуват и глупостите ви не щат да чуват, поредната ви простотия блесна, че Украйна ще е плячка лесна! Тук скоро тясно ще се види, на натовските соросоиди, като ги подгони народният гняв, ще усетят тогаз х...я корав! Ей,Плевньо,много се увлече, на хората им писна вече, да слушат твойте простотии и на струпаните около теб мастии!!!

европейският съюз или европейският съд по който държавата постоянно е рекетирана ,съдена, изнудвана незабавно да се разпада.Когато съюзът се разпадне, ще има развитие за най -прекрасната държава България. Да живее България и смърт за евросъюза. С нами Бог!!!!!!!!!

Аз пък се моля ,европейският съюз да бъде унищожен и България да излезе ,а тия идиоти ще се натискат за него .Как да не ги наречеш пълни идиоти .

Той и шефа ви Болен се моли да не влезе в панделата,ама скоро почват делата ,едно след друго! Путя ще му носи махорка при сумиста в килията!

АЗ се моля за директно разпадане на съюза той политически го удари .Голям политик се извъди ,се политики ти в главата.

Ето една среща от която няма никаква полза.Само празни приказки и клетви във вярност.Такива срещи нищо не дават.На тях нищо не се решава.Само лакардии!Да сте видели нещо реално от Борисов?Обича да стои пред камерите и да обяснява и поучава.Ще това,ще онова,а нищо не се случва!С тая американска марионетка никога няма да излезем от блатото.Иначе,чакайте си!Ще има да чакате!Щели били американците да ни помогнат!Колко години чакаме?Та ние сме полвин Ню Йорк.Толкова ли е трудно да се вдигне малко стандарта на живот?Начини за това,колкото искате.Просто това не влиза в плановете на Чичо Сам!

такъв дебил е ББ - само магистрали му в главата - тъп и упорит - на кого ще му трябват тия магистрали като няма икономика, образование, хората бягат, селата умират... само на него му трябват защото ламти за власт и пари - този рапон е проклятието ни!!!!!!

Като пишете новината ,че България иска други държави да влезнат в ес ,не забравяйте ,че България всъщност е народа И ,а аз като част от народа ненавиждам европейския съюз и искам България да излезе от колонизиращият съюз.По правилно е да кажете ,че сегашните управляващи бутат държавата към дъното ,както направиха с България ,искат всичко да бъде унищожено .

Скор ще ви се осъществи мечтата на всички путараци! В пломбирани вагони за Евразийския съюз по домовата книга! Еж неколонизирана каша от шишарки и гледай лоса Ташева по АЛФ тв в тундрата! Ние ,българите оставаме в Общия Европейски Дом!

Европейският съюз днес е удобрил 19 вида генно модифицирани храни ХАХА ТО АКО ЗАВИСЕШЕ ОТ ТЕБ ДАЛИ ДА СЕДИШ ИЛИ НЕ ДОБРЕ НО ТО ЗАВИСИ ОТ АМЕРИКА КАКВО ЩЕ КАЖЕ КОЙ ДА ВЛЕЗЕ

Ромънците не си поплюват и вече си личи как препотяват спонсорите на бЕлата златка варадерова с червените шалвари

Шимпанзето от снимката, какво ли се е опитало да нарисува? Обществена тайна е, че не може да чете и пише!

това ако е Шимпанзето ти трябва да си една червена фъшкия защото този е постигнал до там да се среща с елита на света а ти си в кенефа ...

danes

Бат' Бойко действа по поръчка на ЕС. Сърбите са достоен народ, не искат в ЕС, а когато стана въпрос защо не подкрепят санкциите на ЕС срещу Русия, казаха просто- "Руснаците не са ни налагали никога санкции, за това и ние няма". Ееех клети българино- братята сърби през целия 20-ти век бяха с Русия и винаги печелеха- достоен народ! А ние ?... :)

Атакаджийски уроде, братята ти сърби клаха българите в македония като пилета,прогониха над 300 000 ,само вие,гнусните отрепки на болното мекере могат да са братя с тях!

И какво са спечелили сърбите? Скоро ходил си до там? Уважавам съседите, защото са малко или много наша кръв. Ама айде стига с такива изявления и намеквания, че видите ли - българите сме вечно пре..ани. Разходете се малко извън БГ и ще видите, че ние далеч не сме зле. Ама нали вечно трябва да се оплакваме и плюем. Още ни е робско самосъзнанието за съжаление...

Но на всяка цена трябва и Черна Гора. Или и Гърция към Балканската конфедерация

На наш Бойко само магистрали са му във главата, а че индистрията е срината и затрита и губим можещите и знаещите, това вятър го вее. ние още не сме се уредили, но почвчме да ходатайстваме за други. На Европата при тая криза и бежански потоци в момента и е само до наште глупости.

Наше село по ти импонира.

какво се чудиш на Батя си Бойка? Човекът е прост ( както той си каза - "Аз съм прост и вие сте прости..."), човекът е тъп ( съдът реши да не образува дело срещу Бареков че нарекъл Борисов "тъп" с което призна Борисов за тъп със съдебно решение) и тоя човек хич не може да проумее какво е значението и на иконоиката и на знаещите и можещите хора. Той гледа от неговата си ченгесарска камбанария, с акъла на утболист от В група и да му обясниш очи в очи това което казваш - няма да те разбере с какво го занимаваш.

Групата на богатите, хахахахахаха

Нямам добро мнение за сърбите-хиляда години сме съседи-добра дума не семе чули.Но съм "за" Сърбия в ЕС.Длъжници са ни.

Е, дано, ама ... като се има предвид балканският ни манталитет ... Иначе на приказки сме силни.

Западът вече е кръстил въпросната тройка - Цървулската Православна Тройка.

По-добре здрав и прав Балкански .... цървул , отколкото слузест , бозав и малоумен евродебил ;))))

Сред брюкселската бюрокрация тази група вече си има име - Маргиналите!

Бе, не е така. Трите държави в миналото са били една държава, първата славнобългарска империя на Крум Страшни.

Нека, нека продължават да обиждат. Както му се е събрало на народа ... Народ не се обижда, само се хвали. Щото търпи, търпи, па един път на две поколения се вдига и лошо става.

ако Сърбия, а и Македония се натресат ще срутиме ЕС до половин година

супер.

Магистралата Белград, София, Букурещ. Има своя логичен завършек, Констанца, Варна. И обратно към София и Белград. Няма спам а логика.

ще я строи боико тиквата.

Борисов вече е говорил с Юнкер. Хемус става Европейски.

групата - орел,рак и щука

Гледам картата и си мисля. Ако лицето А пътува от Букурещ за Белград и лицето Б пътува от Белград за Букурещ, за чий ХИКС им трябва да минават през София????? По география сме като тезата на Жан Виденов, че Европа се простирала от Ванкувър до Владивосток. С две думи от къде ли ги вадим такива премиери?????? ПП и двамата бяха членове на партията майка БКП(БСП)

Виж "морето".

Европа от Ванкувър до Владивосток е ефемизъм. Европейското духовно единно пространство наистина е от Ванкувър на запад до Владивосток на изток, но това е сложна материя за празни кратуни.

Сега остава да кажеш, че и бойко ползва ефимизми и "ша ма утрепиш да знайш".

оня опечения на солариум, с мустаките има нещо срещу Бойко и нашио лиже, маже. Секаш забравихме, че Местан каза, че след изборите ще каже, кой обра ктб. и че има ...трудна коалиция. де не може без Бойко и ДПС. аз ли сам кьорав, вий ли сте с чипове за банкомати...

Може и да е добре за нас стратегически, но тези невъзпитани, арогантни и прости сърболяци не заслужават никакъв ЕС.

още глупав и с малък.. българите сте като деца.

България, Румъния и Сърбия създават пътуваща циркова трупа...гастролирала е в реномирани циркове

Сърбия член на НАТО и на ЕС! От към Кремъл потече и замириса яко на изпикана гас (керосин на руски)!

А на мен ми е мечта АМ Струма, но явно мечтата на Бприсов ще се сбъдне преди моята.

Горко им на Румъния и на Сърбия, със "съюзник" като България!

Сърбия и Румъния са исторически области на България. Нищо ново под слънцето.

Е що? Да не мислиш, че те са повече "стока" от нас? Все тъмни балкански субекти сме си.

ефенди сидеров и станише'чв рушаха а бойко градиикмн 1047

боко пак се изср*-типично за селяндурина от село банкя

"Mечта му е, за магистрала софия/банкя"!!

София-Банкя има магистрала, ако си минавал от там ще знаеш че до последните къщи на Банкя започва магистрала Люлин

Кайовска група или още "групата на неудачниците".