Ердоган: Швеция да не храни големи очаквания, НАТО не може да ни принуди да я приемем

Ако Стокхолм не разреши въпроса с ПКК, Турция няма да я одобри за член на Алианса, напомни президентът

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Швеция да не храни големи очаквания, НАТО не може да ни принуди да я приемем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв е тоя зор?! Какво като е Швеция?! Ми ние чакаме шенгеня вече над десетилетие! Седим по опашки, денгубим! А католици и скъпи туристически дестинации влизат веднага! Що за двойни стандарти!! Айде на опашката и без да пискат!

Кога и в България ще се появи такъв лидер?!?

Тъпите шведи издухаха супичката заради едно изгорено коранче. Може пък да им е за добро. То сега не е много добро време да влизаш в НАТО.

А на Швеция защо й е НАТО?! Хората вече мислят за еманципиране от САЩ, тези почнали да се натискат. Като нашите узурпатори на власт с фалшиви мнозинства.

за да се пазят от руските терористи и северен поток

Браво на Ердоган каже ли нещо и то става така както го е казал!

След победата на Украйна и влизането и в НАТО, Украйна ще измести Турция като фактор в Източният фланг на НАТО. Тогава може и устава на НАТО да се промени....

След кое? Какво стана с перемогата бе? Нещо Зеленикаквия много тих

слюнь утрий.

Ердоган се опитва да изчисти името на НАТО, че в тази иначе терористична организация не трябва да влизат терористични държави като Швеция, например.

учи Кюрдски език. Придётся в Анталии, блядь.

Останаха все още политици с топки, макар и малко!!! Ще се радвам ако Ердоган го натресе юнашки и анaлно без вазелин на нашият продажен плужек Магарев.

Ма що така с лошо? Добрите шведи си стояха самодоволно някъде там на север и обясняваха на всички народи как трябвало да живеят. Пък сега изведнъж някой на тях им обяснява? Те горкичките не са свикнали така!

Акуто обикновено мирише. Ако беше загубил изборите. Може би Турция щеше да излезе от НАТО. Това не е пандиз. А клуб по интереси. А интереса общо взето е. Както при кокошките в кокошарника. Да са заедно. И кучето да може да ги пази от лисицата.

Като стана дума за кокошките. Та откъдето е минал руски ботуш през втората световна. Кокошките генетично помнят. И като чуят руска реч. Бягат.

Къде в статията видя Русия ?

Турция вън от НАТО, те реално не са никакви съюзници, настроени антиамерикански и про-Путин

Какво като са настроени антиамерикански? НАТо е много държави не е само Америка. Бл;изач

Реалист! И аз това бих констатирал. Щом нарушава националния интерес на Турция - баста.

на тоя рязан мангал. ЕС и НАТО трябва да заемат по директна позиция срещу Турция и Унгария. Да му дръпнат малко инвестиции, да го изкарат от програмите в НАТО и Ердоган ще почне да им плаче, както плаче за ЕС, но няма да го огрее..

На ЕССР в рецесия и НАТО? Само соросробите не разбрахте, че системата се смени.

Да му пуснат “шведките и Сиси боата “ с големата цица!

Браво султанее спирай това НАТО че потпали Европата уж миротворци той стана нападателни!!

Класически ориенталски изнудвач.

Лидер. Той и Орбан. Другите са подлоги.

Голям лидер, а половин Турция не гласува на него. Ако не беше на власт да брои бюлетините сигурно щеше да е на 30%.

Една сюрия европейски министри се ожалиха че живеещите в Белгия и Германия турски граждани, а сред тях има и много кюрди, гласуват единствено за Ердоган;)

Нали си го дондюркахте от Априлския пленум 1956 до края на Партията ви!

На Швеция в момента и е все тая, защото Рузия трябва да мине през НАТО, за да стигне до нея.

Реално НАТО има повече нужда от нея, за да получи още един инвеститор.

добре, швеция ще е асоциирана с нато, а бай ердо няма да получи ноу-хау за да си ъпгрейдне ф16-ките, защото неговите са модификация от 80-те, имам предвид, тези, които турция произвежда.

"Първите модернизирани в самата Турция изтребители F-16 бяха предоставени на националната армия. Това съобщи ръководителят на отбранителната индустрия (SSB) Исмаил Демир. "Доставихме първите F-16, "освободени" от нашата отбранителна индустрия с местни и национални системи", каза Демир визирайки проекта, наречен Özgür или "Свободен". "Отсега нататък нашите F-16 ще продължат да служат на нашите сили с много по-съвременни възможности и по модернизиран начин", добави той."

Дето вярва в култа към "невидимите" но видими самолетчета с едно двигателче, ниски летателни качества и яко 3д анимация. Ф22 направи първият си подвиг - китайски балон. Ф35 никъв го няма, освен на учения и реклами. Ердоган не кълве на рекет и рекламни брошури. Ако беше така, щеше да се е прецакал с Пейтриътче, ма си купи с400. Щото е тъп, може би, а миндилите прокапали на краварската сороспръдня сте родени специалисти.

Орбан и Ердоган продължават да са единствените адекватни лидери сред страните от НАТО.

А най-адекватен сред тях е Берлускони.

Като с Финландия - ще си продаде съгласието възможно най-скъпо. Турция Има нужда от пари сега.

Терориста ще бори тероризма!

Защо триеш бе овчар

То Ердоган се прави на много силен, но ако в ЕС се постигне да му се изтеглят малко от инвестициите ще му припари под задника. На силен ще ми се прави, терористи имало ... егати и скапания диктатор. И колегата му Путин виждаше терористи в Украйна, че даже и война започна.

Офф Сименчо Сименчо,що не вземеш да се запишеш доброволец в украйна и да не занимаваш нормалните хора с твоите мъки.Абе злекарусче,въобще имаш ли минимална представа колко пари са вложени в Търция и затова,че педерарстколезбийската държава нямало да влиза в нато,знаеш ли колко ги ене,тези които са инвестирали млрд.долари?!?

Забрадките в Турция се връщат, скоро и шалварите!