Ердоган се закани на Австрия заради изборната агитация

"Взетите от Австрия мерки ще се обърнат срещу нея", заяви Ердогаk

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога Европа ще търпи този дърт боклук !Ще развъждаме цървули диктатори ли , Асад е 100 пъти по демократ от този напикан старец наглец , ама него го бомбандираме , а турското охлювче диктаторче не . ЗАЩО ! Като затракат бомбите турците сами ще го обесят .

Ердоган е истински турчин и голям турски държавник и политик. Той направи Турция отново европейска и световна сила. Турците трябва ръцете му да целуват. Без него щяха да бъдат една изостанала страна.

чак пък европейска... явно нямаш много идея какво е европейското.. изглежда прави от Турция поредната джамахирия с диктатор, по тяхному - султан

Мръсник е циганина Ердоган . Всяка дума на дъртият дръглив манаф диктатор е опит за изнудване и заплахи , цяла Турция е под невиждан терор , от един самозабравил се грузински циганин !

Абе Ердо. Путин ти доказа че СИНЪТ ти 2014-2016та търгуваше с ИДИЛски петрол. Сега като ти влезе в леглоро почна да по Австрия да лаеш. Аре спри се малко бе калпак. ЕС ще видиш на куково лято.

Дано тато Ердоги дойде и тука ! Ербап мъж!

Заплашване е обидно: щъ ти чупа главата или Щъ тъ изпъда от работата ти. Кво, да не са му длъжни другите народи да си прави пропагандата? Ориенталска робота.

Аз не знам остана ли държава и ръководител, на който този да не се е издървил или обидил. Май само нашия, погалвания от папите по главата е твърда негова дружка, но в подчинено (клкенало) положение - нишо ново за българските политици и управници, това е дежурната им поза - в къщи да се правят на големи бабаити, а навън да тичат първи "да целуват кръста"! И като говори Ердоган за неговата демокрация нали всички си спомняме, че тя е всъщност диктатура!

Едно време терористи вземаха заложници,сега това го прави официално държава членка на НАТО.И всички мълчат.Реално ато това беше направила примерно Русия........представяте ли си какво щеше да се случи???Но на Ердоган това е явно разришено-дали са немски журналисти,българка приятелка на англичанин,гръцки войници,американски пастор.......списъка е дълаг

Ерджоган и на Путин се беше заканил, но Володя му затвори доста кранчета от раз и ефендито ходи в Москва да прави маанета и иширети...А Курц има авторитет и никой не е правил преврат срещу него!

Още не ги грееш тези работи от политиката. Чети повече!?

Освен това Ердоган намекна на Курц, че обсадата на Виена от Сюлейман през 1529 г. може и да е била неуспешна, но сега времената са други иии ... ;-)

След като направи Турция президентска република, той може да се заканва на всеки, дръзнал да се противопоставя. Защото си брани властта.

Все някой ще му скрои шапката.Не е вечен.

"Борбата на Турция за демокрация не може да бъде спряна лесно", добави той ФАРС! Турската "демокрация" при Ердоган много наподобява на "демокрациите" в Либия при Муамар Кадафи и в Ирак при Садам Хюсеин! А вероятноста Едроган да свърши по същия начин като Муамар Кадафи и Садам Хюсеин се увеличава ежедневно!

Ще спре дюнерите...

Това е Австрия с достойнство а не са подлоги като продажните Български политици !Дори нямаме и армия с която да се противопоставим Междувпрочем по нареждане на турция нарязохме SS 23 щото ги било страх сега неги е и може да прецапат България когато си поискат !

България е съсед на Турция, а и България няма армия която да се справи с Турция или Русия...Австрия е далече

Тоя се държи като кадафи и ще свърши като него. И султанатът ще се разцепи поне на три Само още не е решено кой ще го прати при кадафито: руснаците; кюрдите; турците; американците; сирийците; саудитите; И кога. Още преди "изборите" или веднага след тях.

По скоро ще почине от естествена смърт, не е първа младост.... След него ще е борба с лакти и други средства

Голяма "борба за демокраация" се е развихрила по света. Кой квото прави, се го прави в името на таз борбъ. Борците така се увличат напоследък, че ше имаме късмет ако борбата не се сгорещи до температурата на атомните взривове.

Борбата за демокрация не можело да бъде спряна ! А как се съчетава демокрацията с еднолична власт ? Дали Ердоган може да отговори на този въпрос ?

Той се кани така и при миналите избори, от Австрия и от съответните други държави му знаят номерата, ще отреагират, явно ще е така на всички избори в Турция, докато той е президент, така че аз не виждам новина? Този човек, се прочува на международната сцена, само по време на избори, но и сам прави така, че да губи популярност, точно с ходовете си по този повод, печелейки категорично основно негативни "лаври"... Дано хората в Австрия да са в състояние да изтърпят агитацията с усмивка, все пак, той се активира само по време на избори?

"Борбата на Турция за демокрация не може да бъде спряна лесно" - тези собствени думи Ердо да си ги напише над леглото, да си ги чете, защото се отнасят за него самия.

Имам чувството, че каквото и да направи тоя диктатор европейците никога няма да спрат да му лижат гъ.а.Какво повече трябва да стане за да прекратят преговорите за приемане на Турция в ЕС? След десетина години тоя ще почне да окупира гръцки острови и български територии и изкуфелите европейски бюрократи ще му отговарят с критични доклади и поредно отлагане на преговорите за членство. Жалка история!

няма как да започне да окупира острови,защото гърците ще го смажат...не ги подценявайте ;)

само в болният ти мозък , европейците лижат гъза на Ердоган. През оная им работа е няк'ъв азиатски падишах , те Путин не отразяват , че тоя ли......просто си го залъгват и водят за носа.....членство в ЕС няма да доживее , бъди сигурен

колега,някое комунисче ни е нацъкал минуси....те нали сега са от ердоганя...изобщо не ги интересува,че сме били под робство...а тачат комунягите ,като наши освободители...е това са родоотстъпници...дребни мижитурки...хахахах

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители: не си измислят и пишат прякори всеки път; не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност. А къде са тези СИМВОЛИ???

С лудите трябва да се внимава и Борисов добре го прави.

Знаем, че си пристрастно Борисовче, но тарикатлъкът му не минава пред Ердоган. Още по-малко пред ЕС, а най-вече пред Австрия. Ердоган плаши с ислямизация, а Борисов лобира да го вкарва в ЕС - това прави "добре" с лудите.

"Борбата на Турция за демокрация не може да бъде спряна лесно", добави той, предупреждавайки, че тези, които се опитат да попречат на турската демокрация "ще платят цената" Как така, излиза че има 2 вида демокрация - европейска и турска. Все пак да не се забравя, че Австрия е политически независима страна, не е в НАТО и членството в ЕС не и пречи да има особено/собствено мнение по някои решения на Съюза. Например с имигрантската политика, квотите за бежанци, военната агресия спрямо 3ти страни, санкции налагани от САЩ. Изобщо, очертава се силен опозиционен блок в сърцето на Ервопа.

Абе... И е прав, и не е... Поне този довод за американските оръжия е силно правилен, погледнат през погледа на който и да е държавен глава, ако САЩ въоръжават съседите му безплатно, а на него не искат дори да му продадат оръжия... На всеки би му замирисало на опит за локална война под дирижировката на познатите големи чичковци...

Турчилята ще ядат бомбите,като тяхните братя комунягите....

Този става все по нахален.