Ердоган се среща в Санкт Петербург с Владимир Путин

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган отива днес в Санкт Петербург, за да разчупи официално леда с руския си колега Владимир Путин, посочва АФП.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган се среща в Санкт Петербург с Владимир Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Среща между двама световни терористи.

Твоя '' приятел " Володя, ще те изчака да се изолираш хубаво от останалият свят, да му прокараш проектите и хубаво ще те опъне на пангара. Има причина за приказката " Москва не вярва на сълзи". А твоите ще са кървари, ефенди еркуче!

кървари или кавъри ... ???

Ердоган ще стане приятел на Рубладжиите и на Пудела.

да се похвалят кой е убил повече.

Русия не ни освободи от братска любов. Тя ни освободи за да бъдем нейна колония 45 години.Сега сме еврогейска колония и такава на САЩ.Като изберът Тръмп нещата ще се променят коренно.

Нещо ви смениха посокота и казвате че сме еврогейска и ... колония. Остава да признаете, че е имало турско робство и някак англосаксите нямат нищо с освобждаването ни от него.....

А имаше времена, в които някои се съмняваха в необходимостта от членството на България в НАТО! България да запазила неутралитет. Турция и Русия точно такива търсят!

Сега няма съмнение - това членството е най-голямото национално предателство на българските еврогейчета.

както и онва във Варшавския договор.

Тези двамата за по-малко от година се срещат два пъти като братя, а между срещите си почти се избиха.

Ало 7-8 и ще си паднал , имаше такава предвидлива песен.ЕС се разпада, НАТО терористична военна организация, на средното и младото поколение щеим писне да работят като животни за нашите и чужди чорбаджий.Таяка , че капитализма ще не ще , ще си отиде. САЩ не може да съществува само от предизвикваните войни по света.Всеки се ражда за да живее човешки!!!!!!!!

Юле, какво се случва след разпада на НАТО и ЕС! Хората ако продължат пак да работят, каква е файдата!

Турция отдавна вече не е преден фланг на НАТО. На два пъти от 2004 год. насам турците закриваха база Инджирлик за военни самолети на НАТО. Сега може да я открият за военни самолети на Русия. Турция е силна в икономическо и военно отношение страна и води независима политика. За това САЩ скоропостижно приеха за членове на НАТО няколко продажни държави и направиха кордон от Балтика до Черно море. Това е и една от причините за пуча в Украйна. ЕС е в предсмъртно състояние и не влияе на събитията. А Ердоган вече лети със самолет към Санкт Петербург към своя приятел Владимир

Вие и капитализЪма го умирахте 45г. а сега и Ес ще умирате но преди това вие ще си заминете ОКОНЧАТЕЛНО защото сте едни селски идиоти които искате да управлявате с птичи мозък

КапиталиЪма сам си умира. Вече няма нужда друг да помага. Само едни селски идиоти, които искат да управляват с птичи мозък, не го забелязват

Твоя '' приятел " Володя, ще те изчака да се изолираш хубаво от останалият свят, да му прокараш проектите и хубаво ще те опъне на пангара. Има причина за приказката " Москва не вярва на сълзи". А твоите ще са кървари, ефенди еркуче!

САЩ са сбирщина от престъпници - каторжници, криминални типове, основно съдени за убийства. Натирени от Европа, за да не се белосват с тях, такива изроди са били. Много им се иска на горките да бъдат нация, но НЯМА ДА БЪДАТ НИКОГА, те са си един тюрюлюгювеч и такива ще си останат. Затуй са тия комплекси, затуй е и това пънене, че са най-велики. В Америка са разгърнали "възможностите" си, избили са коренното население на цял един континент, щото както се изрази един расист тук англосаксите били носители на прогреса и били призвани да "цивилизоват" останалите, които не са като тях. Та цели континенти разбраха какво означава цивилизоване по щатски, а и Европа е на път да разбере грозната истина, че бавно ще бъде унищожена. Затуй по-полека с определенията сороска щатска пачавро. Православието ви е трън в очите на вас, щото Православието е самото християнство, а вие целувате на рогатия мазната опашка и задник. Тъй се пънеха и хвърляха фекалии по православието и Збигнев Бжежинския и Кисинджира и Клинтъна, но от това както виждаш Русия не изчезва, а продължава да е в кошмарните ви сънища.

И да пишете и да не пишете тоя цирк нищо няма да промени. И новото приятелство ще свърши като предишното. Туркието ще продължава да си е член на нато и въпреки цялото пенявене пред медиите, сащ ще продължават да използват инджирлик. И турски поток няма да има. Путин трябва да е малоумен, за да налива милярди в проект, който след някой и друг месец може да се окаже излишен, както стана есента.

бе путин да пусне рускините пак да идват в турция, си е достатъчно! стига са ги гъчили само българите!

Поредния пример защо умните,работни и красиви българи са със Цивилизована Европа и Страната на Свободата и не желаят да чуят за Империята на Злото и Анадолския халифат! На тяхна страна са грозните ,тъпите и хамавите бастуни на момата и фесовете на сачмата!

Ако беше ходил в САЩ нямше да я наричаш страната на свободата. Що се касае до приятелството предпочитам славянин да ми е приятел от колкото англо-саксонски педер.

ЕЛЕКТРО,ТИ СЕ ПОЯВИ МА !!! И ПАК СЪС СТАРИТЕ ЛАКЪРДИИ : МОМАТА,САЧМАТА И ПР.ДИВОТИИ !!! НИЩО НОВО НЯМА ДА ТИ ВЛЕЗЕ В ГЛАБЕЛАТА НАЛИ ?!

Всичко е геополитика , малко хора знаят за "топлата и дълбока" връзка между Русия и Турция ,та Русия е "бащата" ,по точно СССР. И сега това неблагодарно дет отива да се покае пред "баща си"!!! Интересът е в основата на всичко ,а ако той съвпадне "емоционално" ,тогава раздават кърпички на плачещите от умиление ,но немислещи зомбита ...!

Много хора знаят за топлата и дълбока финансова връзка на нашите еврогейчета с хАмериканското посолство ...

Нашият ББ, май отново се размина с енергийния ХЪБ, празни приказки от посредствен политик.После Путин бил зъл, не той е преди всичко дипломат, в нас такива няма, има само западни подлоги!!!!!

Бащицата Борисов твърди че води национално отговорна политика , но е пълен провал. Първо щеше да правим Южен поток - наистина в интерес на България, ама еврогейските дипломати му забраниха После щяхме да добиваме газ от морето оказа се че такова нещо нема. Серия глупости и простотии,които може да роди само тъпа пожарникарска глава

Русия е велика страна! Само в политиците ли е разликата! А композитори, а художници, а писатели, за тях какво да кажем!

россия деревня дураков!

Двамата лидери обсъдиха и доставката на големи количества вазелин.

жалко , че не си бил там и ти, да си поискаш порцията !

Ти нали вече си призна. Хайде, успокой се и престани да църкаш! :))))

Издаваш "секретни" козяшки технологии за имитиране на масовост, а? :)))) Ще те санкционират господарите ти, да знаеш. И то сериозно! Мисли си коя кофа смет ще те изхранва, след закриването на АзБ. :))))))

Няколко часа преди пуча на 15 юни, при Ердоган се появява специален и упълномощен пратеник на Руския Президент. Останалото го знаят всички

Смешни са ми русофилите. Как трябваше да плюят преди по Доганя, а днес как величаят любовната им връзка. Няма начин, трябва да се съобразяват с вожда.

И на мен вие чалгопитеците сте ми много смешни, рупате на ерДоганя краставицете, ама се правите на веклики! Смешна и жалка работа! Гладен чалгопитек ердоганска краставица сънува!

Само глупости пишеш бляд. Нищо умно. Поне не се изхождай.

Преди да даваш прогнози, кой с кво ще бъде си вдигни потуряците, че ти лъщи опръскания пърдялник, и не забравиш да си нахлузиш феса!

Аз се гордея с Русия. Желая успехи и победи и бих помагал колкото мога.

Трябва да се пише здраво!

Ние сме щастливи, че живеем в епохата на велик държавник и политик - Владимир Владимирович Путин.

Щастливи сме, че живеем в интересни времена. Това не е проклятие!

Щастливи сме,че живеем във времена в които сме далеч от азиатската простотия и турския еснафлък а сме в ЕВРОПА за която всички драскат със зъби и нокти а тия които не могат само храчат против нея....КЕРВАНА СИ ВЪРВИ СЕЛЯНДУРИ,А КОМУНОИДНИТЕ ПСЕТА СИ ЛАЯТ!!!

КОЛКО ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ ?! ЧЕ СТАРАТА БЛУДНИЦА ЕВРОПА ВСИЧКИ Я ОНОЖДАТ,КОЙ ОТКЪДЕ Я ХВАНЕ ?!

русофили , путин може ли всичко ?? ако "да" , защо не се е родил в BG ?

Той ще се прероди в БГ!

Но първо някой мераклия трябва да му "помогне" да приключи житейския си път в мадър раша?

Няма вечни приятели ,има вечни интереси!!! Който не го е разбрал попада на бунището на истията! А ти, вместо да обсъждаш кой как се гушка събирай стотики, щот с ми длъжен един вагон евро неустойки за Белене!};-)))

Напоследък хамериканските цветни революции нямат успех. Ердоган разпиля хамериканците на пуча в Турция, Путин ще ги довърши

Хайде стига вече, призна си, че си обратен. Иди да правиш компания на Щерита. :))))))

Поздравявам двете труженички с песента Мразя те обичам те.

Какво е "проски"? :))))))) И като се регистрирам какво? Ще станеш нормален ли? :))))

Доказана историческа истина. България е с Русия. НАТО и ЕС СЕ РАЗПАДАТ.

И после!!! 1. Играта свършва 2. Света се разпада. 3. Настъпва пълно щастие.

От еврочалгаджииницата се чува само квичене!!! Палаааачииии дете баааашааатати е невинен!

Ердоган е велик политик! Сваляш руски самолет, казваш сори и те канят не в Кремъл, а в родния град на президента на Русия! Някои аптали нека си разправят, че това било целуване на ръце, на г.з, падане на колене!

Поредният мекокитковец, учил география по учебника на Псаки. Кремъл е в Москва, а Ердоган, лази на колене пред Путин в Петербург. :))))) Когато, защото и колкото и да нариташ простестърски задник, винаги е на време, винаги има защо и винаги може още. :)))))

Единицо, кат малък е.ан ли си! Точно това казах, държавният глава на Турция е поканен не в Кремъл, а в родния град на президента. Защо приемаш тази покана за "лазене на колене", само за оригиналност ли!

срещата днес има за цел да уточни , дали ердоган или сащ са свалили руския самолет !

Наистина си ненормален! Назован е и конкретният човек, за който се твърди, че е участвал в опита за преврат!

Ама ти обиждаш ли се, от това, че разкривам "особеностите ти"? Просто, според мен си е редно, да се знае кой-кой е.

Тия двамата са като обратните. Не се знае кой кой оножда. Ту се мразят ту се обичат.

Тия двамата онождат другите. Американците вече свикнаха

Тия двамата са ги отсели навсякъде.

омръзна ми ! вече година се говори само за путин и ердоган , като че ли са превзели целия свят ! искам и настоявам да се говори повече за нашите достойни евроаталнтически приятели-гейци !!!

А къде видя цялото. Става дума за вас - американските мекерета. Все меки китки сте. Начело с Рада, Харекинтев, Глистев... Само че те са гейове, защото захлебиха лъвския пай от грантовете на АзБ, а ви с трошичките, си оставатее обикновени пе...сти

Памперс,ти и мека китка не можеш да бъдеш защото от доста време си опикаваш крачолите и не си го виждал без огледало та си гледай по-добре простатата,че много го закъсахте

Ти пък от кое гей-НПО се пръкна. Я марш да обслужваш тираджиите на магистралата!!!

Сещам се за един прост, ефикасен и бързодействащ начин наведнъж да се отървем от всички соросоиди. Ако в новините съобщят, че в приемната на Путин след Ердоган си чакат реда и Волен Сидеров, Росен Плевнелиев и Бойко Борисов, а Джон Кери стои прав, че столовете свършили. Масови инфаркти и инсулти сред соросоидното братство :)))

някои от тях може и да си направят сепуко ! хахахаха

От де толкова кураж и чест у един сбърканяк?

А Рада Дълбоката, Харекинтев и Глистев са започнали акция за построяване на още един паметник на Червената армия - освободителка в центъра на София - точно срещу маймуно-краварското посолство. :)))))

А Чичко Сорос седнал ли ще бъде! От цялата работа колко ще спечели!

хайде сега всич1ки сбърканяци и русофилистици на опашка пред турското посолство да извъртите по един минет за радост на късокракия ви вожд......ако каже може и с вазелинче да се намажете и да се огъзите плебеи комуноидни...добре,че сте пътници вече

На това му викат война. Войната не подбира виновни и по-малко виновни. Точно такава война, в каквато се мъчат да ни вкарат вашингтонските стратези. За да разчистват сметките си Русия. И такива лапнишарани и самозванци , като твоя милост даже не се усещат.

ДОГОДИНА-2017Г Е ВРЕМЕ ЗА НОВА РЕВОЛЮЦИЯ В РУСИЯ..100 Г. ТЕРОРИЗЪМ СТИГА НА РУСКИЯ НАРОД!!!

Мурзилажът за 5 рубли/час на всичко е готов.

Ти какви точно гей-права имаш? :))))) Още един виден простестър си призна! Браво. Знаех си аз, че Щерита няма да е сама.

Някои коментатори стигнаха до извода, че руската политика била "по-кадърна" от американската! Биха ли обяснили, какви са им мерните единици за кадърност!

Лидерът на втората по военна държава в НАТО е на крака в Русия, за да лази на колене пред Путин. Това е резултат на умело съчетаване на дипломация и икономически натиск.

За теб разбрахме, че всички са или гейове, или целуват ръци или нещо друго или лазят на хората в краката! Ти от кои си!

Моят кенеф го мие водата от тоалетното казанче, ама това явно е нещо извънземно за вашия катун :)))))

Утепахте ме с всички тия коментари. Ама тя срещата още не се е състояла и вече се почна... Излизане от нато, репарации, приятелства, тръби, патоци, самолети с ремаркета пълни с домати за Масква, делене на България, бани, сапуни, любов... Ми то още нищо не е ясно. Може да са се събрали да ловят покемони заедно. Откъде знаете какво ще излезе?

Твоя '' приятел " Володя, ще те изчака да се изолираш хубаво от останалият свят, да му прокараш проектите и хубаво ще те опъне на пангара. Има причина за приказката " Москва не вярва на сълзи". А твоите ще са кървари, ефенди еркуче!

Ха, ха! Всички трябва да се учат от руската дипломация! Путин мрази и в червата си Ердоган, но целта му е много по-висока - унищожението на НАТО!

Истинският ръководител на България, поставен от Щатите , и разбира се изигран от тях е на посещение в Русия. Възобновява се Руско-Българската дружба

Журналистът-Изследовател Уилям Блум (бивш служител на Дължавния департамант на САЩ) има 300 страници изложение в пътеводителя си за единствената световна суперсила факти и свидетелства за огромното страдание, жертви, лишения, съсипана природа, изпепелени култури от империята САЩ чрез използване на пряка и косвена сила, открита /Пентагона/ и прикрита /ЦРУ/, Цитираната книга на Блум представя само от 1945 г до 2000 г пълен списък на: Интервенциите на империята САЩ, представящ 67 случая Бомбардировки на 25 суверенни държави. Намеса в изборите или провалени избори в 23 суверенни държави. Политически убийства /или опити/ в 35 държави. Прилагани изтезания в 11 държави. Според статистиката на Блум това прави общо 167 случая на тежко политическо насилие, извършено от империята по света, след Втората световна война. САЩ е убила между 13 и 15 милиона души. Само в арабските страни за последните 8-10 години са избити 2-3 милиона невинни... Ужасяващ световен рекорд!

КУЦО КЬОРАВА И САКАТО СОРОСОИД Е ИЗКАРАЛО НАЙ НОВИЯ ЛАЙНОМЕТ И ЗАЩИТАВА ЕВРОГЕЙСКАТА ПОЛИТИКА ИЛИ ПО СКОРО ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ДЕТО ПУСНАТИ ОТ КОЗЯК БЕЗ НИ НАЙ МАКО ДА СЕ ЗАМИСЛЯ ЧЕ ТЕЗИ ДВАМЦАТА НА СНИМКАТА ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ СТРАНИ И НАЙ МАЛКО ИМ ПУКА ЗА ЛАЙНАТА С КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ГИ ЗАЛИВАТ ЖАЛКИТЕ СОРОСОИДИ

ЖАЛКИ ПОПИКАНИ ПАМПЕРСИ,ОТ КАЛТА ВИ ИЗВАДИХА И ПАК ТАМ ЩЕ ОТИДЕТЕ ЗАЩОТО НА НИЩО НЕ СЕ НАУЧИХТЕ

Срещата още не се е състояла, няма новини,но троловете вече запълниха над 500 коментара.

Вече изтече първа новина: Жужи, ходил да се подмива, за да е готов за срещата.

Това в коя по-точно хомо-групичка го съчинихте? :))))) Или някоя мека китка от Козяк ви го нашепна? :)))))