Ердоган предложи сделка - "да" за Швеция в НАТО срещу "да" за Турция в ЕС

Президентът на югоизточната ни съседка говори пред журналисти на летище "Ататюрк" в Истанбул преди да замине за срещата на върха във Вилнюс

Обратно в новината

Коментари - Ердоган предложи сделка - "да" за Швеция в НАТО срещу "да" за Турция в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

анадолски, прекаляваш! Няма ли да се пазариш със СААБ да дадат помощ да издялкате изтребителя "пето" поколение?

Пак неграмотна статия - просто ердоган го измисли това за вътрешна употреба - "ми значи аз съм непоклатим, но Швеция обеща и аз след като дълго ме молиха, отстъпих". И какво като Швеция е "обещала"? А заглавието на статията показва че Турция едва ли не вече е приета в ЕС благодарение на това, че Ердоган е предложил "сделка". А в същност Турция сега е много по далече от ЕС и все повече и повече се отдалечава.

Фереджета и потури в ЕС не може

Ама в Германия, Франция, Нидерландия, Англия, Швеция, Финландия и т.н., може! Или си мислиш че само ти си в ЕС? Само в Берлин колко джамии има?

Брюксел не е Капалъ чарши

А какво е? Фон Лайняната за гърба на всички сключва сделки, дават се пари където решат без одобрение, с нас и не само въртят само пазарлъци.. Нарежете си ракетите, спрете си реакторите, пляскайте за Украйна и РСМ... Поне в анадола знаеш че е анадол, и като извъртиш сделката да ти отбият от цената пак си доволен. В Брюксел такъв табиет няма..

Тези се шегуват! Ахмед и мохамед, те не са европейци. Осраха Европа тези мюслита. Всичкото Диарбекир ще тръгнат към Европа. Те и сега са си държава в държавата в Европа.

Един много много стар виц от соца естествено забранен ако не ви го кажа може да изчезне поптали радио Ереван "може ли да забременее мъж" Радио Ереван отговаря " нама такъв случай до сега но опитите в Турция продължават"

10% от Турция са в Европа. И ЕС ще ги приеме в състава си някога. Потази логика приемането на Русия в ЕС е направо задължително. За да има мир в Европа, е необхдимо Русия да стане член и на НАТО. Може заедно с Украйна, може и поотделно. Но тогава САЩ няма да е едноличен лидер,което те няма да допуснат.

Пак някой се е надрусал още от сутринта.

Ердоган предложи сделка - "да" за Швеция в НАТО срещу "да" за Турция в ЕС ----------- ОТ МНОГО ВРЕМЕ НАСАМ ! 80% ОТ МЛАДИТЕ ТУРЦИ ИСКАТ В ЕС ! ТВЪРДО "ЗА" С ДВЕТЕ РЪЦЕ ! МОСКАЛИТЕ ...ЗНАЯТ КАКВО ДА ГО ПРАВЯТ .... ПОД ВОДА ...ДА НЕ СЕ ВДИГА ПРАХ !

Тоя ме кефи има топки..... Турция май преди нас че влезат у шенгено...

В турция цялата инфраструкура е построена от мръсните хамериканци за достъп до техните бази сега ако мръсните хамериканци си тръгнат.. ей така нали се сещате че турците тръгват на на сватба пак с магарешки каручки

УСА експерти последните десетилетия загубиха един милион войни май и ти па си такава експертка....

Евала на Ердоган,голям държавник мислещ за държавата си.Е нямаме такива политици като него ,ако някой се опита да иска нещо за държавата ни веднага го удушват.

Ами сега?

Швеция за какво ти са в НАТО? Имаш Щатите, Германия, Франция....предостатъчно.

Сега ще му предложат Турция излиза оъ НА ТО Швеция влиза на нейно място .. Така се изнундва както си мисли фрса

Пробвай. Тогава 800 хилядна армия се включа директно в руско -китайския-арабския пакт (да, той е факт) и.. приключихте лгбт натовците

С терористи ( изнудвачи) не се преговаря

Ти луд ли си бе,без Турция какво НАТО,те са втората по численост армия в пакта.

Ердогане,Ердогане,поогледай се малко и ще видиш,че другите държави се натидкат да влезнат в БРИКС,а ти искаш да влизаш в този корумпиран и прогнил Европейски съюз.

Той и в БРИКС иска да влиза

Колкото и кусури да има , Ердоган е хитра лисица и добър за интересите на държавата си. За всяко нещо което дава, трябва да получи нещо в замяна. А не като нас. Ние се съгласяваме на всичко, без да получаваме нищо. Съгласяваме се да приемаме бежанци, а все още сме извън Шенген. Съгласяваме се с помощта за Украйна, бази и команден център на НАТО, а още трябва да се редим за визи за САЩ. Защото нямаме политици.

джамиии колкото може повече минерета фесовеее и забраткии това заслужава проститутката европа

Какъв ужас става в евро съюза и пълна диктатура това ще е края на Европа.

На първо място влизането на Турция в ЕС ще е краят на България.

При 130 милиона турци цялата група етническа, + около 20 милиона кюрди, + около 24 милиона араби само във Франция и Gермания, Турция нямa да стане член на ЕU. Bи могло това да се случи след обединение на ЕU с РФ. Турците едва не управляват Германия. Още! Комши: Първо са нашите (РФ, не украйна) после са на Западните ви авери тоест вие. + Устно потвърждение още предварително, че ако ви посети Президентът на РФ през август е както дойде - така и ще си отиде обратно за РФ: Невредим и свободен.

Къде ги преброи тези 130 милиона "турци"? В Азербайджан? Туркмения? Узбекистан? Казахстан? Киргизстан? Или всичките заедно?

да уе и Шенген и американски визи?! Ислямизация на цялото еуропейски халифат и санджак

Категорично трябва да откажат на Ердоган членство в ЕС. Ако продължава да блокира Швеция за НАТО, ЕС трябва да наложи смазващи икономически санкции.

Ауууууу,парите за граница биттти Турция става граница аууууу далаверите гитти хи хи хи

За Европа ефтини плодове и зеленчуци, индустрия , капъшъ череши в париж

манафи от ЕС ..обедонявайте се на на моята халка......калибъра ми оправете....

БРАВООО!!!! УНИКАЛНА СДЕЛКА ЗАПИШЕТЕ Я. ТОЧНО ТАКА . ХА ХА ХА И ТУРЦИ ЩЕ КОМАНДВАТ ЕВРОПА БРАВО. 90 МЛН + В ЕВРОПА 10 МЛН 100 МЛН ЕВРОДЕПУТАТИТЕ ЩЕ СА МНОЗИНСТВО. МНОООГО Е ХИТЪР ..МАЙ НЕ ГО ВЪЛНУВА КОРАНА ПОВЕЧЕ ХА ХА ХА

Защо бе, Ердоган, искаш в Евросъюза? Защо не питаш най-големите капацитети по Евросъюза- Костя Копейкин и Цончо-гела? Те ще ти обяснят, колко е гадно, как Евросъюза загнива и еврото е в упадък, а българското левче е най- търсената валута в целия свят. По- добре е със СССР и рублата е толкова яка, колкото и българското левче.

Преди бУлгариста са подписали дори, ха ха въшкооооо даже не са та броили за човек тогава още...българци и гнидииии

Ха ха ждендър,,ще има манафи и за твоята дупара...и бай Ердоган да те обара.....надигаи дирика идва какамангатаааа

Тук замириса на смрадливи порове

Смешки. Турция никога няма да стане ЕС член.

Сега както ги е барнал за топките и с тези политици точно....ха ха има огромен шанс да ги набучи на .....дедовия

Признавам го Ердоган! Голяма лисица е! Евала!

Новина за вътрешна употреба на Диарбекърските селяни от анадола. Това са избирателите на ЕРдоган. ЕС и НАТО са две съвсем различни организации и членството в едната не е обвъзрано с челнство в другата. Просто султана си плещи на нечленоразделният диалект за да забавлява раята. Знае че това няма да мине и дори НЯМА да го постави като официален въпрос. Ама нейсе, моабет да става.

Като са различни защо мама Дндер Лайнен дава тон да се пращат оръжия като за последно...защо Борел нефелния старец зове за оружие и за победа над Русия..нали нямат нищо общо с НАТО...ха ха истински избитрател на Киро Умното и Кокор дупараката си явнооо

Браво добави още една нула на лирата .. отзад

И една 50 000 турска европейска натовска армия да ни пази от Русия за 500 години.

Никога Туркестан в ЕС !!! Няколко по-яки земетръса или няколко атомни бомби над Туркенезия ще решат проблема с тая анадолска гнусна измет ...

Нещо зе да се пенши с атомни ....ама да не са атомни фалоси в дупарката ти само

Предсказанието на баба Ванга се сбъдва

Ако Турция влезе в ЕС, ще имат най-голямата група депутати в европарламента, тоест ще управляват ЕС. А нас направо ще си ни анексират. Само бг либералите с манталитета си на 500 годишни измекяри могат да се радват на това.

80 000 000 режани мюсулмани в европа законно без визи ще стане мюсулманска европа ще трябват стотици хиляди джамиии тежко на християните ще потурчат европа никога турция в европа иначе няма европа

А може и друг вариант : Турция вън от НАТО Швеция в НАТО Никой не иска анадолски педерасти в НАТО и ЕС !!!

Така се прави политика. Свалям му шапка.

Ердоган съсипа Възраждане.

Браво

Защо бе, Ердоган, искаш в Евросъюза? Защо не питаш най-големите капацитети по Евросъюза- Костя Копейкин и Цончо-гела? Те ще ти обяснят, колко е гадно. По- добре е със СССР

Порчо... Виж мойто момче, да ти обясня. Той Ердоган може да е зле в ЕС, може да е добре, всъщност като падне митото ще е много добре дори, ама ти все ще си зле тук.

С други думи, Швеция в НАТО като цъфнат налъмите... Ако ЕС клекне на Ердоган заради САЩ, тогава нашия национален интерес, както и на останалите балкански ЕС държави е да излезем от ЕС ! Да си направим един собствен Балкански съюз с Гърция, Сърбия, Румъния, Черна Гора, Македония, Босна и Херцеговина, в голяма вероятност Унгария, Хърватия и Молдова и да си провеждаме самостоятелна политика. Както външна така и Вътрешна. Ако ЕС се спазари с Турция, просто до 10-15 години мечтата им да завладеят половин Европа, още от времето на Сюлейман великолепни ще се сбъдне, а най-много ще го отнесем всички ние на балканите, а за гърците не ми се мисли. Да не говорим че Ердоган нито ще спазва законите на ЕС нито ще приеме простотиите им, ще си прави каквото сметне най-добре за Турция, а на който в Брюксел не му изнася да се оплаква на аерменския поп...

България и днес е член на REC PUBLICA-Инициатива на Три морета. Преди да блядиш, чети сука.

Чрез "избирането" на Ердоган за следващ мандат. Сега Украйна ще влезе в ЕС а Турция ще зяпа още 50 г. Но ЕС не може да издържи приемането и на Украйна и на Турция. Двете страни имат общо население колкото Русия. И същите руски проблеми с бедността.

Наддаването започна. Да му мислят джендърите. На времето стигнаха до Виена, сега до Атлантика. ЕС става ИС.

И турците искат в тоя гаден еврогейски съюз, а оня ден го набиха на руслямистан с командирите от Азов. Само тука има прости бедняци дето мечтаят за азиатска външна тоалетна и москвич.

Абе, руски роби, защо Турция толкова се натиска да влезе в ЕС, а вие искате България да излезе от ЕС? Кой бърка според вас - Великият ви Ердоган или вие?

За да напълни ЕС с черни тарамбуки.

Това ще да е!!! Явно двамата с путлер ага великолепний кроят планове за гътането на ЕС и са решили Турция да влезе в ЕС, за да ги напълни с черни тарамбуки и рускини от леките.

За съжаление Турция е прекалено голяма за ЕС. Съюзът още не е експериментитал дори с малка Албания и не е ясно какъв ще е резу;татът. Отделно търците имат неразрешени проблеми с Гърция. ИУ този ход на Ердо по-скоро е прехвърляне на горещия картоф към Атина. Ако някой пита за Шврция, Ердо ще каже - "Гърците са виновни".

Защо бе, Ердоган, искаш в Евросъюза? Защо не питаш най-големите капацитети по Евросъюза- Костя Копейкин и Цончо-гела? Те ще ти обяснят, колко е гадно. По- добре е със СССР.

Така се прави! И ние трябваше да предложим подобна сделка - одобряваме членството на Македония, или после на Швеция и Финландия в НАТО, срещу нашето членство в Шенген! За съжаление нашите управници са марионетки и послушковци, и не смеят да кажат "не" на началниците в Брюксел (пък камо ли да кажат "не" на големите началници във Вашингтон!).

Изтегляне от окупиран Кипър, създаване на кюрдска държава, връщане на планина Арарат на Армения, Одрин и околностите на България и може да иска Турция в ЕС, почти е готова за приемане, само ще остане жените да имат равни права с мъжете :)

Шъ стане, ама когато цъфнат налъмитр и когато Европа има поне една десета от турската войска.

И признаване на Арменския геноцид.

Турция може да влезе в ЕС. Един ден, след много години, когато Ердоган няма да е жив и Турция отново е демокрация а не диктатура. Швеция не е важна за НАТО. Тя се намира между две натовски държави. Може да почака.

Това е политик, а не като нашите продажници, педали, наркомани

Кокошка за кон! Да се оправят в НАТО. ЕС трябва да излезе от НАТО и да има собствена независима армия! Докато е в НАТО сега трябва да се синхронизираме с парите от НАТО и след това да се махнем! Армия на ЕС, Турция да си седи в НАТО

По скоро обратното.