Ердоган пак заплаши да "отвори вратите" към Европа за милиони бежанци

Той настоява да бъде подкрепен в плановете си да "прочисти кюрдските войници"

Обратно в новината

Коментари - Ердоган пак заплаши да "отвори вратите" към Европа за милиони бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е абсолютно невъзможно - всички знаят колко зле се живее в ЕВропа, няма как да има милиони хора, които да се стремят към този загнил континент. :)

Kakto kazvat “lud umora nqma”.

тоя що ни си завре показалеца там изозадзе?

Браво на Ердо че е твърд и не се поддава на шантаж, не е като нашия главанак който ходи на международни срещи без да разбира бъкел, гледа като теле и кротко подлага тиквата си да го галят и целуват

Меркел може да му запуши устата веднага ако каже "Ще ти върна всичките турски гастербайтери от Германия, барабар с децата и внуците им дето са родени тука". Ама Меркел никога няма да го каже щото е либерална фцъ.

И като му върне турските гастарбайтери Меркел ли ще отиде да събира боклука, да мие кенефите и да продава дюнери???

Не бе, майка ти ще мий кенефите

Дано ги върне но тогава знаеш какво следва... 1. Изтеглят си целият капитал в кеш придобит в Германия. 2. На Германия ще се наложи да ги изключи от гражданство иначе те не са имигранти. 3. Германия ще плаща дълги години обещетения. 4. Пак ще й се покаже онова "сапунено" петно отпреди 75 години. 5. Турците в Германия ако не са съгласят да се върнат могат да претендират за автономия; като кюрдите, каталунците.

В туркието им намира работа, затуй не искат да останат там, всичко живо гледа да отиде в Европа...

3-4мил. и чакат да им изпрати 400,000 автобуса или 10,000 влака или 1,000,000 автомобила или 1,500,000 ракети или 4,000 кораба или 2-3 атомни бомби или как ще ги отправи към Европа...

Пускай ги и да приключваме. И ние ще ги пуснем нататък, те и без това не искат да стоят тука.

Този нагъл турчин е голям идиот, докато не му набият канчето няма да спре да плещи простотии...... Лек ден.

плаши гаргите тиквеникът! Аде, да отваря, ко чака? Да го отворят отзад ли? Хахахахаааааа

Как пък не намаляха, все 3 и половина милиона стоят, Европа се напълни с имигранти, само в Германия има милион и половина, интересно как минават през цяла Турция, за да дойдат в Европа.

Уж в Брюксел билки зелки а една Турция има повече бежанци от колкото в цяла Европа.... И кого плаши? Плаши пъзливите... Въпроса е защо бяхме против равномерно то разпределение на бежанците.. Не беше в наша полза

И този ни е съюзник??? Да се изрита вднага от НАТО!

САЩ докато взривяваха Ирак и Сирия с гражданска война чрез кюрдите, Европа само си затваряше очичките и ушите ...сега си е просто време за изплащане. За какво нато става въпрос¿

Мазния турчин със заешката физиономия да си трае, че ше гоебем у тъпанаро.

ПРАВИШ ЗЛО ПОЛУЧАВАШ ЗЛО

Ембарго на Турция и минирайте границата.

Убиец на жени, деца, пленници и невинни хора. Абсолютен враг на демокрацията. Башибозукут на този човек в Сирия извършва военни престъпления. Турция под султан няма място в НАТО.

Бахте, наш ББ какво направи, ще отиде да отвори второ летище на ердоганя, върху нашето в София ли? Проблема е лесно решим - прави се закон за бежанците - всеки бежаненц е длъжен да работи 10 г за държавата ни и да пребивава само в специално посоченото за него място, не в столицата и големите градове! Прави се закон и се започва трудовият лагер - работници ще има бол. Така няма да има кражба от пари за магистрали и с тези пари ще се хранят бежанците - само с произведена в България храна - никакъв внос!

Ти вярваш ли си :)))

За такива като тебе всичко е лесно! Това е така защото си мислят че всичко което лети се яде. Уви не е така.

Либералите да си ги приемат по домовете.

Какво ще отваря, бе.. те 2 милиона са до границата със Сирия, другия милион по Бурса и Измир.. На кораби ли ще ги товари, на камили ли?

36,4 – 45,6 млн. Значителен брой в: Турция: 14,3 - 20 млн. Иран: 8,2 - 12 млн. Ирак: 5,6 – 8,5 млн. Сирия: 2 – 3,6 млн. Германия: 1,2 – 1,5 млн. Афганистан: 200 хил. Азербайджан: 150 – 180 хил. Франция: 150 хил. Израел: 100 – 150 хил. Казахстан: 100 хил. Швеция: 83 600 САЩ: 90 – 100 хил. Ливан: 60 – 80 хил. Великобритания: 25 – 80 хил. Нидерландия: 75 000 хил. Швейцария: 60 – 70 хил. Русия: 63 818 хил. Грузия: 40 – 60 хил. Австрия: 50 хил. Армения: 37 470 Туркменистан: 50 хил. Канада: 6 – 50 хил. Дания: 8 – 30 хил. Гърция: 22 000 Австралия: 15 хил. Алжир: 3 хил. Украйна: 2 088 България България: 147

Стоичков сложи ли го ?

pompai

Ердоган няма да пусне бежанците,защото ще си затвори пътя на търговията с Европа а тогава и Америка ще му се види малка . Не му обръщайте внимание.

Дядо, дядо, а защо с ритници? — Защото с ръцете си дърпах очите да приличат на виетнамци.

Турция на Ердоган! Малко е да се каже! Европа на Ердоган, Сирия на Ердоган! Целия арабски свят на Ердоган, ... а защо не и целия свят на Ердоган!

Нещо да имаш против? Ами ако ей така някой поискат южна българия да се отдели...то тяхната работа е като на кюрдите- с чужда пита помен правят.

Чакайте малко! Това е сарказъм! "...целият свят на ердоган .."

КОй ще е този някой? А кажи.

Обаче и България като е цяла - страхотен келепир ! По-културно казано, страхотен прогрес и възход. Отвсякъде само добри статистики, по всичкиу показатели. И новините (по всички медии) едни мирни, жизнерадостни, плодотворни. Точно както и коментарите под тях.

Няколко големи кюрдски въстания са избухнали през 1925, 1930 и 1938 г., които са били смазани от турските власти и повече от 1 000 000 кюрди са били насилствено депортирани. През този период, до 1946 г. кюрдският език, фолклор и имена са били забранени в Турция. В Араратското въстание от 1930 г. са били унищожени голям брой кюрдски села, заедно с неговите жители. Турската държава по време на тези въстания е подпомагана от СССР и Иран. Въстанието е било организирано от кюрдската партия „Койбун“, която пък имала подписан договор с Дашнаксутин (Арменска революционна федерация) през 1927 г.

Абе чуеш ли кюрди най- добре да имаш едно на ум.

не знам колко сме били по време на априлското възтание 1876, цял свят е разбрал за кланетата и тогава се започва. А кюрдите са сигурно поне 10 пъти повече отколкото сме били ние тогава. И не им се дава да си имат държава и не та не!

Всичко това са игри на надлъгване и показване на мускули от вече прекалено много страни. Толкова много, че стана сложно за ориентация. В тези игри обаче слабите са все губещи. Доган обаче дали е морално прав е спорно, но от турска гледна точка си е прав. А той е начело на Турция. Путин също доста ловко защитава интересите на Русия в региона. Тръмп всъщност се справя доста добре и в много отношения трябва да сме благодарни, че той оглави САЩ, а не алтенативата му, че щяхме вече да сме го закъсали здраво. Такъв бежански поток е малко вероятен, защото ЕС има доста силни икономически лостове срещу Доган. Но в конкуренцията на лидери, ЕС го няма никакъв и това не е на добре!

Защо към Европа? Защо не ги насочи в другата посока, където са свои и по бит, и по религия? Там също има богати държави? Само Европа ли трябва да приема бежанци?

Защото бежанците бяха поканени от Меркел.

много добре казано! ама нали евреика ги насърчава да отиват в германия ,

НЯМА КАК " да ги насочи"

Тръмп по Коледа ще признае Кюрдистан (Кир) и ще остави Турци , Иранци , Сирийци и Ирскци в небрано лозе ....

Проблемът е, че вече никой не бръсне за слива неговото мнение. На него сега му пари под краката както са го подгонили демократите.

америка нали призна израел, преди 70 г. и какво? досега да е спряла войната там?

Нека идват и остават в България. Умиращ и гнил етнос като нас не трябва да е много предирчив към това, кои ще се смесват с него.

Баце трябваше да построиш пешеходна алея от турската до сръбската граница. А не да бръщолевите с каракачанката, че всичко е по контрол. Нищо не е под контрол.

Аз пък ще си отворя дюкяна и ще ги чакам !

Каквото и да комментираме,не можем да отречем правото на Турция да гарантира своята сигурност. При 15-20 милина кюрди в самата Турция и още 20-30 милиона на нейните граници с Ирак и Сирия,които искат собствена държава в която да бъде и част от територията на Турция съвсем ествствено е да се проведе подобна военна операция.

Европата затваря тези врати с милиардче.та!

който сее ветрове жьне бури

KURDSKA DIRJAVA (V SİRİA) NYAMA DA YA BIDE. CUHTE Lİ MERKEL-MAKRON İ LONDON.

В Сирия няма да я бъде, няма обективни условия за това. Но Иракски Кюрдистан го изтървахте. Там вече толкоз години кюрдите имат държавна структура. Не ви ли притеснява това?

40 милиона кюрди са практически повече от турците! Факт е, че турците са далеч по-култивирани от кюрдите е факт към момента. Който не е виждал жив настоящ кюрд, той не знае за какво говоря. Родово общинния строй е там, албанската мафия е Смешна детска градина в сравнение с тях

я се разходи извън Константинопол и тогава ще видиш колко са култивирани и в какъв строй живеят!Разходи се там където не ходят туристи и няма лицемерно поведение!Пусни и ж ена си с къса пола да видиш културата им каква е!

Ами хората там не искат гологъзеници като на запад. Всички народи си имат традиции и който отива в друга държава трябва да се съобразява с тези традиции. Да не искаш да кажеш, че руснаците като не искат пропаганда на хомосите та и те са изостанали?

Да, Защо не?- нали Европа е люлката на цивилизацията и човешката права. ЕС ще прояви гостоприемство и инициатива за интеграцията на тези хора да бъдат равностойни като останалите по жизнения стандарт. Това е шанс за Европа да докаже на целия свят че все още е центъра на проспериращата западна цивилизация.

Ти добре ли си с главата днес?

Да идват! ...Ураа...!

което казва този,не е ли разпалване на омраза към Европа,или саво европейците трябва да си мълчат и да не заплашват никого!

през крив макарон ...

Егати и Европата- ми тя е вече като цигански катун, а вие си мислите, че е нещо Бог знае какво.

Каракачанката да събира юнаци и да ги реди по оградата, че някой трябва да къса билетчетата.

Още ли не са измислили пешеходни винетки- лелеее какъв бизнес са изпуснали българските капиталисти...

Абе нека да отвори вратите и да тичат хора на свобода в ЕС.

Ми те сега като тичат около Лъвов мост и хората пищят, па после стой та гледай.

А ве я му пуснете малко водичка от язовирите че да видим кво ще остане от великата империя .маи че само пещерите от Анадола..

Tİ GLEDAY ERDOGAN DA NE OTVORİ VRATİCKATA. 3.6 MİLİONA KIM KAPİTAN ANDREEVO. TO 2 MİLİONA BILGARİ STE BYAGAT KIM BRUKSEL. XAXAXAAA..

свинска зурла да внимава да не му затворят границите към ЕС

На него не му пука.

Кефи как се гъбарка с безполовите и третопоровите. Сипва им яко.

ще ми отвори....дюкяна.

Аве Ердо е прав. 3.6 млн са половин Бг на хранилка. Пускай ги в Европа дето мнго говори...

Бежанците са ценни за Ердоган и той едва ли иска да се раздели с тях, това са блъфове. Тази ситуация му носи много ползи. ООН и ЕС дават милиарди евро за издръжката им, а това движи турската икономика и повишава потреблението. После тези хора работят в Турция. От бежанците той си набира така необходимия башибозук, който дава повечето жертви при военните операции в Сирия, турското общество едва ли би приело да гинат стотици турски войници. И последно пред бежанците и своите Ердоган се представя за благодетел: "Ето ние делим залъка си с нашите мюсюлмански братя..." . В определени среди това тежи много.

Абе на тоз що му дават микрофон да му слуша света глупостите?! Да си стои тихо в гетото и да млъкне!

държавата му е 80-милионна...При това-".Със своите 647 993 души в редовни формирования, турската армия е девета в света по численост и втора в НАТО след тази на САЩ" Ще му слушат "глупостите" и хем как...

Турция е пряк участник във войната срещу Сирия още от самото и начало. Участваха също и в разграбването. Носят същата морална отговорност както и главният виновник - САЩ. Нагло е да натякват за бежанците след всичко това.

Ердоган припечелва здраво от противоречията между Русия и Запада, кяри и от двете страни и . Усетил е , че е желан съюзник и доказва максимата: "Хитрото агне от две майки бозае"

Шило

А бе накрая ще се окаже от два стола на земята.

А дано.

Шило

Ердоган заплаши, баба Меркел отвори пак кесията. Тоя е ба си рекетьора.