Ердоган отряза Швеция за НАТО заради "богохулството" с Корана в Стокхолм

Острата реакция на турския президент е заради изгарянето на Корана пред турското посолство

Обратно в новината

Коментари - Ердоган отряза Швеция за НАТО заради "богохулството" с Корана в Стокхолм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Ердоган! Солиден и сериозен президент. Съблюдава интересите на страната си! Ердоган и Путин останаха единствените президенти които не са собственост на Сорос.

тъй де! когато ердоган завзе властта турската лира беше 1.12 лева, днес е 0.09 лева! когато путанин заграби властта рубъла беше 0.84 лв, днес е 0.025 лв!

Вечен и ти президенте! Не се изживявай така, все едно си вечен и незаменим. И Швеция и Финландия ще станат членове на НАТО ! Както и ние ще влезем в Шенген и еврото ще замени лева. Необратими процеси са това!

Не са. Не се напъвай. И Русия ще си вземе Украйна, вече я взема. Ама ако стане така ще се изпокриеш в миша дупка трольо льольо анонимен и няма са шукнеш.

Не ти трябва съюзник като Ердоан, дето не знаеш на какъв акъл ще се събуди утре сутринта. Достатъчно е един руснак да изгори един коран на подходящо място....

Че си риба го разбрахме. Протестът е бил плануван с разрешение от администрацията, и съответните мерки за сигурност. Я виж под леглото, да не би някой руснак да се е скрил там.

Шведската тройка и шведската маса се ядосваха на локумите, а царевицата почна да не дава. Въй, въй, започна се.

Защо няма новини от войната в Сирия, където Ердоган нахлу преди броени седмици?

Че те са си същите там тия мюсулмански азиатци. Ако може даже ще е по-добре за Сириийците цяла Сирия да я поеме Турция като автономна република. Те сами явно че освен война и диктатура, друго не могат да измислят на тоя етап на тяхното развитие. Турците са работни и организирани. Просто да се махат от европа и да организират техния си регион. Прекалено различни са турците. Абсолютно невъзможно е да приемат модерни ценности. На тях някаква йерархия им дай и да пият турско кафе и да бачкат някаква по-простичка работа и да се карат помежду си.

Кои ви са модерните ценности бе отворко? Содомия и педерастия ли? И пенсиониране на 100 години? Я марш оттука трол жалък!

Всъщност те щяха да се организират и да си направят ислямска държава и махнаха измислената иракски-сирийска граница, но Америка и Русия ги избиха. Голям срам за великите колониални сили, че спряха хората да си направят Ислямска Държава в мизерията както се бяха надъхали и идваха хиляди хора от Европа и отвсякъде. И после се оплакват от терористи и от мигранти всички до един. А като им унищожаваха Ислямията никой нищо не каза. Кой знае каква ще е следващата тъпотия в региона. Всичко може да се очаква.

То и за България се отнася същото...

До 22, Едната ценност е да си харесваш професията и да те уважават на работното място, така че да е удоволствие да работиш. Турците не могат за дълго да са мили един с друг, професионални и да говорят с уважение. В училищата на Запад учат децата на уважение един към друг (а не на йерархия и уважение към по-висшия) и ги учат да са мили, на kindness. Факт. Затова не се каня да се пенсионирам абсолютно никога. Че по цял ден да си пишем тъпотии и да се обиждаме, а не само един час на ден.

В училищата на Запад им промиват тотално мозъците. То не че и тук не стана така. На моя позната синът и в Испания го обличаха в детската градина в женски дрехи и играеше момичешки роли в пиеските. Когато на майката и писна и отиде да се разправя с тях са я гледали като изтряскани, как може да не приема това, как може да прави проблем за такива неща. Накрая иззлобяват и директорката се нахвърля със злобни приказки върху нея, жената казва, че са я изкарали талибан едва ли не. Не ми ги възхвалявайте тези откачалки. Имам достатъчно роднини и познати на Запад за да си разпъвате локумите и лъжите тука и да ви се върже някой. А за пенсиониране ако щете и не се пенсионирайте изобщо, работете докато свършите, това е абсолютно Ваша работа. В цяла Европа терорът стана абсолютен, принуждават хората да работят докато умрат и да нямат достойни старини и почивка, това е издевателство троле, жестокост, да не говорим за моралната страна на въпроса.

Не съм чувал за такова нещо в Америка. В Америка училищата нямат власт да казват на деца и особено родители какво да правят. Те искат специално писмено разрешение даже да снимат децата или да отидат някъде извън училище като група, примерно до градската библиотека. Децата могат да правят каквото си искат стига да не застрашат друго дете. Става по-сложно какво става, когато детето и родителите са в конфликт или самите родители са в конфликт, но училището само никога не влиза в конфликт срещу дете и родители. Невъзможно е.

Защото се разбраха с Асад. На някой не им харесва това.

защото там турците яко трепат рассияните, а дир ру не ги съобщава тия работи !

Някакъв изгорил един фентъзи роман и вече големия скандал.

Турция е Мюсюлмански ШПИОНИН в НАТО.. Би трявбало Турция да бъдат извадени от НАТО ! Да бягат към Саудитска Арабия да си търсят правата.

И Швеция и Турция нямат място в НАТО защото не са цивилизовани държави. Те мразят и презират другите народи. Странно че шведите са такива мангали въпреки външния им вид, но това са фактите.

Те и руснаците и беларусите и украинците са уж бели хора, а с много странен манталитет. Шведи, руснаци, беларуси, украинци - белите цигани на Европа

Абе ефтино се отърваха.... Са мое твърдят на господарите че е все пак демократично изказване а Турция е на виновна.....па и с Русия нема са на нож.....

Ердоган ефенди рече ЙОК на шведи стан за НАТО. Аферим Ердо.

ДА-то ще го изтъргува със САЩ, а забавянето с Русия. Дребни ориенталски капълачаршизми!!!

Тва е политиката по принципа на изнудване.

Това е за пред хората, да изглежда корав. Ще кандиса бързо, нека само да минат изборите през Май...

Чл5 а? ;)

Браво Ердогане! Такива президенти, мислещи на първо място за народа си, на пръстите на едната ръка се броят: Ердоган, Орбан, Путин... Всички останали са политически проститутки. А на нашите проститутки дори не им плащат.

чудно що не си нито при ердоган, нито при орбан нито при путин, а се натискаш тук?

го прати там. Ти от Бронкс ли пишеш?

идат из бори в турция ердоган трябва да прави нещо, за да ги спечели! затвори всички опозиционери, дърви се на нато, трепе рассияните в сирия, и тнт! проблема е, че когато се появи на власт турската лира беше 1.16 лв. днес е 0.10 лв!

Я пак не обясни за трепането на рашките, че нещо не ни е ясно. И как стават нещата през олигофренската ти глава?

Например в един момент им сваляше изтребителите, а в момента не знам.

Айдее и Нато тръгна да върви по тънкия лед, като ЕС и Шенген. Някой, на някого нещо не дава. Разпадат се съюзите, ще има 3та световна война и преразпределяне на теретории и сила.

Какво е коран?

препис на Библията правен 450 години по късно

Не е препис на Библията въпреки че има доста неща взаимствани от Старият Завет!

Така се прави.Не като нашите меки китки към С Македония

Кюрдите също са мюсюлмани Ердогане! Това че ти искаш шарият в Турция и почти си го постигнал не означава че демократични и развити общества като Швеция и Финландия ще ти слушат брътвежите. Иначе Швеция и Финландия ги вкара в НАТО, великият шахматист Путя Късий - на него му кажи че не ги пускаш.

Кюрдите в Турция са около 25 милиона души. И не са само мюсюлмани, има много християни.

Да има как да отреже и холандските и австрийските мошеници!

Айдеее, шведите да въртят пак палачинката към неутралитет, че иначе....

Ето така се защитава национален интерес! И нашите политици трябваше да намекнат на тези от Западна Европа, че няма да одобрим членството на Швеция и Финландия в НАТО, докато не бъдем одобрени за Шенген! Вместо това идиотите в парламента чинно одобри приемането на Швеция и Финландия в НАТО, а Нидерландия и Австрия за награда пак ни показаха среден пръст за влизане в шенгенското пространство!

не е ли време всичкото мюсли да се маха от европа

Изглежда не е, щом глупавите западноевропейци толерират присъствието на ислямски нашественици в своите страни! На всичкото отгоре въпросните глупаци сега са заети да се конфронтират с Русия!

аз едно разбрах от войната 1828-29г, че българите сме прозз народ не заслужаваш добавена държава, което го доказване всеки пред целия свят по всякакъв начин чрез самоунижение и самоунищожение... всички загинали за нашата свобода са били глупаци, турция ще ни вземе за втори път Кой народ ще допусне това два пъти освен най проззтия

А аз разбрах че си много възрастен щом помниш войната , и да турция скоро ще ни вземе заради скапаните политици не заради народа.

Викаш народа няма общо с политиците а? Ахахахахахах!

Значи Султана може да отреже Швеция за богохулство за НАТО, а нас ни натискат да вдигнем ВЕТОТО за макетата. Ама султана има топки

и много голяма армия

Цялата русофобска измет в България получи оргазъм от това, че Швеция ще влиза в нато. Сега Падишаха ги наниза на рязаната карабина и оргазма продължава да ви е...б м...та педерастка

Дааааа! Швеция и Финландия се отказват от НАТО и си дават оръжието на Украйна! Масово копуват цветя да посрещат Путин!!!! ИДИОТ!!!!

Първи педал щастлив от карабината. Има ли още?

Абе те без да са в НАТО вкараха повече оръжие в Украйна от Германия! Тая изцепка на тоя циркаджия е само хляб за мечтите на РУСОФИЛСКАТА пяна по нашата земя!

Според пътната карта за разширение на НАТО Швеция и Финландия трябваше да станат членове още през 1999-а... ама нещо се дърпаха, тъй като гледам Швеция продължава да финтира приемането си в НАТО, все пак след две предупреждения за да направиш нещо за трети път или трябва да си абсолютен идиот, да ме прощават шведите че го пиша, или да държиш да получиш отрицателен ефект ;)

от снимката гледа сякаш ми е глътнал бастуна.

Ердоган е голям политик и ще остави сериозен отпечатък в историята. Знам, че от действията му в една или друга степен страда и ще страда България, от което мен като българин ме боли. Но не може да се отрече, че той е изключително последователен в налагане интересите на родината си, без да се огъва пред никого и нищо!

аз едно разбрах от войната 1828-29г, че българите сме прозз народ не заслужаваш добавена държава, което го доказване всеки пред целия свят по всякакъв начин чрез самоунижение и самоунищожение... всички загинали за нашата свобода са били глупаци, турция ще ни вземе за втори път Кой народ ще допусне това два пъти освен най проззтия

Ще се спасяваме с евтините стоки от Турция , че иначе нашите евроатлантически “партньори” ще ни занулят , фалират и ваксинират като добитък. Слава Клаус Шваб!

кой кюрд ще гори корана,нали и те са мюсюлмани. Това е провокация на самия Тайпи

И аз това си помислих

Ти къде прочете, че кюрд е горил корана? Имаше протест пред турското посолство за това, че не ги пуска в нато. Нищо общо с кюрдите.

Под засилена полицейска охрана, зад метални бариери десният екстремист Расмус Палудан с шведско и датско поданство, борец срещу исляма и имиграцията, изгори днес пред турското посолство в Стокхолм екземпляр от Корана, както бе обещал по-рано, видя журналист от Франс прес, цитиран от агенцията, предаде БТА.

Ето комшията показва как се действа. Подиграват му се, на секундата реакция болезнена. А нашата българска дипломация стана гейска. Те ни го начукват комшиите, то да бяха сила някаква, а те посръбчени българи, ръководени от сърби. Очаквам всеки момент Външно Министерство да почне да издава сладострастни звуци. и някакви плахи пеотести пред началниците. Айде бе питайте Макарона нали беше гарант. Докато силно и ясно не кажете ВЕТО на Македония. Нищо няма да стане. Не става по гейски да се лизниш и мазниш и и протестни декларации. Трябва рязко и болезнено за Македония да е реакцията. Боже, каква деградация! Боже какви идиоти! И ние ще чакаме тия да зашитаваът България. Предците ни не са защитавали България така. Трайкат си евродепутатите. Ей, тикви, не сме ви избирали да си кроткате и да си прибирате по 25 000 евро месечна заплата. Един само помръдна като жив, Ангел Джамбазки, аха, да почне да действа, ама нещо умре и той. Ба си и селекцията евробоклуци се е навъдила в България. Не вземеш ли мерки, не ги ли заболи макетата, ще се развихрят още повече. Чакайте ЕС нещо да направи. Ще има да чакате. С конфликт с напън и с бой напред. Само така може нещо да стане.. Не знам в Историята на България да е имало по-некадърни държавни мъже, безхабернои и непукисти. Заети само с някакви игрички, кой как по-да се намърда. Външно се отчете, изрази протест в ЕС. Вече може министъра да се прибера доволно, че си е свършил работата. Ткви прости, не трябва да спирате да разнасяте Македония. По-рано нас ни издокараха по всички западни медии какви фашисти сме и спираме прогреса на горката бедна антична и древна държава Македония? А сега за този зверски побой нещо да има в западните медии? Няма. А защо. Според мен е ясно, че това Външно министерство не си върши работата. Просто трябва целокупно да бъдат изметени от там. Да отидат хора, които ще болеят и работят за България. Както го правеха по времето на комунизма. Циганизацията на това министерство се вижда до къде води. Няма как да чакаш цигани да болеят и да се борят за България. Единственото, което умеят е да крадат. Уважаеми българи. Виждате какво правят нашите евродепутати. При следващите избори, просто се поинтересувайте, кой от новопредложените е бил сега такъв. И не гласувайте за тях, от която и да е партия. Аз лично смятам така да направя.

само да питам ние олигофрени ли сме, че не блокираме макетата?

явно да, българите сме най проззтия етнос на този континент, щом се топим главоломно, пък нека да изчезнем, като не можем да си защитаваме интересите . на вселената няма да и липсваме, още по малко на саш и ес

Ер-малък е пич, щом си е позволи да тури прът в колелото на НАТО! Вече има официалното право да се нарича ЕР-ДОГАН!

Това са предизборни дрънканици.Ако още е президент след изборите ще му извият ташаците и ще влезат всичките в НАТО.Как може да се връзвате на тези приказки?

Мухамед е бил търговец на свинско месо. Оригиналния Коран е писан на свинска кожа със свинска кръв!

то и затова само наизустения текст на Корана е валиден, а писания не-)

пак ли замитате неудобните коментари , курвета шибани?!

В Европа има свобода на изразяване и протест.докато протеста е мирен нямат право да ги закачат.Могат и да изгорят и кашон с корани и да запалят 109 чучела на Ердоган .Това да не е диктатура като Русия и Турция?Отделен е въпроса дали това не урежда Швеция ,че много не и се ходеше в НАТО.

Затова ли на педераските паради и ЛГБТ диарии ги пази полицията на цял град?

Шилo

Набожен глупак!!!

ние ще подкрепим Северна МЪКАдония колкото и наши да пребият там. И да палят български клубове ние пак ги смятаме за братя и ги подкрепяме.

Такива са заповедите от горе :)))

Мача е свирен, 5:0 за Путин, Прибалтика + финалндия и Швеция...

Поизбърши се да не забременееш от собственото си семе! Инак тия пиказки са само да предизвикват полюции в русофилските идиотчета!

Бай Реджеп Великолепний за пореден път доказа , че има повече акъл от 'сичката Евроатлантическа ИЗМЕТ !

ТО МАЙ МЕСЕЦ НАБЛИЖАВА ...МАЛКО ОСТАВА ДО ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ТУРСКИЯТ НАРОД !

"Наште" продажници и РСМ.

богохулство? Алоуууу 21 век!

Материализмът остана в комунизма.

Шилo

Не му остана друго на бай Тайип. Скоро са изборите...

явно в нато може да влизат само следващите корана.

Така трябваше да постъпим и ние с македонците, ма тиквата голям боклук излезна.

Кой сте вие бе мангал, ти да не си роднина на пребитата мангуста от Охрид

А, бе, лайноядец насран, да пукнеш от пребиване на "мангусти" от северомакедонската измет!

Ей това е държавник, който поставя интересите на народа и на страната си над всичко!

не му пука нито от американци, нито от рушняци, а си гледа интереса....това е политик...машала, ашколсун....на еврогейовете в гъза за удоволствие....аферим!

Отивай да живееш в Турция приятел!

Че те и кюрдите нямат квартал в Истанбул, ама ви е*ават мамата..