Ердоган отхвърли възраженията на опозицията срещу кандидатурата му на президентските избори

Турция премина към нова система на управление на изборите през 2018 г. Това означава, че (системата) е била нулирана, заяви президентът

Обратно в новината

Коментари - Ердоган отхвърли възраженията на опозицията срещу кандидатурата му на президентските избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодарение на Ердоган, константиноплл пак ще е Гръцки и християнски град

Кат ги глеам тие ора, мноо обичат да се кичат. Друо ако си немат, барем знамена имат бол и винаги си ги турят..../знамената де/.

За информация на плиткомозъчните " демократчета " - Ако се надявате на прайдове в Москва и Анкара - Няма да ви огрее !

Умирате си от ЯД , че Путин и Ердоган мислят за държавите си и са фактори в световната политика , а нашите " политици " МАЖОРЕТКИ ни продадоха за жълти стотинки и закуски в Америка ,и ни направиха полигон за чужди интереси ! Злобеете че Урсула не може да нареди на Турците в кой ъгъл да им е млекарката , а ние се МОЛИМ за помощи и дори не можахме да си защитим сиренето и киселото мляко , което чак Японците го тачат ! Нито Ердоган , нито Путин са ни виновни , че сме вечно губещи продажници и подмазвачи , които си унищожихме всичко , за да ни потупат по главата и да ни кажат че сме " големи демократи" , които ще си изнесем житото за да внасяме Украинско , а те ще се погрижат да ни затрият като държава без да им мигне окото !

един туристически гид се майтапеше скоро ще се обяви за султан;)

турска лира 2014 - 0.61 лв 2023г - 0.009 лв!

това ли те топли зимата :)

Хахаха от султана и семейството му няма да се отърват лесно. На резаците им предстоят много вътрешни проблеми. Ататюрк ги изведе във възход, Ердоганя, като всеки султан, ще ги забие пак под земята.

Аз мисля, че президента Ердоган е достоен продължител на делото на Ататюрк.

а аз пък си мисля, че ердоган е достоен последовател на путанин, който е първия обнулен президент! а нашия фатмак се надява да е третия обнулен президент!

Естествено, че Ердоган има правото да се кандидатира за нов президентски мандат. Не разбирам какво иска от него опозицията. Те май са като лисицата, дето казала, че гроздето е зелено. Завиждат му явно на неговата популярност в Турция. Ердоган е най-добрият турски президент след Ататюрк. Съжалявам само, че като българин не мога да гласувам за него. Заслужава да получи още един мандат. Дано спечели на изборите.

И тоя като Путлер. Ще нулира периодично двата мандата та да е на власт до гроб.

Тия са по-добре от Русия, по-добре кюрд в Турция отколкото руснак в Русия.

Те в последния момент ще издигнат кандидат от опозицията, щото тоя, дето го гласяха и беше събрал огромно одобрение, нещо скоростно се озова в затвора. Как да си опонент на диктатор, който не те оставя да се явиш на избори???

Верно си тъпанар и то голям тъпанар. Ердоган спечели миналите избори със 70-80 %. Не като диктаторите с 99,99 % Спечели на едни реални многопартийни избори с голяма конкуренция. На свободни и честни избори!

И този диктатор се мисли за вечен и незаменим, не си дава мястото. Каква наглост, за него закона не важи, ама да нулира и живота и сега да е пеленаче….

Ердоган е един демократично избран лидер. Той самият е либерален демократ. Спомнете си как попречи на турските военни да установят диктатура в Турция. Той провали техния опит за държавен прврат и благодарение на него, демокрацията в Турция беше запазена.

Аллах гледа, спри да ядеш свинск пържоли и ще си вечно на власт!