17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За нЕкои прилики и разлики: И турските, и руските бойци воюват с храненичета на САЩ. Дотук с приликите. Сега да открием 10-те разлики:) Нито демократичната либерална общественост, нито васалите от ЕС, нито дори форумните шорошки пуделчета ни показаха своето несъгласие с операцията на аскера в Сирия. Не чух да се стягат доброволци на страната на кюрдите, не видях знамето с орела на ПКК на терасата на софийската община, даже не разбрах дали пък не опразниха хотелите по Черноморието за кюрдски жени и деца!?! Къде се събират помощите и автобусите, с които да се извозят и да докараме бежанците, не чух и дебат в парламента с колко сандъка РПГ-та и боеприпаси /пак чрез американски посредници/ да /не/ изпратим помощ на "Орлите от Кюрдистан"? Докарахме ли го до 10?

Тя и Русия освобождава от нацистите ДНР и ЛНР, ама европедерасите и сащиянците друго казват. За кучета и котки може, за прасета не може, както се казва в един прекрасен български филм.

Това ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ ли е или ВОЙНА драги еврогейове и соросоиди изроди?

турция ще освободи сирия от российските освободители!

Много тъпанари има в тои форум - главно руски подлоги!!!!

Хайде сега, европедерасти, искам ежечасов доклад и за тази "военна операция". Или ще мълчи те като путки?

Чакам да видя осъждането на агресията и инвазията, както и санкциите, които да доведат до дефоулт на Турция, както и подкрепада с милиарди и оръжие на Сирия, и кюрдите. Иначе всичко е измама.

Нато нападна поредната независима държава.Има ли решение на ООН или на страните членки?Нещо по въпроса от укрите? Някакви протести или изявления на Байдън.

САЩ не и дреме, ако ще и в България да влезе Ердо. САЩ и слугинята и ЕС искат ресурсите на Русия.

ИСКА РЕСУРСИТЕ И ЗЕМЯТА НА БЛЯДОВЕТЕ, ВКЛ. И БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО НЕ Е СПРАВЕДЛИВО СЪС 145 МЛН. ВАТЕНКИ ДА ЗАЕМАШ 1/7 СУШАТА ! ТОВА Е В РАЗРЕЗ С ВСЯКАКВИ ФИЗИЧНИ И МОРАЛНИ ЗАКОНИ !

Колко процента от сушата да заемеш не в разрез с физичните и моралните закони?

МНОГО СТАНА МОДЕРНО ДА СЕ "АСВАБАЖДАВА" , БЕЗ ДА СЕ ПИТА - ДАЛИ АСВАБАЖДАВАНИЯ ИСКА ДА БЪДЕ "ОСВОБОЖДАВАН" !

А, искаш ли между 10 ~ 12 милиона сирийци, афганци и пакита? Реши бързо че имаш 60 секунди..

има проблем.

Диктатора е един човек и проблемът може да се реши много лесно. Дълбоката държава е по-голям проблем, която си постява марионетки, които страдат от склероза и не знаят къде се намират и за какво говорят, не могат дори стълбите на самолета да изкачат, а определеят бъдещето на света..

Какво ще каже западната мафия сега по въпроса? Нищо разбира се. Тюркие е тяхно магаре. После що Путин/Русия правели това или онова. Еми ето защо.

Да, всичко ще се окаже лъжа и лецемерие на колективния запад.

Ердоган и Путин са си лила прилика.

Само мексиканците още не са се накумили да освобождават Калифорния !)

Те действат с любов, не с война. Иначе казано, размножават се.

Крайно време беше, иначе 10те милиона мигранти в Турция ще трябва да бъдат пуснати към Европа.

Айде, Херо Мустафата да организира борбата.

Да бъдем съпричастни и солидарни със сирия и да им изпратим ракети да се защитят от Турция. За нас незнам, ама Руснаците със сигурност може да изпратят някоя друга ракета в ръцете на Кюрдите да се защитят от Турция. Нали така Турски приятели , всичко ще е наред !

Щом натъпкаха Украйна с оръжие, Запада е Длъжен да направи същото със Сирия срещу Агресора Турция!!! Гледаме внимателно.

Друго е

има много да гледаш и се взираш ама няма да те огрее. Смешник.

Така де. Защо Русия може да освобождава градове а Турция да не може. Следващите сме ние. Ще освободят Родопите и Черноморието.

Време е КИРО и Кокорча да спретнат една военна операция в Северна Македония под ПРЕДЛОГ освобождаване от нацискитите югославянски терористии албанските наркотерористи Целта спирането на Албания на ИЗЛАЗ на Охридското езеро

Сирия суверена държава ли е? Сега САЩ и ЕС ще изпратят ли въоръжение на сирийците да се отбраняват от Турция? Докъде се простира лицемерието на Евро-атлантиците?

"Предишните турски операции в Северозападна Сирия се състояха с одобрението на Русия" КЪДЕ БЕШЕ ТИ?!

Сирия не е от ЕС или НАТО бе руски трол, защо да и помагат?

Я, щото Окрайна е членка на ЕС и НАТО-то.

украйна също не е от ес и нато, но там се излиза оръжие и милиарди, цялата медийна машина е впрегната в пропаганда, руските медии са забранени, за да се чува само една страна, на наркомана заленски и колективния запад, който иска да превърне света в цифров затворнически лагер, уж за да го спасява, а всъщност, за да го владее и да запази позицията си, защото капитализмът е напът да се сгроимоля и да взема човечеството със себе си.

Тоя пък Ердоган, да не види нещо! И този тръгна на спец. операции... На голям "играч" се прави напоследък, но да не вземе да се наиграе накрая...

Докато котката Русия спи ,мишката Турция опитва да лудува....

тя, Русия не спи, просто си има други занимания...

Това е треторазрядна новина в Турция. В Европа сигурно даже няма да я отразят. А тука вече 100коментара.

Съседа е в чужбина и довечера пак съм на военна операция .

и да спретнат една статуя на крещяща сирийска майка

Голям дявол бе, голям маймун... Ама всичко на света е колело и някой ден ще се връща тъпкано.

Айдее и тоя почна със спец. операции.. добре, че поне са в другата посока :))) Ся чакаме спец. операция на китай в тайван и освен и ние да си спретнем една спец. операция РСМ ли..

ПИПО

Яко :)

Ако бяхме запазили армията от 1989 год. щеше да е блицкриг.

Е каква ни беше армията от 1989? 2 млн кашика и 500 танка, свръзки от 60-те години, 50 самолета..срещу турските 500 накъде?

Не бе, аз за спец. операция във фейсбук имах предвид.

Айде и другият психопат почна....

Хайде сега да видим колко евроатлантици ще плямпат по цял ден че това е война.

За Турция няма ли санкции от Ада? Няма по отвратително нещо от западното лицемерие.

Само чакай.. Един път стомна за вода, втори път.. азиатците съвсем си повярваха, в НАТО са все наследници на викинги , които работиха над себе си посредните 80г, ама тези азиатски кучета много се разлаха

"Предишните турски операции в Северозападна Сирия се състояха с одобрението на Русия"

А ти защо смяташ, че турската лира се топи?

САЩ защо не отидат да защитят Сирия, както защитават Украйна.

САЩ? Неее.. за сметка на това ние ще приемем малко бежанци (транзит за германия).

Военна операция или война? Нека да е ясно, че напоследък много станаха "военните операции" на чужда територия, а война няма. на това трябва да се сложи край! Или има война или навлизането в границите на друга държава е война! Стига с "меките" понятия!

Турция отдавна трябваше да бъде изключена от НАТО.

Как "военна операция", бе журналята???!!! :DDDD

Айдааааааааа И Ердо прихвана от Шундьо.. Бре навсякъде все нацисти и терористи. мамата си джаса

Атентата им направиха.Тяхното поне има за какво

Ердоган от много отдавна (и доста успешно) лавира между САЩ и Русия. В конкретния случай, тъй като сирийските кюрди са подкрепяни от САЩ, "играе" срещу САЩ, които направиха много те да не приемат да са част от Сирия на Асад и ги снабдяват с оръжие. Те все се надяват на самостоятелна държава...но са разделени, двата "клона" -сирийският и иракският враждуват...периодично я Ирак, я Турция започват срещу тях акции...много кръв се проля.

Русия е единствената държава поканена от законното държавно сирийско ръководство да защитава Сирия. Всички други Турция, САЩ, Великобритания, Франция и др. са агресори там. Та санкции за всички тези агресори не виждам от т.н. " демократична общност", изваждане от SWIFT на всички американски, турски и др. западни банки не виждам. Хайде сега всички с украинските знамена си сложете сирийски, приемете сирийските бежанци у вас, вашите хотели, държавните почивни бази и т.н. Давайте си заплатите за разрушената напълно красива сирийска страна!!! Хайде бе малоумници!!!

То и Чехия и Унгария я каниха Венецуела също Виатнам Корея и Куба че даже и Българските комунета са канели червената армия хохо ама доиде ден за разплата

Той вече ще я завършва

"сега сирийски знаменца ще имате ли по профилните снимки? А бежанци по хотелите ще приемате ли? оръжие на Сирия да се защтитава ще пращат ли?" 1. Тук става дума за кюрдски знамена, не за сирийски, а такива се развяват от десетилетия в Европа и САЩ. 2. Да, и още откакто започна мигранската криза преди 6-7 години мигранти минават и остават в България. 3. Още Обама започна въздушни удари срещу изверга Асад. Но понеже отказа да прати американски войници в Сирия, там се настаниха касапите руснаци и стотици хиляди сирийци бяха избити. Съжалявам, че опорките не ти се получиха. Питай за нови при шефовете ти в Кремъл.

Много глупаво решение на Ердо. точно сега. Тая година май ще се появят още няколко държави. Да се надяваме че Иран ще си затрае, иначе бежанците ще ни прегазят.

Не иска нов противник.За разлика от Просия на турците им правят атентати от години.Явно им е писнало и то с пснование

То Иран е ясно че не иска нов противник - особено такъв от НАТО, обаче милиони граждани на Иран са Кюрди. Дано не се намесва, щото сега турция е Агресор и Чл5. може да не се задейства.

Атентати ве пендели.Те поне са им направили наистина нещо

Айде, сега и тоя ще "освобождава", "детероризира", "демилитаризира" и какво ли още не. Все едно с Путин са братя-близнаци. И двамата са диктатори с болни имперски амбиции.

А санкции кога?

Ами той си има санкции :) Ама ти пък си и ушанка няма за него санкции зада не му помагат както сакциите помагат на Русия :):)) Отделно. ватенка виж какво нещо е НАТО ?! Отбранителен съюз не нападателен не както ви обясняваше Късий какво щяло да стане ако Украина влезе в НАТО и задеиствала не нам си какво си !!!!

сега сирийски знаменца ще имате ли по профилните снимки??? А бежанци по хотелите ще приемате ли?? оръжие на Сирия да се защтитава ще пращат ли??? Киру тъпото ще ходи ли там на крака??? Външния министър на Сирия ще идва ли в България да дава заповеди?

На кой му пука за Сирия и местните печенези?!

Я, рашизмът бил заразен...

не, сащианизма ... онези нападат суверенни държави от както съществуват

Ердоган изчака Путю да си източи и сирийските мурзилки хвърляйки ги в Украйна и си разигра коня. Не Русия а Турция граничи със Сирия. Турция ще замени Русия като СТРАТЕГИЧЕСКИ ПАРТНЬОР на Израел в Сирия. Турция и Израел отдавна са съюзници а в Сирия вече са стратегически партньори: против Иран и Хизбула. Подобно на арменците в Карабах, украинците, а в Сирия на кюрдите - народите правоимащи права над земите си ще бъдат избивани като "терористи". Поради ДЕБИЛА путя и Марксиста Байдън.

Да. Ама Иран може да не е много доволен, а двете държави имат обща граница. Фанатизирани перси срещу османлии. Байден ще му се стори мандата троен.

Не, той винаги си е съществувал и името е друго. Този е политик, който много добре се възползват от ситуацията в региона. Що Турция да не се заеме със себе си в тази мътна вода? Ще го отнесат най-слабите-кюрдите. После може да позволят на шведите и финландците да влязат в НАТО.

Няма да има санкции срещу Турция, нито срещу Китай ако нападне Тайван. Тези двете държави единствени могат да говорят с Московската Путинова държава!

"Да видим как ще реагират сега ЕС и САЩ. Санкции ще има ли?" Санкции срещу Турция има от много години, ако не си забелязал.

Резакът Ердоган е точно толкова диктатор, колкото и Жужето Путин. Путин "освобождава" независимата държава Украйна от "нацистите" които се борят за свобода си и заграбва околни територии. Ердоган пък "освобождава" Кюрдистан от "терористите" и заграбва чужда територия. Хвани единия, удари другия.

опа Путин 2, и тук специална операция, и тук зона, .... Тия двамата май са се наговорили

Кога ще гласуваме санкциите за Турция, ще изпращаме ли военна помощ на Сирия и ще развяваме ли сирийското знаме пред СО? П.С.: Ще гоним ли турски дипломати?

Сега и Германия ако тръгне да освобождава Австрия, Англия - Ирландия, Индия - Бангладеш, Саудитска Арабия - Йемен....

Да освободи Македония от нацистите