Ердоган: Не само аз победих на изборите, победител е Турция (видео/снимки)

Световните лидери, ЕС и НАТО поздравиха преизбрания за трети мандат държавен глава

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Не само аз победих на изборите, победител е Турция (видео/снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е отворкото от вчера, който не вярваш, че турската лира ще се срине още?

турската опозиция взе до вдига лозунги които биха се харесали на евробюрократите и щатските ръководители... но тези лозунги вече не се харесват в работническите квартали на Европа и САЩ, та какво остава за Турция;)

Да, спечели ТУрция, загуби запада ! Отново ! Нещо западните номерца с цветните революцийки тип "майдана" не минават на изток - защо така ? Дали защото хората на изток си обичат държавите и не искат да се продадат за лъскави мъниста на запада, който да им краде после ресурсите ?

Турците излязоха по-умни от нас. Може да го наричат "диктатор", но това е техния избор. Това е турски президент и винаги ще мисли преди всичко за турския народ, без значение къкви бананови кори му залагат или какви грешки прави понякога. Когато те управляват отвън /като нас/, никога няма да се наядат и никога няма да се поинтересуват как си. Корупцията ще е безкрайна, а грешните решения, в ущърб на националната икономика, енергетика, сигурност, образоваие, култура и т.н. - безбройни.

Не само Турция, но и всички държави в региона печелят, че иначе пинодстанците щяха да ни направят жендърска васалия.

Ай, халал да име. Сега ще последва огромна емигрантска вълна и изтичане на мозъци, докато неграмотния педо Ердоган си остане да скубе само от простите зачалмени и кадъните с фереджетата с по 15 деца.

Има ли някакво значение какво е казал Зеленски? Какъв фактор е той в световен мащаб?

Путин нарекъл Ердоган скъп приятел... Такава наколенка пред султана не е правил никой руски император, но Путин го направи! Само като си помисля, че преди 7-8 години, когато Ердо свали руския самолет, Путин му наложи санкции и спря руснаците за две години от турските плажове... Ето това е високия морал на двамата сатрапи... А, за малко да забравя, вчера Ердо по време на изборния ден най-спокойно раздаваше пачки пари пред фанатизираната тълпа...

"най-спокойно раздаваше пачки пари пред фанатизираната тълпа... " А,Сорос раздава грантове... Формата е различна,но смисъла е същия !

Русия е една от "създателките" на демократична Турция, дори в монументалния паметник на Ататюрк са изтипосани сума ти и руснаци;)

Днес е тъжен ден за соросоидноглобалисткия свят и неговата фасадна "демокрация". Шайката плаче от мъка. Мъка, мъка... Докато Бай Ердо се радва, Бай Пън се е насрал от мъка и яд. Бай Сорос пък сигурно е пред нервен срив. А Бай Клаус Шваб как е, получил ли е учестено сърцебиене? Както и да е честито бе, Бай Ердо!

Скоро 1 нова турска лира равна на 1 стотинка. В момента е 8стотинки, преди 10 години 1 лира беше 1 лев. Да му мисли сорос.

Турците са пътници вече. Младите хора вървят по улиците на Истанбул и плачат. Само забулените кадъни се радват. Поне сега ще имаме евтина работна ръка от съседна Турция.

Далеч по-добре отколкото американския слуга !

Джордж Сорос: Ами сега ???

Както преди. Сорос е милиардер ти бачкаш за копейки.

Не взимам нищо ОТ НИКЪДЕ !!! НЕ МИ ТРЯБВА !!!!! ЗАВИЖДАШ ЛИ ?!?

Аз да ти завиждам? Нещо си болен, ти завиждаш на сорос.

Не му завиждам въобще,защото: 1.ПРАВОСЛАВЕН ХРИСТИЯНИН СЪМ,а не сатанист !!!! 2.Н аникой не съм направил нищо лошо,а той е разплакал и погубил МИЛИОНИ.....

По-добре диктатура като на Ердоган отколкото демокрация като на ЕС.

Е па оди в турско или раша. За разкош може и в КНДР. Прав ти път, не ни кандардисвай!

Ами, заминавай! Какво чакаш?

НА ВТОРАТА И ТРЕТАТА СНИМКА ...КАК СЕ РАДВАТ ЗА ТОВА, ЧЕ ТАЗИ ЖЕНИЦА НА ПЪРВАТА СНИМКА, РЕДОВНО ХОДИ ДО ПАРИЖ, ЗА ДА ПАЗАРУВА ОТ ВЪЗМОЖНО НА СКЪПИТЕ БУТИЦИ ... И РЕДОВНО ЖУЛИ ЧЕРЕН ХАЙВЕР, И "ТАЙНО" ПРЕПИКАВА ЗАБРАДКАТА С КОЯТО ПУБЛИЧНО ХОДИ , ЗА ДА ЗОМБИРА И ОВЦЕТЕ ТАКА ДА ХОДЯТ ! НЕКА ТЕЗИ, КОИТО ТАКА ЛЕСНО Е ОТДАДЕНО СЕ РАДВАТ НА ЧУЖДИ "ПОБЕДИ И УСПЕХИ", ПЪРВО ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ - ТЕ КАКВО ПЕЛЕЧЯЛТ ОТ ЧУЖДИТЕ "ПОБЕДИ" , СЛЕД КАТО ТЕЗИ ПОБЕДИ СЕ ДЪЛЖАТ НА ТЯХ ! НИЩО ЛИ ... АМИ ТОГАВА ЩО СЕ РАДВАТ ??? КЪДЕ Е ЛОГИКАТА ?!

В тази страна просто си струва да се наблюдава реален демократичен политически процес, у нас, уви, не е така. При нас всичките политици са спуснати назначенци от американското посолство, и за никакви суверенни изяви на политици не може да става дума при тоя жежък тоталитаризъм. При социализма, въпреки еднопартийността, не бяхме стигали чак до такъв комизъм, както при днешното колониално робство, в което се озовахме с НАТО и ЕС начело.

Сорос губи въпреки милиардите грантове в Турция, в Украйна, само у нас марионетките му са палячовци, но и тук ще паднат от народния гняв.

Ако трябва да се направи оценка на соросоидните тролове - българските са най-настръхнали и най-нахъсани !!!!! За 20 цента са готови да продадат майка си,баща си и цялото СЕЛО.....

Все си мисля, да не го мислиш Сорос. Мисли си за градинката със зарзават на село.

Не го мисля Сорос,а го мразя,като смъртен враг !!!!!!!!! Капито ????

НАТО загуби Турция, Брикс спечели Турция и СА Браво на Байдън ))))))))))))))))))))) Заглавието на Нюзуик е точно Newsweek Putin scores win in Turkey s election

Харесваме го или не, Ердоган е силен политик, който защитава националния интерес на Турция. Къде у нас такива политици?!

Как къде? В ПП са най родолюбивите.

Поздравлението на Байдън до голяма степен показва защо в Турция спечели Ердоган. Тази победа е добра и за България, засега поне, защото предотвратява евентуална ескалация на военните действия в Черно море. Също така е добре, че тя отслабва влиянието на САЩ в нашия район. Някои среди приемат тежко поражението на опонента на Ердоган, това е свидетелство за важността на проведените в Турция избори.

Парите на Путин спечелиха тези избори

Не съм толкова запознат, не знам дали е така. Във всеки случай това не променя ползите, за които съм споменал.

.... Не можете да ме оборите с факти. Както вие не можете да докажете американската връзка така и аз не мога да докажа руската...но това не ме спира да говоря празни приказки като вас

Парите на Путин спечелиха срещу парите на Байдън ! Може и да е така.........

Сега ще се ескалира строежа на джамии в България. Скоро в София Ердоган и Радев ще открият най-голямата джамия на Балканите.

Това не може да стане и не става без разрешението на властите в България. Така че да не обвиняваме само външните сили, ние самите до голяма степен сме виновни, безгръбначното ни поведение.

Значи, Байдън фалшифицирал избори, Макрон фалшифицирал избори, Бойко и Кирчо фалшифицират избори.... НО НИКОГА ЕРДОГАН, ПУТИН И КИМ....

TAKA E...

България е била 200 години директно управлявана от Анадолски гърци и арменци - византийци и 500 години от ислямизирани анадолски гърци и арменци - османлии. Тоест през по-голямата си част от съществуването 90% си българският етнос е бил управляван от смесени гръко-арменска анадолски господари. Припомням, че българският етнос се оформя повреме на Симеон и Петър. Тоест за 10 века български етнос - 7 века българите са били роби на арменско-гръцките анадолци. Това обяснява, защо българите си търсят анадолската чалга. Анадолските сериали. И анадолската надървена тояга! Затова чалгарите се кефят на Ердоган! В него виждат новия Султан на България.

Историята! Историята чери бе кретен продажен!

Но съгласи се, че не е лесно за нормален човек да се кефи на Урсула и на Про100Киро. (а само такива ни предлагат)

+ + +

Горчив е живота! Целия евроатлантически прайд е в покруса! Отидоха на вятъра милиарди евра! Хубаво че са фалшиви поне.. Отиваме да поплачем...

"горд руски гей"

БРАВО на Ердоган ! Не му трябва ЕС не ще и да чуе ! Ние сме в Ес , а защо да ни стриже и задължава , като Иногрира Демократичните Форми , излизане от ЕС е майката му ей сега ! Пак някакви МУТРИ се опитват да се докопат до властта и ще се докопат и ще ни яхнат , а ние както бяхме бедни ще станем още по - бедни , Протести и на Есен ИЗБОРИ !

Тва май всички имате амнезия тука? Явно не си спомняш милион българи по улиците 90те? Не си спомняте май недоволството от приятелството ни с Русия?? Защо така забравяте тези 45 години когато бяхме руски роби??? Защо не говорите за руските олигарси в България

Но поне имахме надеждата за промяна. Която да, дойде, но в отрицателен аспект и ни върна много преди тези 45т. Та по-зле сме сега отколкото преди.

ще излезеш от психиатрията на товарищ путин?

Да, хайде на опашката всички фа се мазнят! Света има нужда от лидери и водачи като Ердоган и Путин.

Нямаме нужда от диктатори които си купуват изборите

Голяма скрънза този Ердоган. Направо на ръба ги купува тези избори.

Ти нужда може да нямаш, но те пък не те и питат! С циганските и турските гласове, плюс зависимата администрация те шибат от години.

Добре де ..според ваши думи.. Макрон си купувал изборите, Борисов си купувал изборите, Кирчо си купувам изборите,Байдън си купувал изборите но не Ердоган и Путин .....хахахах

по- добре си е евроатлантическата демокрация, при която ни съсипват държавата демократично без фалшифициране на избори само с нареждания от ЕК, ЕС, НАТО и посолствата на нашите съюзници...

А,кой сте "вие" ???

Забележително е това че първите думи на Ердоган след изборите бяха за единството на турската нация.А нашите политици само плюят опонентите си ,изпълняват поръчки на чужди посолства но не мислят за България и българския народ.След като в страната ни има партия която на митинги носещи разединение развява чужди знамена а полицията ги гледа мила,засмяна коментарите са излишни...

Че още се кланят на турски диктатори.. Е тва е българина.....прост любител на диктатори...

Шматко, не забравяй - в България не живеят само българи! Когато довършим възродителния процес, когато върнем циганите в Индия, нещата ще изглеждат по съвсем различен начин.

Виж какво съм писал аз ...виж ти как ми отговаряш. Не говоря за циганите а за вас...любителите на турското

Всички българи обрязани и с чалми и по пет пъти се кланят на Мекка?

Честито на Ердоган ! Турция е действително Победител ! За Ердоган икономиката е по важна от Политиката , т.е. Високия жизнен Стандарт на Хората живеещи там !

Тъжен ден за викторчо от Нова американска телевизия. Да,Ердоган не е образец на ръководител на светска държава,Но на фона на диващината англосаксонска, все пак е за предпочитане.

Предпочиташ фес и джамии пред iphone и интернет? Предпочиташ ятаган и Коран, пред дънки и хард-рок? Нормално! 20 години циганска чалга е нормално да израстне поколение булгаромангали.

Не продажнико - предпочитаме България пред Турция и педало-наркоманската айфонска простотия на запада ! Ти щом се колебаеш межуд едните и другите си обикновено евтина прстутка и за България не милееш !

Турчеещите цигани, притежатели на български паспорти, ще си разцепят шалварите от КЕФ. Хахахаххаахахха

Не е нормално при демокрация някой да има толкова власт и да управлява толкова дълго. Абсолютната неограничена власт не е демокрация. Ограничение от не повече от два мандата примерно е задължително. Виждаме от ситуацията с Русия, че другото е дори опасно и за страната и за съседите и за света.

А защо да "не е нормално"? Защо ако един човек добре управлява 8г и народа е доволен, да не може да управлява още 8г? ЗАЩО? Все едно да си сменяш ЗАДЪЛЖИТЕЛНО зъболекаря всеки 4г. Ей така, за да е "нормално". Стига с тези шаблони, клишета, лозунги. -------- Всъщност проблема на демокрадците тук е, че за 8-10г един политик на върха може да се сдобие с реална власт, да се обгради с свои хора и става САМОСТОЯТЕЛЕН. И няма значение дали става реално диктатор или не. Проблема на задкулисните играчи е, че дългогодишен политик на върха (Путин, Ердоган, Си Дзи Пин) става самостоятелен.

ще изкараш пълен мандат... Народът е разделен на две, а грамотните, инициативните и интелигентните не са сред твоите последователи. Идват местни избори. Там знаеш какво ще се случи! И по всичко личи, че активната част от турския народ не свързва Републиката с теб и ще продължават с някой, който е по-близо до идеите и заветите на Кемал Ататюрк! Но това не си ти, Ердоган!

Ухааааа.... Отлично другарю партиен секретар!

Интересно, че един друг народ беше и той разделен даже разни сгради атакуваха преди 3 години. Нещо за тях да кажеш?

Сега ги започвай соросоидите-продажници из цяла Турция и никаква милост!

В Турция или в другата мюсюлманска държава Русия

Въпреки наглата намеса на американския посланик в изборите със снимките с опозиционния кандидат, Ердо пак им го навря до сливиците.

Аз пък мога да кажа че Ердоган спечели с помощта на Путинските пари....можеш ли да ме обориш с факти??

Международните наблюдатели, вкл. европейски и американски рекоха, че изборите са честни.

На всичко което видиш в нета а? Я дай линк да го прочета и аз това става ли?

Хитрото теле от две майки суче.

Нормално е да спечели изборите

Няма да коментирам , просто който не е гледал Диктатора : https://www.imdb.com/video/vi663134233/?playlistId=tt1645170&ref=ttprovvi Приятно гледане :-)

хладно е за тая част от годината

Заради глобалното затопляне!

Разделена държава, това показват резултатите, които са много по-ниски за Ердоган и партията му от предишни избори. Помогна му и това, че успяха да спрат с дела кмета на Истанбул, Имамоглу.

Ердоган е велик вожд на Велик Туран от Тихия океан до Сараево! Всички турски народи от Евразия се обединяват под Червеното знаме на Туран. Гяурите тръпнат в ужас! Турците по света се връщат в Турция. От Киргизстан до Азербайджан всички заменят гяурската руска кирилица с турската азбука. Кримските татари и Казан скоро ще се приберат във Велик Туран, воден от най-великия Ердоган. Иран, САЩ, всички гяури са в амок! Иншаллах!

Ердоган раздаване на децата пари, както тук раздават кебапчета на "електората". Дори и пред камерите! "Демокрация" по ориенталски!!! Да им е честит!

Те Байдън и Зеленски хубаво са поздравили Ердоган, но на "истинските българи" в този форум им е по-интересно кога ще го поздрави Путин. Дали ще е днес, дали ще е утре? Трепетно очакване!

Не се получи перемогата . И от Инджерлик скоро ще изгонят краварите. хе-хе

На руските трудове към всякакви турци араби и изобщо мюсюлмани. Ама иначе защитници на православието;))))

Тази мода произлиза от англичаните, после и Щатите я възприеха. Сега мразят източноправославните и будистите, а мюслитата са на почит.

500 години сме живяли с мюсюлманите и сме си останали българи. Още 140 сме живяли доста мирно. Опитваха се да насъскат Турция през втората световна война но не успяха. Ако американците не бяха превърнали религията им във фанатизъм, за да може да направят Ал Кайда и моджахидини, нямаше на има никакъв проблем със мюсюлманите. А и като им гледам изборите около една на 20 жени се ползват от правото си да слагат забрадка..даже и кози си водят като домашни животни като гласуват. Православни и мюсюлмани могат да се разберат..виж еврогейци и нормални хора е трудно. И започват даже да се стрелят.

Да изясним на гяурите ползата от сюнета: членът не зацепва при анален секс гяури и гяурки и не си пълни с боклуци в окопите. Машаллах!

Ха ха ха ха Дошли от 15 хиляди километра, да ми нареждат какво да правя! Отивайте си. Ердоган към американски сенатори

Ти предпочиташ от близко да ти нареждат- я турция я русия.

Неспазването на строителните изисквания зависи от природата така ли? Случайни да прочете, как са узаконявани сгради- тия дето се срутиха- дори БЕЗ строителни книжа? А пък предишният път, когато пак имаше срутване на сгради, Ердоган лично обеща да се справи с незаконното строителство. Вместо това - приели наредба за узаконяване на тия сгради. Ама природата виновна нали?

Шило

А на теб направи ли ти впечатление, че стотици "строители" вече са в затвора? Моли се да няма земетресения в България, че ще видиш, как виновни са собствениците на жилища, щот са правили преустройства . Що не ми кажеш, кога комисиите са изследвали качеството на бетона, да речем? Някои неща не са за теб, повярвай ми!

Братко! И с абсолютно мнозинство в парламента. Краят на САЩ наближава

Не е лесно да си писател нали?

Не е лесно Опитай и ти

Ами преди да пишеш да беше прочел на коя партия колко места има в тяхното народно събрание. Или ти си мислиш че в турция има само две партии?

Като си прочел, разкажи!

Турците прогласуваха и за ЕО и за Евро па даже и за войната. Демократични. Без Али бали от чорапи. Урсула надава вой, турците и взеха диванчето.

Турция си иска 1.4 милиарда долара от САЩ за Ф 35. САЩ не ги дават

Айде на Байрактарите :)

Провалиха се опитите Турция да се скара с Русия.

Това ли ви вълнува българоджендърите? Гответе се за сюнети, ще сменяте партизанските каскети с фесове. Иншаллах!

Скоро всички блудни балкански деца, ще се върнат при Майка Турция и ще молят за прошка със сълзи на очи. Аллаху акбар!

"аллаху" от руски ли е? Че така ми звучи, вместо "Аллах"

Лицемери. Толкова пари потрошиха за кампания, техния човек да спечели, но се провалиха.

Руснаците ли?

Явно си пропуснал какво става по света в последните месеци.

И коментарите ви във възхвала на путин не съм пропуснал. Както и факта че обичащите русия много обичате и турците и арабите.