Коментари - Ердоган нарече Нетаняху "психопат" и "кръвожаден вампир" и обвини САЩ в мълчаливо съучастие | Днес.dir.bg

Ердоган нарече Нетаняху "психопат" и "кръвожаден вампир" и обвини САЩ в мълчаливо съучастие

Според турския президент израелският геноцид в Газа е навлязъл в много по-кръвопролитен етап

Обратно в новината

Коментари - Ердоган нарече Нетаняху "психопат" и "кръвожаден вампир" и обвини САЩ в мълчаливо съучастие | Днес.dir.bg

Коментари

Израелите са като мухите - единствения начин да се отървеш от тях е

Кредит ще вземе от евреин вече с лихва по 2 за думите си, като ме у голяма устата

Кога ли наш политик ще се изкаже така смело?!

Румен Радев прави доста по-дипломатично подобни изявления, но тъпаците го заклеймяват като русофил, какъвто определено не е.

Верно ли?

DarkStar

Изказването не е смело, а лицемерно и изпълнено с лъжи. В този аспект - доста наши политици се изказват по подобен начин.

Абсолютен факт !

Прав е!

Един турски депутат изиска проклятие свише на Израел и веднага падна мъртъв от трибуната-виж видеото в тубата.Джонатан Кан -Пророчество....

Някой от четящите и пишещите тук да е чул прочувствена реч в защита на палестинските деца, бежанци, и кауза от краля на Бахрейн, от Емира на Дубай или Абу Даби, от Султана на Оман, от младия принц на Саудитска Арабия или от Емира на Кувейт? Не, сигурно никой не чул , няма и да чуе. Нито дума!! Само кралят на Йордания каза в прав текст, че няма да приеме и 1 бежанец от Газа. А някой да си е задал въпроса защо хора с един език и религия , с власт, с пари , влияние не правят нищо по въпроса?? Истаината е , че никой не иска проблеми. Където има т.нар. палестинци, там има и проблеми. Та богати и уредени държави не искат да си развалят рахатлъка и единственото което правят е да метнат някой милион в Газа и Западния бряг, за да има храна и за дребен бизнес и да си стоят далеч от тях. Това е самата истина. А пък Ердоган използва проблемите в Газа за вътрешна консумация и консилидиране на оредяващия му и разклатен електорат,. Мисля, че Нетянаху ще си го премести след като е чул Ердоган, той дори и не отговаря на подобни провокации. Не, че Нетаняху не е част от проблема и е време да си ходи.

"Гениален" анализ, значи ако сърбите тероризират българите от западните покрайнини то ние вместо да настояваме и осъждаме сърбите да спрат терора ще отворим границата да си ги приберем в България. Може даже и да им предложим да помагаме по бързо да си прочистят региона от българи.

DarkStar

Йордания има 80% население съставено от Палестински араби. Сърбите и Българите не са еднакви етнически, като нации, история или като народ. Сравнението ти не е правилно. Също така Уест Банк е бил част от Йордания до 1967. Йордания не ги искат обратно като част от държавата. Алфонсо е прав .. и определено има акъл като за няколко академика от БАН Ердоган е брутален и безкрупулен убиец. Никакви протести не видях когато си спретна измисления преврат през 2016 и след това го използва като причина да избие и вкара в затвора опозицията си, включително интелигенция, учители, учени, съдии, полицаи, журналисти - над 250 000 човека. А какво да кажем за изтребването на кюрдите?

Алфонсо, нямаш акъл даже колкото един академик от БАН.

И все пак нещо за кюрдите каза ли ? Призна ли арменския геноцид ?

Само Ердо се осмелява да говори това което мисли.

а нещо за кюрдите??

Само тези думи на Ердоган са достатъчни Турция да бъде приета за член в Европа! Нетаняху е ФАШИСТ и ТРЯБВА да бъде съден за геноцида който причинява!

В Европа няма място за клети копейки като теби и трикати ислямсити като Ердо

Ердо диктатора, който потушава бунтове с кръвопролития ли го казва?

В случая е прав!

И в Германия ги срелят и вкарват в затвора протестиращите .

Това Психопат да определя другите като психопати! Ахахахах!

Съучастват явно, но искат другите да си мислят, че е косвено. Ердоган не пасе трева и нищо чудно в удобен момент да им забие нож в джендърските мутри.

Съвсем скоро спретна война в Армения. Преди това бомбеше Сирия. И не е спрял да тормози кюрдите, които дори са му братя по ислям! Обаче седнал да говори кой бил психопат??? Точно Турция е НИКОЙ да говори за кланета и геноцид върху които, цялата държава Турция е образувана и съществува до ден днешен!

всичко е до време. Ердоган ще се смее последен. В момента изчаква.

Така е, но това не прави геноцидът в Газа по- малко геноцид, нито оневинява убийствата на мирно население от другия психопат - Нетаняху.

Като гледам коментарите се благодаря на Бога, че не живея в България сред толкова много получовеци.

Подкрепям на 100%.

Ама следиш български сайтове....Аман от бивши българи. И ти не знаеш какво си...Човек с объркана карма, лутащ се между тук и там. Все недоволен от нещо.

Е заради този манталитет хората бягат от България, какво те бърка тебе човека кои сайтове следи, ние като живеем в България само български сайтове ли трябва да следим за да не сме с объркана карма, за да не сме лутащи се между тук и там и да сме доволни от всичко.

Баш ти ли са намери да говориш за свобода на печата и права на жените. Жалък палячо.

Ердоган какво прави с кюрдите ? Питам за един приятел.А иначе Израел беше нападнат,а Хамас не съм го сложил аз на власт в Газа,а палестинците

И какво прави с кюрдите? Половината коментари са какво прави с кюрдите,кажете, обосновете се! Коли ли ги беси ли ги?

Малко ми звучи на крадеца дръжте крадеца. Иначе цялата вина е на САЩ. Израел не би направил нищо без разрешението на САЩ . Все пак те са виновни за това, че палестинците нямат държава. Както и за смъртта на повече от 30 милиона по целият свят, и това само от краят на втората световна. А Ердоган не рева когато разбиваха Сирия заедно с САЩ и Израел. И там умряха стотици хиляди невинни хора.

Колко сирийски бежанци има в "израел" и САЩ? И колко са в Турция?

обижда другия психопат

Ердоган е пич, а вие джендъри в цървули, духайте ми го…

111 години от зверските кланета в Беломорска и Одринска Тракия 1913 г. - 2 юли – в село Булгаркьой са избити 1100 жени и деца и 350 мъже; - 8 юли – в село Енидже е избито цялото население; - 9 юли – в Одрин са избити 521 българи, преди това бити с железни прътове и сечени с ножове; -10 юли – всички пленени жители (неизвестен брой) на село Мустафа паша (днес Свиленград) са избити в кланицата за животни. Учителят дядо Въгляров е обезглавен заедно с майката на свещеника Слав; други са били скалпирани и след това обезглавени; - 11 юли – в село Османли са обезчестени всички жени; - 13 септ.- в село Деведере 80 души мъже, жени и деца са мъчени, изнасилвани и убивани в продължение на 3-4 дни; - 23 септ.- в село Арноуткьой са избити 75 души като повечето жени са съсечени, а 13 от децата са били на възраст между 1 и 9 години; През периода са засвидетелствани и още садистични убийства: - в село Гьокчебунар 40 души са изгорени живи в читалището, 400 жени и деца са изнасилвани 4-5 дена от редовна войска и башибозук; - в село Черничево са избити 90 души от 1 до 80-годишна възраст; - в село Покрован 20 души са избити с щикове, 45 са разстреляни, жените и децата са мъчени в 3 големи къщи. Труповете са запалени в църквата; - в село Хухла са убити 42 души, църквата е взривена с бомби, селото е изгорено; - в село Горно Ибриюрен редовна войска убива 52 души, изгаря живи няколко старици и опожарява селото; - в Дедеагачко и Гюмюрджинско, където живеели 18000 български християни и 5000 българи мохамедани, са извършени страшни кланета и спрямо двете общности от редовната войска, преоблечена като башибозук; - бежанска колона от 12000 души е изтребена на място, като преди това според свидетелства на очевидци, са вадени очите на живи хора, хвърляни са полуживи хора в кладенци и пр. - при преминаването на река Арда са застреляни и издавени около 2000 майки с деца; - в Армаганската долина са избити около 800 души, главно жени и деца.

та точно тоя ли ще ми реве ?? ако се избиват "гяури" - много добре... но ако се избиват "правоверни" - ауу , много лошо

Хубаво за написаното, но САЩ го признаха за геноцид. А сега казват, че всичко в Газа е ОК, няма геноцид и няма пресечени линии.

Ако цялата информация е като за Ениджи,значи е лъжа.Дядо ми беше от това село и знам,че има много хаследници на ениджийци.Не е хубаво да се послъгва!

На 7 октомври кога изнасилваха и пекоха живи бебета във фурните бяха много хепи всички мюсюлмани, а? Сега нещо не им е весело! БРАВО на ИЗРАЕЛ!!! Око за ДВЕ! Зъб за ЧЕНЕ!

Да, вярно натам отиват нещата. Но така не се стига до никъде. Освен това се оказа, че някои от израелските доброволци леко с и измислят и украсяват историите, явно с намерение после да оправдаят собствените си зверства. Но да не умаловажавсме страданието на жени и деца. Атаката на 7ми октомври си беше тероризъм Грозното е, че се оказва че едни животи са по-ценни от други. И че едни имат повече право да убиват деца от други.

пффф

Палестинците са 14.2 милиона, евреите 13.7 милиона... Как мислиш, при 1 към 1 за колко време щи ги свършат? Останалите араби около тях ще ги броим ли?

Чифутски лъжи.

За мен иститина за наглите и аригантни ислямисти че си го получават в пълен размер така както заслужават от Израел. Не може да възставаш срещу Господ, колко и да се биеш в гърдите че си правоверен.

Господин Ердоган какво смятате за кюрдите? Та чак и влизахте с военни колони в Сирия да ги убивате? Или те кюрдите не са хора?

И какво точно чака Ердоган и тези 1 милиард мюсюлмани околовръз ? Гледат и критикуват?

52 250 нигерийски християни са убити от 2009 г Според неговите данни през последните 14 години най-малко 52 250 нигерийски християни са били брутално убити от ръцете на ислямистки екстремисти, повече от 30 000 от които по време на осемгодишното президентство на бившия нигерийски президент Мухамаду Бухари, често критикуван по време на мандата си, че не прави достатъчно за борбата с нарастващата несигурност в страната. Подпалени са 18 000 църкви През същия период са опожарени 18 000 християнски църкви и 2 200 християнски училища. Приблизително 34 000 умерени мюсюлмани също са загинали при ислямистки атаки. НА МЕНЕ МИ ПИСНА ОТ ТОЯ ХЛЕНЧ за ИСЛЯМИСТИТЕ ОТ ГАЗА. ДА МРЪТ ВСИЧКИ ИЗРОДИ ТАМ.

А и виеха на умряло турчулята като стане дума за арменския геноцид!

Отиде инвестицията на Ердо

Прав е, но няма право да говори след разправата с кюрдите по идентичен начин. Всички са прихопати!

Браво! Много правилно, но това е когато президента има топки!

да има мозък. Тоя кютюк бореше инфлацията с намаляване(!) на лихвения процент. 'Пребори' я :)))

Много правилно им го е казал каде е урсула-кучката и ония очилатия жозе мозе да мрънкат как може така да се избиват хора или искукуригалия байдан да налага санкции немаа текиа неща за еврейте даже им наливат още оръжия нямам думи

Еднострано спиране не може или всички спират или никой, няма как Израел да спре и да продължи да получава удари от Хизбула и Хамас. В момента Израел е атакуван от Хизбула от север, от Хутите, от Хамас който не иска освободи плениците, от дипломатически натиск и протести.

Това идва от първия приятел на путлер?

да вземе малко да поостави световната политика, ам да си гледа пропадащата икономика със 70% инфлация (във Венецуфтела е 'само' 67%) и то с газовата аванта от кремльовския ахмак.

Ние руските тролове сме мюсюлмани

Над 50 000 християни са били убити в Нигерия от избухването на ислямисткия бунт на Боко Харам през 2009 г., разкри наскоро публикуван доклад, разработен от нигерийска неправителствена организация. Дир.ру няма ли да пуснат новина, или те пускат само новини угодни на Путлер?

Путин сега се занимава с фашагите. После ще се заеме и с други проблеми.

Фашагите Шойгу и Пригожин вече заминаха

За онези от взвода Азов, дето убиваха бесарабски българи и бомбиха Донецк и Луганск.

абе какъв нетаняху, какви ФАЩ.. Путин е виновен за всичко

ще излезе наяве и руската следа в 'героизмите' на Хамас от 7ми Окт. По съветска традиция палестинския тероризъм винаги е бил активно подкрепян, въоръжаван и обучаван.

По същото време в Света: В Нигерия бяха заклани 2 000 християни. Да сте видели руски трол да вие в тяхна защита? Нали уж Путлер бил защитник на християните ХА ХА ХА

Путин сега се занимава с фашагите. После ще се заеме и с други проблеми.

Ще падне някой хеликоптер.

Дреме му на Нетаняху за мнението на някакъв мустакат ислямист

САЩ и завладяна от евреите държава. Поне 20 от най-приближените съветници на Байдън са с еврейски произход. Много от старите и богати фамилии в САЩ също са с такъв произход. Те няма как да възстанат срещу собствената си държава, колкото и да са против Нетаняху.

Когато мюслита избиват мюслита е ОК! Когато мюслита избиват християни е ОК! Обаче християни или юдей ако избиват мюслита! МАЛЕЙ! ВОЙ, КВИЧЕНЕ, ГРУХТЕНЕ, ПРОТЕСТИ!

А турците какво направиха с кюрдите? Същото...преди това с арменците..Тоя диктатор Ердоган защо не си гледа здравето? Като го гледам, едва се движи...

Прав е Ердоган, че върхушките на САЩ и Израел за психопати и убийци! Обаче и Турция не пада по долу, ако говорим за кюрдите.

Браво, Ердо, чок селям!

Ми идеш чока а ?

като му е толкова на сърце да ходи да го спира, какъв е проблема?

Коментари - Ердоган нарече Нетаняху "психопат" и "кръвожаден вампир" и обвини САЩ в мълчаливо съучастие | Днес.dir.bg

Ердоган нарече Нетаняху "психопат" и "кръвожаден вампир" и обвини САЩ в мълчаливо съучастие

Според турския президент израелският геноцид в Газа е навлязъл в много по-кръвопролитен етап

Обратно в новината

Коментари - Ердоган нарече Нетаняху "психопат" и "кръвожаден вампир" и обвини САЩ в мълчаливо съучастие | Днес.dir.bg

Коментари

Израелите са като мухите - единствения начин да се отървеш от тях е

Кредит ще вземе от евреин вече с лихва по 2 за думите си, като ме у голяма устата

Кога ли наш политик ще се изкаже така смело?!

Румен Радев прави доста по-дипломатично подобни изявления, но тъпаците го заклеймяват като русофил, какъвто определено не е.

Верно ли?

DarkStar

Изказването не е смело, а лицемерно и изпълнено с лъжи. В този аспект - доста наши политици се изказват по подобен начин.

Абсолютен факт !

Прав е!

Един турски депутат изиска проклятие свише на Израел и веднага падна мъртъв от трибуната-виж видеото в тубата.Джонатан Кан -Пророчество....

Някой от четящите и пишещите тук да е чул прочувствена реч в защита на палестинските деца, бежанци, и кауза от краля на Бахрейн, от Емира на Дубай или Абу Даби, от Султана на Оман, от младия принц на Саудитска Арабия или от Емира на Кувейт? Не, сигурно никой не чул , няма и да чуе. Нито дума!! Само кралят на Йордания каза в прав текст, че няма да приеме и 1 бежанец от Газа. А някой да си е задал въпроса защо хора с един език и религия , с власт, с пари , влияние не правят нищо по въпроса?? Истаината е , че никой не иска проблеми. Където има т.нар. палестинци, там има и проблеми. Та богати и уредени държави не искат да си развалят рахатлъка и единственото което правят е да метнат някой милион в Газа и Западния бряг, за да има храна и за дребен бизнес и да си стоят далеч от тях. Това е самата истина. А пък Ердоган използва проблемите в Газа за вътрешна консумация и консилидиране на оредяващия му и разклатен електорат,. Мисля, че Нетянаху ще си го премести след като е чул Ердоган, той дори и не отговаря на подобни провокации. Не, че Нетаняху не е част от проблема и е време да си ходи.

"Гениален" анализ, значи ако сърбите тероризират българите от западните покрайнини то ние вместо да настояваме и осъждаме сърбите да спрат терора ще отворим границата да си ги приберем в България. Може даже и да им предложим да помагаме по бързо да си прочистят региона от българи.

DarkStar

Йордания има 80% население съставено от Палестински араби. Сърбите и Българите не са еднакви етнически, като нации, история или като народ. Сравнението ти не е правилно. Също така Уест Банк е бил част от Йордания до 1967. Йордания не ги искат обратно като част от държавата. Алфонсо е прав .. и определено има акъл като за няколко академика от БАН Ердоган е брутален и безкрупулен убиец. Никакви протести не видях когато си спретна измисления преврат през 2016 и след това го използва като причина да избие и вкара в затвора опозицията си, включително интелигенция, учители, учени, съдии, полицаи, журналисти - над 250 000 човека. А какво да кажем за изтребването на кюрдите?

Алфонсо, нямаш акъл даже колкото един академик от БАН.

И все пак нещо за кюрдите каза ли ? Призна ли арменския геноцид ?

Само Ердо се осмелява да говори това което мисли.

а нещо за кюрдите??

Само тези думи на Ердоган са достатъчни Турция да бъде приета за член в Европа! Нетаняху е ФАШИСТ и ТРЯБВА да бъде съден за геноцида който причинява!

В Европа няма място за клети копейки като теби и трикати ислямсити като Ердо

Ердо диктатора, който потушава бунтове с кръвопролития ли го казва?

В случая е прав!

И в Германия ги срелят и вкарват в затвора протестиращите .

Това Психопат да определя другите като психопати! Ахахахах!

Съучастват явно, но искат другите да си мислят, че е косвено. Ердоган не пасе трева и нищо чудно в удобен момент да им забие нож в джендърските мутри.

Съвсем скоро спретна война в Армения. Преди това бомбеше Сирия. И не е спрял да тормози кюрдите, които дори са му братя по ислям! Обаче седнал да говори кой бил психопат??? Точно Турция е НИКОЙ да говори за кланета и геноцид върху които, цялата държава Турция е образувана и съществува до ден днешен!

всичко е до време. Ердоган ще се смее последен. В момента изчаква.

Така е, но това не прави геноцидът в Газа по- малко геноцид, нито оневинява убийствата на мирно население от другия психопат - Нетаняху.

Като гледам коментарите се благодаря на Бога, че не живея в България сред толкова много получовеци.

Подкрепям на 100%.

Ама следиш български сайтове....Аман от бивши българи. И ти не знаеш какво си...Човек с объркана карма, лутащ се между тук и там. Все недоволен от нещо.

Е заради този манталитет хората бягат от България, какво те бърка тебе човека кои сайтове следи, ние като живеем в България само български сайтове ли трябва да следим за да не сме с объркана карма, за да не сме лутащи се между тук и там и да сме доволни от всичко.

Баш ти ли са намери да говориш за свобода на печата и права на жените. Жалък палячо.

Ердоган какво прави с кюрдите ? Питам за един приятел.А иначе Израел беше нападнат,а Хамас не съм го сложил аз на власт в Газа,а палестинците

И какво прави с кюрдите? Половината коментари са какво прави с кюрдите,кажете, обосновете се! Коли ли ги беси ли ги?

Малко ми звучи на крадеца дръжте крадеца. Иначе цялата вина е на САЩ. Израел не би направил нищо без разрешението на САЩ . Все пак те са виновни за това, че палестинците нямат държава. Както и за смъртта на повече от 30 милиона по целият свят, и това само от краят на втората световна. А Ердоган не рева когато разбиваха Сирия заедно с САЩ и Израел. И там умряха стотици хиляди невинни хора.

Колко сирийски бежанци има в "израел" и САЩ? И колко са в Турция?

обижда другия психопат

Ердоган е пич, а вие джендъри в цървули, духайте ми го…

111 години от зверските кланета в Беломорска и Одринска Тракия 1913 г. - 2 юли – в село Булгаркьой са избити 1100 жени и деца и 350 мъже; - 8 юли – в село Енидже е избито цялото население; - 9 юли – в Одрин са избити 521 българи, преди това бити с железни прътове и сечени с ножове; -10 юли – всички пленени жители (неизвестен брой) на село Мустафа паша (днес Свиленград) са избити в кланицата за животни. Учителят дядо Въгляров е обезглавен заедно с майката на свещеника Слав; други са били скалпирани и след това обезглавени; - 11 юли – в село Османли са обезчестени всички жени; - 13 септ.- в село Деведере 80 души мъже, жени и деца са мъчени, изнасилвани и убивани в продължение на 3-4 дни; - 23 септ.- в село Арноуткьой са избити 75 души като повечето жени са съсечени, а 13 от децата са били на възраст между 1 и 9 години; През периода са засвидетелствани и още садистични убийства: - в село Гьокчебунар 40 души са изгорени живи в читалището, 400 жени и деца са изнасилвани 4-5 дена от редовна войска и башибозук; - в село Черничево са избити 90 души от 1 до 80-годишна възраст; - в село Покрован 20 души са избити с щикове, 45 са разстреляни, жените и децата са мъчени в 3 големи къщи. Труповете са запалени в църквата; - в село Хухла са убити 42 души, църквата е взривена с бомби, селото е изгорено; - в село Горно Ибриюрен редовна войска убива 52 души, изгаря живи няколко старици и опожарява селото; - в Дедеагачко и Гюмюрджинско, където живеели 18000 български християни и 5000 българи мохамедани, са извършени страшни кланета и спрямо двете общности от редовната войска, преоблечена като башибозук; - бежанска колона от 12000 души е изтребена на място, като преди това според свидетелства на очевидци, са вадени очите на живи хора, хвърляни са полуживи хора в кладенци и пр. - при преминаването на река Арда са застреляни и издавени около 2000 майки с деца; - в Армаганската долина са избити около 800 души, главно жени и деца.

та точно тоя ли ще ми реве ?? ако се избиват "гяури" - много добре... но ако се избиват "правоверни" - ауу , много лошо

Хубаво за написаното, но САЩ го признаха за геноцид. А сега казват, че всичко в Газа е ОК, няма геноцид и няма пресечени линии.

Ако цялата информация е като за Ениджи,значи е лъжа.Дядо ми беше от това село и знам,че има много хаследници на ениджийци.Не е хубаво да се послъгва!

На 7 октомври кога изнасилваха и пекоха живи бебета във фурните бяха много хепи всички мюсюлмани, а? Сега нещо не им е весело! БРАВО на ИЗРАЕЛ!!! Око за ДВЕ! Зъб за ЧЕНЕ!

Да, вярно натам отиват нещата. Но така не се стига до никъде. Освен това се оказа, че някои от израелските доброволци леко с и измислят и украсяват историите, явно с намерение после да оправдаят собствените си зверства. Но да не умаловажавсме страданието на жени и деца. Атаката на 7ми октомври си беше тероризъм Грозното е, че се оказва че едни животи са по-ценни от други. И че едни имат повече право да убиват деца от други.

пффф

Палестинците са 14.2 милиона, евреите 13.7 милиона... Как мислиш, при 1 към 1 за колко време щи ги свършат? Останалите араби около тях ще ги броим ли?

Чифутски лъжи.

За мен иститина за наглите и аригантни ислямисти че си го получават в пълен размер така както заслужават от Израел. Не може да възставаш срещу Господ, колко и да се биеш в гърдите че си правоверен.

Господин Ердоган какво смятате за кюрдите? Та чак и влизахте с военни колони в Сирия да ги убивате? Или те кюрдите не са хора?

И какво точно чака Ердоган и тези 1 милиард мюсюлмани околовръз ? Гледат и критикуват?

52 250 нигерийски християни са убити от 2009 г Според неговите данни през последните 14 години най-малко 52 250 нигерийски християни са били брутално убити от ръцете на ислямистки екстремисти, повече от 30 000 от които по време на осемгодишното президентство на бившия нигерийски президент Мухамаду Бухари, често критикуван по време на мандата си, че не прави достатъчно за борбата с нарастващата несигурност в страната. Подпалени са 18 000 църкви През същия период са опожарени 18 000 християнски църкви и 2 200 християнски училища. Приблизително 34 000 умерени мюсюлмани също са загинали при ислямистки атаки. НА МЕНЕ МИ ПИСНА ОТ ТОЯ ХЛЕНЧ за ИСЛЯМИСТИТЕ ОТ ГАЗА. ДА МРЪТ ВСИЧКИ ИЗРОДИ ТАМ.

А и виеха на умряло турчулята като стане дума за арменския геноцид!

Отиде инвестицията на Ердо

Прав е, но няма право да говори след разправата с кюрдите по идентичен начин. Всички са прихопати!

Браво! Много правилно, но това е когато президента има топки!

да има мозък. Тоя кютюк бореше инфлацията с намаляване(!) на лихвения процент. 'Пребори' я :)))

Много правилно им го е казал каде е урсула-кучката и ония очилатия жозе мозе да мрънкат как може така да се избиват хора или искукуригалия байдан да налага санкции немаа текиа неща за еврейте даже им наливат още оръжия нямам думи

Еднострано спиране не може или всички спират или никой, няма как Израел да спре и да продължи да получава удари от Хизбула и Хамас. В момента Израел е атакуван от Хизбула от север, от Хутите, от Хамас който не иска освободи плениците, от дипломатически натиск и протести.

Това идва от първия приятел на путлер?

да вземе малко да поостави световната политика, ам да си гледа пропадащата икономика със 70% инфлация (във Венецуфтела е 'само' 67%) и то с газовата аванта от кремльовския ахмак.

Ние руските тролове сме мюсюлмани

Над 50 000 християни са били убити в Нигерия от избухването на ислямисткия бунт на Боко Харам през 2009 г., разкри наскоро публикуван доклад, разработен от нигерийска неправителствена организация. Дир.ру няма ли да пуснат новина, или те пускат само новини угодни на Путлер?

Путин сега се занимава с фашагите. После ще се заеме и с други проблеми.

Фашагите Шойгу и Пригожин вече заминаха

За онези от взвода Азов, дето убиваха бесарабски българи и бомбиха Донецк и Луганск.

абе какъв нетаняху, какви ФАЩ.. Путин е виновен за всичко

ще излезе наяве и руската следа в 'героизмите' на Хамас от 7ми Окт. По съветска традиция палестинския тероризъм винаги е бил активно подкрепян, въоръжаван и обучаван.

По същото време в Света: В Нигерия бяха заклани 2 000 християни. Да сте видели руски трол да вие в тяхна защита? Нали уж Путлер бил защитник на християните ХА ХА ХА

Путин сега се занимава с фашагите. После ще се заеме и с други проблеми.

Ще падне някой хеликоптер.

Дреме му на Нетаняху за мнението на някакъв мустакат ислямист

САЩ и завладяна от евреите държава. Поне 20 от най-приближените съветници на Байдън са с еврейски произход. Много от старите и богати фамилии в САЩ също са с такъв произход. Те няма как да възстанат срещу собствената си държава, колкото и да са против Нетаняху.

Когато мюслита избиват мюслита е ОК! Когато мюслита избиват християни е ОК! Обаче християни или юдей ако избиват мюслита! МАЛЕЙ! ВОЙ, КВИЧЕНЕ, ГРУХТЕНЕ, ПРОТЕСТИ!

А турците какво направиха с кюрдите? Същото...преди това с арменците..Тоя диктатор Ердоган защо не си гледа здравето? Като го гледам, едва се движи...

Прав е Ердоган, че върхушките на САЩ и Израел за психопати и убийци! Обаче и Турция не пада по долу, ако говорим за кюрдите.

Браво, Ердо, чок селям!

Ми идеш чока а ?

като му е толкова на сърце да ходи да го спира, какъв е проблема?