Ердоган и кюрдски лидер от Ирак обсъждаха екстремистите

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган разговаря вчера с гостуващия му президент на автономния иракски Кюрдистан Масуд Барзани, съобщи Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган и кюрдски лидер от Ирак обсъждаха екстремистите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия май започнаха да ни правят на балами. Гюлен не го искат във връзка с преврата в Турция, а просто го канят на гости. Искат да намерят по приемлива за обществото формула, която да се хареса на американците. Много тежък тест предстои да решава американската администрация. Тест, който няма положително решение.

Сигурно предпочиташ нашето решение - още не поискан както трябва и мутрата им го прададе чисто по мутренски, само дето не им го дадоха в богожника на колата или в чувал!

Tурция днес доказва на света че е силна държава ,която ще се справи с мафията на гюлен. Tурски специални части от вчера започнаха офанзива срещу ислямската държава , очакваме хубави новини от сирийският северен фронт, около град джераблус . Eдинствено турският аскер ще помете радикалните ислямисти.

"Eдинствено турският аскер ще помете радикалните ислямисти..." ..тъй като вече няма никаква сметка от последните. ИДИЛ вече нямат достъп до нефтените кладенци на Ирак и Сирия, и синчето на Ердоган няма как да върти повече с тях алъшвериша.

Oсманската империя винаги е била лоялна към поданниците си, особено към гърчолята, ама същото не важи за тях , те винаги са ритали срещу ръжена. Tези кладенци които си ги изброил, истинските им законни собственици са в Aнкара.

Ердоган изтребва кюрдите в Турция, а иракските кюрди се срещат с него, сирийските кюрди пък заедно с американците и "бунтовниците", които доскоро ги избиваха воюват срещу руснаците и Асад, който им даде известна самостоятелност. Разединение и неблагодарност, а и на съвестта им тежат кървави престъпления - геноцидът срещу арменците е извършен от кюрди. Това е тяхното проклятие, разделени между четири държави, да нямат собствена държава.