Ердоган и Орбан си размениха електромобил и кон

Двудневната визита на турския лидер в Будапеща ще завърши с 16 споразумения между двете страни в сферите на икономиката, търговията, отбраната, енергетиката и културата

Обратно в новината

Коментари - Ердоган и Орбан си размениха електромобил и кон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ердоган и Орбан си размениха кон за кокошка

Тия заимстват.

как от 01.01.24 година сме щели да бълваме електрички в Ловеч.

Много тъпо за академичките и гендърките.... НАТО и съюзо.... Аре бе кучки лишете Унгария от правото на вето..... Всъщност искам само академичките да работят за мен а не за посолството..... нищо повече.

Майданът в Сърбия протича по класическия сценарий. 1. Искаме предсрочни избори 2. Губим ги, но не признаваме резултата (като Юшченко през 2003/2004 г.) 3. Викаме властта да се клати, гладуваме. Чакаме Запада (клиента) да започне да декларира нарушения на права и свободи и да заплашва сръбските власти със санкции и т.н. 4. Ще започнат погроми, арести, кръв, провокации. Накратко, всичко е според ръководството. Между другото, сега малко хора протестират. 3-4 хиляди, но това е началото. Ако властите не контролират ситуацията и затворят всички, тогава Сърбия ще отиде под ножа на големите транснационални корпорации. Съветваме Сърбия да последва примера на Франция и Германия, те знаят как да разпръснат протести с демократични палки и безплатни водни оръдия.

Искат да водят война с паметници и да продават земята си на Вангард Груп явно.:)

Също както и тук

Вучич е само висок. На високо акъл не вирее. Ще клекне и ще фашизират и Сърбия. Мръсните кравари няма да ни оставят място където да можем да избягаме от унищожителната им машина. ДА ГНИЕТЕ В АДА АМЕРИКОСИ ДОЛНИ. ДА ВИ ФЪРЛИ КИМ НОВАТА РУСКА РАКЕТА. ПАПЛАЧ ЦИОНИСТКА.

само не разбрах какво му е екзотиката на електрокара , като джендърите ми разправят , че това ще е колата на бъдещето , да не цапаме въздуха !

На приятеля си Бойко, Едро подари един омекнал и рязан.

Тайпи е станал ходещо кривокрако бустанско плашило.

Защитника на исляма и защитника на християнството си размениха екзотични подаръци.Кон и кокошка.

Хайде, сороси и хора на посолството, почвайте да плюете и да обяснявате какви диктатори са Ердоган и Орбан. Кажете нещо и за демокрацията... И да не пропуснете "свободата на словото"...

Само пълен български идиот може да се кефи на Ердоган

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://da.gd/xlbio

простолюдието в България се беше замаяло , че си е избрало нещо по-добро от Орбан и ЕрДоган взети заедно и нещо като хибрид между минипутитин и миниси !

можеше да си разментя и направо коли, или друга техника. Ние може да разменим всичко от двете държави срещу.... нека помисля, датичик, сензор, укаинско зърно или слънчкоглед, а да безценности! само това произвеждаме

Всяка независима държава има лидер като Орбан, Ердоган, Путин,Си... Затова държавите им се развиват бързо и напред а гражданите им са горди със Родината си България със отвратителната Сглобка на САЩ е точно в обратния полюс. При предателите и държавни изменници.

на това му викаме "кон за кокошка"

Bunji

Още едно браво за Орбан. Мислещ, а не дупедавец... Вече съжалявам, че на по-млади години не се изселих оттук завинаги...

Само да попитам , конят под формата на конски салам ли е бил? Притесних са...няма да мога да заспя....

защо ердоган точно в унгария ходи на посещение .. просто щото орбан руши ЕС ... и за путлер и за Ердоган е от полза един слаб съюз на границата ... за нас не е добре ама ние сме половината фили които филят някакви дърти пръчове повече от собствените си деца.

следи движението му само до Будапеща , нататък е извън настройките !

Краставите магарета се намират....

Екзотични са подаръците които си разменят Киро тъпото и Фондер Лайнен - вибратор и помпа за пенис

с такъв матрял кат тебе сме за никъде .. стегай дупарата за още 500 години робство филе

За кво и е на фон де Лайнен помпа за пенис?

Знае ли човек кон ли е кокошка ли е :D :D :D

скандинавците, британците .. това е последната надежда на европа, немците и французите още спят. диктатурите усетиха че американците изпускат кормилото

Bunji

Мноого бъркаш британци със скандинавци. Мога да коментирам много скандинавците, защото сам работил с тях, но не е по темата ... Великобритания е САЩ на 100%.

Bunji

т.е. великобритания, политически не бива да се счита като част от Европа.

бандата на путлер ... спете още тия скоро и на главата ще ни се покатерят.

Унгария е първенец по инфлация в ЕС, Турция - в Европа. Съветски танкове газеха Будапеща, Турция и Русия си проведоха прокси война за Карабах. Чак "проруски" не бих нарекъл такъв съюз.

Турция е в Азия бе, глупав.

Ще ядете хлебарки, ще плащате карбонови данъци, ще ограничавате месото, ще си давате парите за Оръжия за Мир и проекта на Вангард Груп за 400 милиарда UKRAINE IS YOU. Ма вас не ви дреме. Мечтата за Пиримогата ви храни и пои:)

Това е нашия цивилизационен избор, ний сме от правилната страна на историята, в клуба на богатите, дето живеят от заеми.

Изтокът се обединява срещу Америка .....

Кой от тези е срещу Америка? Кривоглавият мустак опита и му направиха лирата на тоалетна хартия. Други предложения?

С извинение, тоалетната хартия е отвъд океана. А са рекли китайците да си изтеглят авоарите, а кравария е изчезнала като формирование. Ти няма как да знаеш такива сложни неща, ама се изпляскваш по форумите.

дойде у нас, нека да носи един електромобил. Ние ще пу подарим едно голямо угоено прасе директно от парламента.

Почти е сигурно че Орбан е мазохист, който е избивал унгарци той го почита и му се кланя. Турците през XVI век са избили половин Унгария и затова са на почит. Руснаци ги мачкаха с танкове 1956г и затова Орбан обслужва сексуално Путин. По тая логика и на нас трябва да се надупи защото през 8-9 век и ние сме ги избивали а България е стигала до Будапеща.

А на Коня (Лавров) ще подарят магаре. Дето се вика от кон на магаре.

По една свирка не си ли врътнаха по диктаторски?

Ако ти е жал, ходи им врътни ти, ако не прати жена ти...тъпанар...

Байдън пратил на нашите "политици" по една картина от синчето............минус 10%

Е чак пък завършени картини да е пратил, по-скоро по някой екскиз с по 2-3 линии (по милион на линия). Срещу милиардите за еФките да не би повече да дадоха ;)

това са добри политици, а не нашите мижитурки

Имаше един друг Орбан, който направи на султана топовете, с които бутнаха стените на Константинопол.

Прекрасни са. Единият си осра икономиката докато се прави на велик. Другият си блокира парите от ЕС... Олигофрени с големи усти

най-добрите, Турция с хипер инфлация от години, Унгария на ръба да я изгонят от ЕС и със спряни фондове и най-високата инфлация в ЕС...

Ама ходите да пазарувате истинско качество от Турция, а не Е-та на промоция от европейските вериги...