Европейско лицемерие към Ердоган

Реакцията от Анкара за срещата във Варна не закъсня: не видяхме добронамерени знаци от Европа за сближаване с Турция, въпреки че й пазим границите.

Обратно в новината

Коментари - Европейско лицемерие към Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Париж не е лицемерен, Париж е предпазлив, лицемерието е за комунистите, защото те комунистите се имат за Богоизбрани.

ЕС МОЖЕ ДА СПРЕ ИЗНУДВАЧА ЕРДОГАН И ОРДИТЕ,С КОИТО ГО ЗАПЛАШВА НО.....НЕ ЖЕЛАЕ... Ще му пълни гушата с парите на страните членки,ВМЕСТО ДА ВЗЕМЕ РАДИКАЛНИ МЕРКИ. Ердоган си постига целите открито,а еврочиновниците шикалкавят.Защо ЕС не наложи санкции на този диктатор,изнудвач и терорист,а налага санкции на Русия? ДОКОГА ТУРЧИНЪТ ЩЕ ИЗНУДВА ЕВРОПА,ДОКОГА,БЕ...еврогейцииии????

Заглавието "Европейско лицемерие към Ердоган", май е сбъркано и трянва да се обърне. Също така, би било здравословно да се спре тиражирането на всяка глупост и идиотизъм, излизащи ежедневно от устата на турския диктатор. Същият се оказа силен замърсител на социалната околна среда.

Имате много поздрави от Доньо Донев...

Само дето МУТРОСТАН става все повече за смях! Докато преди 20 години Турция внимаваше с България сега просто не ни считат за хора! Потърсете из турските сайтове да видите БАШ БАКАНИНА БОЙКО с каква подигравка се отнасят към него! А тоя гнусен цървул от Банкя се прави на велик! Гнусна история, тъп народ тъпа държава!

недеи лага , тука в турция никои не се интерусава от балгаря, може само балгарски турчин подведен от коментите от бг-сaiтове . турчинат даже не знае кои ви е " башбакан" и кои ви е президент.

чудя ти се що изобщо пишеш Родопи? Дори и имената ви не са истински арабски както повелява Корана! Я виж дали в родата ти няма я някой хитър кръстоносец или българин, а еврейче също. Хехехе дори историята ви е писана с развалена еврейска пишешта машина.

Хапчетата, момче, хапчетата.

голям проблем е тоя Ердоган. Ние искаме да му дърпаме конците както нареди чичо Сам, а той вироглав и си гледа собствените национални интереси.

да го ева и съюза щом мутрата го председателства, мешере, не съюз

Лицемерието е не честно отношение между хората, дори е подло, лъжевно! Казвам ти: "о, ти си добър", а в същност искам да те унищожа! ЕС не е лицемерен, а не иска Турция докъто Ердоган е на власт и бълва обиди!

и бате бойко ги организира едни цигански сваросвания и циркове вместо да си оправи кочинката. опитва се да сближава ердоган с европа щото в нашия парламент ги е страх че утре ердоган може да му прещракат кабелите и да нападне мизерната ни родина . на ердоган ще му трябва точно 24 часа и турската армия ще е в бг парламента и ще раздава шамари на родните депутати до посиране и ще свърши хубавото папкане и далаверките.

Какво лицемерие при положение, че Турция е една от основните причини за бежанския наплив. Първо подържаха Ислямска Държава, чийто терористи избиха и прогониха безброй хора, сега направо поеха функцията на ИД, избивайки и прогонвайки още хора. Не знам с какъв акъл гонят руски дипломати, вместо да гонят турски???

иванчо - дурака е на принципа: една лъжа повторена много пъти бива приемана за истина след известно време. единсвената държава която води реални боини деиствия срещо исламисцка държава е именно турция. тези терористи: се финанси,рат от сащ и над ш0% са руско говорящи!!! подлец и лицемерен двуличник иванчо - мохиканчо

Посмали, Манго. Лакърдиите по турските медии са за вътрешна употреба само. За разлика от овчеглавите, ние ползваме информация от различни източници, не зяпаме босфорския напальончо в устата. Истината не ти харесва - това си е твой проблем. Иначе рано или късно ще я усетиш.

65% от стокооборота на Турция е с ЕС. Заемащият второ място Китай е с 12%. Султанът знае отлично, че може да се прави на мъж, но само донякъде. Собствената му власт и икономиката на султаната му зависи напълно от ЕС. В цялото мерене на мускули не стана ясно какви бакшиши е взел келнера от Банкя, носещ баклава и торта Сахер на седналите на масата клиенти.

Така и не разбрах за какво си стискаха ръцете тези четирима мъже..? след като всеки знае, че въпроса стига до надлъгване. Никой не вярва и на см. от това, което се изказа и което чухме ние обикновенните хора. Най неискренно според мене звучеше самият Юнкерк. Ердоган се държа както подобава на човек осъзнаващ силата си за момента. Нашият "медиатор" се изкриви от усмивки и теменета, а строените министерки от правителството допълваха тържествения водевил на церемонията по посрещането.

Ми то, Бончо, разбирането не е като оная работа. Как да разбереш като очевидно приемникът ти е дефектен. Не си губи времето с четене, ами разгледай пак картинката добре, белки нещо присветне между ушите ти.

скараха им се. Турция се скара /като учителката/на ЕС. Хей че са важни - като ти требе нещо кажи моля, моля и не се репчи!

Истинският мозък в това правителство е Томислав Дончев. Даже начинът по който казва, че Борисов е сгрешил от неопитност, е супер интелигентен...

принудиха я да направи това

този коментар се отнася за белгия

...проблема е изкуствено саздаден и поддарjaн !!!...има елементарно решение !!!...граница .вишки .минни полета ,клионове,картечари...граничари .......никоя смрад няма да може и да пристапи !!!...защо всички се дарjaт като зомбирани и чакат на благоволението на един дицтатор ?!?!!...ще ви отговоря сама ...защото ние нямае никакав суверенитет !!!

Много си се възбудила. Вземи си намери един член, че да се разтовариш.

Искат се някакви обезщетения за тракийски бежанци. Какво правим с поне 300 хиляди, които България изрита за 24 часа от Родината им?! Аз наричам това безпрецедентна политическа наглост! За насилствено сменени имена и на починалите в гробищата ЕС си затвори очите.

Те тези 300 000 хиляди не е трябвало да са тук,както не останаха българи в Източна Тракия след войните(1913г..Като са останали в БГ и не са прогонени(българите са били толерантни) ,не е трябвало да се оставят да ги подкокоросват,да искат територии и прочие,а да си живеят нормално ,имаха равни права и привилегии!Е и,една част се върнаха след "екскурзията"никой не ги е връщал обратно,а след демокрацията имената им бяха възстановени,двойно гражданство получиха,а ДПС като хитрата сврака ги капсулира и насади омраза към българите,а не към тоталитарния режим.Хайде стига!Да не говорим за стотици нови джамии дето живеят по 10 души на кръст и чужди емисари които им бъркат главите.

В България няма турци. Това са наши братя българи, преобърнати във вярата по един нечовешки начин. Сега, веднага и на момента България трябва да ги прибере и да реализира колосалната несправедливост на Османската импирия. Нашите братя по кръв трябва да се върнат при нас, никакви турци в България. Истинските турци са си заминали заедно с турската войска по време на Руско- туската война от 1878 година. Турция е мръснишка държава, примитиви, избила е и прогонила арменците и българите от Турция в началото на 20 век, диваци и варвари.

Да държиш държава като Турция цели 55 години пред вратата на ЕС си има своите основания. И не иде реч за терористичните закони. Случйно попаднах на изказване на Меркел, което за мен разкрива подобна стратегия на западна Европа. Нужна им е власт, влияние, икономическо тотално влияние в 'гоизточна Турция. Аз го наричам коридир. Там има някакви природни ресурси, нужни на Запада. Затова и подкрепят на практика ПКК. Надяват се да сложат послушен кюрдски президент/премиер на бъдеща автономна кюрдска република.

Какъв ЕС за Турция. Няма място там. 5% от Турция са в Европа, останалите в Азия. Просто нали, но от ясно по-ясно. Това че е в НАТО не и дава право да е в ЕС. За 55 години три воени преврата, ислямизация, Ердоган, ненормалника направо унищожава направеното от великия и гениален Ататюрк за съседите турци. Каква ирония на съдбата. Какъв ЕС, там няма глупаци.

велик пияница е тоя! Ако не е била тогава бъдещия СССР и по късно СССР да ги подкрепи, нищо е нямало да остане от бъдещата Турция! Ни ещото не си знаем историята особенно на ВМРо какви са ги вършили, за това и си мислим че Турция просто е от самосебе си образувана!

Храни Куче да те лае .

ЕЦ вместо да разчита на Турция по добре да използва парите за да вдигне бетони стени по външните граници на ЕС , тежки картечници и мрежи с ток. Турция да си пази своята граница а не тази с ЕС . Иначе само ще храним измекярите в Анкара а те ще продължават да реват за още пари.

При среща на върха ЕС-Турция,не каква да е , да се поставят частни въпроси като обезщетения на тракийските бежанци беше неуместно,това го каза и външния министър.Но откачалките от БСП провокираха умишлено ,чак разни митинги,че и президентина,уж много загрижени,знаейки много ясно за какво е срещата,нали не са "дебили",а грамотни хора политици. Обаче с провокациии пиар акции целяха хаос,допълнително напрежение т.е. нищо да не стане.В напрегната обстановка между евролидерите и Ердоган да се поставя този въпрос си е дебилщина.Можеше в бъдеще в друг по подходящ момент да се преговаря двустранно да се подновят комисиите,а не сега,когато някои въпроси между ЕС и Турция остават висящи. Дончев не е прав ,защото е подписан Ангорския договор с Турция за тракийските бежанци,докато за арменците и другите не знам дали имат или нямат.Дори по силата на Ангорския договор,още тогава турчеещите се мюсюлмани е трябвало да напуснат БГ,но на практика е станала частично,после голяма част се връщат тук и продават имотите в нарушение на договора,докато тракийските българи никога не се връщат,а и нямат право по договора.

"Това го бил казал и външния министър...", демек външната министърка. Че тя, освен да си държи ръцете пред оная работа и да кима, като "еветчия", друго не знае да прави, камо ли да мисли. Навремето при султана имало такива щатнилужители, като нея, които при всяка негова приказка клатели глава, с несекващо повтаряне на думата "евет", преведено на български - "да,да". Това е тя, нашта министерка Захариева!

След България е Австрия... Те знаят какво да направят, спокойно....

Резултат за България от срещата -нулев!

Е не е нулев. За Варна остана една закърпена улица :). Дупките ги запълниха скоростно в събота и неделя преди срещата.

Всички в тази страна са за психиатрията. Тръгнали сме да коментираме великите сили.

Та за колко седмици точно ЕС може да смаже в икономически и военен аспект супер прехвалената но затънала в космически дългове супер сила Турция?

обичаш, от къде ти е источника за тази статия? А може би да са твои разсаждения?

и от кой? Това са само въпроси, които могат да се отговорят. Няма нищо лошо в тях, те са честни!

Какъв Европейски Съюз , какви 5 турски лири търси тоя. Трето поколение турски гастарбайтери , живеещи в Германия не знаят немски. На Европейците им е ясно , че анадолците не подлежат на интеграция.

исляма е несъвместим с Еуропата на тия не им стана ясно!

Вечна памет на Доньо Донев! Е това са точно тримата глупаци! Голямо лъготене, голям резил!

Старите хора казват: На турчин ,вяра да нямаш ! ! !

ami shasto kazvat domuzdan postu gyavurdan dost olmaz....:::)))))))))

Турски трол, пиши на български като си в наш форум .. Дори и турчеещите се цигани не могат да четат , това което си писал...

"За Европа остава пълна загадка какви ще са действията на Ердоган в близко и по-далечно бъдеще в Източното Средиземноморие и Егейско море" - ще защитава интересите на страната си човека. Това е новата Турция, свиквайте.

Добра статия "Дир", не много стегнат и не много обширен коментар. Палец нагоре от мен за журналиста.

ма да не излезне някоя тъмна афера, та да ни бият шута от юропомощите и ни изгонят дипломатите от ЕС-а?

"Може да е справедливо да се искат обезщетения, но Борисов,..., добре знае, че Турция няма да плати обезщетения на никой бежанец. Никога, нито цент." Не знам дали е справедливо или не, но ИМА ДОГОВОР, подписан от ТУРЦИЯ. Така че тя трябва да плати. Не знам дали има такъв за арменците и други...

що се отнася до германските военни репарации за Гърция, то Гърция е получила всичко по договорите след ВСВ, сама или под натиск се е отказала от 50% от тях и въпросът е закрит преди 40 години. Сега какво ново изчисляват и искат - е съвсем друг въпрос, не подписан в никакъв договор.

Че само за последните 100 години има хиляди подписани международни договори и в огромното си мнозинство те не струват и хартията, на която са написани. Правото винаги е на страната на силата. Винаги.

Казано накратко - законът на джунглата...

всъщнос за какво беше срещата....

Прави са турците! ЕС се състои само от демагогия, корупция, лъжи и лицемерие, и декаденция.

Ми що напират толкова от 50 и кусур години да се вмъкнат и те щом толкова им е противен, а?! И като са такива ербапи, как са търпят икономиката им изцяло да зависи от въпросния пропаднал съюз? Де гиди шебеци недоправени!

Авторът и Дончев от кой отбор играят ? Направо се радват, че България няма да получи нищо !?

Снимката е по-добра от статията.

Дремещ буда, който не знае къде се намира и как се озовал там, зомбиран и невротичен Туск, който отново е изрецитирал куп глупости, а на Рджеп пак му се сере и се чуде куде да е този път.

Взеха да се самозабравят малоазиатските пуйки. Да не осъмнат един ден с Инджирлик в Кюрдистан - независим и лоялен партньор на НАТО. Не сме отписали нито Константинопол, нито Одринска Тракия.

Да не осъмнеш някой ден с фес на главата.

ядене,пиъене на корем,приказки,обещания,усмивки и какво се получи ес ще отпусне полагаемото в евро пари, турсия взе подкрепата за африн.

сус бе

Ми що тогава босфорският напальончо изглежда като отцеден парцал, а?! Подкрепа - друг път! Толкова разбирате вие с овчите кратуни ! То да не е като да се пениш по площадите пред подкараната с ходжите тълпа тъпоглави! Кюляфът му се крои, бъди рахат.

Бойко показа, че е гола вода на международната сцена.

радои ралин беше прав за племената по нашите земи ... , но маи сега е по валидно за европа и брюксел ... бачкатури , чантури и клатик_ри ... първите са на изчезване , та затова на европа и трябват нови членове за да е високо нивото ( $$$ ) на последните 2 !!!

тази среща? На ЕС ...със сигурност не! На Ердоган със сигурност-ДА! Защо му направихме услуга?

OmPoBeH

Напротив! Европа искаше да получи гаранция, че може да си купи спокойствието и го получи! R-Доган иска пари, другото за всички е ясно, че не само сега, ами и никога няма да стане, но явно е част от овертюрата за е сигурна работата с парите. Това си беше пазарлъка и си станаха нещата.

nishto nesi razbral... ERDOGAN poluchi mnogo ligimitira i operatsiyata v siria arfin i vsichko ostanalo... kato demokratichen lider go priehaa..mestu da ima sanksiii ... shte vidish oshte sled sedmitsa kakvo stava malko ostana PUTIN da prestigne kakvo li shte reshat da podelyat...kakvo si mislish che tezi otzovavaniya naposlannitsi ne e za neshto drugo osven da vkarat ANKARA v intriga no tozi pat nyama kak dese poluchi ... samoleta ne uspya nishto veche nemoje da im razvali delbata... ne samo anglichnite hste imat vechni interesii i tesi imat i obsht e tozi at tehniya..a vie cheshete si ezitsite...

Kalin

Истината е простичка-турците не ги обичат и искат нито в Европа нито в мюсюлманския свят.Това си има исторически корени и едните и другите са им сърбали попарата.Така че колкото са по изолирани толкова по добре и всякакви заигравания с тях са фатални.

ako imash predvid islyamskiya svyat tapite arabi deto kato mishki sluguvat ot 300 godini na nyakoi hitri angliyski agentcheta..skoro shte im se otvori razuma ne kato predi 100 godini..ti si misli za sebesi ostavi za drugi da mislish.. hayde chestitooo