Ердоган: Ако е нужно, ще влезем отново в Кипър, както преди 45 г.

Турция започна мирната операция в Кипър, за да защити правата и интересите на кипърските турци, каза турският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им е честито на VW. Тяхни са си парите.

Целия свят наблюдава как R-доганя си развява байрака и трепери. Само дето тая напаст няма бъдеще.

В България влезте, в България, че без вас сме гола вода.

Щеше вече да е влязъл ако му стискаше В Сирия славната му армия две седмици превземаше едно градче колкото Карнобат на 10 км от границата И още нямаше да го е превзел но отбраняващите го кюрди сами решиха да се чупят На турците армията им е гола вода нищо че са много калпаци А икономиката им е подизпълнител на европейската и при лики санкций са фалирали

Ненаказаните агресия наглост и безочие винаги се повтарят! Тази държава агресор - Турция на всичкото отгоре ни е трапосана и за съюзник! Запада си затвори очите и забрави окупацият на северен Кипър 74 година но "орева орталъка" за Крим! То не бяха санкции то не бе чудо! Нещо да сте чули за санкции с-у Турция...?

За окупацията на Северен Кипър са виновни гърчолята. Прочети историята. Аз съм съвременик.

тоя наистина е луд по цялата глава ... луд с най-голямата армия в Европа.

Е ми има си я човека и си върти политиката защитава си интересите реши че купи руски ракети и ги купи краварите реваха реваха реваха и млъкнаха изтърпа руските туристи а ние блееме пусна си руски газ а ние блееме руснаците му направиха АЕЦ а ние блееме май както е тръгнало накрая ще станем турски вилает и скапаното ви НАТО и гък не може да каже нито пък смешниците от ЕС

Ердоган: Ако е нужно, ще влезем отново в Кипър, както преди 45 г., тъй като знаем със сигурност че нито САЩ, нито НАТО ще ни се противопоставят с изключение на ООН, която изпрати само сини каски на демаркационната линия.

Ердоган: Ако е нежно, ще влезем отново в Кипър, както преди 45 г., тъй като знаем със сигурност че нито САЩ, нито НАТО ще ни се противопоставят с изключение на ООН, която изпрати само сини каски на демаркационната линия.

Мустакаткото набира енерция но да видим как ще се изхранят турчолята като закъсат икономически.

Те винаги са биле на гол тумбак чифте пищови, какво им се пуашите бе. Първата война, в която се вкарът отново, ке ги приземи. менът плодородна земя достатъчно да ги изхранва, а туризъм ке иде в кенефа ако влезнат във война. Един туризъм ги крепи, и то от развалини и постижения, които гърците и тракийците са правиле по тея земи, освен джамии, турчолята други не са строиле и правиле. Ного пискат, че имали многобройно население - една ядрена бомба и истанбул ке падне, а провинциите ке измрът от лъчева болест. Исраел има биологични оръжия .... за 3 месеца, Туркието ке биде обезлюдено. Е Монсанто чека да им подари гмо и ваксини.... И Ислама нема ги опази, на днешно време. Прекалено ноо технологии, немът шанс.

По долу неориентиран евросексуалист и предан селяндур на греб пише: СПОКОЙНО! - инфлацията в Турция е почти 20%, - турската лира губи ежедневно стойноста си - икономиката на Турция е пред колапс! - важни сподвижници на Ердоган го напуснаха Това в някой англоезичен форум може и да мине, но написано на български, пред български читатели звучи като "майтап на голо дупе". Хайде да се опитаме да видим какво виждат обикновените българи в това - инфлацията в Турция е почти 20%, в българия вече няма сирене под 12лв/кг и кайма под 8лв/кг а само допреди 6 мес в началото на годината каймата беше средно 6лв/кг и 8лв/кг за сиренето. Колко процента прави това за 6мес? А колко за година? А колко скочиха водата, тока и други присъдружни? В някои населени места водата скочи с повече от 150%!? - турската лира губи ежедневно стойноста си. Да, българският лев досега не е изгубил НИЩО ОТ СТОЙНОСТТА СИ, защото живеем във валутен борд. Как тогава да си обясним, че суроватъчни сладоледи в големите немски вериги са на двойна цена спрямо миналото лято?! Нали лева е вързан за еврото!? 100% ли е инфлацията в Еврозоната, та така се повиши цената?! Ерго, българинът със своите НЕИНФЛАЦИОННИ левчета може да си купи 2 пъти по-малко стока! Но иначе НЯМА ИНФЛАЦИЯ! - икономиката на Турция е пред колапс! Това просто ще го пропусна. :) Като българин познаващ на макрониво българската икономика още през 1984-86г няма да го коментирам... Обидно е. - важни сподвижници на Ердоган го напуснаха . И това е обидно за коментар. Ще напиша само 2 реда специално за селяндурите-гражданя за "европейско развитие". вашия бою "напуснаха" ли го важни сподвижници или той сам се принуди да ги измести на по-заден план? И ако е така, защо го е страх да ги уволни? Уж подават оставки... ВИждате ли се в какви л@йн@ се затънали, че и вкарали всички нас? Как не ви е срам да пишете подобни "неща"?!! Знам, че неоразованите и малоумни глашатаи ги учат само да четат написаното и да бият тъпана, но вие дори до това ниво не сте стигнали. Прочее, Ердоган не ми е еталон за нищо. Не съм написал всичко това в негова защита. ОПита ми е да ви отворя на вас зъркелите. На един да успея - получил съм най-голямата награда! Бъдете критични и търсете информация за всичко. Стремете се да оправите първо собствената си градинка, после на съседите. И то само, ако ви помолят за помощ. Престанете да бъдете биологични единици!

Инфлацията не се мери по цената на сладоледа в немските вериги. В интерес на истината, в Била цената на тяхния сладолед от 2 литра не е мръднала от години насам. Една от причините за ръста на цените е изкуствено повишените доходи, които винаги водят до инфлация - не се е увеличила кой знае колко производителността на труда, но заплатите растат всяка година. В провинцията няма хора за земеделски дейности при 1000 нетен доход, което е чисто 50 кинта дневно. Айде, намери такива за регулярна работа да видиш. В София 2000 нето и нагоре е доста често срещано вече, а масово е към 1500. Сметни тези нетни доходи колко излизат като разход на работодателя, който все някъде трябва да ги калкулира. Всичко се пише на гърба на крайния потребител - ДДСта ,акцизи, винетки, тоци, води, осиуровки и т.н. НОИ сега се чудят, че безработицата намалява а разходите за обезщетеия рпи безработица нарастват. Парадокс е само за тях, щото са тъпи - нали искахте изсветляване на заплатите. При по-високи осигуровки, има по-високи обезщетения, ама вие искахте само да прибирате, а не и да давате. Тук е постоянна надрпевара в доходите/цените и това е навсякъде така. Онзи ден демократите рпекараха в долната камара 15 долара минимална почасова ставка. Гледай сега какво ще стане и там с цените. Проблемът на лирата е, че се обезценява спрямо долара и еврото, а Турция много от суровините ги купува, вкл. и енегроносителите. Едно е левът да ти се обезцени српямо сладоледа, друго е срямо долара. Тогава ще видиш какво ще стане - вече сме го вижшдали неведнъж.

Чета ви, и ви гледам куманиЗката пропаганда. Локално, куманягите страшно ви промиват изпържените неуронче . ФАЩ в последното столетие са дупе и гащи с Исраел, по обективни пречини. Федералния резерв управлеяа и ФАЩ, и Исраел, ако още не сте разбрале. Да которкът Турция на въжценце е най-стария еврейски номер евър. Туркието е которкано и приспивано за еврейските цели, а на вас ви пробутват еврейската куманиЗка пропаганда, кой на кого бил враК. Никой нем ада ви каже открито, че ФАЩ е еврейска колония веки. Понеже Туркието се поопъна напоследак и се изплъзна от еврейския контрол, то затова и Исраел, и ФАЩ почнаха да ги наритвът. Нема да скъсат сичкото, просто тека ше ги понаритът, както и Путин ги понарита. Туркието не е глобална сила и никога нема да й дадът да бъде. Една от преичните е че е държана на въженце от ядрените сили. Коит са ядрените сили? ФАЩ, Франция, Британия, ИСРАЕЛ .......Русия, Китай, Пакистан, Индия, и мислим това да са, ау, забравих Северна Корея. Къде я виждаш Туркието в таа линия на мислата. Тиркието никога нема да бъде глобална сила без ядрено оръжие. Затова сички спекулации и целото мърдуване тука дето сте го наспамили е дребното кръчмарско надвикване на пияндурници, тека, да бистрите световната политика, и да се почуФствате велики. Сичкото надуване и великотурски прикаски са да ги държът на каишка. Ако не слушкът, глей ко им се случва - Путин направу ги унищожи за 3 години бан на торизма (един туризам, и Туркието клекна). Исраел никога нема да позволи силна Туркция, помни ми думата. А Ердо се скара с Исраел ноо по-лошо отколкото се скара с Русия. Тия ракети от Русия не са за Кипър, Кипър е дребна игричка в сравнение со заиграФката с Исраел. Ас лично, съм 1000% сигурна, че Исраел ке намери начин да нарита Туркието, и вие нема да имъте кахър, не бойте се бе. Просто никой нема да позволи на Туркието да стане силно. Дадаха им неколко хапки да ги държът на веригата като куче пазач в региона, и тфа беше.

Po printsip pishesh goliami guposti. Obache tozi put si absolutno prav

Ако Турция ни анексира, като нищо положението по тая територия би се пооправило. Не бе, българин съм си. Родителите ми, техните родители също. Ама като отида на почивка в Турция и вида стандарта на живот там, че го сравня с тук .... съжалявам, но да ни превземат по скоро!

А какво ТОГАВА чакаш? Емигрирай в Турция или Сев.Корея ако щеш. Кой те спира?

И това не е правилно. Човеко просто е мозачно изпържен, от куманизката пропаганда, да мисли саму за кифтета и пълен хладилник. Требе да му се обесни на кифтето, че ако Туркието влезене в балХар, то и кефтета нема да мое да яде, а саму дюнер, и то халал. Свинско ке биде забранено. Обърни му мозачния хастар наубратно, да види и опаката страна, и да спре да мечтае за кадъни от турските телавизии които са запазени ама не за него. Опката страна е турците ке го ебът на легане и ставане да им биде роПче, ама той си мисли, турците ке го хранът. пропагандата глей как им сипва отрова в празните тенекета да дрънкът. Това е, куманягите ви напраиха ментално болни, факт. Туркието щело да влезне, за да го рани и дондурка баш па него .... Ей зомбита, май даже не се усещате, колко са ви докарале до дереджето на преживни животни .....

Мислиш ноо на дребно. За шкембака си мислиш саму. Това, което си издрискъл, е страшно долно и предателско. Горкия леФски, за какви лайна меризливи се е жертвал.... Ако хладилника ти е празен, иди на полето па копай, копай, бери, бери... Защо требе да те превзема вечния ти враК, да не мислипш, че врага ти ше те храни и дондурка? Баси, как може да сте толко изпростели, какво ви правът куманягите, пържът ви мозаците на филийки бе, това как можа да го издрискъш бе! Ти не просто си предател, ти требе да те обесим за назидание бе! ти пръскаш ментална отрова бе!

BG+EC=WC

Време е да си вземе Европа Константинопол. Кюрдите ще помогнат с удоволствие. Време е и Европа да помогне на кюрдите да си направят Кюрдистан. Какво мислиш за този сценарий ердогане?

Ако има и грам съюз в ЕС, то не само не трябва Фолксваген да допускат да инвестира там, а всички вкупом да се изтеглят! Солидарност? Единение?

Типично по диктаторски, Путин си взе Крим приятелчетата му - Ердоган се кани за Крим, а Си - Тайван. Няма кой да ги спре военно със сила, най-много да има някакви фейсбук протести и дотам.

ВСИЧКИ империи рано или късно се провалят - като почнеш от персийската и стигнеш до британската и СССР. По времето на Симеон Велики и БЪлгария е една от най-силните държави в Европа и дори в света, а знаеш какво става само 20-30 години след това...

И за награда милиард и половина инвестиция на Фолксваген в Измир!!!

Парите не миришат

PEYTSCH

Как смеете да му съблечете усмирителната риза ?

Абе уж думите му били "адресирани до полуграмотните му ма.оумни избиратели от селата на Анадола", гледам как тука разни натотролераст„чета, които никога не са почирисвали барут и патрон се пеняват и заканват. И що така бе? Той на вас ли се заканва? И какво значи да влезе "още веднъж"?! Та в северен кипър, в т.нар. непризната от никого Севернокипърска турска република", забележете на "европейска земя", както казвате вие, на земя уж на ЕС, турската армия има цяла дивизия! Има танкове и морски флот! Армия на ОТАН е окупирала част от изконно "земя на ЕС"! И? Нещо да се е случило толкова десетилетия? Нещо санкции, мита... друго? Турция продължава да води преговори за присъединяване! Даже не са прекратени! Турция има митническо споразумение с ЕС! Турция... де факто е в ЕС, без да има право на глас в Брюксел. Но турските граждани пътуват свободно из целия ЕС. Над 8млн турски граждани живеят и гласуват в ЕС! Повтарям, над 8млн труски граждани гласеват на избори в ЕС! След още 10 години с това темпо и ако го има ЕС турският Президент, който и да е той, може да си има собствена фракция от евродепутати, защото тези турски граждани ще гласуват за посочен от Майката-родина кандидат! Замислям се с тези извратеняци у нас, които предплащат нещо непроизведено с пари, които нямат и вземат на заем от тези, на които плащат... не е ли първо в София!

Май ще мириша на изгорели чалми!

Интересно ,ако това стане , как ще реагират нашите пишман патриоти с кичозните фолклорни носии , накичени с бутафорни оръжия или пък дебелаците от клуб "Традиция"? Ще задръстят нета с люти закани и .... до там.

Една съществена част от въоръжените сили ще излезе набързо в отпуск по майчинство.

Какво приятелско заявление към "партньор" в НАТО , търговска организация за продажба на стари оръжия Nord American Trade Organization.

Спокойно! Това и.сиране на Едроган е най-обикновенна самореклама, адресирана до полуграмотните му ма.оумни избиратели от селата на Анадола. - инфлацията в Турция е почти 20%, - турската лира губи ежедневно стойноста си - преди 2 седмици Ердоган изгони директора на турската банка, понеже не иска да намали лихвите! Според топ-банкера намаление на лихвите ще увеличи инфлацията и ликвидира икономиката! Ердоган го уволни, за да намали той лихвите! Това ще ликвидира турската икономика! - икономиката на Турция е пред колапс! - Ердоган загуби изборите в Истанбул, който носи 30% от целия бюджет на Турция - важни сподвижници на Ердоган го напуснаха Стола на Ердоган се клати здраво! Ердоган е пътник! Кипър е част от ЕС! ЕС подари на Турция 4 милиарда евро предпресъединителна помощ! Ако ЕС спре тези пари или въведе санкции, стойноста на турската лира ще падне до 0, а инфлацията в Турция ще стане 100%. Европа поддържа Турция на изкуствено дишане, за да не хукнат турците да се пишат бежанци и залеят Европа с просяци! Скоро турците ще го гонят Ердоган с прътове и вили по баирите на Анадола.

Зле е Обаче почне ли Турция да добива и продава газ нещата се оправят

От къде ще добива газ? От Кипър ли? Ще КРАДЕ от Европейска теротирия ли? И Европа няма да въведе иконимически и политически санкции ли? Европа е втория по големина и тежест иконимически съюз след САЩ! Турция е кръгла нула! Лунатик!

И все пак Фолксваген избра Турция пред страната от ЕС и съюзник в НАТО - България. Всичко, което си написал е така, само че представяш ли си ние къде сме...

Да ти имам оптимизма!!! Дето се вика - оптимистът е недобре осведомен песимист...

Този никъде не може да навлезе, защото Кипър е в ЕС. Но със сигурност ще ни накара да си изградим Евроармията. Той сега.е в НАТО, дори привидно,но има право да слухти на заседонията и да налага вето. При Евроармията е извън и никой за нищо не го брои. Тогава да го видим дали ще се изказва така?! И Кипър и Гърция и БГ се оказват във съвсем друго положение!

Обаче армия на Европа в която лидер е Германия може да се окаже доста по голяма заплаха за САЩ отколкото например Русия или Китай Затова е по лесно да изгонят Турция от НАТО или просто да махнат Ердоган

Този човек да помисли какво си пожелава.

Време е тази откачалка да бъде отстранена

"за да защити живота и сигурността на кипърските турци" Абе, Ердогане, да не става въпрос за добив на газ? Питам , понеже никой не им застрашава живота на твоите кипърски турци. Иначе много красиви думи, ама чуваш ли се вече, какви ги говориш?

Tова е държава, а България кога ще защити българите в Одрин, Солун, Западните покрайнини , Стара България и т.н. Милиони българи живеят откъснати от родината и подложени на асимилация от Гърци, Турци, Румънци и Сърби.

Ами България първо трябва да защити българите които още са в България За съжаление управниците гледат на тях като на възобновяем ресурс които могат да експлоатират колкото ди искат

Държава да НО не и народ?- Предстои да видим, какво ще направят народите, живеещи на територията на република Турция.

та, като се поразговорихме за неприкосновеността на частната собственост, какво стана с превземането на виетнам от лунатиците?

Турците имат страх само от Русия, само нейните санкции хващат декиш, за една година зеленчукопроизводството беше съсипано, руснаците започнаха сами да си произвеждат оранжерийни зеленчуци, петролът евтин и Ердоган клекна, отиде да се моли на "приятеля Владимир" да отмени санкциите. А навремето Ататюрк събира армия, убива прадядото на Борис Джонсън, който издал заповед за убийството му, свалил султана и си върнал Истанбул и европейската част на Турция, а арменците запалили Измир подложил на гонения, това е причината за арменския геноцид.

голям страх имаха Турция от Русия , ама нещо не го видях като светнаха руската бракма.....че и като им спрели вноса на доматите - ужас,фалит на държавата. петрола бил евтин , това не го разбрах , кой е петролопроизводителя тука - Турция или Русия накрая какво се случи - АЕЦ и Турски поток , много ги наказаха руснаците Всъщност , сигурно най-голямата санкция е била , че им спряха за 2-3 години рускините към турските курорти

Що, не отиде ли Ердоган на крака на Путин да се извинява и да моли за отмяна на санкциите, да видим колко ефективни ще са санкциите на ЕС за Кипър, и ако влезе в Кипър кой ще го спре, ще воюва ли САЩ срещу Турция заради гърците, ами няма.

Чета ви, как нямало проблем Турция да анексира България и какъв ужас е това. Да ви кажа, все ми е тая вече за Българията. Който иска да идва, да си я превзема, да си прави с нея каквото иска. Аз няма да окажа и грам съпротива. Аз вече нямам какво да защитавам на тази територия. Децата, да са ми здрави, трудно беше, но си ги изучих, направиха си семейства в чужбина, че и собствени жилища си имат. Забранил съм им дори да споменатавт от къде идват! Забранил съм им да учат внуците ми и на дума български! Аз тук вече имам само едно мижаво жилище, за което ме гони ЧСИ да ми го вземе, че съм имал неплатени сметки парно, без никога през живота си да съм имал такова. Нито тръби е имало в жилището ми, нито радиатори. Дацата викат "бе да ти го платим" ... ЗАБРАНИХ !!! Нито стотинка на държавните рекетьори! Като пукна, да си вземат гнусната панелка. Та, който иска, ако ще последния пропаднал талибан, да си я превзема тази територия. Който има какво да защитава, да върви да се бие!

наименуванието "българия" е само за да се препикаят териториите на влияние на световната, хиенска мафия

ЕДИНСТВЕНОТО ЖИЛИЩЕ е несеквестируемо...Не може да ти бъде отнето за паричен дълг...Освен в два случая-ако си причинил непозволено увреждане /убийство ,катастрофа/ или дължиш издръжка...На такива като теб дължим падналия морал и безперспективността на България...На мен пък ми пука за страната ми...няма да напусна...ще работя тук...ще се боря за оцеляването й...Най-лесното е да абдикираш...

Ох, уморен съм и от тоталната неграмотност и невъзприемчивост на населението по тая територия. Кое не разбрахте от фразата: "Като пукна, да си вземат гнусната панелка" ? И изобщо не упреквам избора ви. Ваш си е.

Еми проблема е че не се борите. Вие ак осе борехте, парлиаменто щеше да е подпален, дупетатите разчекнати и наебани и после разслтерелни, а правителството подменено и работещо като хората и за хората. Ноо се пъчите, че правите нещо, ама нищо не правите, и целта ви не е да направите нещо реално, а да оберете каквото са оставиле емигрантите зад себе си. Ако правхте нещо, щеше да има резултати. Не само нема резултати, амо стаа и по-лошо. Сичкото е да докопате и вие парче от баницата след хората, които са избегале от мафията на готаванците кату вас. ЕВие не сте борци, вие сте готаванци. Чекате да падне далаверата, никва борба не правите. Ако се борехте, щеше да има огромни митинги, народно въстание, гласувани нови и различни закони в парлиаменто от верни на народа хора, но не, теково нешщу нема. Къде ви е борбата, дайте ни да видим как се борите? май се борите само в кенефа, да изсерете вчерашната вечеря .... Ние се борихме, нас ни изгонихте, вие още лапъте от нашто оставено. Къде ви е борбата, питам ас?

Стой си там където си ,,умрел провинциалисте''и недей пове4е да идваш в България и не пиши гадориите си в български форуми .Ние нямаме нужда от НИЩОЖЕСТВО като тебе!!!

Децата ти имали собствени апартаменти в чужбина а ти не си плащаш парното и ти иска чси апартамента.. и колко е това парно бе. 20 години да не си го плащал повече от 20 000 лв едва ли. . Я пак сглоби историята и сподели корекциите. Или къде толко ум в тролова глава

Абе от къде ви намират такива паранои? С конкурс ли ви събират бре? Човека си излива душата, че не е имал никога парно през живота си. Ама като ви гепи психозата и почвате да се излагате.

Абе ти си нещастник по рождение и децата си обричаш на нещастие, в чужбина винаги ще бъдат чужденци, подритвани и унижавани, нищо че вече може да имат апартаменти на кредит. Що не вземеш още сега да си туриш въжето ами омърсяваш с вредните си бръщолевения пейзажа.

Остави човека на мира, по добре помисли как да пооправим кочината в която превърнаха Родината ни. И имам предвид не да чистим градинката пред блока , а да накараме политическата класа да уважава и да се страхува от народа. Има милиони , като този човечец, цял живот са блъскали и живеят като скотове, ако си поне малко честен ще признаеш , че ги има.

Мисля, че е време за едно шкембе с много люто, много чесъм и много оцет и две мнооого студени бири. После мисля да се отдам на разврат. Много ви здраве. Не ме е грижа за вас.

След това шкембе с чесън, сметай къв разврат ще е... гнусен. Аз пък смятам, че е време да потичам 5 км и да изпия два литра вода. Всеки с приоритетите си.

Имам едни много сериозни съмнения, че в днешните години турция би се осмелила на нахлуе в Кипър. Света в днешни години е общо взето ясно разпределен /с някакви леки изключения в близкия изток/. И Турция не е сред разпределителите, колкото и да и се иска.

Ще нахлуе като едното нищо и никой не може да и каже копче. Както нахлу в Сирия въпреки мрънкането на американци и руснаци и прочисти региона от кюрди.

напомняте ми на един многоник джендър трол, който смущаваше всеки изказал се където и да е със слабоумните си остроумия. можете ли да обясните защо така, като ви апострофирам, лодките, на които трябва да цъкам се увеличават? НО ако техниката ви за запазване на данните ни в нета беха толкоз остроумни, колкото цензурата на гугъл капча цена немаше да имате, ботовете...:-))

турските автобусни "екскурзианти" край немат! но окей... светът празнува първата стъпка на американците на Луната, а ердоган също празнува годишнина от стъпването на турците в кипър, нещо като стъпването на турците в Батак.

54 механизирана пехотна дивизия базирана в Одрин за няколко часа през Свиленград, магистрала Марица и магистрала Тракия е в София. И няма кой да я спре, нито пък някой ще си даде този труд. За това комунистите купиха два транспортни самолета Спартан и 16 транспортни хеликоптера Кугър /които нямат и една пушка на борда/ - за да може Генералният щаб заедно с Президента да офейкат своевременно. Единствено големият и ненадминат държавник и велик българин Бойко Борисов се грижи за България и поддържа добри и приятелски отношения с Република Турция, което е добре е за двата братски народа - българския и турския. Казвам братски в добрия смисъл на думата. Поради 5 вековното съвместно съжителство във вените на много българи рече турска кръв.

Kenn1111

По време на бай Тошо 3 наша армия на марш на скока ако тръгнеше сутринта на обяд щеше да си пие кафето на Босфора!А това не беше ак толкова отдавна!И тогава имаше мир но се крепеше на силата която имахме а не на.....подмазването на Борисов и компания.

ти казарма служил ли си

Султан Ердоган е казал в прав текст на гявурите да си опичат акъля.

А малоумните Германци ще правят завод в Турция... просто нямам думи...

Няма по-големи тъпаци от германците, повярвайте ми! Коне с капаци, недодялани, на моменти грубовато малоумни, невиждащи по-далече от носовете си. Ако има аванта са първи, дори и да е каца с лайн.а. Затова загубиха две световни войни - от наивност и простотия!

А, има, има - едни дълбоки провинциалисти, които като чуят думата "Германия" и изпадат не в екстаз, ами нарпаво в транс. Като пък им кажеш, че немците са законодателите в корупцията в Европа, че те създадоха бившето руско мекере Боко, след което го крепят повече от 10 години, именно защото е техен тип и на тях дължим до голяма степен сегашния си хал, викат "анатема". За немските тарикатлъци като се почне от Сименс и се стигне до Фолксваген, да не говорим - американците редовно ги бият през ръцете тях. И с тази ГДРска трепереща тетка начело, направо напикаващият се Брежнев ми става симпатичен вече. А, да на забравим, че комунизмът е тяхна идея и те го изсипват на Русия, за да я изкарат от войната без бой, а само с два вагона злато и един калмик - Владко Улянов. Тази им маневра струва после десетки милиони жертви на изток, ама на тях кво им пука...

Така става, когато отпуснеп аванс на мангала. Вместо да изгоним мафията, да си оправим бакиите, ние хвърляме пари в турция, възхваляваме маймуните, които осраха цяла Европа. Някой ден ще посегнат и към България, тогава дупедавците нека мажат възелина!!!

Ясно изказване.Всеки може за себе си са си направи извод.

Република Турция е военен гигант и икономически колос. Султан Ердоган просто им е казал да си опичат акъла.

Султана каза на всички да си опичаме акъла. Да не забравяме че ламтят за част от България откакто я изгубиха. И ако някои имат илюзията, че членство в уродливото съюзче нато ще ни спаси се лъже. Гърция също е в нато, И?

Представям си какви хора управляват ЕС, след като го подкрепят. Е как ще дойде VW? НИКОГА

За да не го смазват или имат изгода, или ги е страх. НЕ ГО ПИПАТ, НЕ ЗНАМ ЗАЩО.

То ако беше нужно, и ние нямаше да се спрем след Чаталджа...

При едни по-твърди международни санкцци Ердоган може да бъде свален за няколко месеца .

Защо ЕС финансира строежа на скоростна жп линия в Турщия а не у нас и с това и милиярдите които изсипва в Турция уж да спира нашествието на ,,скалците"към ЕВропа показва двоен стандарт и го насърчава.

Ми щото си супер неграмотен.Затова...

Ти пък си гъз :))))))) И аз да кажа

Ердоган заприличва на Хитлер. Таке е било и по времето на втората световна война, Хитлер превзема Австия, Чехия, Полша... а държави като САЩ, Англия, Франция са си трайкали и мълчали!! Сега виждаме същото вместо сериозен отпор срещу Ердоган имаме мълчание! -САЩ се примириха с предателството на Ердога при закупиваненто на С400... -ЕС уж наложи “санкция” на Турция хаха заради инвазията в Кипър. Това не е санкция а опит да замаже очите на Кипър... САЩ и ЕС ако не смажат Ердоган ще му сърбат попарата..... А примерът е Хитлер ....

Джендърите не смеят да гъкнат. Оня ще отприщи бента и война не му трябва. Скакалците ще изядат и чумавите прасета.

Ердоганчо слуша батко си пути и си мисли, че като анексира нещо ще си вдигне падащия рейтинг. А и кинти ще влязат в джобето. Е да, ама Кипър не е украйна и ще яде якото дърво и в Турция и в Кипър.

И прочети малко историята на Кипър и защо има там разделение.

BRAVO ETDOGANE CAMOYAKA.

Ердоган е правнук на Индже войвода. Вродено му е да милее за българското и надеждно пази югоизточната ни граница от араби и африканци. Нека е жив и здрав!

алах вилик слет 5 года сви4ки 6те говори на6а изик алах акбар

Ердоган: аз съм пълен дивак и ще си правя всичко, каквото повелява дивашката ми природа. VW харесва това.

e нужно отново ще ти спретнат ПУЧ... Ердогане,ти си вреден за света,затова Аллах скоро ще те прибере/виж Нострадамус и пророчествата му/

Тоя трябва да го лекува психиатър. Веднъж каже, че мястото на Турция е в ЕС, после щях, ако трябвало, пак да влезе в Кипър, което просто няма как да стои на една везна с ЕС. Прави си едни сметки и в крайна сметка обикновените турци са най-прецакани. За него не се притеснявам - обзалагам се, че получава заплатата си в долари, които спестява в западна банка. Но за едното неначесване ще вземе да направи война.

Мноооо си тъп!