17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tonk11

Некакво малко взривче е нова 5 човека от 150. Пиратка някаква.

Изгърмял там... Сега навсякъде има матриал. Неваксинирани бол.

Буууууум шака лака....

Нима е толкова сложно. Едно боцване и край. Вие преставате да се страхувате и преставате да сте заплаха за близките и за колегите си. Правителството на герб, истински загрижено за народа осигури ваксини дори в излишък. за да сме в безопасност. Много жалко е че тази прекрасна възможност безотговорно я пропиляхме.

Щерев, нали поне тебе те боцкат редовно, за какво си се разплакал. С толкова ваксини нищо не може да те хване.

Много ясно че така ще стане. Ваксинираните вече почват да заразяват неваксинираните. Просто с ваксинацията намериха гостоприемни за вируса. Зимата ще е ад. Най-големите страхливци се ваксинираха и предадоха човешката раса.

Пуашим се!

Стига бе! Вече и по кабелите ли се предава?!

Това е толкова нелепо. Аз настоявам 7те болни да бъдат освободени от медицинския концлагер и да се върнат на работа. Не може при 7 болни от 157 персонал в завода, в условията на свръх-заразен вирус, да се обявява епидемичен взрив. Трябва поне 156 да станат болните за да си заслужава да се разгледа този случай на най-високо ниво и чак тогава да се вземат някакви ПРЕВАНТИВНИ мерки.

Болни били... Докато мърдат да бачкат. Какъв взрив е ако не умрат на място поне половината? Те и тогава ще са малко на троловете ама все ще е нещо. Не може да се спира нещо без даже да има изгорели сухи съчки. Първо да изгорят после ще ги предпазваме с мерки. Питайте министъра.

Предлагам да снимат 2ра част на филма " След утрешния ден " в кабелнния завот.. Големи взривове , коиото ще доведат до ядрена зима :)))

Не е възможно да е грип или пневмония. Точно фалшивия Ковид 19 ще е. Ковид Фашистите искат да избият човечеството. Ковид 19 не е изолиран , сниман , наблюдаван. Как разбраха за Вируса ,когато няма нито една аутопсия ? Дават диагнози само на базата на фалшивите PCR тестове. Ваксините убиват , затова има протести в целия свят . Роднини и близки на починали ваксинирани излизат на протест.

Важното е да се взимат пари за пропаганда, а ето фактите ... ВИРУСЪТ Е СУПЕР ЗАРАЗЕН, НО И В ДВЕТЕ ФИРМИ РЕЗУЛТАТИТЕ СА: - 24 КОНТАКТНИ - 4 ЗАРАЗЕНИ - 180 КОНТАКТНИ - 6 ЗАРАЗЕНИ И ТОВА В РАМКИТЕ НА ВЕЧЕ ДВЕ СЕДМИЦИ! По-скоро май прилича на летен грип ....

Липсваща информация- ваксинирани ли са заразените? Ако са ваксинирани - ще имат болки в гърлото- ако не са….. руска рулетка…

Колко трябва да си прост за да не вярваш на съвременната медицина и СЗО, а на някакви конспиративни теории.

Колко трябва да си тъп да вярваш на правителството, което те лъже от десетилетия? Или приказката за лъжливото овчарче не я знаеш?

Да ви ИПМ и дирнишки заглавия!!! АПОКАЛИПСИССССС!!!!!! Вие нормални ли сте бре кретени!? ЕПИДЕМИЧЕН ВЗРИВ А БРОЙКИТЕ ДНЕС НАМАЛЯТ. При епидемия и при взрив би следвало да летят нагор нали? Един дебил дето лъже че е математик пък говореше за ферари ковид .. кунчев боклука пък кълнеше че 120% била заразяемостта му .. от целия цех 6 човека и то разтеглени във времето... ?? Вчера пак .. епидемичен взрив в шивашки цех в Бургас .. от 21 човека 4ма били положителни ... с фалшивия ПЦР .. ама пак бомбастичните заглавия вървяха .. Що не са болни 42'ма от 21 налични .. както и в кабелния нали много заразен беше бре нали много се мреше ???/ и пак ДА ВИ ИПМ!!!!!!! ДОЛУ МЕДИЦИНСКИЯ ФАШИЗЪМ КОВИДИОТИТЕ И КОВИД ГЛАШАТАИТЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ СМЪРТ

Любе, здрасти. Пое ли вахтата?

Епидемия от жестоки затваряния на фирми от здравният министър. Интересно дали собствениците не са от ГЕРБ. Не вярвам пострадалите работници да са от Герб.

6 човека и ЕПИДЕМИЧЕН БУМ. Вече ми идва да се пиша доброволец за Марс, тук явно само К19 идиоти останаха.

НАПРАВО!! бирата е от мен, оправи ми настроението

Те по принцип разни работници, чистачки, продавачи, таксиметрови шофьори, маникюристки и т.н. са най-наясно с всички световни заговори и конспирации и съответно не се "бодат" и "парцали" не носят.

Всички нормални хора почнаха да разбират играта, от която ние сме губещи. Единствено олигофрените от герП защитават отровите.

Или да се смятат за нормални. За своя утеха.

Да кандидатстват за Гинес тогава

Какви са тези смешни новини? И тези изцепки наречени "епидемичен взрив"?! Четири души от шивашки цех с ковид и подозрения за ПЕТИ, леле какъв ужас!?! И сега отново от мухата слон за шест човека от завод с общо 157 души!

Епидемия се нарича когато над 15 човека на 100 000 са болни.

Когато над 15, но на 1000, 1,5%, 1500 на 100000.

не 15 на 100 000

А за използването на названието "епидемичен взрив" какъв брой хора трябва да са заразени? За мен лично конкретно за завода трябва поне над половината да са заразени, че да използваш именно този термин.

това ти как мислич, че трябва да е и какви са нормите на CDC са 2 различни неща. Хайде всяка жаба да си знае гьола. Друг е въпроса, че не можеш да си правиш извадка от 150 човека завод. Просто писателя на статията трябва ад трупа кликове под статията на антиваксъри.

Какво толкова се косите? Нито твърдя че съм специалист, че личното ми мнение да носи тежест, нито очаквам да съм прав за думите си. Все пак исках вашето мнение което продължамате да отклонявате, тъй че не попадам под "всяка жаба да си знае гьола". До колкото до CDC тези кретини въведоха в САщ миналият месец нови мерки на база отхвърлен доклад на Индия. Отделно вече всичките им мерки са на база това което им се каже от Белият дом, а не от специалистите които работят в организацията!

Е ми като всички станахте спецове и ми казвате как да ди върша работата като имунолог, че вече и почнахте да сменяте дефинициите щото ви изгллеждали по-логочни на кръга ви от знания, който са малка точица в сравнение с тези на специалистите. И ги повтаряъе по 1000 пъти та барем станат истина... Йак да не се косиш бе Утре ще те повтори някой.

човека за половин месец...и кое му е суперзаразното?

Това си е ядрен взрив. 6 сополиви работника. Идиоти!

Хирошима и Нагазаки! И Цар Бомба!

Основното е кацата да може да ги затваря за назидание. Няма да е така ако са ваксинирани? Ама кой знае, просто фашиста си избира жертви. Двама хремави - 100 без работа. Видя че с ресторантите не може да се справи, удря производствата. За да расте икономиката де, и да има повече инфлация. Интересно след като това колко депутатки са ваксинирани е тайна, защо не е тайна колко в цеха са ваксинирани? Или си е просто злоупотреба със служебно положение изнасянето на лични данни.