Засега няма опасност от епидемии в бежанските центрове

Главният национален здравен инспектор д-р Ангел Кунчев заяви, че засега няма опасност от епидемии в бежанските центрове у нас. Вземат се необходимите за това мерки - хигиенни и медицински.

Обратно в новината

Коментари - Засега няма опасност от епидемии в бежанските центрове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

айде някой да осигури хотели и безплатна храна и на бездомните гладни българи и на българските възрастни хора без пенсия

работещи вьв ВМА са взели проби от чужденците иса установени няколко болни сьс СПИН и 3 пьти повече от сифлис

Хайде сега, щом се е стигнало дотам ще трябва да ги прютим бежанците! То на нас ни плащат какво ли не, че ние сега за 1,000 човека бежанци - бълха ни е ухапала.

565 000 лв. са отделени само за престоя на 500 човека в хотели в София/ без храната за 1 календарна година- макс. толкова могат да се задържат там/. В центровете за настаняване в Любимец, както И ОКОЛО СОФИЯ има БУНТОВЕ на "бежанци", защото те не искат да разберат и приемат, че докато официално не получат някакъв правен статут от 4те вида закрила по ЗУБ, нямат право да напускат местата, където са настанени и ги считат за затвори.

Връщане на всички бежанци и затваряне на границата !!!

Ако не искат да ни чуят, трябва да бъдат принудени да ни чуят! Както се опасявах преди 2-3 дни, решенията на нашите политици, независимо от партийната им принадлежност, поставят в пряка опасност живота, сигурността и здравето на бг. граждани в България, а това е престъпление по българския НК. Нямаме никаква гаранция, че сред 500те емигранти, които ще обитават хотели! в София, няма терористи или религиозни екстремисти. Става въпрос за националната сигурност на България и за живота на бг. граждани!

България ще трябва да се справя сама с изчерпания капацитет от места за настаняване на бежанците 09 септември 2013 15:37 Агенция "Фокус" Проблемът с физическата липса на места за настаняване на бежанците на този етап България ще трябва да решава самостоятелно. Това е станало ясно след срещата на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев с еврокомисаря Сесилия Малмстрьом в Брюксел, предаде БНР... и на тези хора да бъдат осигурени нормални условия за пребиваване, каза Йовчев, на въпрос за бунтовете в домовете за настаняване на бежанци. В тази посока са и мерките - да намерим допълнително помещения за тяхното настаняване. Капацитетът е надхвърлен многократно, каза Йовчев....

Затварайте границата! Това не са бежанци. Те не идват от Сирия, а от Турция. В турция няма гражданска война. Връщайте ги!

"...Взрив от епидемия винаги може да се случи, смята той, но въпросът е да се сведе до минимум рискът и да се реагира адекватно...." МАМА ВИ МРЪСНА, ШИБАНИ ПОЛИТИЦИ, ТАКА ЛИ ОПАЗВАТЕ СИГУРНОСТТА И ЗДРАВЕТО НИ? А НИ УБЕЖДАВАТЕ, ЧЕ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО БИЛО НАЙ- ОПАСНО ЗА ЗДРАВЕТО НИ? НА ПЛОЩАДА И СКЪСЯВАНЕ НА 1 ГОРНА ГЛАВА- ТОВА Е АДЕКВАТНОТО ЛЕЧЕНИЕ ЗА ВАС!