EП ще подкрепи Кьовеши без гласуване в зала, решението вече зависи от Съвета на ЕС

Информацията разпространи БТА, позовавайки се на свои неофициални източници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Салве Кьовеши! Моритере те салуте!

на от политик кутюр - райе алла Кьовеши

Лаура Кьовеши,България те очаква,както птиците пролетта!

По- скоро ще я насъскат срещу вишеградците и орбаните в Източна Европа. На непослушните не просто ще им спрат еврофинансирането, а ще има и други екстри.

Нищо не знаеш за тази жена!! КОЙ е този, който ще я "насъска"?!?! Тя е СТОМАНА, човече! Прочети й историята, изслушай речите й, виж тормоза, на който я подложиха румънските комундели - тогава, може би, ше спреш да пишеш глупости!!

Треперате нашенски мутри, Кьовеши иде.

Баце , нема а се плашиш , нема да си сам.

Е сега вече ако злата кака я потвърдят ще си обича мамата.... Спре ли краденето на Еврофондове , у нас няма да остане мераклия за политик...

В тая ми е надеждата. Се поразрови из нашите поръчки и...

Е са си е майката !

Обеченте да бъдат ограбени от собствените си ръководители в България и Румъния с надежда очакваме Кьовеши да бъде избрана, но предвид че в момента председателсващ Съветът на ЕС е Румъния (разбирай бандитското румънско правителство), очевидно борбата ще бъде жестока. И нашите и техните в ЕС гласуват против.

Тая за само за седем години няма да може нашите да окошари. Повече време ще и трябва. У нас клиенти ще има много - министри, премиер-министри, прокурори.

Ешропарламентът я аплодира и със СИГУРНОСТ щеше да гласува за нея. Това щеше да и вдигне още повече рейтинга. Мове би това забавя процедурата. Но и с гласуване и без - ТЯ е фаворитът.

stankow

Е каква е тази "подкрепа без гласуване", това някаква нова форма на демокрация ли е ?

Що, Цацата ти ли си го избра?

Купувай вазелина герберско мършо....

Шайката да започне да си шие раирани костюми

УПРАВЛЯВАЩИТЕ У НАС СИ СТРОЯТ ЛИЧНИ ЗАТВОРИ, ПО ПРИМЕРА НА ЕСКОБАР ! БАШ ОМБАШИЯТА СИ Е ПОСТРОИЛ И ПРОТИВОАТОМНО УКРИТИЕ !

Нинова?! А сега?! Заменките? ЦУМ? Панаира? ТЕЦ-а?

Цветанов?! Горанов!? А сега!? Апартаментите? Наемите? Къщите? Мишо бирата? Ало Ваньо?

Ами Бай Миле, Емил Кюлев, Чакъра, парите от Сретен Йосич за едно назначение.... ама много са!

означава ,че евромафията се страхува доста от нея .понеже и румънците не я искат и се страхуват от ефикасността ѝ ,предлагам да я назначим за шеф на цацата ... съвсем сериозно !

Какво говориш - нито Премиера, нито Президента я искат.....

ТОя ес, той по-алтав и от социализъма бе! "ръководството решило"... няма да се гласува изборът... направо ще я назначим! Е.ах тая демокрация европейска и тия "ценности"!?

цялата Шайка по списък у кауша, че много откраднаха и много навредиха на страната и народа.

управляващите у нас да пооправят затворите! Може и джакузита да направят в тях!!!!

Разбрахте ли бе дебили крадливи герберски, шайкадии и всякаква гнилоч подобна. У България най-сетне щял да стъпи прокурор. Добре дошла госпожо прокурор. Чакаме ви. Ако трябва пари ще съберем за престоя ви у нас, да не тежим на ЕС повече, че твърде, твърде много се олапа от шайката и смешно нулев е резултата за държавата и народа. След като и Фолксваген предпочете Сърбия пред нас кво да си говорим з адемокрация, правов ред и т.н. уйдурми. В НАТО ли е Сърбия, в ЕС ли е, ама на ще купуваме сръбски народни автомобили щото ние от далаверата и от каруцата не сме мръднали и на сантиметър за 140 години явно. Ще строим затвор. Затвор за животни. Щото животните не можаха да се поспрат с краденето затова ще им строим затвор. Ще строим завод, (затвор) огромен завод, (затвор) със яки бетонни стени! Мъже и жени, народ, ще строим завод за живота! (за животни - крадливи) Децата ни мрат в отровната смрад, без слънце, в задушни коптори. Светът е затвор. Мъже и жени, народ, ни крачка назад! Ще строим завод (затвор) за живота! (за животни) ДОБРЕ ЗВУЧИ И СЪС ЗАТВОР.

Лаура, обичам влажния ти кравешки поглед, скъпа моя! Моля те, пиленце, не си спомняй за нашата мила Родина, когато станеш баш-екзекутор на Еропата, че дупенце не ни е толко яко, рожбе!!!

Нашите '' светци '', дали могат да обяснят защо са гласували против нея, и който им е наредил е с много ''чиста'' съвест, и чисто минало ?

представете си ЕНП членя ГРОБ обещал на СОЦИАЛИСТИТЕ РУМЪНЦИ да е против. Е що гроб тъй прави - щот кат знам къв съм крадлив, само прокурор ми требе.

Всичко откраднато над 10 000 евро ще се търси. Бай Ставри ще раздава много раирани костюми

Ще и заведат дело за евентуална злоупотреба с поничка, когато е била на шестнадесет години, след което компирите ще и конфискуват имуществото, въпреки оправдателната присъда след седем осем години. Ще ми се прави на отворена, ама ха!

В Румъния имало осъдени 1 000 политици ЗА КОРУПЦИЯ. Ако Кьовеши приложи същия аршин към българската действителност, големи риби ще улови в мрежата си...

Скоро може да има ПЕЧЕНА ТИКВА

и препечена крушовица

Като влезнат тиквата и кауня у панделата, може да ти пратя едно шише крушова да се почерпиш за тяхно здраве, да не се споминат бързи, а да си излежат цялото лежане, пък и кутия вносен тутун да им занесеш, че при тях и цигари спря даправи България. Хахахахахахахаха. Гробари по пандизи - бегом марш.

Искрено ще се искефя ако изберат румънката при тази огромна съпротива от румънското правителство. За нас това ще е само в плюс - тя ще осветли корупцията в икономиката ни.

Браво на ЕП! Нашите политици и олигарси,като и румънските такива тръпнат и стискат палци да не я изберат... От всичките ни политици в Европарламента само един е подкрепил Кьовеши,всички са гласували против нея,от това може да си направите равносметка,какви хора сте избрали за депутати в Европарламента! Все защитници на разни мафии...

Браво на румънците,ще се гордеят един ден с този избор. А нашите малоумници от ГЕРБ направиха така,че Ирина Бокова да НЕ бъде избрана за шеф на ООН. Това вече е забравено и сега пак гласувайте за тях!!!

това май е последния напън (опит) да се накарат крадците, да спрат да крадат европейските фондове. Като почнете с ББ, ЦЦ, АД и т.н., та стигнете до ВО и компания.

А нашите " представители " подкрепиха французина ! Страх че Кьовеши ще ги погне !

тая влаинкята като разрови европейските кочини няма да могат да я спрът

да стане

Кофти новина за източния блок.. Социалистите в Румъния направиха всичко възможно да я провалят, но тя все, че се издигна.

Г-жо Кьовеши, Лаура, започнете от Територията, моля!

Дано да не румънката че ще ме засади за дълго в кауша

Дано да я назначат на този пост и да почва и нашите политици, че за 30г се наакаха от кражби и далавери!