17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еха, това е по-смешно от рисувани филмчета! Как изчислиха това? По каква методика? И колко е вярно това? България се тресе от скандали и корупция, а управляващите са непоклатими! В това и децата не вярват! Може ли след толкова много скандали нещата да изглеждат така? Колко логика има в това и кой му вярва? Да не би изследването да е правено от Европейската народна партия? Ако е така, може!

На този етап твърдите ядра и дебилите са почти с изравнени позиции.

До изборите герб могат да купят още много хорица и партийки изравяйки ги от шумата на забвението - хахаха

Защо всички си мислят че тези избори трябва да доведат до извънаредни парламентари, ако ГЕРБ не ги спечелят.?

Я кажи, отворко, ти защо така мислиш и защо отново ще гласуваш за корумпираните крадци и мошеници от ГЕПИ? Не ти стига, че вече 10 години те доят като тъпа крава, а ти мучиш от кеф!

тия от ППГЕРБ са много смотани аматьори. На власт, са , харчат 12 милиарда държавен бюджет и още 15 милиарда евро пари от ЕС, с които ухажват и кметове и бизнес и кого ли още не и въпреки това, въпреки рязането на ленти и направените неща пак губят заради някакви кокошкарски битовизми, а БСП не с абили на власт от 10 години и пак имат подкрепата на хората. Това ако не е причина да се гласува за тях не знам кое е. Прости аматьорите от ППГЕРБ нямат място в политиката повече.

krasibel

Тези проценти са толкова верни, колкото е вярно, че ще станеш милионер с търкане на картончета. Който не го е гледал, препоръчвам да изгледа българския филм "Кит" - от Живково време, когато нещата се казваха под сурдинка и в Езопов стил-същата работа е и сега. / Има го по тракерите/. Иначе, след големия изкенз на гербаджиите и цялата им шайка, при точно броене на бюлетините щяха да бъдат максимум с двама депутати. Проблемът е, че Цв. Цв. организира броенето с подвластните му структури и ще натамани нещата.

Разликата няма между бсп и герб. Разликата е между България и Запада, или ЕС., че в България останаха ххумни, а на Запад работливи и умните, и много красиви

Пили си хапчетата... Лустрация... През всички тия години закани и след това по старому. 2009 няма да забравя как обещаваха, Лустрация, и от дпс един се бе уплашил бг мохамедани, технически р-л, и нищо, сега са заедно в момента. Аптал народ сте... Наивен сите останали в булгаристана, турското не си е отишло, мие е на крака, чершаф бял, чужденци да не четат, хохохо пълно е с ПРОМИТИ мозъци, но с пара

6+6+4+1

6+5+3+3

На ГЕРБ със Станишев стават седем.

Съдебният произвол с Иванчева е гаден капан за ГЕРБ и Бойко Борисов... Сега всички плюят по ГЕРБ, а никой не иска отстраняването на скритата бомба-лимонка, Цацаров. Спомнете си "Костинбродската афера"...Президентът ни е въздух под налягане, а той всъщност е с по-голями правомощия по случая с това съдебно беззаконие...Сега несъмнено ГЕРБ губят изборите и в резултат България ще бъде поднесена по-късно на тепсия на Путин от ген. Решетников...Безспорно това е гросмайсторски ход на кукловодите от Лубянка...

Видях Алфа рисърч и спрях да чета. Тия даваха победа на герберския кандидат-президент още на първи тур.

Странно че това го дава Алфа/ГЕРБ Рисърч. Спомням си преди как даваха 30+% за ГЕРб и 16 за БСП, а в парламента след изборите депутатите бяха 92 за ГЕРБ и 80 за БСП. Като агенцията бе създадена май от основателка на ДСБ.

Алфа Рисърч единствени предсказаха загубата на Костов, всички останали предвиждаха победа на Костов, после се оправдаваха, че хората се страхували и лъжели, изобщо като падна Костов всички станаха смели - и журналистите, и социолозите, преди това не смееха да гъкнат, като сега.

Сичкити са руски кавали

а ти си трол на тиквите, ерго на духовите иснтрументи

ЛУСТРАЦИЯ след като свалим от власт гробокопачите на България. ЛУСТРАЦИЯ за всички тикви и калинки!

И на радев ли ? И той е въ ввластта .......

Всички оцапани с кражби, рекет, национално предателство и пр. престъпления неономенклатурчици и прочее мутри трябва да бъдат изчегъркани от властовите си позиции. Няма да е зле и кинтите да върнат, че минават 300 млрд съвкупно.

Сичкити са руски кавали

да оставим ОПГ-то, което унищожава Отечеството на власт, щото всички са максари? Само питам

постинга "ко не" и типичната герберунгелска опорка "това е" са писани от един и същ трол?

ако беше прав руската пропаганда нямаше да плюе по герб......

"пропагандата" сте вие - Шайката. Крепят ви на власт със сетни сили. Още Байърли беше писал, че им е повече от ясно "кои сте". Така че, не се престаравайте.

ТИПИЧНА ФАЛШИВА НОВИНА. Европейският парламент не се интересува от социологическите проучвания в отделните страни, това си е работа на местните партии. Целта е да се внушава, че ГЕРБ губи, а БСП печели. „Изследванията“ на Червен Кольо отдавна ги знаем колко са „достоверни“.

Докато същуия ви даваше победни прогнози, беше харен? На мен прогнозата ми се вижда куца, шото ви дава прекалено голям резултат. Абнсурд да вържете 6 депутата. матряла трябва съвсем да е луднал да прави 6 калинки в ЕП на отхранваме.

Драги, това няма да го "направи" мат`риЯла! Това ще го направят мъртвите души в непочистените избирателни списъци, според които от 7милиона и 22 души, 6,8 милиона у нас са гласоподаватели, т.е. барабар с бебетата и неродените още!

Какво уникално , просто и неадекватно племе са българите. Половината гласуват за едното крило на мафията, клонящо към Запада, другите за другото крило на мафията клонящо към Русия. И накрая, като надробят небивалиците, емигрират в ЕС и САЩ.

Никой не отива в Расия .Даже и на Корни сино е в омразната Америка

Проблема на тезата ти се състои в невярната предпоставка, на която се опираш. А именно, че българите мразят Америка. Точно обратното е!

Повече от 4 места (корпоративен вот, гета, администрация, цик) не могат да получат тиквениците. При това едното място ще е за Сашко, защото ще го изберат преференциално. После оставка и край на робство 3.0 След това дано съумеем да проведем ЛУСТРАЦИЯ на всеки герберунгелски престъпник, за да не се повтаря този погром срещу Отечеството никога вече.

ще провежда лустрацията? ДС-тата от БСП ли? Абе вие не разбрахте ли, че ГЕРБ падат, но БСП не се качват.

Ти искаш ли Лустрация? Ако да, значи хора като теб ще я провеждат. Няма да чакаме ония сами да се лустрират я...

Каквато разликата в процентите такава и по същество между партиите. За българина нищо няма да се промени ако самия българин не се промени

съм гласувала за десните....ДО СЕГА...

Да се гласува за ГЕРБ е престъпление срещу човечеството. Все страх от от това, че щели да се върнат ДПС и БСп на власт. Страх, страх и страх - нищо друго като аргумент нямат от ГЕРБ. Ама то от професионални рекетьори какво да иска човек - романи ли да пишат? И както се пееше в една песен - "твоите мускули не свалят теб от клон".

Като се сети човек какви ги дробиха БСП предните мандати...

Не ЕП а ЧК - Червен Колю.

jikev@

Kak лекичко дир.бг пуска малограмотните си читатели по пързаклата?! Да, България не са коалиция и не са в коалицията "Демократична България". Втората ще вкара депутат в Европа, но дир подвежда читателите си, който са разочаровани от ГЕРПБСПДПС, да си прахосат гласа за ДаБГ, който нямат никаъв шанс

още със заглавието си..... И понеже някои ги мързи да четат..после питат кога ЕП е правило статистическо проучване у нас.... Не искам и да си мисля че не са могли да да разберат че Алфа Рисърч и Медиана са подали данните. Защото ако са прочели и не разбрали.....е страшно....

Грешиш или пускаш читателите на Дир-а по пързалката?;)) Да, България ( на Хр. Иванов) СА в коалицията "Демократична България", заедно с ДСБ и Зелените;)

jikev@

Да, прав си! В коалицията са. Подведох се (с ДБГ на Кунева), защото очаквам мръсни номерца от дира, както от пик, близ и . др. като тях

ли и едни транджендъри и гей формати при тях?

Иначе си прав, че проучването би следвало да касае самата коалиция ( Демократична България), която ще участва в евровота, а не една отделна партия ( Да, България!)от нея!

и спрях да чета.

ГЕП ще паднат поне с 4-5 процента.

Големия проблем е, че младите и образованите работят далеч от родните места. Така се получваа, че ни управляват червени баби и помакини които са си по-селата и им е лесно да гласуват. Така, че прежалете някой лев за газ/бензин/нафта. Приберете се по родно и гласувайте. Защото иначе оставяте дриги да ви управляват. Да не би помаците на дпс и бабите на бсп да са по-умниот вас, че да ги оставите да държапт конците в държавата ???

Това "отчитане на ЕП" сега проучвателен или препоръчителен характер има?;))

неграмотни????? Алфа Рисърч и Медиана подали данни на ЕП и той ги оповестява. Никакво изследване не е правил ЕП у нас. Четете с разбиране бе!

Ще им се на европидалите, ама нЪц...!!! ОПГ"герб" ще бъде разбита на тези избори...!!! А след тях мутромилиционерогерберастите ще бъдат наврени на кучето в "хъба"...!!! Дааа...!!!

Триеме Господин Петров.Така ни нареждат.Затова сме на 118 място по свобода на печата.Румъния ,Гърция ,Турция са далече пред нас.Просто научете къде да се оплачете .

ГЕРБ да губи е очаквано. Но БСП да печели е признак на тежко интелектуално заболяване. Да вкараш ти в европарламента най-мафиотската структура у нас БСП е непонятно за мен. Хората, които направиха и режисираха прехода, които изгониха 2 милиона българи, които купиха на безценица всичко ценно у нас, които два пъти фалираха цялата държава и банковата й система, които два пъти искаха България да стане част от СССР, които избиха над 40 хиляди българи без съд и присъда и още стотици такива примери - това е направо престъпление срещу интелекта.

Що не си заковеш един и фишек в Д-то и не полетиш с бръснещ полет, деб-ил!

А, появихте ли се, мафиотчета? Даже много се забавихте..

Опорка на гробарите: "Ние губим, ама БСП са по-маскари". Само и само да отнемат гласове от БСП. БСП се реформира и в момента е единствената партия, в която демократично се избират лидерите. Всички останали парти са ЕООД-та!

БСП е единствената демократична партия. Организациите по места предлага, Нинова налага, накрая решава Политбюро.

Партия ГЕРБ е свита в железен юмрук. На изборите такъв удар ще нанесе по комунистическата морда че БСП ще се разпадне.

в среден пръст

Станишев, ти пак се размечта, душо нежна..

Даже най-запалените привърженици на ГЕРБ са отврътени, че ги управляват мошеници, които ограбват държавата, а искат обикновените привърженици на ГЕРБ да бъдат "добри данакоплатци"Заблудите паднаха и вече ясно се вижда истинското лице на герберските шефове!!!!!!!!

ЗА ИВАНЧЕВА

те всички са за бай Ставри

Цяло чудо са тези 32% за ГЕРБ след излезлите наяве кражби от тяхна страна. За 10 г. ГЕРБ съсипа България и Българският народ и е време да им се потърси сметка.

Ама това са 32% от 30% гласували,или около 10% от избирателите.

Тия от ЕП обаче не знаят ,че Цецко ще извади мъртвите души ,чувалите с бюлетини ,местните дерибеи Гочоолу ,Дочоолу и ще докара поне още два три процента за шайката.

Европейският парламент предвижда разлика между БСП и ГЕРБ от една десета от процента на изборите за евродепутати следващия месец Бахти Европарламента,превърнал се е в социологическа Агенция.

Тези, които са за продължаване на "пунта мара, казано на преводен език", ще си гласуват за ГЕРБ. Макар че след всичко показано досега от лидерите на ГЕРБ, човек трябва да бъде глупав ненормалник, или на хранилка в ГЕРБ за да гласува за тях. Но ги има и такива. И ще продължаваме да си бъдем "Пунта мара" в Европа и света.

Поне добре жив избирател при ГЕРБ, отколкото умрял от глад избирател на БСП.

Нели ти писах по горе - пак ще си останем "пунта мара". А за БСП не съм писал нищо, чети /ако можеш извън упорните точки/ правилно.

Всеки друг, но не и крадците от Герб! 10 години не ти ли стигат бе дебил????

Добре. Правя ревизия. По добре жив избирател при ГЕРБ, отколкото умен, красив и умрял от глад избирател на червено-тъмно синята мъгла.

Е, защо тогава Боко включи в списъка и един дегенерат от синята мъгла АлЙО? Защото много ги мразите ли, що ли? Или тия от изпадналите "селяци" (земЛеделци) на Маузер? Мноо си проЗд, Саше-е!

Изненадата на тези избори ще е Партия Възраждане. Много ясно, че ОП, Воля и прочее "герои" нямат шанс за ЕП с коалицията си в ГЕРБ. Лично аз не вярвам, че костовистите от седмия ден ще вземат депутат. БСПто с последните си скандали и и безумната листа се самозакопа.

Вие от ЕП ,такива ли престъпници са ви нужне.Затова ще затънете след още 1,2 години.Или и вие сте крадци ?прихванахте тази болест ,тя е заразна.

Тия от Герб счупиха уредите за измерване на лакомия и наглост! Оправете си статистиката и престанете да интервюирайте герберски дебили, а обикновените хора!

Кои обикновени хора? Дето не ставате за нищо и си живеете със спомените от татово време, когато партията мислеше вместо вас и ви остави непригодни за днешното време. И най-тъпото е,че си мислите, че това БСП е онова БКП и ще се върнат времената когато колкото си по-прост, толкова повече възнаграждение получавашеше, а образованите хора бяха натисани в ъгъла!

Спокооо! Сега ГЕРБ като купят ромското население и като вкарат 500000 кухи гласа и окол 200 000 напечатани някъде другаде бюлетини и ..ето ги победители в евровота!

Незнам до кога ще ни заливате с някакви си ''анализи'' дето нямат нищо общо с реалността..Тия от ЕП кога бяха в България та даже и отчет прави някакъв за настроенията, исканията на хората.. Не ги ли вълнува авантаджийството на герберите ами гледат каква тайфа ще се събере пак там

Аз който и да срещна все за ГЕРБ или за СДС щели да гласуват .. къде са тръгнали руските шпиони да взимат заплата от "врагът" и да работят за него? Да ходят в Москва.

Отчита една десета, защото така им изнася. Реално ГЕРБ губи с много ...

резултатате дадени и от две български социологически агенции....а НЕ ГИ ОТЧИТА. Разликата ще е голяма и то в полза на БСП!

Да, да! И като се събудиш, пръстите в контакта, а чаршафа набутан в заддника ти...

Европарламентът няма такава дейност.

Значи патерицата на герб АБВ със фалшивото име Коалиция за България краде един депутат от БСП,а заедно с него и победата им!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия смятаме, че всички останали са патерици на ГЕРБ. Крадат депутати, а заедно с тях и победата Ни.