ЕНП предупреди Виктор Орбан

Европейската десница настоя Фидес да зачита ценностите и свободите в ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Курц лудли е? Ценностите им били свещенни?!?!?!? И кой ги освети? Вие за някакви богове ли се мислите или създавате поредните гнусни идоли? Първо беше фашизъм после комунизъм сега свещенни цености?!?!?!?

За каква демокрация говорим като Юнкер н едно интервю каза, че не можело държавите да се противопоставят на ЕС. Това с ценностите е евреиска измислица.

Какви евреите те гонят в Европа ве? Айде стига си михте ръцете с когото ви падне ве расистчета!

Европа е пред разруха, ЕНП и други безмислени организации само спомагат за това.

"Ценностите и свободите"........ А свободата да мислиш?

Приказки бол ама интересите винаги надделяват, защото като я изхвърлят може и да не съберът достатъчно гласове да се перчат...

ЕНП може да заплаши Орбан само с това, че ще му пръдне на "уя".

ВИКТОР ОРБАН ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО ДА ЗАЩИТИ ОЦЕЛЯВАНЕТО НА ЕВРОПА !!!! ПАСМИНАТА МАНГАЛИ И ВСЯКАКВА ПАПЛАЧ , ИДВАЩА ДА НЕ РАБОТИ

ВИКТОР ОРБАН ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО ДА ЗАЩИТИ ОЦЕЛЯВАНЕТО НА ЕВРОПА !!!! ПАСМИНАТА МАНГАЛИ И ВСЯКАКВА ПАПЛАЧ , ИДВАЩА ДА НЕ РАБОТИ

"АЙ"АТА !!!! ХРАНТУТЕНЕТО НА МАНГАЛИ НЕ ВЛИЗА В ХУМАННАТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА !!! ЯСНО ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ ДОЛНИ ПЕДАЛИ !!!!

От всичко казано излиза че сме попаднали в следващата желязна завеса наречена ЕС с единствената разлика че сега можем да обикаляме европа и да гледаме да се наслаждаваме и да мечтаеме а ако говорим за бежанците ние сме същите отвориха границите ние се юрнахме на готово разликата е само от нас и бежанците че ние сме по работливи и като ни дават някой свеж лев ние работиме аз от доста време сам напуснал бг но в мига когато взема пенсия тръгвам за БГ грешката на нас българите че позволихме.на шепа мафиоти и бандити да разграбят българия в Унгария сам бил много пъти и ни едно предприятие няма разрушено и неработещо затова и орбан им показва среден пръс на брюкселските измекяри . Докато не се вземем в ръце и да пометем тая крадлива мафия да върнат крадените пари българия ще затъне още повече

Леле, ама ти с много грешки пишеш. И България с малка буква?

Какво е демокрация. Това е когато се спазват правата не само на едната страна, а и на всичките. Така че при тези мигранти ,едната страна иска но другата не. Така че никаква демокрация не е нарушена. ЕНП не знае какво иска. Не може когато някой си е построил хубаво живота, да дойде някой който не е желан и да иска да ползва само благата.

Интересен парадокс: Плюете по Бойко, Волен, Валери, но защитавате Орбан, който по нищо не се отличава. Една ограничена мутра с ретроградно и тоталитарно мислене. Имам приател с бизнес в Унгария. Там, ако не си на Орбан, или на накой от на Орбан на хората човек, и хранителен магазин не може да отвориш. Тотална корупция и демагогия. Свири на “патриотичната” нота и всички тъпаци му пригласят. Имигрантския проблем е много сложен геополитически въпрос, но никой не се опитва да види корените му и да го разреши. Просто го ползват за популистко-базирана пропаганда, щото знаят какво иска да чуе средния необразован човек, който е гласувашата маса. Нито знаете кой е Орбан, нито знаете нещо за Сорос, нито знаете какво е Мурзилка, ама словоблудствате на ставане и на лягане. Идеален материал за манипулация сте!

Аа, не е като Борисов и Цветанов! Прочетете, какви реформи е направил откакто е на власт - относно брой на депутати, ДДС и тн

Боби, да имаш приятел не е кой знае какво постижение в живота, особено ако смисълът на вашето приятелство е хвалбата. Излиза че твоят приятел е човек на някого, след като има бизнес там... въпреки че най-вероятно продава чорапи на пазара и сега иска да отвори магазин. Написаното не отговаря на истината. Можеш да имаш какъвто искаш бизнес в Унгария. Иначе корупция е възможно да има, но не можем да бъдем много сигурни в това какви са точно нейните измерения, ако се съди само по информация от опозицията. А може и да няма, как ти лично можеш да знаеш това? Там обаче построеното с ес фондове през последните години е с високо качество. А Сорос твърди че е марксист, въпреки че е обикновен шмекер.

"Подчертаваме, че ЕС е основан на ценностите на уважение към човешкото достойнство, свобода, демокрация и върховенство на закона" Само дебил може да вярва на тези лицемери от ЕНП и останалите евроГейове от Брюксел!!!

А кой решава какъв ще е закона?Каква е тази мантра- върховенство на закона дето се повтаря постоянно , а не се уважава законът който всяка суверенна държава в този ЕС има и който е изграждан десетилетия от ерудирани, начетени , образовани граждани от нацията на която принадлежат и която хората и обществото много добре познават и те са носили отговорност пред цялото общество за това което са създали като закон.Нищо анонимно , прикрито и безотговорно не се е създавало в закона , а всичко е било открито, справедливо,изграждащ и полезно за цялото общество.

Абе просо казано, в Хелзинки-столоцата на циганите се вдигат в защита на демографскаъа си бомба.Унищожаване на християнството и най-вече на Източното правослявие, чрез заселване с второ и трето разредни хора-паразити произвеждащи една безотговорна маса паразити и бацили, които да унищожат православния континент.В Библията ясно е написано, само, че Господ не може да бъде победен.

Източното православие никой не го унищожава освен то самото. Поради простата причина че не се занимава с проповядване на евнагелието. като се обърне към тази единствена задача която Христос завеща на Християните ще се оправят нещата. Иначе Самуил е прав! Този закон започва сериозно да става Идол.

Спомям си че когато един "адвокат" грабил от банкови сметки на обикновени граждани се оказа с възстановени права и нито прокуратура, нито дявол го търси за каквото и да е било, един лицемерен тиквун отиде в същия ден на сватба знаете на кого. Това е съвпадение, разбира се, но аз виждам нещо символично в това. Освен това вече всеки ден срещам на моята улица мигранти, докато много хора например нямат деца. И как да имат в тази страна, където липсва всякаква справедливост?

За Баце и Баневи ли иде реч? Дето им кумува!

ЕНП все повече губи доверието на човека европеец. С насажда нето на чужди демографски проблеми ограничава европейските ценности. Всяка нация в ЕС си има своята единтичност и верски стойности. Но това изглежда че не е изгодно на ЕНП.

Пълно и тук с комплексирани мъже, като този, дето е на фотото. По- противни телеса не може да има, вижте го само. Не може да се движи и да слезе и са му винаги смачкани гащите. И подобните нему. Възхвалявайте го, тъпи комплексари, никакви мъже не сте, да знаете, не ви бива.

По-тона ти на изразяване личи че си педал! Ами разбираемо европейските ценности са си ваши педалски, затова си ги защитавате.

лесно ти е пак да си сънуваш разни ориентации, най удобно ти е . Жена с разум съм си, а не подлоги като вас и знам колко струвате някои български псевдо- мъже. Не говоря за истинските, които засужават нашето внимание. И да те е яд на жените, това е нашето мнение, този човек си е отвратителен и такъв ще си остане, ще се отмие и изчезне със сигурност. Ще бъде пометен, както и вие. Свършва вашта.

ЕНП дгд

Безкрайно не ме интересуват '" ценностите " и '' свободите " на сатанинската еврейска шайка. Някакви имагинерни предупреждения , санкции и заплахи ... Според общочовешките закони на настоящата цивилизация , тая престъпна групировка енп може да прави като ..вятъра ;))) Всички нормални Хора на Стария континент подкрепят Орбан и Вишеградци .

Тия олигофрени да внимават Орбан да не ги предупреди.

Орбан е пич,за ЕС съм но трябват радикални промени,гейовете да престанят да се месят в политиката..емигранти без мисъл от всякъде,кончитки,еднополови бракове..меки китки е стига..

Този ЕС , се кара на Италия , заплашва Орбан , мръщи се на Ципрас , санкций на Русия , ит.н, и т.н. , а за нас дето сме най-бедни и се топим с дни като нация , и накъдето и да се обърнеш само БЕЗЗАКОНИЕ - и АНАРХИЯ - Похвали и Прегръдки , до полуда ?! Много странно ????????!!!!

Eдин цар плюят ли го, на прав път е, хвалят ли го - ибата й е майката на тази нация. Приключила е курса. Та, така и с България и с Боко Тиквата.

И във България кога е имало върховенство на закона?

Оставете човека на мира бе европейски идиоти.

Значи , се карате на Орбан - щото НЕ Ви играе по свирката , а на Потрошенко нито дума , че издава указ за затвор ако се качиш на самолет - Да Ви имам ''ценностите'' !!!!

А правдата и истината ще е откриеш при свободните народи, в Евразия! Тука в Европа няма как да е откриеш така бленуванат и възжелана истина!

....циганин ли си бе?

Там ще ти се отворят очите! :))

с оченце под пояса ли си?

"През последната година тези шест страни бяха обвинени в неспазване на ценностите на ЕС, припомня Ройтерс." "Само това Мара втасала"-- ЕМИГРАНТИТЕ ДА СА НАЙ ГОЛЯМАТА ЦЕНОСТ НА "ЕС"." РОЙТЕРС" ПОМОГНИ :втози "ЕС"няма ли психиатри и т.н. "лудници" които да помогнат на обвинителите

"През последната година тези шест страни бяха обвинени в неспазване на ценностите на ЕС, припомня Ройтерс." "Само това Мара втасала"-- ЕМИГРАНТИТЕ ДА СА НАЙ ГОЛЯМАТА ЦЕНОСТ НА "ЕС"." РОЙТЕРС" ПОМОГНИ :втози "ЕС"няма ли психиатри и т.н. "лудници" които да помогнат на обвинителите

Ако ЕНП предупреждава партията на Орбан , с изключване заради ''ценностите'' и ''правата '' на ЕС , а галят по главата нашия , логичен е въпроса : '' КАКВИ СА ИМ ЦЕННОСТИТЕ'' ???!!!

Мястото на братска Унгария заедно с България, е в Евразийският съюз на свободните народи!

Точно така! Взимате братските си народи и отивате в Евразия в страната на свободните народи! Ако може час по-скоро!

А как е на унгарски"Я вървете на майната си!" ?:))

На унгарски "Я вървете на майната си!" е: да вземеш държавата си тоест Унгария и да идеш на майната си, ако може разбира се хипотетично? Например към Азия?....

Утперемтиго келетиш.