17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Най-голямата група" - 23%... Лесно може да се фромира съюз от други групи, които да имат пвоече депутати.

Мечтите на путинофилите пак останаха излъгани :)) Голямото говорене се оказа буря в чаша вода!

От Франция и Унгария новините са добри. От Италия май също.

Без 3 такива "най-големи" групи може да се състави мнозинство в ЕП. Единствената причина за "големината" е разединението на опонентите. Разделяй и владей - умно!

да живее еврОПейската народна партия !

"А понеже си видял нозете и пръстите отчасти от грънчарска кал и отчасти от желязо, това ще бъде едно разделено царство; но в него ще има от силата на желязото, понеже си видял желязото смесено с глинена кал. И както пръстите на нозете са били отчасти от желязо и отчасти от кал, така и царството ще бъде отчасти яко и отчасти крехко. И както си видял желязото смесено с глинена кал, така те ще се размесят с потомците на други родове човеци; но няма да се слеят един с друг, както желязото не се смесва с калта. И в дните на ония царе небесният Бог ще издигне царство, което до века няма да се разруши, и владичеството над което няма да премине към други люде; но то ще строши и довърши всички тия царства, а само то ще пребъде до века." Данаил 2:41‭-‬44

Както и да го смятат и нагласят оттук -оттам , враговете на силна Европа имат едва 15 процента общо, малко над 110 места от 750. Останаха само големите приказки и изхвърляния за големи размествания на националистите. Напук на тях- големите печеливши са омразните им либерали и зелени . Ай , честито и приятни мечти и сънища и нови луди истерии на психясалите популисти.За нищо, освен за разлайване на психарите , не стават, имат даже стабилизиращ терапевтичен ефект за Европа , без минимален шанс за власт, ама луд човек умора няма .

Големите приказки на поразяващите усти на болшевики и фашисти , колко са много и больше всех , се оказаха налудни пожелания, едва 15 процента без никакви съюзници. Айде на баня , да си броите топките и ушите за глас , пък може и да излезете больше .

Абе така е, но са си увеличили бройката ... общо взето всеки 7 или 8 ще си мисли, че е нещо повече от другите само, защото е от правилната я раса, я религия, я нещо друго...

Льо Пен и предишния път беше най-голямата партия, ако не се лъжа... просто французите не гласуват. Във френския парламент имат 1-2 депутата. А Италия току-виж станала за пример, малко като Великобритания, как като си избереш неспособни хора можеш я да фалираш, я да останеш в трета глуха.

Какво са някакви 40 места като ще си накупи поне 80 за да продължава да налага собствените си инереси.. Освен това с чужди пари покупки лесно се правят а и няма кой да ги накаже както у нас заявяват иректно..