Енергийният министър: Колкото хора са на площада, десетки пъти повече ме питат как ще се отопляват

"Гледаме да изчерпаме всички възможни варианти, "Газпром" е последният", каза Росен Христов и уточни, че няма да се подпише под декларацията на протестиращите

Обратно в новината

Коментари - Енергийният министър: Колкото хора са на площада, десетки пъти повече ме питат как ще се отопляват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя започна като гербераст да лъже. И на Буци му се обаждаха хиляди хора по телефона да го питат удобни за него неща.

Защо Румъния добива 100% от газта и скоро ще стане износител, а ние зависим от Газпром? Затова сме най-бедните в ЕС, просто министърче!

са от ясни, по-ясни. Пълни смешници и платени поддържници на простото и нежното.

Тия на площада са кандидат-ескимоси. И бачи Кико ги е подучил през зимата да се боядисат със зелена блажна боя, да излезнат голи на приятната температура от -20 градуса и да фотосинтезират. Здравословно и безглутеново.

Дебил, Газпром е ЕДИНСТВЕНИЯТ ви изход. Иначе,на зима ще има бунтове.

Само на мен ли ми се струва че тея НЕ разбират какво говорят? "Газ има, проблема е само в цената"???? Ма то е ясно че ако си платиме яко, ше ни го докарат този газ даже в бутилки с самолети от САЩ директно. Няма ли някой да вземе да мисли преди да говори.

Член Совфеда Пушков не нашел причин возобновлять поставки газа враждебной Болгарии

Отговорът е много лесен: Чрез треперене - треперенето от студ е неконтролируемо свиване и разпущане на мускулите при което се отделя топлина.

Че тези на площада хора ли са?

Трябва да се проучват и експлоатират местните находища, при тези цени на газа има потенциал за добив, зано никой не говори по въпроса? И ако не пълна независимост, то поне на 50-60% можем да разчитаме на собствен газ за 20 години напред, за мен лично това никак не е малко...

С какво се отопляват уважаемите протестиращи. Колко от тях живеят в имоти, които са газифицирани. Важно е да се има предвид, че държавата намира механизми за облекчаване на потребителите на топло през Топлофикация, но консуматорите на газ са оставени на себе си. 300 лв на мегават час не е по джоба на никого! За това е много важно да се изясни как точно се отопляват протестиращите граждани.

Давай Росене, с теб сме.

Тези, които питат "как ще се топлим", да не би да имат предвид откъде ще вземат пари да си платят парното? А и колкото са хората с парно, десет пъти са повече тези без парно - те да не би да не питат "как ще се топлим". Или, може би, ако подпишем с "Газпром" изведнъж всички ще могат да се сгреят тази зима? Щото миналата мнозина не успяха, а газ от "Газпром" си имаше.

Добро утро! сега ЧЕТИ НА ГЛАС Русия е едно голямо нищожно нищожество с претенции и грандоманщина, населено с полудиви гладни варвари пияници През лятото ята комари, през зимата бели мечки Ако Сибир имаше някакво значение, братята китайци отдавна да са го населили и засадили с култура, ориз и зеленчуци Обаче никой не иска да рине кал до кръста и да преяжда с мензис от есетра на Байкал В цяла Якутия, която е колкото четири Франции живеят 400 хиляди нещастници, колкото Люлин и Младост взети заедно, обаче са разпръснати по села и паланки на разстояния колкото от София до Виена Разстоянията между тъпанарите са толкова големи, че телефонните разговори са с марсианско забавяне от 15 минути Например ако някой местен реши да си търси жена, различна от сестра му и братовчедките, трябва да се запише космонавт През зимата -65С и земята е замръзнала Няма чукчи, който да копа залежи Чукча копа дупки Дупчи леда и лови риба Затова рудата копат каторжници Превоза е толкова скъп, че докато го превозят по БАМ, става непродаваем През лятото - блата и комари Иди копай Нещастни пияни варвари

Тези които са завършили със стипендии в САЩ са със същите настройки като тези, които едно време завършваха със стипендии в СССР. Повечето депутати от ПП са стипендианти от НПО спонсорирани от правителството на САЩ. Повечето деца на партийни лидери са завършили със стипендии в САЩ. Така ЦРУ вербува и контролира елита на новите "бананови републики"! п.с. По стипендиите ще ги познаете !!!

Повечето българи не са съгласни битовите им удобства да пострадат в борба за свобода. Затова и Априлското въстание приключва така.

Тези същите неподстриганите с декатлонските сандали, раниците и тротинетките зимата вместо да протестират ще разковават палети и ще режат дървета от борисовата градина за да могат да си топлят тенджери с вода върху печките за да могат да се подмият веднъж седмично, както е по европейски образец.

Възможността да си купуваме газ от Газпром по съществуващия договор и съществуващия тръбопровод.Единствено се иска от нас да плащаме в рубли. Или краварите настояват да налагаме санкции,без да ни компенсират за загубите.

НЕМА ДА СЕ ТОПЛИМ ЕПМ Чупката ! Сширайте и нефта на путинските сополи.

Тези, които питаха защо на протестите на Възраждане уж се вее руско знаме сега веят американското...

Бойкикиев да поеме разликата в цената между предлаганата от Газпром по съществуващият договор и другият вид доставка.

Най-доброто решение за топлене е Светият Спален Чувал,уважаеми. Два съединени спални чувала оък са страхотно решение за двойка. Опитайте и ше се убедите сами. Тялото топло,а дишането добро,защото не го мъчат сухи радиатори.

Доживях да видя протест против по-ниски цени на нещо... в случая - газ. Протесторащите никой не ги спира да плащат тройни цени. За тях предлагам следното: 1. Полицията им събира личните данни, докато са на протеста. 2. Личните им данни се подават към доставчиците на услуги (ток, вода, газ, парно и т.н.) 3. Дава им се избор: а) да имат ток, вода, газ, парно и т.н. веднъж седмчно (пример: понеделник имат студена вода, вторник - топла, сряда - ток, четвъртък - парно и т.н.) б) да имат всеки ден, но да плащат тройни цени. Нека докажат, че не са платени протестъри, ами са готови на саможертва!!!!

Много просто бе просто соросоидче - в Румъния винаги е имало големи находища на нефт и газ, а ние нямаме или ако имаме някакви са малки и скъпи за добив.

Тия с декатлонските сандали са от ИТ сектора и са със заплати от 6 000 лева нагоре, чисто. Не ги мисли тях.

Никой не иска да плащаме в рубли, макар че няма нищо лошо дори да е така. Иска се плащане в долари или евро, но в РУСКА банка.

Кабинет пое управлението, Козяк правят платени мероприятия нон стоп. Докато не се изгонят чуждите американски, английски и европейски НПО та България ще е кочина.

Ти не си виждаш собствената си кочина, а на зима ще завиждаш на "варварите" за топлото!

Отдавна не бях чувала толкова изчерпателно обяснение и отговор на всички въпроси. Този човек е действително експерт. Удоволствие е да го слушаш. Речта му тече плавно и точно. Браво! Как да стане, че той да остане завинаги министър.

Няма да плащаме в рубли! А също така ще платим самолетите на САЩ в саудитски риали, а не долари, просто така е по-демократично и не ни интересуват изискванията на търговеца!

САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++* Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!

Забелязвам интересна връзка. Хората, които са за 100% ваксинация и зелен сертификат, са против Газпром и руския газ. И всички са или вид чиновници (учители, журналисти и т.н.), или бизнеасът им е свързам с виртуалните ценности (ПР, креативни дизайнери, блогери). Сигурно в представите им газът се появява със завъртане на кранче.

Имам много добра изолация на жилището и в последните десетина години не съм отоплявал, защото зимите не са вече така студени като преди. Газът е за тъпите софиянци и Топлофикация. В останалата част на страната на никой не му трябва рашистката заробваща газ!

На 2.10 - Възраждане! Единствената партия противовес на американските интереси, които са в ущърб на България

САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++* Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!

Яко са платени и то с пари на народа.

Ми да се топлят с виртуална газ тогава!

За руснаците, ние сме врагове. За американците сме приятели, съюзници и братя по оръжие. руски сопол.

Заради юмрука, България е на това дередже!?!Тоя тумор,ще ни унищожи!!

Смотан ако щеш негърски реотани си навирсй зимата да те топлят. Никой не те кара да ползваш руска газ. Докрай си истинска американска говедо.

ХАХАХА, вчера и аз предложих същото, но да се направи още по-мащабно - всеки гражданин на Р.България да си заяви гражданската позиция! И пак се намери някой да удари минусчето, защото е повече от ясно, че тия протестърчета са напълно наясно, че работят срещу интересите на народа.

Това е защото американците в БГ протестират срещу изгодния газ за БГ. И ние искаме да сме независими от диктатора Путин,но реалностите са,че не можем,трябва ни руски тръбен газ.

Хайде правете нещо,че мандатът ви ще свърши докато се натуткате.

Абе какво изобщо обръщате внимание на няколко дебила, на хранилка в Америка за България. И изобщо не разбирам как от ДБ си мислят че могат да определят нещо, когато няма да имат и 30% от гласовете на Възраждане.

Сме приятели на американците, нито техни съюзници, нито имаме общи интереси. България е продадена еетино от марионетни правителства вече 30 + години.

Искам да кажа нещо на Ленчето и то е: Да,аз желая да се случи промяната в нашата страна,но не съм готов да бъда част от нея,както не съм готов да бъда част и от много други неща,поради простата причина,че аз не принадлежа на земното. Разобличителя

Нищо не си разбрал! Изискването на Газпром е за сключване на дългосрочен договор!!! Така се правят роби! И като имахме такъв договор къде ни е газта? То е като да си се уговорил с продавача да му плащаш в круши, пък той посред зима да иска да му платиш в череши.

Пълни глупости

България няма газ. Добива съвсем мъничко, незначително количество. Има шистови залежи, има и някакъв шанс в Черно море. Но, това са проекти, а идва зима, има индустрия, която не може да чака. Трябва решение - за тази зима - временно, кризисно. После, постепенно и разумно в правилната посока и според това какво се случава с глобалната политика. Ще има, дай боже работещ интерконектор след 2 месеца. Дай боже, ще има втечнен газ, нека първо дойде, нека видим на каква цена. Има и официален търг за втечнен газ. Има възможност да взимаме излишни количества от Гърция, от Турция, обратно от Сърбия срещу ток. Има и Газпром с възможност без посредници. Това са възможностите. Когато имаш индустрия, зависима от газ и население от 2 милиона, което пряко зависи от газ, няма много опции - взимаш отвсякъде, където първо има газ и второ е на прилична цена. Идея нямам в какво е спора и какви са тези безумни лозунги непрекъснато. Управлението на държава, на икономика и на човешки съдби не е лозунги - те са само за изборите. Управлението е прагматизъм и мисъл, умения и действия. От това зависят съдбите на милиони, цените за милиони, работата на милиони. взимането на решения не е достатъчно. Нужно е взимането на отговорни и умни решения.

САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!! САМ СИ ЛАЙКВАМ ¡¡!!!!!!! ¡!!! ¿????? ±++++ Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и един трактор. Може и бартер на Пешо. Честит имен ден и весело празници! И да е алкохола. Не карам трезвен!!!