ГЕРБ внесе вота на недоверие за провал в енергетиката

ГЕРБ внесе в парламента вота на недоверие към кабинета за провал в сектор „Енергетика”. Дебатите трябва да се проведат другата седмица, но може да няма кворум.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ внесе вота на недоверие за провал в енергетиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП бая са се бръкнали за Платени тролове, които за 30 сребърника продават родина и бъдещето на децата си. ПОЗОР. Трябва да се гласува на тези и на всички избори ( за които ви е на сърце или с празна бюлетина) само така няма да им стигнат платените Гласове !!!!

ГЕРБ си отива -като НДСВ ! Есента на парламентарните и 1% ще е много за тях!!!!

Къфто царя,такъв и пъдаря.Бонус простотията му.

Туй,малечкото, със синята костюмара и то е милионерка.

ГАЦО -Т...уй , малечкото е ЧЕРНАТА перла на ГЕРБ ! Мъжъи за един мандат на жена му стана новия милионер в Бг. и влезе в статистиката като новото милионерче на БГ

Сърбали сме супата и на едните, и на другите, и на третите и добре сме се облажили.Хак да ни е!

те внесоха вота,но изнесоха държавата

ГЕРБ = ПРОВАЛ!!!

добре де нямаш ли поне малко фантазия ? измисли някаква друга обида .все пак борисов е кандидат на науките от1990г. ,ще рече доктор, и завеждащ катедра във ВИПОНД не върви с твоето незавършено средно да пишеш че завеждащ катедра е без образование . постарай се малко де .

Пожелавам на всички - приятно четене на "Закон за Енергетиката" , у нас, в нашите ширини.

Пълен провал в предизборната кампания на ГЕРБ

Ето на това му се вика "Тотална милицонерска импотентност" ! Събрал е едни прост чалгаджия без образование и интелект шепа льохмани и им нарежда какво да говорят и правят, а те мижитурките послушно изпълняват заповедите на демократичният диктатор ! Повръща ми се от тази долна милиционерска драма ... как пък нещо смислено не сътвориха ... нещастници ...

България пък каза - ДОВИЖДАНЕ,БОРИСОВ!

...ГЕРБ внесе вота на недоверие... Комунистическия цирк "Парламентарна България" продължава! Билети има... публиката намалява! Вече над ТРИ и Половина милиона българи зад граница!!!

Много грозна и тъпа е тази Десислава,но за сметка на това нахална!

ПЪРВИ СЛУЧАЙ НА ПЕДОФИЛ В БГ ПАРЛАМЕНТ-ВЛАДО КУЗОВ, НАБУТАН ОТ БОЛНОТО-СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ. ПЪРВИ СЛУЧАЙ НА БАНДИТ В ЕВРО ПАРЛАМЕНТА-БИНЕВ, НАБУТАН ТАМ ОТ БОЛНОТО-СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ. ПЪРВИ СЛУЧАЙ НА ИБРИК В БГ И ЕВРО ПАРЛАМЕНТ-НАЦИОНАЛИСТ, ОБСЛУЖВАЩ РУСКО-ТУРСКИ МАФИИ-БОЛНОТО, НАБУТАНО ТАМ ОТ ИДИОТИ И БОЛНИ, МИЗЕРНИ И НЕЩАСТНИ.

е и заради незаконността на това правителство. Най-вече.

Доста оспорима теза е туй за незаконността!Изброй някоя и друга незаконност,ей така да си малко по-убедителен.Не е достатъчно,нещо ако не го одобряваш то от самосебе си да следва,че е незаконно.

Дали едно правителство е законно се решава от проведените избори, с които е дошло на власт, а те си бяха законни и признати от ЕС ! Това, че не ти харесва правителството не го прави незаконно ! Опитай с образование - от песните на преслава и речите на необразованият чалгаджия борисов на друго освен на просташко поведение няма да се научиш !

Господа, прочетох няколко изказвания и установих - много страсти, а разумът отсъства. От едната страна са се подредили феновете на Тиквата - хора, които обичат да бъдат лъгани от един тлъст, глупав индивид. От другата страна са хора, които вярват в някаква социална справедливост, но от Станишев никога няма да я получат. Цялата тази ситуация ми напомня мач на Левски и ЦСКА. Хайде, опитайте се да прогледнете!

А ти ,какво предлагаш ,...защото аз не виждам ИЗБОР?

Най-лъжливият отговор, който мога да ти дам е да ги изметем всичките! Ти, обаче разбираш много добре, че това няма как да стане. Може би разбираш, че това са две глави на една и съща ламя. Нямам рецепта! Нямам предложение! Логиката да избираме по-малкото зло обаче не работи, защото в последствие по-малкото зло се оказва по-голямо. Нека да запазим разума си. Това е единственото, което можем да запазим. И нека все пак се съпротивляваме!

ДИР.БГ- ВЕРЕН МЕДИЕН ПОДДЪРЖНИК НА МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ/СИК/!

ГЕРБ от СИК,....бсп от ВИС..... КАКВА РАЗЛИКА ВИЖДАШ ДРУГАРЮ?

чака ни голям цирк. Взаимно ще си вадят кирливите ризи. до гуша са затънали и едните и другите в ако....

То само там да им беше провала...!

Гзолизците от антибългарската БЕСЕПЕ се нараха от кражби и рубладжийски подкупи

Тия от ГЕРБ , определено са си мазохисти - прави им кеф да ги бият , тъпчат и натриват, гордо вдигнатите им носове, на първи врагове на народа !Но народа май вече не е толкова прост , колкото един заклет гербаджия!Какъв автогол си вкарват с тоя вот - определено са се примирили с политическата си смърт!

разбирач си докторе

Как да мине вота? Нали може още да се краде, че Пеевски и майка му ще заслабнат. Вота бил "цирк"! А, "Цанков камък", "Батко-братко", хонорара от 1.5 млн. на "хидроенергетика" А.Доган не беше цирк, беше си живо ....!

Абе щеше да мине вота, ако ги нямаше гафовете с митко каратиста, фидосова, цецо шестака с подслушването, аферата с дюните, милиардите на цветелинка, милионите за полети с чалгайджийки и правителственият самолет, високите цени на гориво, ток, храни, лекарства и парно, дебелите комисионни от абсурдно скъпи магистрали и мн. други, които нямаш сили да напишеш - или защото те е страх да видиш истината или защото не ти плащат за това !

Е, ами то не е като да дигнеш цената с 13.5% през юли и след 6 месеца да искаш да я вдигнеш с още 40-45%. Много лошо става като се свали цената с 5% дневна и 10% за нощна !

ПОРЕДНОТО ЦИРКАДЖИИСКО ШОУ НА ГЕРБЕРИТЕ ЗАЩОТО НА ВСЕКИ Е ЯСНО КАКЪВ ЩЕ Е РЕЗУЛТАТА И ЗАЩО ПАДНА ИМЕННО ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ

Да го оставим Бойко- той е ясен. Ама какво да кажем за народ, който си избира, с любов от сърце, да го управлява хем бандит, хем простак, хем наглец- да беше поне само едно от трите! Мен за народа ме е грижа-тръгнал е като Одисей по свирката на сирените ББ и компания......

хем лъжец, патологичен лъжец !!!

Гербераст - това не звучи гордо, а тъпо!

не човек а желязо....

Някак си ми звучи евроатлантически.

СЪЩО ,като ---СЪСЕЛ!

Че енергетиката е пред крах,така е, но вината не е в сегашното правителство. По принцип комунистите / не знам прави ли са ,криви ли са/,но винаги гледат енергетиката да е силна. Още Ленин беше казал, че съветска власт и електрификация е равно на комунизъм. Вината за състоянието на енергетиката е персонална и е на: 1. Тези, дето подписаха за закриване на едни от най-модерните реактори в Белене /не броим старите/. Ние ги закрихме, а даже западни държави си работят с тях. 2. Тзи, дето даде на американците да стопанисват Марица -Изток и задължи България да им изкупува от 3 до 5 пъти по-скъп ток. 3. Този, който даде Електропреносната ни мрежа на чужденци и сега всяка година милиарди от България изтичат към Чехия,Австрия и т.н., а за пред нас отчитат само загуби и ни дерат кожите за щяло и нещяло. 4. Тези политици, дето си правят срещи на четери очи с енергийната мафия и решават от кого колко да вземат и на кого колко да дадат. 5. Тези, които вместо едно стабилно централизирано управление, позволиха да се нароят всевъзможни енергийни холдинги, държавни комисии и други подобни, които имат една единствена цел - точене на средства и осигуряване на работа за родата на политиците. 6. Тези, които вместо да инвестират в държавна политика за подпомагане на домакинствата да си сложат по един фотоволтаик от 3-5 кв. за 10-15 000 лв. и така да си реши по-голяма част от проблемите, направиха модерни фотоволтаични централи, които от единия край вкарват ток от държавата на 20 стотинки, а от другия край пак го продават на държавата за 80 стотинки. 7. И накрая най-големи тъпанари са тези, които с такъв важен отрасъл като енергетиката са решили да извличат политически дивиденти и да упражняват жалките си овчи мозъчета в дебати. И на всичко отгоре ходят наперено и ухилени. Всички тези политици си имат имена и част от тях пак напират сега за Брюксел, а други ще напират после за парламента.

браво !!! В десятката !

ЧЕРВЕНИ МУХОМОРКИ,ЗАЩО СЕ ПЛАШИТЕ ОТ ЕДИН ВОТ. НАЛИ ИМАТЕ ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ НА ВОЛЕН-ИЗВАДЕТЕ СИ ГО ОТ ДУПЕТО И НАТИСНЕТЕ БУТОНА!

И двете ни ръце и други работи сме си ги пъхнали в твоя зад*ик...

браво,умен си като на вожда ти дирника

И какво като внесат ? Миналата година имаше протести точно против това което внасят достолепно ;главчо ,големата глава, черната перла от дулово съ...съ....съ....с...ъ ! Стига манипулации с хората -пак няма да гласуват за ГЕРБ -свърши се !

ВЪН КОМУНИСТИТЕ ОТ ВЛАСТАА...ИЗБОРИ НЕ МОГАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ - ВЛАСТ ИСКАТ

И каква стана тя? Комунягите власт искали, пък не спечелили избори. Ама имат властта... А банкянското човекоподобно спечелило избори, пък в опозиция кибичи.... Що тъй?

Щото целуват задници на незаконното движение ДПС (хиляди примери има за техни далавери + 2-3 членове на партията в затвора) и националистите със свастики по логото на партията. Ти си прави извода защо са в коалиция... сигурно е за народа хахахаха

Тая със синьото костюмче коя беше? Нали си отиде на село да сади бостана?

ЧЕТИ - към Станишев и ще станеш още по гневен

РЕЗУЛТАТ,СЛЕД 26Г.,...ОТНОВО бсп и ГЕРБ се карат ,.............................ДПС и ЕВРОРОМА----ПИРУВАТ,за сметка на държавната хазна. В Бг ,цигантите имат ПРАВА,които исползват на 100%.,а останалите имат само ЗАДЪЛЖЕНИЯ и УНИЖЕНИЯ ...

До тук ни докараха герберастите проклети! Но заедно с теб ще ги изметем, нали!

Гневен тази със синьото костюмче е черната перла от Дулово , мъжът и стана милионер когато стана депутат тази!

Во главе с "тежката артилерия", полукрачка зад нея Главчо- като ги даваха по новините, стъпяха като в паници бавно, бавно...Цвъчката готино ги е "режисирал"!

тъпи гербери не разбраха ли че парламента е законодателен орган който има много по важни задачи отколкото да се занимава с вотовете на лигльото боко тъпия

''ОБРАЗОВАНИ''ЧОВЕЧЕ? ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОТЪВА ,.....НАЛИ ИМАМЕ ОБЕЩАНИ ''СВЕТЛО БЪДЕЩЕ'',250 000 РАБ.МЕСТА ,И ПУШЕНЕ НА ЗАКРИТО,....ОТ СЪСЕЛЪТ ????? СЛУГУВАНЕТО НА бсп към ДПС ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВА ?

Като ти гледам неграмотността, ти май не си завършил 3-ти клас, а са те изключили още във втори - сигурно си съученик на боко тиквата...

Защо досега на нито един министър-председател и лидер на партия не са му викали мутра, освен на герберасткия? Той сигурно много се гордее с този факт, ако го разбира, де, щото други лидери на други партии открито го наричат "тъпак"... Между другото - и "тъпак" не са наричали никой друг партиен шеф официално досега...

как да викнеш на ГЕЙ-мутра?

"тъпа мутра" хич не е лицеприятно, но е много точно за лицето "банкянаско човекоподобно"... Пък и той самият си призна, че иска и той да е пидал, сиреч г*й... Що тъй?

Не става - не е бил в СИК. За разлика от Тиквата.

Ами попитайте... никой до сега не се осмелил да нарече с обидни думи Президент, министър председател,да се закани по ТВ,че"ще го унищожим по друг начин"- думи на Станишев , само защото комунистите преди--пращаха в концлагери --- дори за тясна пола и панталон!! Сгреши ГЕРБ,много сгреши, че не потърси отговорност от 68г.разграбители на България!!! Ето и ти, троле, безнаказано хулиш !!! Защо питаш?? ти си като тях!!

Вие хубаво внесохте вота, ама да не дойде ден да ви издърпваме като чекмеджета от парламента със се вота ви, щото миналата година малко остана...

Браво мъжки,мхого си смел!

КЪДЕ Е ОНЯ ЦАЙСМЕН.НЕ СЕ Е ПОЯВИЛ ВЕЧЕ НЯКОЛКО ДНИ.И МЕСТАНЯ СЪЩО.ДА НЕ СА НА ГЕЙ ПАРТИ?

си мислехме, че се гушкат с теб... Признай си, ще ти олекне...

много червен боклук на едно място

и всички много остроумни,като шефа им

За партия гроб говориш, нали? Прав си като никога досега...

за ДПС

мутренска наглост.

защото прокуратурата спи

ЗА СВИНСКИ ОЧИЧКИ ЛИ ПИТАШ?

Между боклука от БСП има и мародер.

да, да.

Любомир Зографски, Уили Фариоли i Спас Колев - боклуците от БСП, които са българомразци и червена измет.

ГРОБ заедно с боко тиквата върви по пътя на НДСВ пълно забвение и разпад на милиционерско -мутренската сикаджийска партия

Кво ти мърда пък на теб от Мутрата бе, смешник?! хахаха

А кво ще кажеш за Боко Мутрата и охраната му, а за бронирания автомобил с който се движи, а за залъците от питата, дето тика в устите на момичетата, като реже ленти, че някой може да го отрови, и ощеее и още!!!???? Как не те е срам да даваш оценка на Станишев, тъп милицифай!

Кажи му боко и повече не го обиждай, това изчерпва всичко...

Колко си изчерпателен, с 10-на букви изчерпа целия си речник

хахаха, кви минуси бе, кви пет лева??!! Нима има и капка лъжа в написаното за Боко Мутрата, а?!!

В новата ни история само две правителства са изгонени с камъни от народа - това на Жан виденов и това на мутрата и гроб... А тиквата-буда ще остане в историята единствено с това, че ще бъде първият бивш министър-председател (той никога няма пак да стане действащ) тикнат в затвора за огромните си престъпления, да...

В грешка си, мой човек! Бойко ще остане в историята и в науката като човека, дал собственото си име за назоваване на единица за тъпотия - 1 бойко. Само че учените бая зор ще видят, за да я използват тази единица, защото цялата световна тъпотия събрана в едно е по малка от тази на ББ, т. е е < 1 Бойко...

Сега на тиквуна не мож' му затвори устата... От утре ще почне една фукня - ето, аз имам един цял бойко, а Станишев няма и една хилядна от моя цял бойко... Милото банкянско приматче то, дори няма да осъзнае, че е дало името си на единица за тъпотия...

Тези от снимката измикяри на Борисов ,що ли носят в зелената папка? Нормален човек може само да се отврати от девиза на изгонените преди година от власта гербери начело с Б.Б и Ц.Ц, а той е: Избори до дупка. Който копае дупки за други сам се погребва в тях.

И все пак ,...БОЙКО РАЗМЪРДА ДЪРЖАВАТА ,...НЕЩО СЕ СЛУЧВА .

Да, размърда я, след като я беше насадил на четвъртития - а тогава колкото по-мърдаш, толкова повече ти влиза...

Анти-българската и НАЙ-ДЯСНА БЕСЕПЕ на ЕДРИТЕ КАПИТАЛИСТИ обеща: БЕЛЕНЕ - имаше и референдум Намаляване цената на тока - пунта мара 250,000 НОВИ работни места - ХА ХА Спиране на контрабандата - също ха ха Инвестиции - в един български ресторант, ама във Виетнам Майчински - за Столипиново, чакат изборите

Ти не си социалист, защото когато аз бях дете, можех с 20 стотинки да се наям на училищната лафка с току що опечени закуски, а днес по време на управлението на твоята партия, синът ми плаща 2.50 за купон в стола и му сервират боклуци, а на лафката продават цялата менделеева таблица безнаказано, нищо че е забранено. Защото ти, който нямаш и един ден трудов стаж, се хвалиш, че си дал по 20 лв на хора с по над 40 години трудов стаж. Сигурно ще кажеш да, ама другите! Другите не ме интересуват, те не се пишат социалисти, ти си този който злоупотребява с тази идеология в името на собственото си благоденствие.

само плюсове за написаното към другаря СтанишеФ +++++++++++++++

Ти не си социалист, защото си приятел с Делян Пеевски, човек който ходи с охрана, на която може да завиди и израелският президент и се опита да ме убедиш, че този човек бил преживял катарзис. Ще го питаш ли и после да ми кажеш, от кого се пази? Кой го заплашва? Защото се побратими в името на властта с най-мафиотската партия в България, каквато е ДПС, които най-нагло обясниха на българският народ, колко е нормално да има обръчи от фирми ползващи политически чадър, вместо да са подчинени на държавното законодателство.

Та, защо не си социалист и ти, и тези дето си ги събрал около теб. Случвало се е няколко пъти да те виждам на живо, държиш се изкуствено, толкова изкуствено, че ти личи и без да си отваряш устата. Веднъж се разминахме в подлеза на президентството, а ти вървеше така, все едно освен теб никой друг не съществува на света вирнал глава, високомерно, без да хвърлиш дори бегъл поглед върху тези, които се намираха с тебе там. Личеше си твоята надменност, как се мислиш за нещо повече от заобикалящите те, защото по това време ти бе премиер. Охраната ти бе доста небрежна, този дето вървеше след теб си гледаше нещо в телефона, та си помислих за миг, дали да не ти плесна един шамар зад врата и да ти фръкнат очилцата, че да слезеш на земята, но си помислих за човека, какво го чака след такова изпълнение, а и той храни семейство, и се отказах.