Стойнев: Ще се борим проектът ”Южен поток” да се осъществи

Ще се борим проекта "Южен поток да се осъществи. Русия е стратегически партньор на България, каза Драгомир Стойнев.

Обратно в новината

Коментари - Стойнев: Ще се борим проектът ”Южен поток” да се осъществи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЧНО ТАКА ГОСПОДИН МИНИСТРЕ! И НЕ САМО ДА СЕ БОРИМ, А И ДА ПОБЕДИМ!

Браво! Най-накрая поне малко топки да се покажа изпод българската къса поличка.

"Когато чуем нещо от Европа,само и само за да се харесаме и само и само за да сервилничим сме готови да загърбим собствения си национален интерес.Не дами и господа това няма да стане!Южен поток ще има,защото Русия е наш стратегически партньор!" Драгомир Стойнев

Браво на министър Стойнев! Някой трябва да се опълчи на тоя комплексарски европарламент. Не толкова , за да натрие носовете на лекетата от ЕНП, а за да защити интереса на България!

Въпрос на цивилизационен избор - министър-председателят трябва да реши кой е по-важен за страната стратегически партньор - ЕС на когото сме член или Русия която е относителен противник на действията на ЕС. Другото са кухи брътвежи.

Кога един български държавник ще тропне на форум и на трибуна на Еврейския Съюз, да си гледат работата! За нас този проект е много важен. Ако Европа ни попречи, предварително да поеме задължението да ни изплаща в 200 % всички пропуснати ползи от този проект и неговото експлоатиране поне за 50 години напред. Освен това Брюксел да ни осигури доставката на газта, която ще загубим! Ако ще да копат в Брюксел, ако ще в Аляска или в Патагония!

Достойно поведение на министъра на икономиката и енергетиката.

Откакто Драгомир Стойнев е министър на икономиката и енергетиката започнаха да се случват и хубави неща цената на тока намаля, ЕРП тата не могат да правят каквото си пожелаят, не се съгласяваме безропотно с всяко желание на европейските институции.

Драгомир Стойнев заслужава поздравления!

Южен поток ще даде работа на много хора в нашата страна. Ако този проект се осъществи, кабинетът ще докаже, че интересите на държавата са над всичко.

ЗА БЪЛГАРИ БЯХА ОТКРИТИ НА ПЛОЩАДКАТА НА АЕЦ БЕЛЕНЕ ПРИ ПОСЛЕДНОТО ПРАХОСВАНЕ НА ЕДИН МИЛИАРД ДОЛАРА?ОТ ТОВА САМО ЕДИН ГЬОЛ ОСТАНА!БЕ ПОРЕДНОТО БЕЗУМНО ПЛАЩАНЕ НА РЕПАРАЦИИ НА РУСИЯ ОТ МЕКЕРЕТАТА ИМ ТУК!

Куха комунистическа кратуна !

Най-накрая министър на икономиката и енергетиката да защити интересите на България!

Я да видим - 24 км териториални води и суша. Това е равно на 22.224 км на вода и 1.776 км на сушата. Ми то всичко си е сухопътно бе! Къде видяхте тука тръба да минав под водата? Аман от Йотингеровите сметки - подкрепя Северен поток, ама Южен - сакън, да не се строи! Щото после за сигурност ще си купуваме руски газ през Германия... Е, по-скъпичко, но сигурно!

Абе този министър няма ли съветници, които да му подскажат да мълчи повече и да говори по-малко! "Бисерите" от неговата уста се леят непрестанно! Лошото е, че звучат като официална позиция на българската държава ...

АБЕ СТОЙНЕВ, АБЕ КРЕТЕН МАЛОУМЕН, КАКВИ СА РАБОТНИТЕ МЕСТА ПО ЕДНА ТРЪБА???????????????? А ТАЯ ТРЪБА ДЕТО Я ИМА В МОМЕНТА ЦИГАНЬОРИТЕ ЗА СКРАБ ЛИ ЩЕ Я РЕЖАТ, КАЖИ БЕ ПЕДЕРАСТ ДОЛЕН!

никаква русия,това ще е поредната грешка на нашите полетици ,те поставят на първо място руския интерес а България кучетата я яли...

НЕ КУЧЕТА, ЕС ЩЕ Я ЯДЕ

Стойнев започна да ми харесва. Гъбарка брюкселските зелки с европейска солидарност, но въведе новото понятие ,,морски газопровод", което е извън брюкселските забрани ....

И с борец пелтек се сдобихме :-)

Борете се за разработването на нашите находища.

Засега нямаме такива и в близко бъдеще не се показва такова. Не вземай желаното за действително. Преди 20 години ни убеждаваха,че живеем върху море от нефт.

"Хан Аспарух"

Ако се осъществи Хан Аспарух България става износител на газ..

НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА ЗАБРАНИЛА ИЗСЛЕДВАНИЯТА ЗА НАЛИЧИЕ НА ШИСТОВ ГАЗ!В СЪСЕДНА РУМЪНИЯ ПОЧТИ ДО ГРАНИЦАТА ДУПЧАТ ЗЕМЯТА!ЕДИНСТВЕНО НИЕ СМЕ 100 ПРОЦЕНТА ЗАВИСИМИ ОТ РУСКИ ГАЗ!ПЛАЩАМЕ НАЙ-ВИСОКА ЦЕНА И НЯМАМЕ ВРЪЗКИ СЪС СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ НА ГАЗОПРОВОДИТЕ!ТОВА Е ТО ВАШАТА РУСОФИЛСКА ДЕЙНОСТ В БЪЛГАРИЯ!

Русия - стратегически партньор на НАТОвска България! Голям майтапчия е тоя Стойнев!

Русия - стратегически партньор на НАТОвски ЕС Син поток! Голям майтапчия е тоя edin77

" Южен поток " ще има ,но не през България , а през Турция.Ердоган пет пари не дава какво ще реши ЕС.

Мечтай си Асанеее. До теб и другите заблудени бесепарски и депесарки овци да им кажа, че този газ не е за БГ. Той е за Австрия, Итаия, Унгария и други западни държави. Ако го изградим на наша територия и не се изгради никъде другаде по трасето, ще имаме една супер скъпа инвестиция която ще е ненужна. Впрочем БСП имат опит с подобни като АЕЦ Беляне!

Е той да стигне до тук и да има газ, а после тръбите лесно се полагат и по нататък. Времената се менят!

Ще се съглася да няма Южен поток, ако германците се откажат от Северен поток! Дотогава да ходят на майната си!

Някой да те е питал?

Стойнев ти не си добре със здравето бе човеко!? Колко ти платиха и сега се страхуваш че ще си поискат парите обратно? Защо побърза да направиш първата компа след като сме членове на ЕС и би трябвало да имаш за това одобрение? На всичко отгоре искаш да направиш газови връзки и за други страни, които не участват в този проект. Кой си ти? Едно тъпо и заблудено момченце, което е протеже на някой от червените велможи, нали така? ОСТАВКА!!!

Този пелтек докато разбере че няма да има "Южен поток" ще изтече мандата на правителството. Тъп но упорит както казват старите хора.

Ясно е коя партия има далавера да предава и продава България на РФ !

Българите сме се борили да влеэнем в ЕС,да ходим свободно и и работим 3оооооо ЕМИГРАНТИ СМЕ В ЕС

Що да сме емигранти бе? Нали сме част от ЕС. Значи сме си вкъщи. Ето другия месец дори ще избираме европолитици. Ще им пратим Делян Пеевски в европарламента. Има да се питат КОЙ...? /ни го дакара тоя/.

Поработи на Запад и ще имаш право и на безработни, ако останеш без работа, и на западна пенсия!

и стиви уондър вижда, че южен поток няма да има, само стоинев - не

Този е първият за смяна от министрите.

Остава и да не се борите. Та за вас руските интерси винаги са били пред интересите на българския народ. За вас големия шлем, а за народа голям...

В случая има тъпаци, които не разбират, че Южен поток е нужен на България. Това са тъпите американофили. Като е лош газопровод, който не отговаря на Европейското законодателство, защо построиха и използват Северен поток? Само тъпаците гледат на България да и е зле! Нима Меркел продаде Германия на РФ?

Искам да ми обясниш-за какво ни е на нас Южен поток.Дай обяснение!

Интересно ако беше гепил ерепетата , дали щеше да ги продаде на Русия и за каква комисионна?

И аз се чудя дали ще може да вземе такава, каквато взеха като ги продаваха на Австрийци, Немци и Чехи. А че Руснаците няма да ни крадат по-малко от европейците е сигурно. Не е виновен, който яде зелника....

Този ален бушон си мечтае прегръдки с батко путин.

Този е от най-яките руски подлоги в това анти-българско правителство

Вие затова ли ни вкарахте в Евросъюза, за да ни карате да правим каквото вие искате, а не каквото сме преценили, че ни е необходимо.

тъпанар такъв пак обясни, че експертите на Герб са виновни за това, че са изпълнили закона, а който вие приехте ... Винаги да довеждали държавата до фалит! Винаги! Крадци и некадърници

Вас,червените "борци за всичко"само Делянчо ще ви оправи.

Пелтека и енергиината мафия заедно с путкин ще гледат Ю.Поток през крив макарон.

Стойнев да отиде в ЕС и да им кажи ясно и точно. Ако ЕС спре газта по Северен Поток до седмица, може да се замислим, ако не, Южен Поток започва с или без тяхното съгласие. А за морските тръби Стойнев е напълно прав. Едва ли някой очаква, че в средата на Черно Море, тръбата ще се разклонява на някъде. А и освен това там тя не е част от ЕС. Става такава на територията на страна от ЕС. Някои се правят на ударени с тиган по главата.

Правилно. Солидарност, солидарност ама все ние да сме солидарни. Те кога ще са солидарни с нас. Само директиви, ограничения, критерии /като ги изпълним се измислят нови/, изисквания. Нали сме пълноправен член. Или може би пълноправен не значи равноправен. Зле съм с филилигията.

16 милярда ни дава ЕС срещу вноско от 4 милиарда!

За НЕК не мога да коментирам, сложно е и не разбирам. За позицията на Стойнев и Илияна Йотова за Южен поток ги поздравявам! Защото все пак някой се запита КАКЪВ Е БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕРЕС ? Тези от ЕНП и Плевнелиев, Иво Минджев, Паси, Н.Младенов, Асен Агов, ... никога няма да си зададат този въпрос. После все се чудим защо все сме най-бедни, най-нещастни, най-използвани е ЕС.

Всички бивши соц страни които скъсаха с Русия са напреднали цивилизовани държави , не е ли очевидно???

Звучи като мантра някаква. "Ако вярваш ще бъдеш спасен". Де да беше толкова просто.

Този е от най-яките руски подлоги в това анти-българско правителство

"Ще се борим"! Да говорим в цифри! До тук - 400 милиона! До кога ще се борим? Милиард? Два? До пълна победа?

този некадърник лъже! очакваите фалит, щом казват че се подобрява!

Браво!

"Действията на експертите на ГЕРБ, позволяващи да се присъединят мощности на един ядрен блок, без дори да ги контролира, е причина за сегашното състояние на НЕК, подчерта той." ЗАКОН ЗА ВЪЗОБНОВЯЕМИТЕ И АЛТЕРНАТИВНИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ И БИОГОРИВАТА Обн. ДВ. бр.49 от 19 Юни 2007г. Чл. 9. Производството на енергия от възобновяеми енергийни източници и алтернативни енергийни източници се насърчава при: ... 4. задължително присъединяване на производителите на енергия от възобновяеми енергийни източници и алтернативни енергийни източници и на производителите на биогорива към електрическата мрежа; 5. определяне на преференциална цена за изкупуване на енергията, произведена от възобновяеми енергийни източници и алтернативни енергийни източници; 6. облекчаване на административното регулиране при производството на енергия от възобновяеми енергийни източници и алтернативни енергийни източници, както и при изграждането на необходимите съоръжения. И сега тъпанар такъв пак обясни, че експертите на Герб са виновни за това, че са изпълнили закона, който вие приехте ...

Това не задоволи амбициите на другарите и през 2008 приеха нова поправка - за удължаване на срока за преференциално изкупуване. Тук именно Корнезов и другия бунак от ДПС ни го начукаха (изкупуването, де) та от 12 г. направо литнахме на 25!

как няма да фалира г-н сойнев като в борда на нек вкарахте поредната калинка на дпс - ахмедов - председател на младежката структура на дпс гр. търговище и това му е втори държавен борд преди това го вкарахте в газпром не само нек,цялата държава ще фалира дадохте на дпс всички високи държавни постове в земеделието, околната среда, агенциите по храните, водите горите, социалните, енергетиката с високи заплати, в конфликт на интереси вижте агенцията по храните пламен лазаров в какъв конфликт на интереси но всички мълчите, а екпертите им вършат работата за жълти стотинки, уволняват ни гаврят се с нас и всичко това го направи бсп, но идват избори и първанов е прав, че преядоха от власт дпс.

как няма да фалира г-н сойнев като в борда на нек вкарахте поредната калинка на дпс - ахмедов - председател на младежката структура на дпс гр. търговище и това му е втори държавен борд преди това го вкарахте в газпром не само нек,цялата държава ще фалира дадохте на дпс всички високи държавни постове в земеделието, околната среда, агенциите по храните, водите горите, социалните, енергетиката с високи заплати, в конфликт на интереси вижте агенцията по храните пламен лазаров в какъв конфликт на интереси но всички мълчите, а екпертите им вършат работата за жълти стотинки, уволняват ни гаврят се с нас и всичко това го направи бсп, но идват избори и първанов е прав, че преядоха от власт дпс.

Ха ха ха, Сваляме цената на тока и това води до вдигане на печалбата, така ли? Или 'политиката' носи повече пари на НЕК от цената на тока?

По-тъп и неподготвен министър на енергетиката от този на снимката не е имало. Вече ще стане една година, а този другар още не знае къде се намира. Преди да си отвори устата трябва да знае, че в България има цяла плеяда специалисти в бранша и локумите си може да разтяга само в Сорбоната и на Посрано.

Толкова си и енергетик щом не знаеш кой му е зам. министър.

Пелтека сам ли ги измисля тези глупости или Моника му реди думите.Смеехте се на "калинките"ама това момче не е на по-високо ниво,даже на моменти е силно неадекватен.Поне във всяко интервя следва партиината линия да плюе по предшесвениците си и да обещава невъзможното.

НЕК няма да фалира. Политиката, която водим, е да стабилизираме компанията Това много ми прилича на новина от Пирогов, където се казва че пациента е стабилизиран , и сега е на командно дишане.

НЕК няма да фалира. Политиката, която водим, е да стабилизираме компанията, чудо не може да стане, но вървим в правилната посока", каза Стойнев.Явно , че " бърдоквата" си е " бърдоква" дори и с диплома от Сорбоната.