Емилиян Гебрев: България действително не е изнесла един патрон директно за Украйна

По думите на Гебрев, страната ни все още задоволява нуждите от оръжие на десетки страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

индиректно ? Мама ти проста , с право искаха да те опукат преди години.

Оръжието е стока, като всяка друга. ВСВ Швейцария продаваше на всички - и райха, беритания, сащ, че и Русия ползваха ерликоните им. И не само тях... И швейцарците пазеха неутралитет, и пари течаха на поразия.....

Айде бе тука корабче плава ли

Ако имаше Ад,този отдавна щеше да е негов управител.

А ти подлого, в руския рай ли ще отидеш ако те думне руска ракета?

Россия ИЗНАСЯ оръжия за 32 МИЛИАРДА $$$$ на година и е втора НАЙ-голяма страна производител на оръжия след САЩ с20% дял в световния оръжеен бизнес С тия оръжия умират индийци пакистанци негри араби латиноси европейци Къв е тоя смешен плач на русофилите и гербавите боклуци

Дори някакво оръжие да се продава от трето лице без знанието на производителя, ако при узнаването какво прави третото лице не се спре снабдяването за това трето лице, значи че и производителя е в играта и просто си е намерил удобно извинение че не е той прекия продавач.

ключвата дума тук е "ДИРЕКТНО" ТО сега ни и не внасяме газ от Русия... ДИРЕКТНО имаме си посредници ;) Нз вие за какви ни мислите за малоумни ли нз.. Скоро ще си върнем България а вие предатели ще бъдете съдени до ЕДИН...

Щял да си върне България. Как си го представяш това? Защо не си я върна досега? Отсега натам ще я връщаш... пий ракията и лягай спи!

докато можеш.

Гюбрев, пак ще дойдат нинджите при теб !

е момента за апартамента. Крайно време беше тия заводи да излязат на стабилна печалба. Газ все пак ще внасяме от друго място :) ще компенсираме с износ на оръжие. Така и трябва.

Тук ще карат железа за скраб,а вие-специално ти,ще им давате нови оръжия и оръдия,уж сте ги ремонтирали.Имате много начини и способи да ни замажете очите.За тия проклети пари,на какво ли не сте способни?

продавачи на смърт са си измислили извинение. "Не убиват оръжията, убиват хората" Ей така си върви бизнеса хилядолетия. Но по големи от хамерикосите нема. Дръжте таз войничка, хайде веднага и двете страни клиенти

Има, има, това са рашистите на Путин.

Излезе доклад,че никога,за толкова кратко време,България не е изнасяла оръжие за тия пари-които се цитират-седем милиарда.И от ясно,по ясно е,че здравата си се облажил.Само питам-как спиш спокойно,като знаеш,че твоите оръжия убиват,и още един въпрос-ще успееш ли да похарчиш тия пари и да им се порадваш?

Гебрев в Прав - Заводите за Оръжие в България са Държавни , Поръчките са на името на Сина на Байдън - това копеленце направи Войната - за едно малоумно момче Пати Света .

куку

Ключовата дума е "директно", т.е. изнася, но с много посредници. А иначе сме белички и пухкавички.

Директно не! А заобиколно да. И Гебрев се облажил и сега се жали

Някой ако си мисли, че от изнесените през последнте 20 години от България оръжия и муниции не се използват в конфликти по света от трети страни (т.е. не тези, които са ги закупили) се лъже жестоко.

Със сигурност, Но това е проблем на закупилите ги от нас

Докато един ден не стане наш проблем ...

Милия той, милите те. Ми те са света вода ненапита!

Директно, индиректно, не ни интересува дядка.Ти си гледаш милиончетата, а те се радват ,че България им праща оръжие.Да си махнеш басейна в скалите край морето, че този път наистина може да има Новучок.

А индиректно? Съд за вас предатели.

Ще ремонтирами украйнска воена техника. С какви рез.части, къде, с кого. Всичко е разсипано, унищожено, знаем го всички. Е, как ще стане тази работа, приказки на глупаци дето нямат мярка на устата си.

Абе то... Може и да имаме нЕкоя останала жива 55-ца. И те така: Получаваме 60тона скрап , пращаме новобоядисана / уж основно ремонтирана /машина... Задължително НЕ НА ХОД /щото си знаем ,че нема да стигне чак до там/ Е ,верно ,че ще си останем и без танкове ,ама ще ни потупат по... рамото ,де/да не си помисли некой нещо си! А па като гледам ... то и авиация нема ,и пехотата я нема... Абе едно неманье е настанало... та маани ,маани!

Гебрев, още 2014 г изнасяше 120 мм минохвъргачки за Украйна с които обстрелва ха Донбаз. Самите украйнци го казват дори има и клип в ютуба. Фирма ЕМКО.

Хората правят поръчка и плащат. Нали се сещаш, че с минохвъргачки няма да мятат мини по дупите на лисиците в гората?

Добрютрооооо !

Е те тоя път ще те ебнат руснаците. Да приключат с Укрите и си ти наред. Ама тоя път няма да ти се наложи да лъжеш, че са се пробвали да те убият

От кой опит блядовете некадърници ще успеят?

Някой търгуващ с оръжие да се унижава публично да защитава Нинова, освен ако няма финансова полза.

Нинова и Гебрев са прави, че не се изнасят оръжие и боеприпаси директно за Украйна. Минават като товари за други дестинации, а те ги прехвърлят към У.Оръжието е просто стока, за която винаги ще има купувачи и продавачи, бизнес за милиарди. Много от търговците на тази специфична стока имат добри връзки с политици, които им помагат в пласмента и съответно получават комисионни. Кой ще се откаже от тези пари /кървави/ ?

Е и? Индиректно колко изнесе? Кво се прави на луд тоя. Кой знае колко милиона направи само за няколко седмици.. Поредния мафиот, който тръгнал да се прави на голям бизнесмен, че и ще ми иска оставка на Гешев.. Абе аре ходи се гръмни с някое от шибаните ти оръжия.. дано другия път имат повече късмет с отровата .

Товарите отиват в някоя европейска страна, категоричен бе Гебрев. Ние в това не се съмняваме. Съмняваме се дали е морално да снабдяваш воваща страна, чрез документална машинация! Преди много години, по време на войната между Иран и Ирак имахме огромен дипломатически скандал. Вагоните с оръжуя за Иран са били съпроводени с документи на арабски език, а тези за Ирак - на фарси (персийски). Това скандално показва, че снабдяваме и двете воюващи страни с оръжие !

Че нинова казва истината, а бойче лъже за пореден път, ама дебилите са много по българските земи.

Нагоре ни каруци с пари се възнасят, ни имоти

Какво става

Щото да не го посетят скъпи гости - Петров и Боширов...

Отровителите действа така, не директно и убийците със змии също.

Да гониш керез, значи значи, да си последователен. Да си последователен значи да си отмъстителен.

Откри топлата вода. Без наше оръжие Украйна не би трепала така успешно путкинскана сган

АБЕ ТЪПАНАР УКРАИНСКИЯ САМОЛЕТ НА БУРГАСКОТО ЛЕТИЩЕ НАТОВАРЕНО ДО ГОРЕ С ОРЪЖИЕ КЪДЕ КАЦНА БЕ ТЪПАНАР ДОЛЕН! ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА СЕ СЪДИ !

Тъпанар си ти нали искаме да имаме икономика Ами заводите трябва да работят нали или всички да скачаме на площада

Все ходи като разпасан американски дървосекач. Ти си продукт на СССР "от-до"! Дядка с дядка! Предателстко-нерешителен!

Това е още един оцелял след отравяне с Новичок ... То май има успеваемост 1/10

"България действително не е изнесла и един патрон директно за Украйна, както твърди вицепремиерката Корнелия Нинова. ЕС обаче е организирал как да се изпълняват нещата." ЕС обаче е организирал как да се изпълняват нещата - да не би някой да е имал СЪМНЕНИЯ?!

за другото - не се унижавай. Има си служби - те ще преценят. Амарикански, Британски, Руски, Чеченски...