Свидетел по делото ”Масларова” плашен, че ще му счупят краката

Петима свидетели се явиха днес, за да дадат показания по делото срещу бившия социален министър Емилия Масларова и единият заяви, че е бил заплашван от друг от подсъдимите.

Обратно в новината

Коментари - Свидетел по делото ”Масларова” плашен, че ще му счупят краката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези от управляващите ще я наредят сега има от какво да се облажат ако мине номера с приватизацията на пощите май масларова ще я надминат няма как абе маскари са до един. живков трябва пак да върнем да построй отново иначе баницата ще свърши нима са постойли нещо през последнете 20 год. но за продаване кандидатите не свършва не ти триглави и тем подобни управляващи честни и нечестни

тази кокошка заслужава затвор

Абе тази дърта кранта докога ще ни я навират в очите.Всичко е толкова ясно и просто-да оценят само обувките и тоалетите и и да видим дали с една заплата,била тя и министерска,може да си позволи такъв стандарт.

Тъжно ми е като чуя смешния плач на червените бабички- за толерантност, справедливост, обективност и достойнство- категории чужди на тях по рождение! Абе вие с кво лице пишете за обективност?! Срам имате ли?

Защо е бил заплашван ??? Нали другарката е честен човек на Партията? Как може да се излагат така другарите на другарката?

Ако ГЕРБ съумее да натика Масларката и др. видни триглави крадливци, там където би трябвало да са отдавна, няма да съм гласувал напразно!

Че Масларова е крадла,едва ли някой се съмнява.То кражбата е в идеологията и характера на всички от върхушката на БСП/БКП.По-важното е ,че тия ,които ТРЯБВА да я осъдят са все от същата тайфа и ще шикалкавят докато се замажат всички МАСЛАРЕВИ ЗОЛУМИ.

и в крайна сметка този тази крали и защо да казваме крали те си ги взимат получават по законен път път който те са начертали и са винаги чисти а за оплюване са всички не им ли се наслушахте и нагледахте те си приличат като две капки вода по крадене само че тези в момента парадират че ги разкриват понеже не могат да видят себе си пък и некадърни и само търсят начин да ограбят пак от обикновения човечец било то с данъци било с тоци майката ни разкатават

В училище, когато са учили за точките и запетайките, явно си отсъствал:-)

Има ли още някой, който да вярва, че Маслорова е света вода ненапита..освен самата тя, разбира се ;)

Масларова да каже колко пари получи от Цветан Василев и Корпоративна банда за да премести там сметките.Никой обаче няма да я пипне защото с Драганов са близки на ББ.-Тиквата.

Масларова ще бъде оправдане и това е ясно от поведението и последната година. Направили са и забелжка обаче отговорните другари да се свие с показността. Вече гледа смирено и мига на парцали, когато забележи, че я следят камери, не кара лъскави свръх скъпи автомобили, а по-обикновени и гардероба си е променила дори. Иначе пак живее охолно и пак едни милиони са дадени за ремонт на сграда, за която нов строеж би струвал поне на половина. Делото е отдавна решено, нито тя ще види затвор, нито някой ще върне пари. Какво тук значат няколко милиона?

Абе Боби, ако живееш в апартамент, който струва 80000лв. и аз дойда, и ти направя ремонт , и ти поискам 240000лв., ти ще ми ги дадеш ли? (бидето и чешмите няма да са златни)

Абе докога...Тази каца Масларката още ли не е в Сливенския з........

Още не е. Ти какво си направил за тази държава.

Може нищо да не направил, но поне не крал като за последно!

Гледай ти дане се окапеш, щото май все на блажно си бил, особено по време на Масларката.

Да те светна, статута ми не се е променил ни най-малко от нейното време и сега. И по никакъв начин не съм бил зависим от нея или нейното министерство, така, че мога да си позволя да мисля самостоятелно и да се съглася или не с това, което се лансира в медиите. Бъди жив и здрав и ако имаш достойнство се опитай да бъдеш обективен.

да си виждала катафалка с ремърке?

И каква връзка има капането на вода върху бюрото на този човек с предмета на делото, че не се сещам? И как си представя той, че някакъв разговор по телефона, чието съдържание по никакъв начин не може да се докаже ще бъде зачетен от съда? Май човека си пази работното място и трябва да каже нещо, за да не го съкратят.

Абсолютно точно казано!

ако дадеш милиони за ремонти на жилището ти и започне да ти тече вода над главата, как би се обърнал към майсторите?

г-жо масларова само физиономята ви говори,че сте изваршили това за което сте обвинена,наглостта ви няма граници, всички крадохте, но вие от народа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много правилно Зоя, на тази от километри и се личи по физиономията, че е крадла и за съжаление тази не е единственият случай. Почти всички които идват на власт, се възползват от нея и крадат като за последно, за сметка на бедният народец. Ееееййй грехота е! Всичко се връща и се плаща един ден, независимо под какво форма. Как чоже толкова да се краде? Алчността ще унищожи света!

то ако по физиономията ги осъждаха на затвор 99% от българите трябваше да са зад решетките

Зоя, ти там ли беше и видя ли как тя е крала?

Нещо си се объркал , не Зоя съдят за 11милиона откраднати а Масларова.