Емил Кошлуков обвини Велислав Минеков в „смразяващ натиск”

Генералният директор на БНТ изпрати сигнал до международни организации и институции след изказвания на министъра на културата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при бай Ставри ще си на уважение доноснико

предател.И теб ще те лизне бичето долни лизачо.

Смешник.А писал ли е Кошлуков,че по националната телевизия показва среден пръст на зрителите?

Връщай парите на Efbet По Магнитски Национална медия се финансира от реклами Ужасяваща действителност

Кошлука - на боклука!

На КТБ и не си върна кредита,взет като работещ в ТВ на Цветан Василев.

...ГЕРбаджийски лизачо! Добре помним как СДС те пратиха в САЩ да станеш човек, но бързо се завърна посран оттам!!!! Нагаждач! Същия като Бети Жотева/Чампоева....и за малко да стане Йовкова!

спомням си тоя как се тръшкаше по време на СДС-митингите през 89/90 г. като полит-затворник. После кукловодите му от ДС го уредиха ужким да учи в САЩ (я изкара година-две там, я не). Върнаха го и го наредиха на служба, да защитатва "димУкрацията" на ГерПът... абе нахално копеленце

Комунопитеците само с насилие и лъжи могат да вземат власт и с насилие да я запазят!- Това за всички по-долу написали тиради за затвори , убийства и побоища! Само за това ставате, но не управление на държава!

По старото правило, че нападението е най-добрата защита-така действа Кошлуков, но не му се получава.

Емил е агент на ДС. Вербуван е в затвора като са му предложили да сътрудничи срещу лек режим. Четете Николай Колев-Босия.

Този лъже нагло.Беше прекъснато предаването на Г.Любенов,за да излъчват партийна конференция.Кошлуков да си направи собствена ТВ и ако иска да излъчва ГЕРБ по цял ден БНТ е обществена телевизия и не е място за лобизъм.

Кошлуков - пълна подлога, която скоро ще бъде изхвърлена.

Колкото и да ти е неприятно помним 30 години назад.

Няма висше образование, което е задължително за неговия пост.Така че незаконно заема този пост.

Абе как така един не си хвърли оставката поради "несходство" в характерите абе все трябва да ги чегъркаш ...алчни и нахални , всичкото герб един таквоз ги е правило!?

бе брат'чед., да знайш как се стреснах като чух, че го турили за директор на БНТ?! Гьонсуратска му работа.

Минеков е прав. За коя друга партия БНТ прекъсва програмата за да излъчи "супер важния" брифинг?

Този на център ли е?

Защо кошлука квичи на умряло?

Ей дупедавец, превърно БНТ в частна телевизия на гроб! Вземи да се преориентираш вече ;)

Като генерален директор на БНТ Дължи обяснение Защото Българската Национална Телевизия Е сключила договор с Efbet Фирма включена в списъка Магнитски И не е предприела абсолютно никакви мерки В обратна посока... Нали така господин “директоре” Нещо

Кошлук, не се обяснявай! ОБЩЕСТВЕНАТА ТВ / вкл. останалите 2 нац. ТВ-та / се превърна в РУПОР на Шайката. Включвания на живо от ПЪНОВЕ, ОТ КРАВЕФЕРМИ, ОТ СВИНЕФЕРМИ, ОТ ВОДОПАДИ... КАК така ТВ-тата НИТО ВЕДНЪЖ не ГО изловиха в ПАРЛАМЕНТА?!?

Кошлуков е и тъп подпалвач. Ако беше опитал да подпали Капитолия....видяхме какво се случи с доста известни музиканти участвали в събитията около Капитолия. Разсипаха ги от съд . Закриха им бизнеса.

Браво Кошлуков. Тая сган лъжлива трябва да си понесе отговорността. Дано и до съд се стигне.

Борисов - done Пеевски - done Караянчева - done Кошлуков - to do Цацаров - to do Фандъкова - to do .

Изказва позиция тъпако. Не може някакъв ратай и подлога на мутрите да се прави на страшен.

добави си в списъка ДГД

Още един, който трябва да бъде изчегъртан.

Първо съд и присъда и тогава ще са done :-)

Тава гумно корумпирано да каже що зема 10 000 лева от Гончето Върбакова

Вижте, Хора ...Отдавна ви Подчертавам че Хибридите&ТроянскоКонията на Вси”наште” са ВсеПоИзпипани ! ...значи НЕ можем да Си позволяваме Повече Никакво чакане ! —> РеИнженерингът+НовНюрнбергски ! НЕзабавно.

С фалшиви документи и с подкрепата на онази тежкодишащата пред микрофона марионетка на Плевльо смотльото Жотева стана директор на БНТ и телевизията пропада. Както видяхте, международните агенции дават най-висок рейтинг на БНР. Кошлуков е агент от затвора още, а и той не знае за какво влезе там. Вероятно, за да го направят после поборник. СРАМ 5и позор! Чупка, Кошлуков. С такива като тебе фалшификатори и недакърнишци станахме от 38-мо място по свобеда на словото преди режима на диктатора лойко джипков на 112-то!!!!!!!!

Го знаят какво продажно лайно е Цял живот на хляба мекото.. Репресиран на куково лято Доносник и нагаждач !!! Точка

Гей, мръсна!

още ли не е сменен? уай - питам аз.

"Възражда се държавността", кво искате. Ето тази: Февруари 2009г. Управителен съвет на „Съюза на издателите в България": Тошо Тошев – Председател на УС Венелина Гочева – Зам. председател на УС Светлана Шаренкова - Зам. председател на УС Иво Прокопиев - Зам. председател и Главен секретар на УС Валери Запрянов, главен редактор на списание „Тема” Сашо Дончев, издател на в. „Сега” Степан Ерамян, управител на Издателски къщи „Марица” и „Струма” Тодор Батков, издател на в. ”Стандарт” Петър Манджуков, управител на ПМ Прес ООД– издател на в. „Дума” Валентин Панайотов, издател на в. „Пари”. Николай Даковски, издател на в. "Новинар" Аксел Шиндлер, главен управител на Вестникарска група България“

...та Конкретно отн.тов. Кашлукав : -> Ченгезлъкът ! —> “ученето” ! ...било у Нас, било в чужбина ——> “работата”му и “Признанието” от СкатТВ ! ———> “кандидатстването” и “избирането” му за БНТ шеф ! ...е, И “резултатите” на БНТ Под ИменноНеговото “управление” !

Радев - done Пеевски - done Божков - done Минетков - to do Чалгаря - to do Ицето - to do

Емо,не се предавай и разобличи този психопат, пърформанс майстор,погребален агент,потомствен комунист Минетков!

Абе всички други лъжат само ти Емчо казваш истината, ама твоята, нали не истинската!!

Кошлуков може и да не е читав, НО Минетков е такова рядко ла*но, че трябва отдалече да та заобикаляш!!

...а Минеков - Освен да Е Нонстоп цунигуни и “чадъро”държател на дондю2 - КакТака НЕ предотврати Този Хибрид ?! ——— НЕ се литкайте, Хора ! ...нещата Ще се Изправят по ЕдинЕдинствен начин : —> HardWay ! ..и Без Никакво преговаряне с Вси”наште”.

Абе Емка, що не писа до институциите га яде на Баце дедовия? Сега се въртиш подаваш я език, я гъз и не те огрява и ревеш. Ще плащаш баце. На нас хората. Ние можем да се променим, но ти едва ли. Пълни куфарчето и в Банкя с преспиване при гаджето:-)

Комунистите не търпят по-умните от тях!

Минеков след две седмици пак ще е никой.

Ами то И-тея двамцата (Кашлукав&Минеков) - СА, Колега....

СЕМ out БНТ - калинки до пенсия (out) Герб out България IN

Стига сте хулили Кошлуков! Като политик изобщо не го харесвах. И заради това бях категорично против избирането му за генерален директор на Бенете. Обаче виждам, че като директор се справя отлично. И промених мнението си на 180 градуса за директорството му. Телевизията стана интересна. Пуска се вече много българското, а не както преди само чужди филми и програми. Показват се много български филми отпред и след 1989 година. Има много интересни научни филми за Космоса и други, исторически за Втората световна, концерти на беге рок и поп звезди. Има свобода на всякакви мнения по Бенете. ЗА ВАС КОЕ Е ПО-ВАЖНО? ТЕЛЕВИЗИЯТА ДА СЕ РАЗВИВА ИЛИ ДА БЪДЕТЕ ПРОТИВ ДИРЕКТОРА КОШЛУКОВ? Едно нещо щом работи, не се пипа. И вече казах, като политик почти го мразех. Но като директор го уважавам. Прави добри неща в телевизията.

А то щото бойко- началника на кошлуков не е мутра, а?