Емил Димитров: Замърсяването на реките Юговска и Чепеларска е огромно

Министърът на екологията и областният управител на Пловдив Дани Каназирева тръгнаха на място да проверяват какви са щетите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей и Родопа ли бе..изроди

Заглавието да се чете: замърсяването е огромно, но е причинено от наши хора, та санкции нЕма да има.

https://www.youtube.com/watch?v=KEF63hPDukA - Merkel dances in Mykonos-Greece

Руски шпиони убийци има навсякъде. Пазете се!

Четох на тия финансовите им отчети . Уставният им капитал е 974 лева, всичките им активи са под 40 хиляди лева, а годишната печалба- малко над 4 хиляди лева ! Е, може ли предприятие с 3-ма директори и 3-ма работника, на които не е ясно дали плащат заплатите , да продължи да работи без да спазва всякакви екологични норми ? За мене замърсяването на реките е действително умишлено действие с неясни подбуди и оня с каскета трябва да влезе в ролята си !

Руското ГРУ в действие.

Ти нормален ли си ?

Лъки инвест е руска фирма. Гадовете съсипаха България.

Радев е виновен

Разбира се, руските подлоги съсипаха България.

Още от коментара става ясно, че министъръте некомпетентен.Всеки може да каже огромно, голямо и т.н.Един специалист щеше да каже, че зцамърсяването ие над допустимите концентрации в проценти или пъти, за да може и не специалист в тази област да добие елементарна представа.ГЕРБ изпитва остър недостиг на експерти, но за сметка на това е пълно с управляващи некомпетентни хора. Ясно ли Ви е защо сме най-бедната и корумпирана страна в ЕС. А ако слушаш управляващите, цъфтим и още малко и ще вържем.

PEYTSCH

Направете глобите по милион и ще ...емигрират.

Замърсяването на цяла България е огромно с вноса на "регламентирани и нерегламентирани" боклуци и изгарянето им.

Teзи неща не са за глоби, а затвор!

Чудя се, това държава ли е, или не!!. Какво чакат и не им вземат лиценза, затворят производството, вкарване в затвора за поне 15 години и конфискация на имуществото. И второ - почистването на реката и околната среда за тяхна сметка. .10 000 лв - това си е жива подигравка, кой ги прави тези "закони". ЦИАНИДИ във водата!!!!. Това нормални хора ли са, или ЖИВО УБИЙСТВО НА ХОРА, ЖИВОТНИ И ОКОЛНА СРЕДА, ТОВА СИ Е ЧИСТО БОВ!!!!.

Това, което пишете, е гласът на здравия разум, обаче нарушителите са едни наши хора и ще им се размине тънко.

Замърсяването на прозападнит мозъци е огромно !

Тази фирма се говори че е собственост на руски мафиоти ! Защо ли не се учудвам !

Абе вие зад всяка българска далавера виждате руснаци !? Що не включиш и Президента Радев, та да ти стане още по-готино ?

От това ги е страх

Глобата си е глоба и цели наказване и превъзпитание. Ще платят ли обаче щетите, почистването и филтрацията... или държавата ще ги глоби и ще забрави, а цианид ще попие и ще трови с десетилетия.

Вода Бачково се добива от същата река Не пиЙте тази вода с цианиди

ВСИЧКИ МИНИРАЛНИ ВОДИ СА ВРЕДНИ ЗА ЗДРАВЕТО,ПРИЧИНЯВАТ КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ,ОКАПЛЯНЕ НА КОСАТА И ДР.САМО ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА БУТИЛКИ ПЕЧЕЛЯТ И ЗАМЪРСЯВАТ ОКОЛНАТА СРЕДА.

Сега "трапезната вода Бачково", ще се предлага като минерална ): . Сондажите са на 10 метра от коритото на река Чепеларска.

Е вижте кои са семейство Падалови и с колко руснаци имат съвместни фирми и ще ви стане ясно положението.

Какво е това семейство ? Лъки инвест е на Емил Шондрев, Надежда Марудова и Атанас Марински .

Да бяхте написали в началото, че глобата може да е макс 10 хиляди и после нямаше смисъл да се чете цялата статия.

Това нито е от сега нито ще спре за в бъдеще.

Голямо е замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди Циянидните съединения се класифицират като силно отровни и влизат в състава на БОВ - за това по закона за тероризма и тогава не е 10 000лв.

относно целенасочената дестабилизация...просто кажете кой е човека и от коя политическа сила стоят зад него. Лесно ще се досетим. Взехме да му свикваме. Първо един язовир пресъхва, след което един бяга в ОАЕ. После едни "чужденци" ходатайстват за пускането му, а у нас един снема доверие на поразия. Така е...когато водата и жаждата за власт намерят допирни точки.

Пропусал си и промяната в закона за Валутния борд и и обясненията че парите в обръщение са гаратирани от валутния резерв, а за влоговете в банките / 60-0 милиарда лева / къде е валутното покритие не се каза нищо.

Ама има ли още балъци да си държат парите в банки в БГ?

Това нещо с изпускането на хвостохранилището се случва на интервали от 5 до 10 години и се унищожава цялата екосистема по поречието на тези две реки. първо река Юговска е сиво зелена и после и река Чепеларска придобива тези окраски. Никой до сега не е повдигал въпроса, защото темата е табу - както много други замърсявания в цялата страна.

Максимална глоба - 10 хиляди..... Ебахти пародията на държава !!!

Ако се получи подобна констатация в няя европейска държава,началните санкции са милиони евра, а при нас в смешната държава, максималната глоба била 10000лв., като разбира се тя никога не се налага, защото при нас корупцията е основата на всяка санкция!Всичко се покрива тихо и безмълвно вълкът сит, и агнето цяло! На запад дори се затварят подобни претприятия с милиарди оборот, но ние сме прекалено на изток!

На вниманието на г-н Министър Емил Димитров !!! Това е нищо Ако прочетете вничателно в Италия става страшно Короновируса е плъзнал яко има починали и градчета и училища се затварят Какво прави България за италианския боклук Да се спре незабавно внос на боклук от Италия Да се спрат внасянето на автомобили втора употреба от Италия Ако не се вземат тези незабавни мерки жална ни майка

Вируса оцелява само между 2 и 4 часа извън приемник, в зависимост от температурата. Как точно ще се заразиш от боклук, кола и др? Теб ще те убие простотията ти, не коронавируса.

смени белото дрогирано момченце и за обяд хапни малко италиански боклук

Спокойно! ... върнахме го вече.

Фирмите са алчни и не зачитат никакви правила в търсенето на лесна печалба. За да спестят няколко хиляди лв за пречистване са готови да замърсят цяла река и да съсипят цяла екосистема, за да изкарта няколко бона са готови да залеят магазините с развалени стоки или да хранят деца и болни хора с вмирисани храни с изтекъл срок... Отсреща търчат министри и областни управители и налагат някакви бутафорни глоби по 1000-2000 лева, дето на всичкото отгоре и фирмите изобщо не ги плащат... като няма държава ни остава да разчитаме само на морала на търговците - демек умряла работа. Ако имаше държава - това ЛЪКИ му се слага катинара за 1 месец и почистването за негова сметка.

И какво мислите ще свършат с тези"проверки" министъра и Каназирката? Сегашната управителка на Пловдив ми е ясна, та чак е прозрачна. Когато беше кандидат за кмет се скъсваше да плюе герб по места, че провалили Пловдив, че такива били, онакива били, а сега хоп, продадесе на хунтата и още малко ще почне и да възхвалява вожда и компания. Та едва ли тези двама може нещо да направят, освен дежурните си медийни изяви. Ревизорко преди ми беше по-симпатичен, ходеше нощно време и го ловеше на место, а сега и той само констатации и пиар акции.

На запад тия фирми се съдят колективно за МИЛИАРДИ! Тук кога ще ги видим на бесилото и ние?!

За шепа пари изтровихте народа

Кво правим сега със Стабилността на ГЕРБ ?

Ами стабилността се клати по всички направления, обаче Герб и компания тоя път ще го избутат до край мандата. Лъже патриотите ще ги подпират до край, те просто нямат друг изход, сега им е паднало да цоцат от софрата на Биби и няма да изпуснат случая каквото и да става. А Бибитко ще продължава да се фука, че е "стабилен" и някои само му правят "мръсни номерца", щото матеряла не се държи като народ, а като мърша! И така, тоя филм се се върти поне още 5-6 мандата.

Какво правят така наречените контролни органи? Сетих се, чак когат рибата в реката умре или се пръкне хотелче на 5 етажа, чак тогава се появяват и работят, уж.

А къде е Тома Белев със зелените "шарлтани" ? Само питам :-)

Еми срещни се с него и го питай лично, щом ти е толкова актуален тоя въпрос!

Да проверят кой е приватизатора и как е придобит Лъки Инвест, а за още по лесно да отидат при видната функционерка на БСП - другарката Дора Янкова.

С това ше се запомните вие: - Слогинаж - Корупция - Ф16 - Ограда - Паспорти - Кресливи жени - Безводие - Боклуци - Отрови

К'вой туй СЛОГИНАЖ?

Ревизорче, не е важно какво си констатирал, то това е всеизвестен факт, пита се в случая кво праим сега? Ще има ли виновни, наказани, санкции едентуално за виновните, та да се респектират другите и да не повтарят това и в бъдеще.

Всички членове и Съучастници на ГЕРБ ще бъдат съдени и имуществото им конфискувано ! Пълна Лустрация и забрана за държавна работа след излежаване на присъдите !!! ГЕРБ ще бъдат жестоко наказани за това което ни причиниха !

"Според Каназирева...поредното замърсяване се прави умишлено и цели дестабилизация." Мда, клатят им Конструкцията :)

За 10 хиляди ще замърсяват всяка седмица.. Трябва арести!

Арести, но но собствениците. А не на някакви директори - бушони.

А ти с какво помагаш да се спрат замърсяванията? Това не са инцидентни случаи, а практика!

Ревизоро ли си, Язовиро ли си, кой управлява последните години и чии фирми внасят боклук с кораби и влакови композиции? Знаеш ли и ако не знаеш, поне досещаш ли се?

Я па си го пием цианидо с ракията,облак си праим. мое ли да ми копнеш един канал до дома

Я провери дали не може да го впишем в Гинес? И пак да ги бием всички в целия свят!

Така е като няма ред и държава - всеки си прави каквото иска. Един складира боклуци под мостове на магистрала, друг замърсява реките, трети разнася радиоактивни боклуци и т.н.

Емил Димитров: Замърсяването на реките Юговска и Чепеларска е огромно - това е вярно. И какво ще направят министърът и областната управа ? Само констатация щото човекът наш ?

Ти продлжавай да внасяш токсичен боклук, а ми говори за замърсяване. То бива лицемерерие, ама чак пък толкоз! Ама само в пристанище варна щели да внсят. Сякаш там не могат да акустират кораби със стотицихиляди товнове товар. Честито на варненци. И ги тровят и туристическият им поминък ще разсипят. Кой ше почива в газова камера?

Тези 11 години през които управляваха ГЕРБ,ще бъдат записани в Историята ни като.... .. Тихият Геноцид над България !!! Унищожение на Хората,Природата,Изгонване на младежите ни,Тотално Замърсяване ...и....Грабеж на национални богатства !! ... Реките ,рибата и животните са Отровени и изчезват,Почвата в Отровена ...Пчелите умират...?? Горите биват Изсичани НЕЗКОТРОЛНО .. ...това е Следващото Скривано от ГЕРБ Бедствие което ще бъде Разкрито скоро от Обществото ! Потресаващо е Разделението ни на Леви и Десни пред вида на Бедствието ГЕРБ !

А бившите заводи, които са били лидери в региона и дори света, са превърнати в пещи за изграряне на токсични отпадъци. Хем не произвеждаш, хем трочиш населението си тойно. Това наистина е геноцид. Но няма кой да възроптае. Пораженията върху здравето и качествпт на живот сигурно са колосални и тепърва обществото щ=е ги плаща - който оцелее.

Забрави "глобалното затопляне" ;)

Я, БоклиукЗоро откри топлата вода. Дайте му Нобелова награда.

И ти какво правиш по въпроса бе, гербераст крадлив и некадърен?

Колкото е ОГРОМНА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ръководена от Дебелия НЕграмотник Винету

Ние Отечеството осрахме, та две бари ли ... ?