Емил Дечев е назначен за заместник-министър на правосъдието

Наказателният съдия Емил Дачев ще бъде третият заместник на министъра на правосъдието Надежда Йорданова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО ! За какво са ни Гешев и Цацаров , да лапат Народни пари и да се занимават с нищоправене и Чадър на Олигарсите ! Емил Дечев е достоен и мъдар човек , чест и почитание ! Повече такива в Управлението на България !

Съгласна. И аз имам същите преки лични впечатления от него. Желая му здраве и успех на поста.

Този е такъв мързел и нищоправец, че направо си падна на мястото! Само много приказки, бавене на делата и мърляво изписване на актовете. Същият като колежката си Мирослава Тодорова. Да ни е честит!

Браво! Ама защо не сте написали , че въпросния Дечев е член на Съюза на съдиите в България, т.е соросоид, т.е на ръчно управление от американското посолство? То не че е новина, че всички около ДБ са овързани с НПО-та като свински черва, но все пак ги казвайте тия работи.

МъдАр или мъдър , по точно мъдо отвсякъде , разбра ли малоумнико , и не си навирай празната кратуна там къде не влиза . Точка .

Грешка не А , а ЪЪЪЪ! Нямам право да греша ?????

ГЛУПАК !

Честито! И дано някой се сети да провери държавните съдебни изпълнители по колко дела са успели да съберат вземанията на съдилищата по държавни такси и глоби и защо не са събрали .останалите? Защо никой не се интересува от държавните вземания? Колко ДСИ са пенсионери или в пенсионна възраст и са изгубили ентусиазъм?