Митничари хванаха 73-ма емигранти в камион с дини

Митнически служители на ГКПП-Кулата откриха с помощта на рентген 73-ма нелегални емигранти, сред които жени и деца, скрити в камион с дини.

Обратно в новината

Коментари - Митничари хванаха 73-ма емигранти в камион с дини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблема с тези е че бягат в Европа и като отидат там не си оставят религият, табиетите и традициите които са в основата на лошото в собствените им страни от които бягат а продължават да си ги следват и там където отидат, насаждат ги на децата си и в последствие очакват и местното общество да се съобразява с тях иначе се сърдят и казват че са дисримимнирани.Ако не вярвате отидете и вижте какво е в Англия, Франция, Германия, Белгия и къде ли не. Това чака и България.Пристигат като цървули а после реват за равноправие.За това, който остава да се задължава да приема религията и ценностите на държавата която го приема.Ако ли не да си ходи веднага.

Като са толкова демократични, ще им ги върнем и ще ис ги вземат, какво толкова има да товарят бюджета, тези съвременни демокрации всичко ще си платят, даже и бакшиш ще ни дадат.

Интересно кое е било повече в камиона - емигрантите или дините ?

Защо ги заловихте бе? Трябваше да ги оставите да продължат към Унгария. Сега какво ще ги правим?

и все пак не са избягали от хубавото,какво са преживяли,само те си знаят, за да стигнат до тук.Дано им се помогне, нали непрекъсната се повтаря че света е за всеки.

На презцентера на МъВъРъ: фчера най-неучаквано на тереториата на Блъгария беше заловен.....един щъкаящ насам-натам.....българин. На вепроса кво праи още тука лицето одговори "Иаз не знам.Верно,бе, кво праа още тука?"Веднага беше предаден на кумпететните органи за доисплънение на пресъдата - доживотен престой и само работа, работа.....Край на сообштението. Мерси.

Емигрантските на гърция се отърваха от 73 гърла,да му мислят българските.

Hещастни са. Hикой не бяга от хубавото!!! ж а л ко за жените и децата най-вече. Kолко ли са треперели и какво ли са платили за тая "услуга"! Dобре, че в тая жега са все още живи. Dано се уреди нещо и за тях: хора са!!!

Завалиите хорица не са избягали от добро добре ,че има и хладилни камиони тане са измряли от жега . Жалко ,че са ги спипали тук а не в някоя нормална държава . Не малко българи са избягали по същия начин едно време ... и сега не се репчат ,че са десиденти .

Затова ли в последните 2-3 години рязко се увеличи вноса на дини по никое време - българските излизат на пазара в края на юли а през август са най-масови, а в момента пазарите са заринати от дини. Винаги ми е било чудно къде им излиза сметката да ги внасят от Йордания и къде ли още не и да стигат на сергията по 50 ст. А дали вносът от Гърция не е пристигнал всъщност от някъде другаде???

АБЕ,КОЙ КЬДЕТО ИСКА ТАМ ДА ВЬРВИ!!!ХАХА КОЛЕЛОТО НА ИСТОВИЯТА СЕ ВЬРТИ И ЩЕ СОЙСЕ ПАК НА ИЗХОДНАТА ТОЧКА,Т.Е.,КОГАТО Е НЯМАЛО ГРАНИЦИ,КАЗАНОЕ,ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ТОВА ВРЕМЕ

Това е редовна практика, но днешната бройка е потресаваща! Въпрос: кой ще плати масрафите?

въпросът е какво ще стане с имигтантите???

Афганистан, Пакистан и Шри Ланка - ако изобщо има правителство там, ще им ги върнат за тяхна сметка. Но понеже май такова няма, ще ги настанят в център за бежанци и с години ще висят там. И пак ще се чувстват по-добре, отколкото там, от където са тръгнали.