Елеонора Митрофанова: Ако можех, бих гласувала за Костадин Костадинов или "не подкрепям никого"

България е доставила въоръжение на Украйна за два и половина милиарда долара, заяви руският посланик

Обратно в новината

Коментари - Елеонора Митрофанова: Ако можех, бих гласувала за Костадин Костадинов или "не подкрепям никого" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре си го взимай в Сибир тоя бастун и се махайте и двамата

България няма нужда от русофили !! Те са идиоти, които дърпат държавата ни НАДОЛУ !!!

Мръсна крава!

Българският. Президент. Които. Даде. Коридор . Коридор. На. Америка. Да. Бомбардират. Сърбия. Православен. Народ. И. Християни. Бяха. Убити. 37. 000. Възрастни. Жени. И. Деца. За. Тези. Изроди. Нямали. Международен. Наказателен. Съд.

Слава. На. Русия. И. На. Владимир. Владимирович. Путин. Права. Е. Госпожа. Микрофона. Даи. Боже. Поне. Един. Политик. Като. Путин. Да. Има. Във. България. Защото. Наши. Всичките. Са. Дупедафци. Слава. На. Русия. Ако. Не. Беше. Русия. Шалвари. Щяхте. Да. Носите. И. Фенове.

Отивай в Сибир да слугуваш на Путин !!

България е доставила въоръжение на Украйна за два и половина милиарда долара и затова няма пари за увеличаване на пенсии и заплати.

ИМА ШАПКИ БУДЬОНОВКИ,А СЕГА СА НА МОДА ШАПКИ ПУТЛЕРЬОНОВКИ

Костадин Костадинов ОТ ДИР.РУ

МУНЧО МУНЧЕВ@ДИР.РУ

Дружинната председателка отишла на гости на Дебелата Злата да похвалят Сивата златка щото Бялата Златка изплескала . И шепа онанисти самозадоволяват нарцистичните си заблуди че са офицери от КГБ и ги чака някои бизнес да им поверят като Пеевски Павлов Гергов или Черепа

вече и Мутропрофанова го обяви за руzки слуга а една част от нашенските олигофрени ще продължат да си мислят че е равноотдалечен. мамини тъпанари :- )))))

Касиерката Митрофанова се чуди да даде ли на Костя Копейката заплатата му на русофил или да не му я даде и да му я открадне.

Ясно е това. Само кретени гласуват за тоя.

Единствено зад Костя не стоят никакви чужди посолства! Питайте го, ако не вярвате! Всяка негова дума е истина!

Костя не го подкрепя никого. Само руското посолство (поради липса на съветско)

"Ние сме в топ 10 в развитието на науката, робототехниката, изкуствения интелект. В топ 20 по развитие на ИТ технологиите и на 23-о място в рейтина на най-добрите страни в света по данни на US News Word Roport."- А Русия е страна с претенции за велика ....МЪКА!

Костя-это наша собака,хорошо гавкает.

ви влияе на избора! И така сте се продали отдавна, пардон са ви продали отдавна

ЛЬОНКА СЕСЕСЕРКАТА

Абе краварски курвета, идиоти ли се раждате или ходите на допълнителни курсове

Гошо прасето, докато си хрупаше помийката в кочинката: "Абе краварски курвета, идиоти ли се раждате или ходите на допълнителни курсове" грух, грух, грух, квиииииии.

за съжаление Костадинов иска само да не скъсваме търговските отношения с Русия и нали Швейцария не е в ЕС и други съюзи и той така иска да сме си самостоятелни, да сме швейцария на Балканите. Аз обаче искам да имаме по-сериозни връзки с Русия и военни бази вместо американските. Затова и не гласувах за Костя. Геополитически само съюз с Русия ще ни спаси от другите вълци около нас и именно с подкрепата на Русия комунистите успяха да изградят модерна държава само за 40г, а сега след 30г "демокрация" България е просто изчезнала.

Gugnelid

Добре де, Наско, за кого гласува ти, като не е за Копейкин?

то се вижда за кого е гласувал, ми чи за Кире простото, арно си е момчето, шъ нъ прати на първа линия да спасйваме братята усраинци, да дариме по една заплата и някой друг милиард, и да цалуваме задниците по Еуропа, какво повече ни трябва.

Наско,Наско отивай в Сибир или Северна Корея,че в България нямаш място !! България, заради такива като теб ще е още в 19-век !!

Карбовчето от тоя кокаин, мозъка му мисли бавно, а и има нужда от кинти, той е ясен.А тая госпожа е такъв трол, че дори не се опитва да го крие.

Успя да ви роди междуушното пространство на козяк

Толкова е естествено, че митрофанова би гласувала за Копейкин...Те двамата биха могли да се разглеждат като "скачени съдове".

То заглавието е подвеждащо. Митрофанова беше на интервю при Карбовски това е извадено от там. Госпожата каза на пъро място че би гласувала ако беше българин за този който разбира какво и говори и даже учудващо за мне посочи първо ГЕРБ, после спомена Костадинов във вчръзка , че е човек който говори за българските интереси , а не за чужди (евроатлантически), дори наблегна че Костадинов никъде речи не споменава Русия.

Заявиха ни директно целта на Русия - връщане на България към евразийския съюз! Само че, ако хората си мислят, че това означава времената на социализма жестоко се лъжат! Това означава отиване към най-див латиноамерикански капитализъм!

Плюс Източна Европа отново да е в тяхната сфера на влияние.

Феновете на Костя са ясни - те си гласуват за ИЗраждане като продължение на Путлер в България. Но след това признание на другарката Мутрафонова никой нормален българин не би пуснал гласа си за путинския агент Копейкин и съпругата му Цончо.

и ти си стигнал до заглавието само. Барем не коментирай да не се издаваш.

Руснаците само мечтаят да могат да гласуват

Мутрата е понеделник, сряда и петък на килимчето в американското посолство, костя е пример за руснаците, е каква е разликата между тези два продажни политици. Те и затова афишират симпатии един към друг е се гледат влюбено

ти като не разбираш от политика защо изобщо коментираш. Единия ще те вкара във война щото е послушен, мазен, надупен продажник. А другия няма да се съгласи да ни въвлекат във война, независим е, и ще гледа интересите на България - да получаваме ресурси от Русия е в наш интерес, с Русия просперирахме, а сега цяла Европа е в мизерия и барабар с България е марионетка на сащ и работи за неговите интереси.

ахаххаайаййайййаййййайаахайааххаххахахаахахахах

Колко проЗт мат'риал още живурка на това прекрасно място не е истина-ЩЯЛ да ни предпази,и ще сме неутрални......само идиоти могат да разсъждават така в днешно време но това са лузерите от прехода

до прованса - откъде ви копат такива бе, те заради такива идиоти България е на това дередже, само облъчени от западна пропаганда зомбита сте останали по таз територия.

Обещаваха ни медицина и лечения, човешки стандарт, зелени градове, летящи коли, мир, хармония и интернационално разбирателство .. А получихме чуми, войни, глад и мизерия, геноцид за белите и най вече християните, и света е на етап племе срещу племе- пълно разрушение, разнасят се оръжия и ядрени ракети.. Управата на света не става.

Мдааа, установих че от над 500 коментара няма и 1% да са прочели статията, а типичния форумец, коментира само по заглавие.Защото в статията има точно едно изречение за Костадинов, ама никой не коментира останалата част, която е много по-важна. И никой не коментира защо би избрала Костадинов - "Защото от всички опозиционни партии, той изразява пробългарска позиция, което ми харесва и има балансиран подход във външната политика." Точно и ясно. Когато през 90-те дойде "демокрацията" разтуриха всички заводи и фабрики, щото били свързани с "лошата" Русия, изхвърлиха хората на улицата, безработни, въведоха купони, дълги опашки за храна, хората се разбягаха по чужбина, и след 30г още не са заменили тая руска "икономика" с "демократична", нещо не виждам "демократични" заводи, фабрики, язовири, болници, а пълна мизерия и разруха, народа си е още по чужбина, ей това получихме от "демокрацията." И киро е прост и тъп, разбирам, ама не е живял в "демократична" България, за да ми решава живота сега, няма никаква връзка да чуе какво искат хората. А банкинската мутра си е просто мутра, там само си наведен и козируваш, въобще мижитурка и подмазвач.

То заглавието е подвеждащо. Митрофанова беше на интервю при Карбовски това е извадено от там. Госпожата каза на пъро място че би гласувала ако беше българин за този който разбира какво и говори и даже учудващо за мне посочи първо ГЕРБ, после спомена Костадинов във вчръзка , че е човек който говори за българските интереси , а не за чужди (евроатлантически), дори наблегна че Костадинов никъде речи не споменава Русия.

В грешка си, човече. Голяма част от предприятията рухнаха, защото не можаха да издържат на конкуренцията, след разпадането (разпускането) на СИВ. Други ги фалираха идиоти като Баневци, ТИМ и т.н. И още нещо - слаба България устройва много добре външни фактори, в това число и Русия.

ха ха "Русия ни искала слаби", нали европа пък ни иска силни, нали сме заедно, плащаме на европа милиарди членски внос, защо става България още по-бедна и мизерна, а с Русия просперирахме, като нямаш понятие а само си слушал западните пропаганди що коментираш.

Права е жената да се включи в дебата за новите избори... Само това посолство не беше агитирало, досега! Поне не е за гейпарада!!!

разбира се че правилно говори, ако прочетеш статията и по-нататък след Костя, затова и си подминал "От началото на войната България е доставила въоръжение на Украйна на сумата два и половина милиарда долара"- при това безплатно както го гласува избраното от нас НС. Пък ти си чеши езика с Митрофанова, ама даряваш на нацитата в усрайна, кирчо правилно прикани народа по една заплата да дари, ние сме по-щедри - милиарди долари. Нека ни е, нали сме "умни и красиви", нек ни е празен джоба.

падна буля Мутра да ходи да се плези при Карбовски, един психопат и сексуално извратен тип.

щото другите убитаци в Нова, БНТ, БТВ и прочие много убави.

те обесил на пилона пред Сополството ти, там дето виси националния ви парцал.

бре, бре, по-полек шъ съ удавиш от злоба. Какво точно ти е направила тя или Русия, я кажи конкретно, или си поредното зомби облъчено от медии и либерастка пропаганда.

КУРВО! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!! ДА ЕБА ПУТКАТАТИ НЕЩАСТНА! ДЪРТА КРАВА! ДОЛНА СВИНЯ

а ти какво си бе, някое "младо" педи ли, трансджендър или друга порода? Я разкрий, не се срамувай.

Какво значи, ако пърди митрофанова???? Че Костя трябва да души да разбере кво е яла дали не се е развалила вътре и като се усмихне през сълзи , значи може да сере спокойно с нов вик..... После костилка пита тъй драка да???? Айййй как срама самооо

Щом се обичат младите да се вземат!

Ленче, земи си го копейката и си го закарай в Рашата, пък там ако искате и президент си го направете, ваш човек е все пак.

Стига моля ви мадам, мене много мъ и срам! Моля, много мъ и срам мене, моля ви мадам! А може, може, може, може много да ме искаш, но няма, няма, няма, няма да ти дам.

А така, како. Кажи си, че Копейката е ваш слугинаж :))), Ние си го знаем, но друго е, да си го признаете :))) А иначе за двата пункта, който щели да предотвратят войната - как тъй ще искате от независима държава, да била "неутрална", тоест да не се присъединява към съюзи, които тя иска?

Хаха. Каква свиня.

Копейката пусна жълто. Може да е имало и бонус. Машала ефенди , господаря ти е доволен, но ти помни атака

Мутрафонова официално разкри кои са руско съветски мекерета в БГ. Ама ние си ги знаем и без нея. Тази руско съветска свиня, трябваше да бъде изгонена от БГ за намеса във вътрешните работи на България.

та като загонят Митрофанова, да си ходи и той. Че под негова егида са минимум две партии.

Ние сме в ЕС и НАТО бе дебил а не във варшавския договор но явно ти още там живуркаш отломка тъпа от миналото

Тая няма ли кой да я изгони. Нали носите панталони. А в тех има линещо. Тая пачавура много си позволява.

Тия ще бастисат Коцето. Преди войната се кълняха, че няма да нападат, а нападнаха. Сега казват, че ще гласуват за Коце, значи са го отписали.

Митрофонава е НАЙ-ЧЕТЕНАТА в дир-а. :)

Все едно посланика на Турция да каже в интервю за българска медия “аз бих гласувал за ДПС” :) Кога ще се случи това? Никога! Нали закопаваш агентите си 3 метра под земята… То всички го знаят, ама никой дипломат няма да го заяви директно! Тая Мутрафонова сигурно е пила 3 водки преди интервюто.

Що си толкова прост...... Първо Възраждане не е агентура на никоя държава, втора, ако беше така Митрофанова нямаше да каже никога своите предпочитания................... Ти прост ли си,че Българския народ изначално се ражда със сипатия към Русия и е Русофилски....... Който не му отърва има правото да напусне България и да отиде в Вашингтон !

Няма такова нещо . Ко си 50, 60 , началото на 70 набор може са има някакви топли чувства към пияните ватенки. Не щото си се родил с тях , а щото са ти ги набивали в меката тиква.

Никак не мога да разбера логиката ви. Това, че Костадин е пробългарски настроен, не е причина да го мразите. Най малкото да го наричате русофил. Той нито веднъж не е споменал Русия, в думите му винаги се открояват България и българския народ. Или за вас, читав политик е само този, които не спира да говори за ес, сащ, и едни абсолютно непонятни ценности

Ако се напънеш да помислиш самостоятелно, сам ще достигнеш до извода, че излизането на България от ЕС и НАТО не е в наш интерес! Защо не попиташ Костадинов откъде са му парите за къщата и бизнеса? Ще ти кажа - от европейски проекти!

Мутрафонова и Карбовски такава мечешка услуга му направиха на Костя… Закопаха го.. Нарочно или не…

И пред кого го зле поставиха. Пред американското посолство ли?

Това е една гадна игричка, но нормален бъггарин не би гласувал на Коцето....

Краставите магарета, през девет планини се надушват едно друго.

Митрафонова като ходи да сере и после бяга и вика Костадин да пуска водата и забърше лайната, за награда му дава да души пръднята и ....ха хаах хаа ха Джоарт и Костя вика браво бравооо иска сосчии...

Тъй пръйднала ли ААААА какая пръдня ....

Аш ВОНЯЕТ ,но нищяк

Тая ТКЗС-арка нямаше ли да си ходи в Московия ?

Голем смех, другарката Мутрафонова и матрьошката и Костя Копейкин…