Елена Йончева става прессекретар на президента Радев

Очаквано, президентът Румен Радев издаде указ, с който назначи известната журналистка Елена Йончева за секретар за връзки с медиите.

Обратно в новината

Коментари - Елена Йончева става прессекретар на президента Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МЕЖДУ СТАНИШЕВ И РАДЕВ ?! РАДИО ЕРЕВАН : ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА !!!

ще я вози ли на задната седалка на самолета? (Както правеше Станишев)

Станишев й беше гадже. Стига дрънка глупости.

Елена е супер! Аз и всичките ми познати много се радваме за нея. :) Само да се усмихва повече. Тук войната е невидима и човек трябва да е позитивен, разхлабен, да умее да се радва и да защитава живота.

То и Софиянски много се усмихваше. И Хамстера. Ама имало за какво. А народеца стои озъбен.

Супер е да, ама за НАТО-вските и глобалистките интереси, а не за България (подобно да речем на супер дейността на Станишев като ЕС-овец в Македония съдействащ за свалянето на правителството, в унисон с усилията на организации финансирани от филантропа Сорос или като премиер в София, избутан неизвестно откъде на преден план от глобалните комисари на 'Позитано', подобно на премиерството на ликвидатора Димитров, прокаран от точно такива глобални функционери, но на 'Раковски'). Тя се компрометира още с репортажите си от Чечня през 90-те, когато представяше подготвените теоретично, а също организирани и финансирани от СА и Запада ислямистки главорези не като зверове вземащи за заложници жени и цели болници, а като прогресивни и симпатични свободоносци. За подобни онеправдани, но строги и решителни симпатяги бяха представяни в репортажите ѝ изкормвачите, шиптари - ислямисти в Сърбия и Македония, също организирани, оборудвани и финансирани също от Запада).

Гледам много истински мъже са дошли да оплюят Йончева, че е обиколила всички войни и е правила репортажи с риск за живота си, докато те са слушкали мама .... Браво, българи! Браво юнаци !

Това че си "обиколил" много войни не значи че ставаш за определен пост.

"Младата майка" баба Елена се размърда.

Завистта е лошо нещо.

Отвори ли ви се парашута да я оплюете най -накрая, като не можахте под новините за бебето й! Дребни жалки душици!

Радев да намалиш лизачите на задници в президентсвото.

Да, масоните в президентството унищожиха такъв позитивен и добър политик като Първанов. Сега в момента не става за нищо.

"ТРОЛОВЕ НАПРАЗНО СЕ МОРИТЕ " ! ! ГРАЖДАНИ : ПОЗНАЙТЕ ЧИЯ Е ЖЕНСКАТА РЪКА ВЪРХУ ДЪРЖАВНОТО КОРМИЛО. ПОЗНАХТЕ ! ! БРАВО . ПОЗДРАВЛЕНИЯ !

мотоцикъл цикъл цикъл ......

тя няма добро име наистина е ком.к.ва и то като Моника заместничката и собственичката на сайта

защо всички комунисти са органично неприятни и тъпи, един няма за свят - Дърева, Йончева, Курнелия, Йотова и.т.н.

Цецо, Цецка, борисов.....все са от това котило

И бизнеса също са от тяхното котило....но вече техните деца, внуци и боклуци. Същите първенюта, като техните родители- бригадира в ТКЗ, Комсомол, Партия шибана Майка и прочие. Генчето немогат да си променят.

Дърева, Корнелия, Йончева и Мая Манолова са изключителни и прекрасни хора, жени, политици и ерудити!!!! За Йотова не знам, ще видим. Може и тя да е свястна. Важно е никой от тях, а от всички останали, на никаква цена, да не си позволява да прикрива престъпници. Защото войната е не между партиите, а между престъпниците, гадовете мръсниците и нормалните почтени хора.

Е, като са свестни хора, какво направиха за 30 г. за България ? НИЩО братче, само крадене, мафия, корупция и мизерия в тази шибана България. Всички тези имена, за които споменаваш са супер богати персони от котилото на БКП. Н а тях гена им променен. Забрави човече, че кака Корнелия ще ти оправи живот! Забрави! Баща и е в топ 10 милионер на БКП:)

А най-прекрасна беше Маноловица по време на Костинбродската измама. И като нищо не се доказа защо не я съдиха за набеждаване? От собствената й партия я изритаха.

Смрад на ВсеСъщите ботуши... ...и на Жадни за бикини Маруси.

12 секретарки ?!?!? Впечатлих се.

ние, прессекретарите на dir.bg и днес не получихме незаслужено признание от президентството. от името на група...

Дискретно : - съобразно изсъсканото от Р.Радев и СвръхТъпотевицата отн.поста на тов.Йончева - Следва да очакваме Всевъзможни И-Нови Свинства в Нашето интернет Пространство.

Щом СЪСЕЛА е правил натривки там, знае се за какво става дума !!! нищо ново,ВИНАГИ ВЕРНИ НА ПАРТИЯТА !!!

Ленчето комунистката пак е на барикадата...

точно затова не мога да повярвам, че Йончева ще тръгне да пише смс за това кой е министър председател Тя не е човек, който ще предаде хората около нея

Бихте ли доИзказали, Колега ?

...и понеже виждам че И-тук 'наште' Яко щурмуват - позволете да Сме Тотално Откровени ! : - тов. Йончева - Е ПерсонаНонГрата в ПонеТри Уважавани Държави !!!

Кои са тези държави !?

Когато,някой от простите хейтъри,плюят по Елена Йончева-да отиде при брадатите овцеядци с АК в Афганистан.За да им вземат интервю.Да отидат на първа фронтова линия в Ирак.За да направят филм за една налудна война.Под съпровода на снаряди и куршуми. Драги соросоидни хейтъри,фината,възпитана,умна и безумно смела Елена,няма нужда от памперси,отивайки по тези горещи точки. Ако вас ви пратят там,ще ви трябва цяла химическа рота,за да ви бърше ла-ната на шубето!

Май и ти си баджанак на Ленчето по линия на Сериожката?

murena

ще отидат, амааа... другаде :D Смятат, че силата им е в плюенето, но и там не е. Вероятно никъде не им е (хаха, и да отметна опорната им точка - не, не съм баджанак :))))

Елена Йончева е международен журналист над световно ниво ! Вижте филмите и интервютата и от преди 20-тина и повече години и нека някой мъж да си помисли има ли гащи да отиде на местата, където тази жена е ходила - в Босна, в Чечня, Сомалия, Афганистан, Ирак.... и да разговаря с главорезите, с които тя е разговаряла - преди да плюете на едро !!!

Скъпи хотели, охрана, командировачни във валута и т.н. И репортажче за 5 мин. което е постановка платена от си н н и глупаци като теп се възхищават на любовницата на Сер Гей Чо.

karabastun@abv.bg

Завист ли усещам или обикновен тролски мирис!?

Много е еродирана... Как на бялото да кажеш, че е черно. УСПЕХ ! Гласоподавателите гледат, не от чия партия, а кой, кой е. ЕЛЕНА Е СУПЕР УМНА ЖЕНА.

Да не сте баджанаци със Серйожката?

Малко си неграмотен..ама мнение изказваш.... пише се ерУдиран!

А, ти да не си учителка по български и литература в критическата възраст, която в момента получава горещи вълни и има нужда да се заяжда с някоя бедна душа? Айде сега провери дали има правописни грешки:)

КАДРИ НЕ СА ГЛУПАЦИ,ВСЕ СА УМНИ!!! НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ,ЧЕ НЕ СА МИЖИТУРКИ,УРЕЖДАЧИ И СЛАГАЧИ!!!

на герберските тролове! Пишат едни и същи неща за всяко име, което се появи в публичното пространство! Никакви аргументи, само цинизми и некоректни коментари. Очевидно не могат да приемат интелигентни, образовани и успели хора да ги управляват. Жалко!

Тогава защо няма вицове за доктори или инженери, а само за полицай, пожарникари и военни?

Е, има си хас. Няма да избере мене я! Иначе ген. Радев бил независим!? Смех, смех,смех. Сега кака Кури и Серьожката нареждат пасианса. Между другото този бивш шапкар ми прилича на Ал Бънди:) Като кажат, че имал хубава осанка аз се разсмивам от сърце.

че кой е луд да избере теб, някъде някой да те е избрал някога за нещо, а?

БОЗАВАТА ЛЕНЧЕ, ХИЧ НЕ Я ХАРЕСВАМ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО ДВИЖЕШЕ СЪС СТАНИШКО....ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ХИТРА КУЧКА

Зад всичко това стои Симеон втори. Доста прикрита работа ,ама излиза наяве.

Да се пази Десито от Ленчето !!! Шавлива баба!!

тая не е ли от ЛГТБ нещо там педерастко. нали беше със серегея.

Готов съм да застана до него на всяка барикада. Вярвам му и го поздравявам за светкавичните реакции. Чакам повиквателна, ако мога така да изразя подкрепата си.

аз също, ЦРУ кадър, перфектно обучен от академиите в САЩ и инструкторите в САЩ. изпълнил нареждания, с отличията които има в САЩ.

Като гледам с какъв кабинет се е сдобил президентът, еле пък с Иво Христов начело - ясна е бъдещата политика на държавния ни глава.

И вие като НОВА ,която показа снимка на проф.Иво Христов ,бъркате, за кой Иво става въпрос. Този за който става дума е журналист ,френски възпитник и френски гражданин -едно симпатино момче с брадичка.

първосигналните реакции са винаги идиотски, ама толкова могат

Наместо да вървим напред страната се връща в мрака на тоталитаризма и безпереспиктвността на комунизма. Няма съмнение ,че целта на подеобен екип е да ни откъсне от цивилизованият свят и да ни върне в орбитата на азиатите. Най лошото обаче е че цивилизованото човечество ни предава и не се противопоставя на това.

Не Ленчето те връща назад, а такива като прессекретарката на Борисов- Севда Арнаудова!

Мачкай Ленче козяците, нека квичат!

Ако виждаш този надпис, значи Елена е паднала от мотора

Сега да беше и с 25 години по-млада, че да завъртиш главата на Бънди, щеше супер да ти се нареди живота.

Можете само да завиждате. Малко хора през последният четвърт век успяха да направят подобна професионална реализация като Елена

Чак пък малко... То пък и една реализация....

започваме с утайка

Ти, може би. Защо пишеш в мн. число