Коментари - Елена Йончева вече не е прессекретар в президентството | Днес.dir.bg

Елена Йончева вече не е прессекретар в президентството

Президентът Румен Радев освободи Елена Йончева от длъжността секретар за връзки с медиите по нейна молба.

Обратно в новината

Коментари - Елена Йончева вече не е прессекретар в президентството | Днес.dir.bg

Коментари

Нема лошо! Да изкара и тя някой лев, че с драсканици човек не се става! Виж бившото й гадже СерГей, руския социалист, цял милионер стана и къща в Швейцария си купи! Тя да не е по-проста! Социалистите се борят против Европа и НАТО, но все си купуват къщи в "омразната" Европа и никога в обичаната от тях Русия!

тази жена винаги ми е харесвала като журналист. знае какво казва. на място го казва и стои зад думите си. не разбирах връзката и със станишев, които винаги е бил плужек, но всеки бърка.

издухана е от президента трудно се командва ГЕНЕРАЛ

Щом е водач на листа ще я изберат, но районът е много труден, областният управител на Хасково беше от ДПС, кметът стана известен с имотите си за милиони, няма да ѝ е лесно. А ако води и малкия Тео на заседанията на парламента като онази италианска медицинска сестра в Европарламента, ще е шоу.

вся сволочь

Четейки коментарите на путинофилите изпитвам перверзна радост, че България безвъзвратно потъва. Пожелавам им да поживеят във време подобно на това, което бащите и дедите им наричаха развито социалистическо общество.

Новото лице на БСП- Елена Йончева и самото БСП си приличат много: 1. имат РУСКИ корени! (на Йончева майка й е рускиня) 2. ОБУЧАВАНИ са от/в Москва! (Йончева завършва в СССР) 3. НОВИТЕ ИМ ЛИЦА са остарели и са ни втръснали!

не е само това, те са престъпници, крадци и убийци

мале, мале , какъв форум се е навъртял. герберите сън не ги хваща и пишат ли пишат. Кой бил стар, кой бил русофоб, кой бил комунист и т.н. Ами вие какви сте , бря. Бойко - баш комунист, всички от вас ако ви дадат парички и майка си ще продадете. Ай стига вече. ще има промяна , та затова ви е страх, че ще ви лъснат мръсните дела. пишете, пишете, кучетата си лаят, но кервана си върви и ще пристигне на 26 март. Тогава ще обърнете лопатата всички вие мазни подлизурковци.

Глейти, "Съветник на президента по българската Коледа"...., а съветник за 1 юни, деня на детето и съветник за ЧНГ кога ще назначи Радев. Дай боже всекиму такава длъжност....какво ли би казал Дякона Левски тези дни....пред бесилото, какви ли мисли са го обсебвали на онзи 19 февруари

Колеги, жената е навъзраст вече, деца храни. Време и е да понатрупа богатство, като повечето социалисти-милионери. ;-)

Ооох, котьо, и Елена намаза филията! При президента - на хляба мекото, ама като депутат - и шпека, и шпека!

ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА Е БИВШАТА НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ. ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА И СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ СА ПАТРИОТИ. НА РОДИНАТА СИ. НО! ТЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ. МАЙКИТЕ И НА ДВАМАТА СА СЪВЕТСКИ ГРАЖДАНКИ. РУСКИНИ. И ДВАМАТА СА РОДЕНИ В СССР. ЕЛЕНА И СЕРГЕЙ СА ПАТРИОТИ. НЕ НА БЪЛГАРИЯ.

с много журналя в листите,явно преди са били на заплатки от бсп

Тъпанар ли си? Сашо Симов винаги е бил в Дума.

На мюфтийството ли?

И сега тия журналя(дето разбират от всичко) като влезнат в парламента и като започнат да коват едни закони ще потече злато.

При някои хора падението няма дъно!

И червена на всичко отгоре,нали?!...

На пагоните си,а?!...

сбръчка се в БСП. Приглася на Станишев, приглася на когото трябва и хоп на депутатски стол. Ей, слепци, които гласувате за тия тарикати и си броите стотинките пред фурната, събудете се.

За малко помислих че Радев е показал топки и е уволнил платената журналистка на Путин.... а то бесипету си реди далаверката

Това е конспирация другари!...

КОЙТА НЕ СЛУША - ВЪН АЗ КОМАНДВАМ ВЕЧЕ

Другарката скоро си роди внуче и сега вместо да си гледа бабинството, ще става деПутатка. Ама партийно поръчение - какво да се прави...

Невин Осман-Йорданова - съветник по правни въпроси ... Честито, българи!

Коя е ТВ звезда, в България не познавам такива!! А иначе е още една русофилка предателка. Закърмена с руска пропаганда.

Еленке с ала бала само няма да мине. Реални промени. Стига кражби.

Нова пръдла на политическия хоризонт.

ама нали Радев не бил комунист, да бе да - те в милицията и армията комунист до комуниста, ама безпартийни - ха-ха. А Йончева от неговия екип - и тя не е комунистка, само метреса на комунист, да бе да - бивша, а сега я готвят за настояща БСП-депутатка. Ама и г..з..а и годинките ѝ натежаха, че не може да търчи по фронтовете, депутатка - може - там е съвсем лесно.

сърбали сме им попарата - под име ново. Кой еХристо Иванов - министър при Бойко. Кво ще направи - днес никой не знай, никой не знай. Стига опити и експерименти. ББ за 5-6 години направи големи неща. Без инфраструктура няма икономика. Комуняги - какво остана след вас - купонна система, официално фалиране на държавата - при Луканов, чутовни опашки, режим на тока, хиперинфлация, срив на банковата ни система . Това ли пак искате - друго няма при комунягите. А те милионер до милионера. Браво.

Да,след като ИЗЛЪГАХМЕ избирателите с ИНИЦИАТИВНИЯТ КОМИТЕТ,се приемаме НОВАТА си РОЛЯ!? А,каква ли ще бъде ТЯ???

Говорит Москва...

Госпоицата бяга от потъващия кораб. Това трябва мноооого да ви говори. :)

Другарки и другари! Като дойде БСП на власт от чешмите ще потекат мед и масло. Моля, оставете си крановете отворени, за да не пропуснете...

Легените!...

В България вариантите са - ГЛАСУВАШ ЗА КУРнелия (и Бригадира, кръстникът на Борисов в политиката), и ПОЛУЧАВАШ И БАЙ ХУЙ, И ДОГАН (както преди) в коплект! ГЛАСУВАШ ЗА БАЙ ХУЙ - и получаваш и образа му в огледалото Пеевски и главатаря му Доган, плюс евентуално и дискретно и остатъци от БСП. Гласуваш за пишман-патриотите или за Марешки - и получаваш комбинация от горните! Не гласуваш за тях, а за Христо Иванов и/или Радан Кънев и хората им, И ПОЛУЧАВАШ ШАНС ЗА НЕЩО НОВО И ЕВЕНТУАЛНО НОРМАЛИЗИРАНЕ - БАВНО И МЪЧИТЕЛНО, НА ДЪРЖАВАТА!

А бе ти нормален ли си. Мисля, че не си. За Радан и Христо само такива малоумници като тебе биха гласували.

Не сме само,много сме и вдигаме двете пръстчета.Лошото е,че ни отговарят с един и то среден от нашия Москов

Интересно, плюещите соросоиди, коя жена ще ни препоръчат да подкрепим?

Аз, като рапзознал се от шайката прозорливи тролове путиноиди "плюещ соросоид" веднага прилежно отговарям, колега: Предлагам другаря СерГей, в комплект с хидромелиоратора, образа му в огледалото Бай Хуй, плюс Симеон Неграмотни и Хидромелиоратора-Главен Бакар не републиката! Дай да не сме сексисти и да не наблягаме на пола, макар че при някои от тези и за това не съм сигурен! А и КУРнелия нали каза на Бай Хуй да излезел навън да се разберели КАТО МЪЖЕ, та тя съвсем стана мътна и кървава, МЕЖДУ ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕНИТЕ УПРАВЛЕНЦИ В БЪЛГАРИЯ! Е.АТИ И МАТЕРИАЛА!

Хайде сега сериозно!

И едните, и другите сте десетина парцала, дето се сменяте само според който плати. Присмял се хърбел на щърбел.

Менопауза СланиНова,разбира се-поне нещичко,за хапване,да има!...

Да ти имам и вкуса, щом Йончева ти е идеал за жена.

Наистина, защо се махна тая? Или фашисткото дерьмо от Кремл намали щата за петоколончици и рубладжии?

Целта е постигната, сложиха генералското ла/но за "генерал-губернатор на Задунайская губерния", и това е. Няма нужда от толкова много рубляри.

Новият ще е някой тъп фатмак, да подхожда на президентчето. И да има пон един умен в Президентството.

Галоп - малка грешка! Това, 51 % са всъщност парите, левчвета в хилки, традиционно платени за поредното тряадиционно откровено лъжливо "социологическо" проучване. След като над 70% от българите категорично са против БСП и ГЕРБ поотделно и целият български народ е против статуквото (а тези са управлявали последните поне десет години), ПОЗНАЙТЕ КОЛКО ЕКВИЛИБРИСТИКА И ПРОСТОТИИ СА НУЖНИ, ЗА ДА ИЗКАРАШ, ЧЕ над 50% подкрепят ... КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ ТЕЗИ:)

НОВОТО ЛИЦЕ НА БСП Е ОСТАРЯЛАТА ПРИЯТЕЛКА НА СЪСЕЛА.

Само,че е от мачкан лак!...

голям праз - била фронтова журналистка. А там нямаме ли български войници? Не разбрах - те ли са второ качество или Ленчето, та толкова се възхвалява.

Червената другарка е едно от "новите" лица на БСП - бившата п-р-ъ-д-л-а на Сергей Станишев! Нови сте другари, "и сте на всеки километър, и оттук до края на света", ама никой вече не ви се връзва!

Връзват им се ... същите които се връзват и на телефонни измами.

След победата на президента г-н Радев БСП се укоражи за парламентарните избори.Победата на Радев беше лична победа.Мисля че сега ще има изненадани.Дори може да се стигне до оставката на К.Нинова.

ОТ КГБ СА И ЗАПОВЯДАЛИ ЩОТО СА РАЗОЧАРОВАНИ ОТ ПЕНСИОНИРАТА ФУРАЖКА.

тЯ МОЖЕ ДА Е лУДОТО лЕНЧЕ, АМА НИЕ НЕ СМЕ ЛУДИ. сОФИЯНЦИТЕ-КОРЕНЯЦИ ЗНАЯТ ЗА лУДОТО лЕНЧЕ. кВО-О, сЕРгея И СЕ ОТБЛАГОДАРЯВА, ЧЕ ИГРАЕШЕ пЪРВА ДАМА С ДЕПУТАТСКО МЯСТО. аМИ ХАЛВАДЖИЯТА ЗА БОЗА. И ПОСЛЕ - НЯМАЛИ СМЕ КОМУНИСТИЧЕСКА АРИСТОКРАТИЧНА ДИНАСТИЯ. АМИ ЩЕ СТАНЕ ДЕПУТАТКА - СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ. НАТЕЖАХА Й ГОДИНИТЕ И ЗАДНИКА ДА ХОДИ ПО ФРОНТОВЕТЕ.

Кой ли ще стане сега пресаташе на Президентството? Подозирам тази, която изгони Йончева Бившата прессекретар на Военно-вуздушните сили Деси-ту

Волгин е перфектна кандидатура Един вид надграждане след Йончева Ако Кеворк не го прецака де

ТАЯ РУСКА ПОДЛОГА И ЕДНА СЕДМИЦА НЕ МОЖА ДА ИЗКАРА.

Непрекъснато се набляга, че Йончева е много добър журналист. Да, факт, като международник е несравнима. НО!!! къде са филмите й за българските олигарси, за тези, които получиха куфарчетата, за ДС, за Ахмет Доган, за Данчо Ментата, за Румен Овчаров, за Емилия Масларова, за Делян Пеевски...КЪДЕ СА???

ще има много скоро ще има филми финансирани с държавни пари за Моторола и Гиви Само да я преглътнат в Хасково

Просто КГБ я пращаше в горещите точки на света като разузнавач работещ в полза на Русия.

тука позна

100+

Пренебрегнати сме.И ние сме взели нещо от кюпа

ТАЗИ ГОРКАТА Е ЧЕРВЕНА ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ ТАЗИ ИМА ЗАБРАНА ЗА ВЛИЗАНЕ В УКРАЙНА, ЗАЩОТО Е РУСОФИЛКА ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ ЗАЩОТО СЛУЖИ НА ЕДНА ЧУЖДА ДЪРЖАВА И ПО ТОЧНО НА ПУТЬО

Троловете на Цвъкича имат само една-единствена опорна точка - Русия. Жалка история.

на бунт срещу парашутиста офицер от службите на Русия Елена Йончева...

На Хасково да ви е честито.

тая шутка хасковлиика ли е, че ще ви представлява?

Публикуваха пълния списък на водачите на листи за депутати от БСП.Пълен ужас ,имена търкалящи се от времето на Тодор Живков.

България - Русия братя навеки

Братя с окупатори не ставаме.А 1916г. сме ги и победили, когато са ни нападнали.

Заминавай си при братята да пиете бояршник -ТУК НЕ ВИ ИСКАМЕ

Тази агентка на КГБ била и телевизионна звезда..на коя телевизия, кремълската може би? Че е звезда, звезда е, но червена със сърп и чук.

Българинът се събуди и не минават вече тия евтини номера на КГБ.

Тези които се събудиха заминаха за чужбина

Коментари - Елена Йончева вече не е прессекретар в президентството | Днес.dir.bg

Елена Йончева вече не е прессекретар в президентството

Президентът Румен Радев освободи Елена Йончева от длъжността секретар за връзки с медиите по нейна молба.

Обратно в новината

Коментари - Елена Йончева вече не е прессекретар в президентството | Днес.dir.bg

Коментари

Нема лошо! Да изкара и тя някой лев, че с драсканици човек не се става! Виж бившото й гадже СерГей, руския социалист, цял милионер стана и къща в Швейцария си купи! Тя да не е по-проста! Социалистите се борят против Европа и НАТО, но все си купуват къщи в "омразната" Европа и никога в обичаната от тях Русия!

тази жена винаги ми е харесвала като журналист. знае какво казва. на място го казва и стои зад думите си. не разбирах връзката и със станишев, които винаги е бил плужек, но всеки бърка.

издухана е от президента трудно се командва ГЕНЕРАЛ

Щом е водач на листа ще я изберат, но районът е много труден, областният управител на Хасково беше от ДПС, кметът стана известен с имотите си за милиони, няма да ѝ е лесно. А ако води и малкия Тео на заседанията на парламента като онази италианска медицинска сестра в Европарламента, ще е шоу.

вся сволочь

Четейки коментарите на путинофилите изпитвам перверзна радост, че България безвъзвратно потъва. Пожелавам им да поживеят във време подобно на това, което бащите и дедите им наричаха развито социалистическо общество.

Новото лице на БСП- Елена Йончева и самото БСП си приличат много: 1. имат РУСКИ корени! (на Йончева майка й е рускиня) 2. ОБУЧАВАНИ са от/в Москва! (Йончева завършва в СССР) 3. НОВИТЕ ИМ ЛИЦА са остарели и са ни втръснали!

не е само това, те са престъпници, крадци и убийци

мале, мале , какъв форум се е навъртял. герберите сън не ги хваща и пишат ли пишат. Кой бил стар, кой бил русофоб, кой бил комунист и т.н. Ами вие какви сте , бря. Бойко - баш комунист, всички от вас ако ви дадат парички и майка си ще продадете. Ай стига вече. ще има промяна , та затова ви е страх, че ще ви лъснат мръсните дела. пишете, пишете, кучетата си лаят, но кервана си върви и ще пристигне на 26 март. Тогава ще обърнете лопатата всички вие мазни подлизурковци.

Глейти, "Съветник на президента по българската Коледа"...., а съветник за 1 юни, деня на детето и съветник за ЧНГ кога ще назначи Радев. Дай боже всекиму такава длъжност....какво ли би казал Дякона Левски тези дни....пред бесилото, какви ли мисли са го обсебвали на онзи 19 февруари

Колеги, жената е навъзраст вече, деца храни. Време и е да понатрупа богатство, като повечето социалисти-милионери. ;-)

Ооох, котьо, и Елена намаза филията! При президента - на хляба мекото, ама като депутат - и шпека, и шпека!

ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА Е БИВШАТА НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ. ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА И СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ СА ПАТРИОТИ. НА РОДИНАТА СИ. НО! ТЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ. МАЙКИТЕ И НА ДВАМАТА СА СЪВЕТСКИ ГРАЖДАНКИ. РУСКИНИ. И ДВАМАТА СА РОДЕНИ В СССР. ЕЛЕНА И СЕРГЕЙ СА ПАТРИОТИ. НЕ НА БЪЛГАРИЯ.

с много журналя в листите,явно преди са били на заплатки от бсп

Тъпанар ли си? Сашо Симов винаги е бил в Дума.

На мюфтийството ли?

И сега тия журналя(дето разбират от всичко) като влезнат в парламента и като започнат да коват едни закони ще потече злато.

При някои хора падението няма дъно!

И червена на всичко отгоре,нали?!...

На пагоните си,а?!...

сбръчка се в БСП. Приглася на Станишев, приглася на когото трябва и хоп на депутатски стол. Ей, слепци, които гласувате за тия тарикати и си броите стотинките пред фурната, събудете се.

За малко помислих че Радев е показал топки и е уволнил платената журналистка на Путин.... а то бесипету си реди далаверката

Това е конспирация другари!...

КОЙТА НЕ СЛУША - ВЪН АЗ КОМАНДВАМ ВЕЧЕ

Другарката скоро си роди внуче и сега вместо да си гледа бабинството, ще става деПутатка. Ама партийно поръчение - какво да се прави...

Невин Осман-Йорданова - съветник по правни въпроси ... Честито, българи!

Коя е ТВ звезда, в България не познавам такива!! А иначе е още една русофилка предателка. Закърмена с руска пропаганда.

Еленке с ала бала само няма да мине. Реални промени. Стига кражби.

Нова пръдла на политическия хоризонт.

ама нали Радев не бил комунист, да бе да - те в милицията и армията комунист до комуниста, ама безпартийни - ха-ха. А Йончева от неговия екип - и тя не е комунистка, само метреса на комунист, да бе да - бивша, а сега я готвят за настояща БСП-депутатка. Ама и г..з..а и годинките ѝ натежаха, че не може да търчи по фронтовете, депутатка - може - там е съвсем лесно.

сърбали сме им попарата - под име ново. Кой еХристо Иванов - министър при Бойко. Кво ще направи - днес никой не знай, никой не знай. Стига опити и експерименти. ББ за 5-6 години направи големи неща. Без инфраструктура няма икономика. Комуняги - какво остана след вас - купонна система, официално фалиране на държавата - при Луканов, чутовни опашки, режим на тока, хиперинфлация, срив на банковата ни система . Това ли пак искате - друго няма при комунягите. А те милионер до милионера. Браво.

Да,след като ИЗЛЪГАХМЕ избирателите с ИНИЦИАТИВНИЯТ КОМИТЕТ,се приемаме НОВАТА си РОЛЯ!? А,каква ли ще бъде ТЯ???

Говорит Москва...

Госпоицата бяга от потъващия кораб. Това трябва мноооого да ви говори. :)

Другарки и другари! Като дойде БСП на власт от чешмите ще потекат мед и масло. Моля, оставете си крановете отворени, за да не пропуснете...

Легените!...

В България вариантите са - ГЛАСУВАШ ЗА КУРнелия (и Бригадира, кръстникът на Борисов в политиката), и ПОЛУЧАВАШ И БАЙ ХУЙ, И ДОГАН (както преди) в коплект! ГЛАСУВАШ ЗА БАЙ ХУЙ - и получаваш и образа му в огледалото Пеевски и главатаря му Доган, плюс евентуално и дискретно и остатъци от БСП. Гласуваш за пишман-патриотите или за Марешки - и получаваш комбинация от горните! Не гласуваш за тях, а за Христо Иванов и/или Радан Кънев и хората им, И ПОЛУЧАВАШ ШАНС ЗА НЕЩО НОВО И ЕВЕНТУАЛНО НОРМАЛИЗИРАНЕ - БАВНО И МЪЧИТЕЛНО, НА ДЪРЖАВАТА!

А бе ти нормален ли си. Мисля, че не си. За Радан и Христо само такива малоумници като тебе биха гласували.

Не сме само,много сме и вдигаме двете пръстчета.Лошото е,че ни отговарят с един и то среден от нашия Москов

Интересно, плюещите соросоиди, коя жена ще ни препоръчат да подкрепим?

Аз, като рапзознал се от шайката прозорливи тролове путиноиди "плюещ соросоид" веднага прилежно отговарям, колега: Предлагам другаря СерГей, в комплект с хидромелиоратора, образа му в огледалото Бай Хуй, плюс Симеон Неграмотни и Хидромелиоратора-Главен Бакар не републиката! Дай да не сме сексисти и да не наблягаме на пола, макар че при някои от тези и за това не съм сигурен! А и КУРнелия нали каза на Бай Хуй да излезел навън да се разберели КАТО МЪЖЕ, та тя съвсем стана мътна и кървава, МЕЖДУ ГЕНЕТИЧНО УВРЕДЕНИТЕ УПРАВЛЕНЦИ В БЪЛГАРИЯ! Е.АТИ И МАТЕРИАЛА!

Хайде сега сериозно!

И едните, и другите сте десетина парцала, дето се сменяте само според който плати. Присмял се хърбел на щърбел.

Менопауза СланиНова,разбира се-поне нещичко,за хапване,да има!...

Да ти имам и вкуса, щом Йончева ти е идеал за жена.

Наистина, защо се махна тая? Или фашисткото дерьмо от Кремл намали щата за петоколончици и рубладжии?

Целта е постигната, сложиха генералското ла/но за "генерал-губернатор на Задунайская губерния", и това е. Няма нужда от толкова много рубляри.

Новият ще е някой тъп фатмак, да подхожда на президентчето. И да има пон един умен в Президентството.

Галоп - малка грешка! Това, 51 % са всъщност парите, левчвета в хилки, традиционно платени за поредното тряадиционно откровено лъжливо "социологическо" проучване. След като над 70% от българите категорично са против БСП и ГЕРБ поотделно и целият български народ е против статуквото (а тези са управлявали последните поне десет години), ПОЗНАЙТЕ КОЛКО ЕКВИЛИБРИСТИКА И ПРОСТОТИИ СА НУЖНИ, ЗА ДА ИЗКАРАШ, ЧЕ над 50% подкрепят ... КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ ТЕЗИ:)

НОВОТО ЛИЦЕ НА БСП Е ОСТАРЯЛАТА ПРИЯТЕЛКА НА СЪСЕЛА.

Само,че е от мачкан лак!...

голям праз - била фронтова журналистка. А там нямаме ли български войници? Не разбрах - те ли са второ качество или Ленчето, та толкова се възхвалява.

Червената другарка е едно от "новите" лица на БСП - бившата п-р-ъ-д-л-а на Сергей Станишев! Нови сте другари, "и сте на всеки километър, и оттук до края на света", ама никой вече не ви се връзва!

Връзват им се ... същите които се връзват и на телефонни измами.

След победата на президента г-н Радев БСП се укоражи за парламентарните избори.Победата на Радев беше лична победа.Мисля че сега ще има изненадани.Дори може да се стигне до оставката на К.Нинова.

ОТ КГБ СА И ЗАПОВЯДАЛИ ЩОТО СА РАЗОЧАРОВАНИ ОТ ПЕНСИОНИРАТА ФУРАЖКА.

тЯ МОЖЕ ДА Е лУДОТО лЕНЧЕ, АМА НИЕ НЕ СМЕ ЛУДИ. сОФИЯНЦИТЕ-КОРЕНЯЦИ ЗНАЯТ ЗА лУДОТО лЕНЧЕ. кВО-О, сЕРгея И СЕ ОТБЛАГОДАРЯВА, ЧЕ ИГРАЕШЕ пЪРВА ДАМА С ДЕПУТАТСКО МЯСТО. аМИ ХАЛВАДЖИЯТА ЗА БОЗА. И ПОСЛЕ - НЯМАЛИ СМЕ КОМУНИСТИЧЕСКА АРИСТОКРАТИЧНА ДИНАСТИЯ. АМИ ЩЕ СТАНЕ ДЕПУТАТКА - СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ. НАТЕЖАХА Й ГОДИНИТЕ И ЗАДНИКА ДА ХОДИ ПО ФРОНТОВЕТЕ.

Кой ли ще стане сега пресаташе на Президентството? Подозирам тази, която изгони Йончева Бившата прессекретар на Военно-вуздушните сили Деси-ту

Волгин е перфектна кандидатура Един вид надграждане след Йончева Ако Кеворк не го прецака де

ТАЯ РУСКА ПОДЛОГА И ЕДНА СЕДМИЦА НЕ МОЖА ДА ИЗКАРА.

Непрекъснато се набляга, че Йончева е много добър журналист. Да, факт, като международник е несравнима. НО!!! къде са филмите й за българските олигарси, за тези, които получиха куфарчетата, за ДС, за Ахмет Доган, за Данчо Ментата, за Румен Овчаров, за Емилия Масларова, за Делян Пеевски...КЪДЕ СА???

ще има много скоро ще има филми финансирани с държавни пари за Моторола и Гиви Само да я преглътнат в Хасково

Просто КГБ я пращаше в горещите точки на света като разузнавач работещ в полза на Русия.

тука позна

100+

Пренебрегнати сме.И ние сме взели нещо от кюпа

ТАЗИ ГОРКАТА Е ЧЕРВЕНА ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ ТАЗИ ИМА ЗАБРАНА ЗА ВЛИЗАНЕ В УКРАЙНА, ЗАЩОТО Е РУСОФИЛКА ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ ЗАЩОТО СЛУЖИ НА ЕДНА ЧУЖДА ДЪРЖАВА И ПО ТОЧНО НА ПУТЬО

Троловете на Цвъкича имат само една-единствена опорна точка - Русия. Жалка история.

на бунт срещу парашутиста офицер от службите на Русия Елена Йончева...

На Хасково да ви е честито.

тая шутка хасковлиика ли е, че ще ви представлява?

Публикуваха пълния списък на водачите на листи за депутати от БСП.Пълен ужас ,имена търкалящи се от времето на Тодор Живков.

България - Русия братя навеки

Братя с окупатори не ставаме.А 1916г. сме ги и победили, когато са ни нападнали.

Заминавай си при братята да пиете бояршник -ТУК НЕ ВИ ИСКАМЕ

Тази агентка на КГБ била и телевизионна звезда..на коя телевизия, кремълската може би? Че е звезда, звезда е, но червена със сърп и чук.

Българинът се събуди и не минават вече тия евтини номера на КГБ.

Тези които се събудиха заминаха за чужбина