Елена Поптодорова твърди, че е жертва на активно мероприятие

Това е едно от най-трудните ми проявявания в ефир. Трябваше да се събирам парче по парче, за да дойда във вашето студио, каза Поптодорова пред Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Елена Поптодорова твърди, че е жертва на активно мероприятие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вуте подкарал каруцата,а вътре-крадена крава!Спира го селския пъдар и пита:защо открадна кравата?Възмутил се Вуте: -Ейгати Рого!Кога се е качило па се и вързало!!! Сиреч направили са му активно мероприятие... :)

Тази жена "не пада по-гръб". Има тенекия на очите си. През целия си съзнателен живот е знаела, че всичко и се прощава. Отначало от родителите. След това от Червената БКП, БСП, БСП-българия и т.н. Тя винаги е била под крилото на червената партия. За това си прави и говори както и отърва, както й е изгодно. И сама си вярва. Е изложи се и какво от това. Нейните червени я смятат за невинна и тя ще си краде и в бъдеще.

Интересно, уз е червена, а ГЕРБа я държаха през двата си мандата посланник в САЩ. А сега и Соломон я прибира.

Поразчоплиш ли ГЕРБ, лъсва червеното, не знаеш ли, че Боко е бивш член на БКП? Да не изреждам и другите

Като си наакан-трай си-защо ти трябва да биеш тъпана,че всички да те разберат.

ми се гади от този долнопробен фарс с още по-долни хора!

Искам да видя къде са тези, които наистина са виновни за щетите на България, за откраднатите 10 млрд. долара, разгневено заяви дипломатката. ТИ СИ И ТАКИВА КАТО ТЕБ, само че си стоеше ти мирно и кротко там в Америката докато тука грабежа продължава 25 години, сега си тръгнала да точиш сълзи и сополи

КРАДЛА!

Повярвах ти Ленче.Спри да обикаляш телевизийте.

Яааа, кой ми се е изакал в гащите? Как не ги е срам.

Не разбирам, защо трябва да се смесва "случката" от летището с лични трагедии...Има една поговорка "никога не е късно да станеш за резил, и колкото по-късно толкова по зле и по-голям е резила". Защо беше необходимо всичко това. Нали веднъж каза какво, защо и как се е случило.Колкото повече думи, толкова по зле....Но, всеки знае себе си.

Ние българите сме си такива, ако сгафим нещо, вдигаме шум до небесата, та на всеки да му стане ясно какво сме сгафили и що за стока сме. Сещам се за едни турски тоалетно в Брюксел ;)

Ами, да си твърди. Първо краде, а после лъже и маже....Кой д ай вярва , няма глупаци...

Сведи глава, замълчи и трай си просто Мълчи. Крадло мръсна.

как не я е срам. Взела, взела. Откраднала, откраднала. То е факт. Но да сочи с пръст на хората, които нито са взели, нито откраднали...Просто трябваше да замълчи или да се извини и да сведе глава.

Няма избор, освен да се прави на жертва! Позор!

Нейните активности секнаха. Хем крадливо, хем лъжливо, хем нагло, че и плаши. БГ 40 год. ояла се номенклатурка.

Гледах я по нова тв в неделя от средата на интервюто!Много бола, шизофрения-нападките и бяха в стил.Абе 3 дни си траеш с откраднато е кво е?И тя ни е била 20г.посланик...Имаше един освидетелстван луд 1991г.Кой беше?

И това Ленче е като другото свикнали на държавната ЦИЦА и само ЛАПАЧКА и КРАЖБИ - това е комунистическата школа!!! Е трудно е да пуснеш цицата, защото вече народа разбра що за ВАМПИРИ СТЕ и е време да ви ритнат зад борда, за да има най-накрая отърване от ПИЯВИЦИТЕ...

А гласувайте за тях сега и си трайте. Това са новите лица, новият подход, модерното ляво... .

има полицейски протокол за случая от полската полиция. И да бъде тишина.

Абе това си е чиста КРАЖБА! Какво "активно мероприятие" какви пет лева?! Тази жена е клептоман! Това е болест и е без значение е дали можеш или не да платиш цената на откраднатото! Просто тя трябва да си признае за това и ще й олекне! Така хората няма да я обвиняват и в кражба и в лъжа!!!

Клептоманите, нямат реална представа, че крадат. Заболяване....

Ако е клептоманка, значи не трябва да работи на държавна работа, камо ли като дипломат. Писна ми от тази крадлива, дърта комунистическа чанта. Вместо извинение-обвинения, вместо престиж за държавата-срам за българите. И, после се чудим защо мислят българите за крадливо племе. Засрами се, Елено, извини се и млъкни!!!

Крадла, но и тъпа ! Евреите я изхвърлиха като прочетен вестник от всякъде! Колкото повече мърдаш .....

Елена на минерални бани веднага.Да потърси курорти с горещи чисти без химия басейни и джакузита.Подобни увреждания се получават само от активни пресканирания през камери и или електронни цигари.С колега преди години се наложи да се лекуваме по 10 дни в наши курорти след подобно облъчване.

и аз допусках, че може да е невинна грешка! Но след цялото това опетлаване в лъжи, след цялото това зъбене, колко е велика и поради това е на мушката- вече не, не вярвам! То не бяха лъжи, че кремчето било в ръката й, когато на излизане от фришопа я спрели, то не бяха лъжи, че веднага го върнала, и какво ли не още! Тази жена три дни не си ли поглежда багажа (многото багаж)? И като е видяла, че "нищожното" кремче за 800 лв. (?!?) е вътре, колко му беше един телефон до управата на летището да каже , че го връща... И толкова-нямаше да има скандал, нямаше да има конспирации....!

Кради, но по малко - на цената на едно кремче!

...инцидент....!

Ами такива са ни висшите дипломати - все бивши преводачки! От "хубавото Ленче" до "хубавото Наде"! Долни коври, вече не хубави, а сбабени, но ненаяли се, алчни за още и още! И мизерни крадци на дребно ... и едро! Сложете и Пръмовица тука, и ония - Бокова и криСталинка! Все отгледани крадли от сой! Всички те цапащи името България!

Ако имаш психически проблеми, т.е. ако си Клептоманка, Ленче най-нормалната и достойна постъпка щеше да е ДА СЕ ОТКАЖЕШ ДА ЗАЕМАШ ТАКИВА ПОСТОВЕ!!! Но не, ти нагло размахваше Дипломатческия паспорт и ни резилиш. Ако ти пукаше за България, но алчността е велико нещо. Хората са казали - който каквото сам си направи...никой не може....

Тази истО(е)рия излезе извън всякакви мислими и немислими пропорции и трябва да престане, според мен. Поптодорова по Нова Телевизия бе в невероятно тежко и незавидно състояние, в каквото по принцип никой човек не бива да изпада. Тя очевидно се нуждае от почивка и възстановяване и заканите й няма да й помогнат. Както и да е, оставям с учудване за едно необяснимо видимо противоречие в разказа й. Тя наблегна на това какъв голям опит има, през какви стресови ситуации е минавала и е излизала успешно от тях. Освен това акцентира и върху това, че отлично знае за сигурността и мерките за наблюдение, особено по аерогарите след 11.септември. И все пак обясни нелогичността на постъпката си с огромния стрес, след като е видяла неплатения крем в чантата на самолета. Не виждам какъв проблем е просто да намери телефона на този магазин инда им се обади и да им се представи, да поясни, че по погрешка в невниманието си е взела тяхно кремче И ДОРИ ДА ПОИСКА СМЕТКАТА ИМ И ДА ГО ПЛАТИ НАЧАСА, ако иска, а и да избегне конфузията, слд като по думите й тя е била убедена, че е невнимание, още повече че твърди, чезалогът е твърде голям за нея да рискува да чака. Всъщност само с едно обаждане въпросът е бил решим напрежението свалено, а скандалът предотвратен! Както и да е, стига с тази история и съпътстващите я простотиу.

Съжалявам, ама когато обикновен човек открадне нещо е кражба, а когато е богопомазан е "активно мероприятие"!

Харесвахме Елена, уважавахме я, още когато служеше на Тодор Живков. Наричахме я "хубавото Ленче". Но после започна да сменя боята, в името на кариерата. Така не се прави. Има много примери на достойни мъже и жени, много по-даровити и полезни за България. Но ... останаха на място. А тя се хвърли да целува, тези, които до 1990 г. бяха неприятели на българската идеология. Е, и това е простимо. Всеки се бори за място под слънцето. Но да вопие в защита на простъпката си: Искам да видя къде са тези, които наистина са виновни за щетите на България, за откраднатите 10 млрд. долара, е вече много, нахалство е. Та самата тя е между тези хора, винаги е била във върховете на всяка власт и преди и след 1990, особено последните 10 години. Апропо, ако човек още в самолета е забелязал, както сам казва, че има неплатено бурканче със скъп крем, не е ли най-логично да позвъни веднага в магазина с луксозния си телефон и да съобщи за недоразумението. Същото е могъл да направи и през следващите три дни в София след кацането. И поне да донесе злополучното бурканче при завръщането си в Полша, а не да му "напомнят" властите. Станалото - станало. Да се извини и да замълчи, да не измисля недостойни и нелогични оправдания. Омръзна ни да ни правят на гламави. И още повече - да не обвинява българина в "агресия", защото много му дойде на българина през последните 25 години от подобни обвинители. Защото наистина може да има последствия...

Ако махнем крадливо мръсно нагло безочливо...

Тая е голяма артистка.АКО НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА стара можеха да я вземат в сатиричния театър.Идеална е за ролята на нещастната Геновева.

Най-добре е да си затваря устата. Подобна наглост само влошава положението.

Всеки друг, хванат в кражба , съчинявайки подобни бабини деветини би се озовал в ареста незабавно. Всеки има проблеми -кой с родители, кой с деца , но това не е оправдание.Иначе магазините ще се изпразнят за секунди.

Всичко това можеше да не се случи г-жо Поптодорова и нямаше да бъде Активно мероприятие ,ако вие при вашите възможности бяхте звънали от България до Варшава на секретарката си ,посолството или на Летището,че сте допуснали грешка.Човек от вашият ранг и биография ,няма право на такива груби грешки.

Кремчето много добре й се е отразило! Бръчки имаше само около устата от злоба. Дано си дава сметка какъв автогол си вкара с това интервю-монолог.

Нищо не разбрах

Ужас ужас, гледах 30 сек от интервюто, и като чух назидателния тон, излязох. Това ми било дипломат! Ленче, ленче, вижда се че си болна. Клептомания ли е, друго психическо заболяване ли е - не знам. Случва се човек да се разболее, няма нищо срамно. Не е наред жената с главата. Та въпросът е друг - КОЙ е пратил тази жена за посланик или каквато там е била, и кой и дава трибуна по телевизията? Разбираме какъв е проблем, но просто няма нужда да слушаме повече за това. Да се лекува жената, и толкова.

Има дарба в оправданията,но и трябва стаж при нас за усъвършенстване в техническата част на занаята

Оф, тази и тук ли ще си развява срамотиите. Само да попитам- тази заради дипломатическият паспорт ли я канят във всяко студио и всяка медия за да си прикрива срамотиите? Сори мацка! Всеки греши. Но да сгрешиш с 400€ в ущърб на магазина си е недопустимо. Ти на нас каквито и да ги разправяш те, поляците, си знаят работата. Ще им влезнеш в черните списъци на съмнителните клиенти, ще споделят твоята особа с други летища и готово. Следващият път като си в магазин със скъпа козметика в ръка ще внимаваш, когато говориш по телефона да не ти остане някоя скъпа стока в джоба, без да си я платила на излизане.

много се изнервила таз другарка бе! как ни се кара само! Подходяща за надзирателка в концлагер.

що не си трае?

бе тя да беше забравила да плати крема в някой швейцарски магазин, да видим дали изобщо щеше да излети.. до 1 час щеше да е в затвора, независимо дали после го е платила или не. ама си е мислила, че те поляците са тъпи.. е да , ама не. ако не го беше платила и да си плати там глобата, сега щеше да е в полски затвор. поне видяхме и пасито колко му чини шапката..

Абе тия Елени много чувствителни напоследък , не може нищо да кажеш по техем адрес което се базира на факти. Елени кажете с какво се мажете та и ние да се почувстваме така засегнати ?!

Защо бе другарко се възмощаваш2 Хваната ли беше с крем - хваната. Е какво повече. За заслугите към нашата Родина само ти говориш, а ние не знаем.

Лошо,че знаем доста мръсотии,а някои и помним.Нещастница

тази цял цивот е краднала милиони от данъци и е безкрайно възмутена, че поляците са я спрели за няколко стотин долара!

Ех Елена, Ех Елена, защо гепи крема?

Върви си един ловец през гората, на рамо носи диво прасенце, пресреща го горски стржар и пита: Какво е това на рамото ти...А. Аууу....изкрещява ловеца, хвърля прасето, тупа се по рамото и се чуди: Брей да му се невиди, кога е кацнало това нещо!!!

Защо ли след като прочетох малко се сетих за една позабравена песничка "... Вървя си по моста и плюя в реката а плюнка се радва, че плава горката..."

Малейййй!Каква помия се излива върху жената? Храчки,лайна,клевети,развалени яйца ,човек да не попадне в полезрението на "елитното" ни общество.За сравнение ,да му мисли Корнелката,ако не стане м-р Председател и БСП не вземе властта.Да би мирно седяло,не би чудо видяло!

Снощи ми заприлича на Волен Сидеров отпреди 1-2 години. А горката Узунова за малко не изяде някой шамар, обаче едно не може да и се отрече на Ленчето, знае какво да вземе като крем, не знам на скалпел ли на крем ли се дължи, но изглежда в пъти по-добре от преди, дори и със това заплашително изражение, поне да каже коя марка крем е гепила.

"Авантакис"се казва

Хванете я и я лекувайте. Ако не е клептоман, значи е деменция. Не бива да й се поверява нищо сериозно. Събирайте й там пари за кремчета, да е доволна и намерете кой да я гледа, че при такива ранни симптоми, лоша и скоростна е прогнозата за влошаване....