Уволниха шефката на Агенцията по вписвания

Изпълнителният директор на Агенцията по вписвания Елена Маркова е била освободена от длъжност.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха шефката на Агенцията по вписвания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес един с пистолет гръмна две мутри и показа нагледно как се раздава правосъдие! Дано всички ние вземем пример от него и да действаме !!!

Напълно излишна агенция.В белите държави няма такава за това са нотариусите.

Защото е по-красива от Сецка Цачева .

Не зная защо е уволнена, но го заслужава поне за едно нещо: Поискайте справка по име и ще я получите не към вчерашна дата, а за около седмица назад с обяснението, че не смогвали да вписват данните своевременно.Това се случва в последно време и обезсмисля извършването на такива справки, защото не ви дава гаранция за собствеността вурху имот, предмет на сделка към момента на сключването й. Странно е, че нотариусите и адвокатите мълчат.

Изпълнителният директор на Агенцията по вписвания Елена Маркова е била ЕКЗЕКУТИРАНА по длъжност

И тази "новина" е съшита с бели конци. Ключовите думи са "от квотата на Реформаториски блок". Боко разчиства всички останки по властовите етажи от предишните си коалиционни партньори, защото сегашните също искат да папкат. Лошот е, че набеждават човека, за да си подредят и раздадат каналчетата, от които изтичат държавните пари в частните джобове на поредния политик. А народа говори глупости и мисли, че това е проява на някаква "справедливост". Да, ама не. Всичко е сметкаджийство и алчност. За лекарства на децата си да ги изхарчат тези пари, дано! И за свещи!

Боко манерката разбра едно, че където има издънки - сменяй идиота с другия идиот, и матряла ще си поплюе малко, но ще си трае. И с тази хватка се хлъзга леко по перваза. Има инстинкт глупака.

Аз лично съм си патила от тази агенция. Бяха обявили в Търговския регистър, че на личния ми адрес се помещава фирма измамник. И като заваляха едни призовки, лошо ми стана. Обаче аз надигнах страшен вой и в НАП, и в МВР, докато от агенцията не ми съобщиха официално, че са поправили грешката си. Да уволнят не само тая, а и всички в ръководството!

ще спускате парашутисти на тази длъжност какво и разбира тъпата глава на тая нито е била нотариус нито съдия там трябват хора които са работили тази работа стига парашутисти

във властта им няма други.

Правилно коментира предишният - двойно подготвяме какви ли не неща и плащаме вместо да се вземе тази информация от останалите институции в държавата. Административни структури - паразити, измислят си наредби и закони, за да вземат хиляди заплати за излишна работа.

Ще добавя към казаното един извод: в България законите се парвят единствено, за да обслужват корпоративни интереси или максимално да опазят властимащите корумпирани политици. Ние тук с нокти и зъби се борим поне да променят в името на хората някой закон, който не ги засяга тях.

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ РЕКЕТЬОР НА ФИРМИТЕ ,ПЛАЩАМЕ ИМ НА ТЕЗИ ПАРАЗИТИ 40ЛВ. ГРЕШНИ ПАРИ ЗА ПУБЛИКУВАНЕ НА ГФО ,А ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ МОГАТ СПОКОЙНО ДА СИ Я ВЗЕМАТ ОТ НАП И НСИ ,селски тарикати ,...ей няма наяждане на тази сган в министерството на ...."правосъдието" ,лапачи..!

Там всички са за разстрел! Преди време ми се наложи да вадя удостоверение за тежести на един имот. С изненада установих, че има запор заради решение на Народния съд през 1944 г. Беше просто чиста случайност - съвпадение на 3 имена. А е очевидно, че човекът, на който беше имота е бил на 12 години по това време и няма как да е бил царски генерал, за да му запорират имота.

Вижте причината за уволнението и е СЪГЛАСУВАНО С ТУПАНА ОТ Село Банкя. Въпросът е: ЗАЩО СЕ УВОЛНЯВА ЧОВЕК/НЕ ПОЗНЗВАМ ЧОВЕКА/ ОТКРИЛ НАРУШЕНИЯ И ЗАЩО ВИНАГИ ТУПАНА ОТ с. Банкя НИКОГА НИЩО НЕ ЗНАЕ И НЕ Е ВИНОВЕН КАТО ЦЯЛОТО ГЕРБ ГО СЛУША И ИЗПЪЛНЯВА НЕГОВИТЕ ПРИЩЕВКИ? А ние баламурниците само пишеме,констатираме ,псуваме А НЕ СЕ ОРГАНЗИРАМЕ И ИЗРИТАМЕ ТОЗИ ОТКРОВЕН ПРЕСТЪПНИК ОТ ВЛАСТТА ,КОЯТО Я КРЕПИ САМО С ИЗМАМИ.

Ако умееше да четеш с разбиране така, както умееш да викаш с главните букви... Каква е връзката между "установени са нарушения в работата на АП, извършени през последните две години", уволнението на началничката на АП и "защо се уволнява човека, открил нарушения"? Никаква.

Крайно време е да се въведе ред в тази агенция. В София е ужасно да си извадиш удостоверение за тежести. Трябваше да плата три пъти, и все получавах грешно удостоверение. Не можах да разбера ,като грешката е техна защо трябваше да плащам три пъти за всяко ново.

Започна се!!! Бойко, само да не надминеш Гержиков по уволниния, смени, замени и т.н.!!!

А безумието да се изисква от фирми без дейност да публикуват нулеви годишни финансови отчети от нея ли е измислено? Ако не е значи има още някой за уволнение. Подобна идиотщина не може да съществува в нормална държава, ако България може да се нарече така. Май сме си вече само територия, населена предимно с българи, засега.

Докато търговското дружество съществува в правния мир трябва да подава ГФО. Дори и да няма дейсност. За да не подавате ГФО трябва да го обявите в ликвидация и да го заличите.

Защо?

ей, от вас адвокатите само ядове бре. зарежи какво пише в законите ( те може да се променят ако са тъпи) и виж, че няма никаква логика за това. след като фирмата няма икономическа дейност откъде пари за такси? аман

А безумието да се коментира без да се познава закона... А безумието да си имаме по някое дружество регистрирано - ей така, щото може да ни потрябва някой ден... А безумието да "замразяваме фирмата" за по-добри дни... Който си има брадичка, ще си носи и гребенче... Искаш да имаш дружество - ще си го обгрижваш... с дейност, без дейност... твоя си работа.

а какво ти пречи една замразена фирма? няма работа- замразява се. какъв ти е проблема, че изливаш такава злоба към неща, които не те ощетяват по никакъв начин?

Другарко, мое пича да дължи ДДС, от де да вземе кеш, като фирмата му няма работа, че да го върне и да закрие?!

А ще я съдят ли задето нейни служители продаваха данни за фирмите от регистъра а тя го е "проспала"? Повечето от досадните реклами и "бизнес" предложения на различни измамници, получавани в електронната поща или чрез обаждания по телефона са от това "изичане" на информация - фирма, трите имена на собственика, адрес, телефон, ЕГН и т.н. ...

това което си изброил се ВИЖДА в ТР от всеки и не е нужно да се продават данните. даже и ЕГН-тата се виждат. писна ми да изказват мнение и обвинения хора които нищо не разбират

А значи и Вие сте от тия дето преди няколко години предлагаха "база данни" на CD: За 200 фирми - 200 лв., за 500 лв. - 2000 фирми. Престанаха да ми предлагат, когато ги попитах "нещо"...

Регистърът е публичен, всеки има достъп до обявените актове и информацията, която сърържат те.

"Уволнението на Маркова е станало заради извършена цялостна ревизия, която е констатирала редица нарушения в Агенцията по вписвания" - Значи сега слагаме наш човек, който потулва нещата и вече всичко е ОК...

селски, а тия от реформаторският блок като са я назначавали нея през 2015г., не са ли уволнили някой друг?

Това е скандална Агенция , щом е назначена от Реаниматорите е умишлено ! Такива трябва да се проверяват с колко пари си отива , РъБъто бяха супер айдуци и си взимат такива като себе си !

Хайде! Чистките продължават! Идва ред на поредната послушна, алчна и гадна герберастка или ОП-чна твар! Иначе ГРОБ и ОП са "честни, праволинейни и принципни" мръсници! Боже, съвсем ли останаха в БГ нормални люде?!

на Валерката Симеонов се беше присламчила, сега щеше да си гледа кефа.

Калинки, ченгета, внуци на не'кой си......Завист, мъст, Но никой няма да плаче за тази, както и за Цецка, като и за Тиквата.....

ТОВА СИГУРНО НЕ Е ЧИСТКА?ЩЕ СЛОЖАТ ПОРЕДНАТА КАЛИНКА ОТ ГЕРБ!!!

След всяко такова уволнение следва намаляване на таксите.И тази ли си е дала бонуси?Кога да очакваме намаление та таксите?