Елена Йончева: Ще съдя Добрев и Тодоров за клевета

Клеветата на ГЕРБ няма да спре разследването ни за къщата в Барселона

Обратно в новината

Коментари - Елена Йончева: Ще съдя Добрев и Тодоров за клевета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя път момченценцето на Бате че даде фира.

не се хващай с Антон Тодоров - той работи САМО С ФАКТИ, ДАТИ И ДОКУМЕНТИ. Леле и заплашваш с някаква си къща в Испания на премиера - а 4-те апартамента на съименичката ти Бокова - два апартамента в НюЙорк, един в Париж и един в Лондон.А имението на бившия ти Станишев на Женевското езеро,И как тойте авери не си купят къща или апартамент в Русия а окото им все на Запад - повръща ми се от вас.

Балъците вече се свършиха. Очевидна е целта за отвличане на вниманието от протеста. Пробвайте нова тактика...

За да има такова е необходимо да има действие на правосъдието, което да е накърнено или осуетено от действията на ответника. Срещу кое действие на правосъдието е извършено престъпление?

Луд си ти

Вервай си. Пари не искат.

Казах аз, че пак ще има съдени за клевета. Тези дето какосват и батосват едно време управляваха улицата, сега са в Парламента и България се превърна в една улица.

Не пречи. А.Тодоров е нормален. Затова има такъв вой.

Права е - не е взела само 300 бона от КТБ. Клевета е, че е играла толкова на дребно. С гадже Премиер, сумите са били милиони.

Кой не знае баба Еленка, кой не е чувал за нея...

А ми за острова!?

Пуснете видео,защото го слушах лично. Йончева каза че.....няма да спре разследването за къщато в Барселона. Не е споменала името на Борисов изобщо. Не и вкарвайте думи в устата. От кой преписвате? Мързи ви да пуснете и чуете видеото ли?

PEYTSCH

Гьончева дасе покатери на оградата за да даде Царевград на османлиите, комуниста си е перманентен предател на националните интереси...Русофилът - също.

Бабо Йончева, ти още ли си тук! Омръзна ниииии!!!1

Какво направихте г-жо Йончева с коментираните 305 000 лв.!?

Защо се занимава обществото с излишни Лични ДРЕБОЛИЙКИ?! Нацията загива, младите работят за чужди икономики, доходите са като в Африка, Националният суверинитет е в опасност....,.........,.............,..........., Крадците с жалки познания на бизнесмени се правят и подпомагат геноцида..... Но Йончева има КАТИНАР НА УСТАТА и прави мили очи на бабаитите. Порано беше добър журналист, сега вече говори, каквото ѝ продиктуват Главните.

Всеки може да види в Търговския регистър, че е внесен капитал 10000 лева, разпределен на две по 5000 лева за всеки от съдружниците. Справката е от 11,45 часа на 18.07.2018 г. Къде са тези 315 000 лева - не можах да видя. ФАЛШИВА НОВИНА.

PEYTSCH

Аааа, в Барцелона имало и къщато ? Невероятно...

Елена ,тези метиляви шилета трябва да ги ликвизираш ,това са мръсници ,които са номер едно в света -без срам ,без свян ,лъжци на едро, но ги пази властта и правосъдието. .Ще дойде видов ден и за тези мръсници.

Мда, ШАЙКАДЖИЯТА "работи САМО С ФАКТИ, ДАТИ И ДОКУМЕНТИ" и написа книги за ШАЙКАТА: Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като „шайка” – персони, обединени от престъпна цел. В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайни. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчеста част от обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, показни арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... „Шайката ГЕРБ” е най-мрачната част от голямата измама, известна като „български преход”. НО!!! Шайкаджията си ПЛЮ върху сурата и се присъедини към шайката, защото фактите и документите се променяли!!! ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ СЕ ПРОМЕНЯЛИ?!?!?! "Променят се фактите, променят се документите. Аз намерих в гимназията в Банкя дипломата на Борисов от средното образование. Пълно шест - от горе до долу. Е, като видиш тая диплома и ти говорят разни въшльовци, че той бил чел само "Винету", как да реагирате при тая ситуация? Човек, който е завършил с пълно шест! Как да не си променя отношението?" Шайкаджията

а еленчето мислеше че ще мине метър като само лае против гербаджиите,всичките политици без изключение на цвят и партийна принадлежност са си топнали пръстчето в говната на политиката и парите,и май целия панаир с клеветите е кой повече от другия,така че нищо ново под бг слънцето

Давай, Йончева! Бойко и лакеите му да не смятат хората за тъпи и покорни роби.

Браво Елена Йончева ! С такива като нея България има шанс да се пребори с мутрите и калинките във властта ! Една мутра си купи остров и къща в Барселона с откраднатите от народа пари и сега калинките и се втурнаха да мачкат всеки, който го разследва ! Аз лично не се сещам за по-низши създания в политиката от добрев и тодоров - безхарактерни мекотели, пълзящи в краката на един арогантен мафиот - отврат !

Ели, дерзай! Всички умни хора в България са зад теб!

Не си реалист, а идиотист!

Истината е, че и Йончева и М.Манолова, пък и К. Нинова са по-мъже, в преносния смисъл, от нашите пишман-политици- мъже.

По кражбите ли ги определи като "по мъже"!!!?

ами единствения вариант да бъде правилно твърдението,че всички умни хора са зад нея е ако комунистите са умни а това е изключено ... проблема е ,че те се смятат за умни,по скоро за тарикати ,но накрая все го налапват

БКП-КПСС-вечна дружба:)

Дерзай др. Йончева???–Станишко не е вече премиер, ати журналист но от тази държава има още какво да се вземе ? Днес милионер, утре не се знае може и мулти ......?

смел разследващ корупцията във властта досега такива неща да са разкрити че кокошкарските истории на делянчо и еленка ще ни се видят като смешка на фона на разграбването на една държава от една партия и после от един икономист

По това, че се държат така както би трябвало да се държат мъже-политици - смело и с достойнство. Колкото до кражбите - сегашните управленци трудно биха били стигнати.

Тия от ГЕРБ изглежда много обичат Йончева! Току измислят нещо, с което й дадат повод да ги съди, печели делото и така пълнят сметките й. Нищо чудно с тяхна помощ един ден благодарение на герберите Йончева да събере пари за собствена телевизия.

Клеветят ме, бе! Аз за 300 бона не ставам от леглото, как фирма ще правя! Аз съм журналистка - известна по цял свят! Това Сомалия, това Буркина Фасо, това Таджикистан - знаят ме и чумавите овце по име!

Ами то това им е критерият на тези трите! Нещо смислено да са свършили?!

Стигне ли се до пари и имущества всичко се потулва с времето - нито едно източване на държавни активи не стигна до присъди, затвор и конфискации, а кражбите и корупционните схеми са за много милиони. Затова сме сочени с пръст, като крайно корумпирана страна - няма нито една знакова присъда и конфискации, а на запад ги виждат и знаят.

Фактите са си факти

Наистина е така! Гледал съм много от филмите на Йончева от най-опасните точки по света, където има военни конфликти. Някои от тия, дето се чудят какво да измислят срещу ние няма и да посмеят да се мернат на такова място, ама от топлото парламентарно столче е лесно да хвърляш компромати. Другите дами също заслужават възхищение за смелостта

Наистина е така! Гледал съм много от филмите на Йончева от най-опасните точки по света, където има военни конфликти. Някои от тия, дето се чудят какво да измислят срещу ние няма и да посмеят да се мернат на такова място, ама от топлото парламентарно столче е лесно да хвърляш компромати. Другите дами също заслужават възхищение за смелостта

Приласкана и изоставена от Президентството по понятни причини!

Като чета тук шепата дебилни зомбита които са на щат при спинаджията куртев как сме бедни,как умираме и как няма да я има скоро България се замислих.Ами прави са си тия чугунени тикви,тяхната визия за България умира с всеки ден,ченгетата и политическите другаре си отиват а млади няма кой да вярва в техните лъжи та колкото повече ревете и се жалвате толкова повече нещата вървят към по-добро.Хайде ХРАЧЕНЕТО да започне сега

Само така Йончева! Нечестните и подлите хора трябва да си получат заслуженото. Антон Тодоров е манипулатор номер едно в държавата. Той такива "доказателства" може да ти извади, че да се окажеш гражданка на Занзибар. Що се отнася до Делян Добрев, той е номер едно по наглост. Кадрувал нашия на воля в Хасково, а сега има кураж да обвинява другите в машинации.

Дай доказателства, не хвърлени в пространството фалшивки! Какво са откраднали и ако е така защо не са осъдени?

Ама вие на АТ още ли му обръщате внимание? Той се изказа в "Шайката...", останалото няма никакво значение.

може и с парите от ктб

Ех, Дир, много я пазите тази другарка! Човек ще си каже, че сте близки?!

манджата от януари 2018,когато БСП им даде първия вот на недоверие? Тогава Добрев ги разправяше тия глупости за Йончева. Новото сега е че в дуета е включен и самия Антон Тодоров.

Странно какво вършат родните служби, а и Прокуратурата, когато и една корупционна схема не разкриха, нито пък източване. Имаше и големи зкани за бързи действия от новият ръководител на КОНПИ.

Браво, Йончева!!!! Бой по корумпираните, некадърни, нагли нищожества! Размазаха я тази държава гробарите! Бой!

На мен пък ми омръзна един с дебел врат и широк гръб, но непрекъснато ми го натрапват и ме карат я да сменя ТВ канала, я да премина към друг сайт. Добре, че има възможности.