Елена Йончева осъди Бойко Борисов и ГЕРБ да ѝ платят 5000 лева

Съдът прие, че депутатката от БСП е претърпяла вреди от изказвания на премиера Борисов

Обратно в новината

Коментари - Елена Йончева осъди Бойко Борисов и ГЕРБ да ѝ платят 5000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЛЕД КАТО Е ОСЪДЕН ЗА КЛЕВЕТА И Е ИЗВЪРШИЛ ТОВА В КАЧЕСТВОТО СИ НА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯ И КАТО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ , НЕ Е ЛИ РЕДНО ПО МОРАЛНИТЕ ЗАКОНИ НА ВСЯКО ОБЩЕСТВО БОРИСОВ,АКО НЕ ДОБРОВОЛНО , ТО ИНСТИТУЦИОНАЛНО ДА МУ БЪДЕ ПОИСКАНА ОСТАВКАТА. ...ТО Е ЯСНО ,ЧЕ КАТО ЧОВЕК ОТ НЕГО НЯМА ДА Я ПОЛУЧИМ, НО ТОВА ПЕТНИ БЪЛГАРИЯ! Е В ХОЛАНДИЯ - ВЪНШНИЯТ ИМ МИНИСТЪР СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЩОТО ИЗЛЪГА ЗА ПУТИН , А ТРЯБВАШЕ ДА ХОДИ НА АУДИЕНЦИЯ В МОСКВА. ИСКАТЕ В ЕВОПА...ЕВРОПЕЙЦИ СМОТАНИ !

Най-после един достоен и смел човек да покаже истинското лице на Б.Б. Тези, които го избират са същите като него.

Ще останем в историята с първия премиер осъден за лъжа по време на предизборната кампания, който е преизбран “с огромно мнозинство” от благодарния български народ. Едва ли някой севернокорейски Ким даже би могъл да се похвали с такова нещо.

И НА МЕН ДА МИ ДАДАТ БЕЗОТЧЕТНИ ПАРИ, ДА МЕ ХВАНАТ ЗА КАКИНАТА ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО!!!!! ХАХА СМЕШНИЦИ

Голям сеир - надутия пуяк си намери майстора,браво Ленче! Знаех си,че е боец, но това си беше чист нокаут, направо ПОКАЗНО!

Ново име Господин Лъжа

Това посмешище на премиер когато и да го осъдиш му е късно!

" Те бяха представлявани от Марин Марковски и Божидар Терзийски, но по делото не са били представени доказателства за сключен договор, както и за извършено плащане на хонорар, заради което не им е присъдено нищо." Ха Ха Ха! Излиза, че тия са работили БЕЗ ПАРИ????!!!!! Или ако бъдем по-точни СА ПОЛУЧИЛИ БЕЗОТЧЕТНИ ПАРИ НА РЪКА. ??????????????????

и корумпирани и предубедени!

По-добре корумпирани и предубедени. Поне има шанс да се оправят. А за теб г...тия ГЕРБЕР никакъв ! Глупоста не се лекува. Носиш си я цял живот. Но какво да се прави, всички трябва да сте като "шефа" си - п...ци !!!

5000 лева - нищо пара! Но съизмеримо с моралното удовлетворение на цял един народ? Безценна победа!

Не понасям и двамата и Борисов, и Йончева. За мен и бесепари, и гербери, и депесар,и и царедворците на Царчето Симеончо или Кунева, и седесари са еднакви. Всички са маскари и мошеници, които лъжат, и не си изпълняват обещанията. Защото обешават повече отколкото могат да изпълнят и отколкото е възможно да се изпълни. И защото са във власта за да забогатяват и плюскат. И забравят, че сме ги избрали за да служат на нас избирателите им. Така щото ние избирателите им да забогатяваме и просперираме, а не само те. 2 факта доказани от 30 годишната практика: 1. Депутатите ни са некадърни да ни управляват и да ни пишат законите. А ние сме некадърни да си избирем правилните депутати. И затова получаваме неправилните депутати и министри 2. Може би пък причината не е в нас и депутатите, а е в сбърканата системата на управление у нас. Уж аз съм си избрал народен представтел, а не знам как се казва той. И не е отговорен пред мен. Няма никакъв механизъм, по-който мога да го „уволня“, ако не си върши съвестно работата, дори ако не ходи на работа. Смятам, че нито Борисов нито Йончева ми служат, нито пък служат на мнозинството избиратели у нас. Служат на себе си и на шепа самозабравили се кукловоди, които определят живот на всички нас. Като си присвояват власт която ние не сме им давали и злоупотребяват с нея.

Ленче,Ленче ЕВАЛЛА ти праим,разказа му играта,скри му топката.Оди си лъжльо сега като гламав петел.

на втора инстанция,ще загубиш!

Има си хас да не загуби!!! Ама баре на първа гризна колчето Боцко!!!

Голяма загуба и тежка драма за Герб и техния вожд ! Мъка,мъка, мъка ! Към " оцапаните , честни" депутати от Герб Делян Добрев и министърката енергетик Теменужка се присъедини и техния водач. Това не им пречи да се изявяват и появяват по телевизии и в Народното събрание. Имат ли чест и достойнство, оправдават ли доверието на своите избиратели ?

И ако трябва да приемем съдебното решение / а няма как това да не стане/ , излиза че премиера и ГЕРБ са излъгали. Така ли?

Ами той постояно лъже... след като има бунаци да ме вярват е нормално -прост народ слаба държава негодни политици.

Мале-е,тука стана тя каквато стана - като на референдум! Хората си казват открито,ясно и на ВИСОК ГЛАС за кого са. Няколко герберчета се опитват да замажат резила на лъжльото Бойко,но не биде!.По -зле и от махленска клюкарка!

Каква огромна злоба има в тази женище Елена Йончева !

А ти как ще реагираш ако те наклеветят? Или зависи кой го прави...

Аз смятам, че имам съвест и затова няма как да бъда на мястото нито на Борисов, нито на Йончева. Затова и не съм депутат или министър. Смята, че човек със съвест не ства депутат, министър или висш държавен чиновник, също и "бизнесмен" изпълняващ държавни поръчки или пък плащащ подкупи. И не само у нас в Сирия, Европа, САЩ, Турция и Русия е същото хора без съвест са с най-голямата власт. Тези, които са най-неспособни да упражнявата власта, имат най-много качества необходими за се получи власта.

Около НДК всичко е в дупки мрасотиа и колко нгли бели сме готови за шенген

Аз преди няколко дни михах през градинката пред НДК. В интерес на истината сега там няма дупки или липсващи, счупени и "пръскащи" плочки каквито имаше само допреди година. Въпроса е обаче какво е струвало това на нас данъкоплатците? Можело ли е да струва по малко? Колко прозрачни са били процедурите и коректни заданията за тях? Има ли нерегламентирани връзки между изпълнителите и чиновниците които ги избира и им плащат? Проблема с корупцията има 2 страни едната хората. Другата нормативната уредба, която позволява злоупотреба с власт. Като случая с кмета на Младост. Можел е да иска и взима подкупи защото законите му дават власт и позволяват да изнудва стриутелите. Ако строителя имаше законов начин да си зщити интереса, нямаше да плаща подкуп. Или да търси прокурори да я арестуват. Какво спечели строитела, като арестуваха кмета? Сега няма кмет, който да му придвижи документите. И пак трябва да чака или пък може би са му придвижили документите, като благодарност че е съдействал за разкриването на корупционно схема.

кметицата на Младост не е взимала подкупи; и разбира се, никой няма 'печалба' от премахването й, защото е премахната по политически причини. Не по икономически. Обвинението е икономическо, разбира се. Там 6-торния го разбраха кой е и го 'хванаха' за няколко дни, докато чернилки колят и изнасилват баби с години. Така стават тия раоти.

Никой не може да осъди твоя Бог.Анатема

Браво на Елена! Една хубава новина. Жалко, че не е за 20 000. Елена обеща да ги даде на двойки с репродуктивни проблеми. Бойко взе обществени пари. Браво Елена!

Даже българския съд призна, че са лъжци. Сега остават и лицемерни евролидери като пияниците Меркел и Юнкер... въпроса е народа кога ще го разбере и ще ги измете.

Действащ Министър предсетасел на старана членка на ЕС е ОСЪДЕН ЗА ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ от съда и се прави, че не е станало нищо! На всичкото отгоре точно по времето, когато е Председателстващ съвета на ЕС! НЯМА такава държава!

Гледай ти,написали са името на съдията!Безброй пъти съм писал,че името на съдията трябва да се цитира винаги при произнесени присъди и водени дела но изключитено рядко се прави .Не е незаконно но обикновено се крие.Остава да предполагаме и защо в случаи като този се цитира?

ВЯРНО ЧЕ ДОКАЗАХА ЧЕ Е ПРИСВОИЛА САМО 700 000 НО ПЪК ДА ВИДИМ КОГА ЛЕНА ЩЕ ПОЧНЕ ДА ГИ ВРЪЩА;)

Kalin

Дано това е камъчето което да предизвика вълна от такива присъди но не само за фалшиви обвинения а и за разграбване на държава фондове и имущество.Друг е въпроса че бълха го ухапала с тая сума и друг е въпроса че когато я обвиняваше го тръбяха всички и телевизии и преса и....а сега е гробно мълчание даже се уччудвам че тук я има новината.

Многосериният флим "Правосъдие по български" продължава с поредният епизод - фарс "Бойко осъден да плати 5 000 лв на Йончева за лъжа!" Ами че той тия ги няма и за джобни, лъжата за него е като "Добръ ден" което значително па-рядко му се случва да казва!! Че той неможе да спи спокойно ако не каже поне 1 лъжа за деня!! Изобщо партията майка е школа и отърване от навиците придобити в нените редици няма!

Много съм любопитен, какви ще ги дъвче сега Антон Тодоров.Това е човек, за който вица за шопа и жирафа е в пълна сила. Този е изключително противен, защото така преиначава нещата, че жертвата става виновна, а престъпникът невинен.Добре е Йончева и него да осъди. Първо защото има за какво и второ, просто с възпитателна цел!

Аз

За всички страхливи грбаджийски свине тъдява: Елена Йончева е правила филми за Афганистан, Чечня, Косово, Босна, Сомалия, Ирак, Украйна - за повечето войни в последните 20 години. Намери и интервюира Джохар Дудаев п времето, когато ФСБ го търсеше под дърво и камък. Пусна Ролинг Стоунс на талибаните и ги пита кво толкоз не им харесва музиката. Няколко пъти е ранявана. Филмите ѝ струват милиони. Тя е изработила тези милиони за държавата, а не обратното. Но... като се има предвид, че гербаджия може да преуспее само с кражби и лъжи и по никой начин с работа и талант, не очаквам свиня да направи ралзика между говно и кладенчова вода.

дудаев викаш? ония дудаев ддето е генерал майор от ввс на ссср? та търсили са го фсб, па го намерила йончева?? явно съм правкато ти пиша, че комунделите сте нека.дърници!

Кадърните, като теб и Бою Тиквата---в ония времена сте били обикновени боклучета, сини комсомолски секретарчета и диви каратисти!!!:)))) ...не се пръй на по-луд, отколкото си , старо!:))))

Аз

Ти, както винаги, си напълнил коментара си с аргументи, факти и логика. Опроверга ме, та ме разсипа. Ше зема веднага да кандидатствам за ГЕРБ, чак...

Нама да те приемат! Те там от простак нагоре приемат. Поне 1 ЦВЪ трябва да изкараш . 1 ЦВЪ - еталон за простотия и герберастия.

Много добре!:))))) Сега--и Сретен Йосич като си изпълни присъдата----ще е ОТЛИЧНО начало за правосъдието в България!!!:))))

Уж "Царят на говоренето" изкарал академията на "Царя на мълчанието", но Поразяващата уста СИ вкара автогол. "Език мой, враг мой!" Ако г-н Бойко беше европеец, трябваше вече да си е подал оставката. НО! ТОЙ оглавява Групировката за Едноличен Режим на Борисов...

То па едно БГ правосъдие, да му се изплюеш с кеф. Избирателно поосъждат някой, ама шариш ли си оправдателната присъда ти е гарантирана. Справка - Софиянски, Хр. Бисеров, Маргините и т.н. За големите грабежи като Техноимпекс и други са слепи.

Плащай и подавай незабавно оставка тикво!!! ХО ХО ХО

ТОЯ ПА ,ИМА ДА ПОЧАКАШ ОЩЕ 3 ГОДИНИ,А СЛЕД ТОВА НАЙ-ВЕРОЯТНО ПАК ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН;)

Ами ако вземе та се гътне. Ше вземе да преяде със суджук... какво ще правите тогава? А гейберасти? Че и внука му не е пораснал още...

От кумува срама съда е наложил това ниско парично обезщетение да не накърни мангизите гербави ама и няма как да обори липсата на доказателства на шайката... НЕ 5000 а 50000 трябваше да каже съда защото и те са капка от мангизите дето гуши герб от нас..

Радостно е, че вече едни само 5000 лв са инфо-повод за БСП и платените журналя и коментатори. Дерзайте, другари! Таз година пет хиляди, догодина 500...

Повод е ОСЪДИТЕЛНАТА ПРИСЪДА на българския съд!§ Осъден е действащ министър председател, без тире, на страната председатестваща съвета на ЕС! Лъжец и клеветник на най-високото ниво в ЕС!

Конкретно кой в крайна сметка ще плати тези 5,000 лева?

Как кой? ПАРТИЯТА БЕ! ПАРТИЯТА МИА ПАРИ! Що не питахте кой ще ги плати аудитата, бронирани машини всяка по 450хил лв без ДДС. Къде бяхте тогава та не питахте? Още 2012г!

За мен и бесепари и гербери и депесари и царедворците на Царчето Симеончо са еднакви. Всички са маскари. Не харесвам нито Борисов, нито Йончева, нито Симеончо и не мога да ги понасям и тримата. Но заради законите и избирателната система двама от тях са ми народни представители. Аз не съм гласувал за нито един от двамата. Системата е такава, гласувал негласувал, накрая получаваш 240 лакея на куклводите, които определят живот ти. Ако си послушен те пускат на копанката да се буташ с другите свине около теб, ако си непослушен и не правиш каквото ти кажат, няма копанка за тебе. Затова трябва у нас да въведат „безусловен доход“ и еднакви пенсии за всички пенсионери с консесус на всички партии. Така пенсионерите няма да определят, коя партия ще управлява, според това какво им обещава, а не виждат какво им дава. Нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС – се интересват дали пенсионерите мизеруват и дали ако им се даде повече няма да започнат да мизеруват децата и внуците им. Няма разлика между партиите, заради системата и масовите: мизерия, алчност и необразованост на избирателите у нас резултата накрая е един и същ. Всички депутати са кукли на конци на партиите, а партиите са собственост на шепа богати кукловоди. Всички партии са спонсорирани от изпълняващи държавни поръчки "бизнесмени". Като поръчките за саниране, магистрали, АЕЦ "Беляне", газипроводи, ВЕЦ „Цанков камък“... Хората са се разделили най-вече на привърженици на ГЕРБ и на БСП. Според това от коя централа им идва заплащането. Истината обаче е много проста и тя е: като се сумират всички данъци за обикновените хора данъка върху доходите/10%/; осигуровките/здравни и пенсионни 19,3% за родените след 1959г., като половината уж ги плаща работодателя, но забележете ги изработва работника/; ДДС 20% дори и върху храната и лекарствата, дори и на адвокат; акцизии върху горива, алкохол, ... Също и данък върху имотите и такса смет, по селата е нисък, но в София е доста голям. Така накрая на годината, като се види БВП и държавните разходи спрямо него. За пенсии, здравеопазване, образувание, полиция, армия, саниране ... се вижда, че ни взимат над 45% дори над 50% от това което изработваме. Истината е че у нас по-бедните като дял от доходите си плащат по високи данъци и осигуровки. И за това виновни са „управляващите“ сега и преди тях. Които са ГЕРБ и БСП.

Абе гледам тука пишат ли пишат та ще се скъсат какъв журналист била каката и ме напушва смях. Вие как мислите се ходи в горещи точки взимат се итервюта и т.н. на честна дума! Без службите тая работа нестава а те си имат и секртни фондове за такива неща а се гони и пропагандна. Конкретния случай с тия афро-пирати франсетата платиха общо щото техните хора бяха повече а ние на тях, та Йончева намаза да ходи да снима - всичко минава в общия кюп щом имаш връзки. Да не би да се е самофинансирала ха ха. Наивници и как съда да отсъди друго - никой не издава касови бележки за такива неща!

Писарушко вика Център.

Тука едни пичове от Секуритате си порачваха напрво на пиратите кой и кога да ударят а после деляха и парите! Ама нали алчност скараха се та весниците писаха и някои хора изгоряха! Поразровете се и вие ама каката е с протекции май а ...

Нещо си се превъзбудил - гледай си Цвети Ризова и Марчева, не се занимавай с щуротии... Разследваща журналистика, военни кореспонденти - бля бля! Радвай се на икономическия растеж и си свиркай :)

голям сладур си ти ;) да знаеш , я погледни наляво

Браво на Йончева браво на съдията браво и на коментиращите- за пръв път българте коментират единно и вярно съответно и на правилните места са поставени минусите и са малко браво давайте така хора да се преборим със злото но действия трябват не само писане че виждате как искат да ни унищожат и вземат ВСИЧКО ОТ НАС ЗАВИСи

Браво на съдията !!!!!!!!!!!!!

Пак фалшиви новини! Да видяхте в статията някъде да пише, че това решение не е окончателно и подлежи на обжалване?

Поздровления Елена .Правдата възтържествува и лъжливото банкянско овчарче получи урок .Мръсната му уста и лъжи бяха разобличени.Ред е тези изроди да получат заслужено възмездие.

Смилете се съдии от българския съд. Миналата година Боко декларира едва пет хиляди лева и сега като плати остава без пукнат грош,че и пръстени за продаване няма! Смилете се !

Оставка на Борисов щом Лъже ! Той Лъже целия Български Народ ! Да си ходи , ОСТАВКА !

С ТАЗИ ЧЕРВЕНА СЪДЕБНА СИСТЕМА?ХАХАХАХАХА ЩЕ ПОЧАКАШ ДО КРАЯ НА МАНДАТА (А НАЙ-ВЕРОЯТНО И СЛЕДВАЩИЯ)

След 10 години управление пак някой ви е виновен ли? Пак не сте вие, а някой друг? За нищо ги нямат вашите гащи онези, дето правят лоши работи в тях...

милиционер, пожарникар, сикаджия, гл. секретар, генерал, охранител, министър-председател, кандидат-президент - е няма такава държава...

Каратист, футболист, тенисист ..................

Съжалете се над доброто име на Еленка,че го загубила. Не го е имала, но все пак

Йончева не е осъдила никого. Съдията е отсъдил, щото явно Б. Борисов е решил така. Занимават ни с Глупости. Някой си казал нещо. Нали затова са Депутати - да приказват. Затова имат и имунитет, за да казват всичко което се случва в БЪлгария. Иначе ще ИЗЧЕЗНЕ БЪлгария. Йончева не е загубила НИЩО от това което е казал Б. Борисов. Същото е и с другите дела които водят депутати-- кой какво е казал. Трябва да казва- но и да показва доказателства.... А тия които искат да съдят някого щото е казал нещо са ПРЕДАТЕЛИ- КРАДЦИ. Само куршум за такива. Знаем как всякакви Корумпирани Чиновници плащат подкупи на СЪдии, за да ги връщат на работа да продължат да КРАДАТ. За да я има БЪлгария, тия неща трябва да се знаят. Затова намаля населението. Който иска да не се приказва иска да направи Диктатура и Цензура, по- големи от тия при Тодор Живков.

Жална му майка на съдийския състав...

Така му се пада!

Ба си и резила!!! БОКО осъден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да свиква :)

нямало сключен договор, всичко се плаща под масата!

Професионалният лъжец Борисов най-сетне бе осъден. Това е успех на съдебната система и Брюксел трябва да го забележи. Осъден бе представител на най-високите етажи на властта - премиера. Но, той и Цецо бе осъден, обаче дойде немски адвокат и го извади от затвора.