Елена Йончева: Вотът на недоверие е заради липсата на сигурност в страната

Новият закон за частната охранителна дейност показва, че МВР се приватизира

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сто пъти по-добре би било, ако Елена Йончева беше премиер на тази държава.

Тези с минусите бихте ли споделили, защо не сте съгласни.

Нямате обяснение, просто си цъкате

Над 500 мигранти влизат на седмица край ГКПП-Малко Търново . Над 500 мигранти влизат у нас нелегално край ГКПП-Малко Търново. Това съобщиха за Фрог нюз източници от гранична полиция. Сметките сочат, че потокът от бежанци ни най-малко не е спаднал, както отчитат от МВР. Край село Малинка се ползва за пиаца, откъдето бегълците се товарят на автомобили. Всички стигат до София, откъдето хората се прекачват на други превозни средства, за да се насочат към Сърбия. Каналите са на афганистанци и пакистанци. Превозът през нашата територия само се осъществява от българи. Полицаи пък действат като отцепка. Овчари признават, че близо до оградата непрекъснато намират останки от храна и шишета минерална вода с етикет на турски език.

Ленчеее, гледай си внучето, кака, остави ги тез вотове и таз пуста политика!

Аха. Да остави, викаш, политиката на "мъже" като Борисов, а?!

В България е сигурно, че мутра може да стане премиер; В България е сигурно, че физкултурник може да стане рекордьор по молитвени закуски; В България е сигурно, че човек, увековичил Шайката в книга, може да стане трабадур на Шайката; В България е сигурно, че преди избори биковчетата обещават, че, ако вземат властта, ще се борят да вкарат мутрофизкултурниците в затвора, а след това стават адвокати на същите; В Българя е сигурно, че последните могат да станат първи... ... Всяка държава си има мафия, само в България мафията си има държава. ФАКТ!

Ни журналист , ни рокер , ни политик що е то?

Ами права е жената! Никаква сигурност няма! Журналистки, дето са гадже на Премиера, взимат по 700 бона за репортаж. Шефка на партия приватизира Техноимпекс и подарява ЦУМ и Панаира на съпартиец. Това сигурност ли е?! Единственото сигурно е, че само Станишев от толкова БСП Премиери е управлявал България, без да фалира държавата или 18 банки. Чист късмет!

Защо ти като рускиня внесе вота? Толкова ли нямаше българи в БСП та са опрели до теб? Вотът на недоверие не е заради липса на сигурност в страната, а заради руските интереси, които ти защищаваш. Шайка сте вие руските бандити, които върлуват в България подпомагани от такива като теб и от българските комунистически ятаци.

Добре ли си?!

Стига само с тая сигурност сте се занимавали. Вие не усещате ли болката на нацията къде е точно? Това са най - вече здравеопазване и социална система. Все по-голяма липса на специалисти в здравеопазването, защото докторите избягаха в чужбина и разбира се ниските доходи на населението. Сега предстои и увеличение на основни потребления.

А сигурността на населението? Я попитай хората, особено безпомощните възрастни хора по селата.

К,ва сигурност ? Вдигат парното и топлата вода със 7 %, тока с 2 %. Не по малко от 40 лв. на пенсионер. Увеличението на пенсиите е с 4-5 лв. Задлъжняване, бедност и загробване. От БКП и неговите производни тръгна грабежа и разрухата.

При средна сметка от 10 лева за вода и 40 лв. за ток, увеличението е 3.50 лв./месец Само 10 пъти бъркате.

Злобата ще ги довърши!

Тази да си гледа закъснялото майчинство и да наваксва,а не да се вре в политиката.Гнусна е.

си завираш гагата в личния живот на Йончева! Тя е известна като отличен журналист, отразяващ Истината, Реалностите по света!Никого не е ограбила и не е причинила Зло на народа си! А ти кой си? С какво право я оплюваш?! Аман от нечестивци, омаскаряващи почетните хора!

Тия са изтрещели, захапали са дъното и се чудат какава простотия да свършат, направете нещо смислено в жалкото си съществуване!

Не разбрах Йончева милионерка ли е или иска да стане?

зловеща физиономия има тази женица много злоба , много

Това не е злоба, а алчност, която не може да се добере до власт.

Нарастващата беднотия и мизерия още повече ще радикализира хората!Бедните хора са луди и способни на престъпления.Като прибавим и нарастващата лумпенизация на голяма част от младите хора, проблема се усилва.Трябва първо да се решат радикално проблемите с образованието и социалната политика.

А при СерГЕЙ имаше ли сигурност, г-жа ? Или имаше повече парички в джобето, а ? Ваш'та м.ма !

Ауууу, много проста и нагла женица.То не, че на герберугите всичко е наред, ама като си спомня от къде се пръкна тази, как и осигуряваха яки и ефектни командировки и как кълчеше кълки със СърГея ако мога бих я смерил по човката, както казват у Дупница.

"...ефектни командировки..." Знаеш, че си много прост, нали?!

тези теми и проблеми не могат за бъдат решени от БСП - САМО граждански сдружения могат да се справят

Туй,дето всички го виждате,не е вярно!

Тази е ужасна............

Тея не знаят какво искат, ама го искат. А ленчто горката, тоя празен креват я разсипа. Само с глупости се занимава.