Коментари - Електронните табели на"Струма" предупреждават за мъгла при 35 градуса... (снимка) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На АМ Тракия, когато стана голямото меле, в 7:00 сутринта, бордкомпютъра показваше външна температура 22 градуса. И след това влязох в непрогледна комбинация от мъгла и пушек с видимост 5-6 метра. А тия съобщения се въвеждат от оператори на ма..ната си. Докато не му донесат нова сводка, все ще има мъгла, ако ще и 50 градуса на сянка да е.

Правилно съобщават. Проекта е доста "мъглив" но с ясна цел. Когато средствата се усвоят "правилно и докрай" ще се променят и надписите.

Някой нещо се е пообъркАл! Или лъже. Нарочно или от глупост. Не видях предупреждение за мъгла. Поне на български няма...

Премиерът Бойко е заделил още един милиард и двеста милиона от нашите пари за подобни “усвоявания”. На бедния народ му остава единсвено надеждата някой ден да се насити, начука, наиграе и да ни остави на мира ...

Парите са платени от нас и откраднати от ония дето няма кой да ги съди. И да си коментираме, няма да ги спрем.

А на някй да му направи впечатление маолумният преваод на английски? Евентуално би било по-добре бащата на автора на превода да беше използвал капут. Иначе потенциално се получават недоразумения.

Абе какви сте наивници! Кой в България ще ви прави нещо за да е от полза? Подобни джаджи се правят с една единствена цел - да се освоят париците. Дали ще ги вземе кумицата от Пазарджик или баджанака от Стара Загора или пък Калинката от Петърч... един път да се заделят париците, пък все ще се намери кой да ги вземе.

Да ги променят в реално време тези надписи. Хубаво ако сутринта в 6 часа има възможност за мъгла, ама след това няма. Освен това текстът и въобще полето на тези табели е много малко. В други държави табелата е огромна - над 3те платна е полето с надпис. А тук са едни кутийки. Пак някой не си е свършил работата. Кога едно нещо ще бъде направено както трябва в тази държава - дали е табела или асфалтиране или закупени автобуси за градския транспорт - няма нищо да е както трябва, освен много рядко някое изключение както отсечката на Околовръстнто в София от Симеоново до Бояна - вече десета година не е мръднало изобщо, за разлика от Западната дъга и редица други магистрали.

Намалена видимост не е еднакво с мъгла, дирнишки неграмотни говеда

Покрай р. Струма в областа между Благоевград и Симитли , наистина рано сутринта 6-9 часа. може да се наблюдава мъгла по склоновете където минава магистралата. Дори и в това лятно време. И то доста гъста. Друг е въпросът дали електронната табела информира за мъгла през деня. Тогава е меко казано малко вероятно да има такава.

Мъглата е в главата на Асфалт Паша...

България,... - Е, свидетел,.... На, изгарянето, на- Франция,.... ...... Листопади,.... Вълци,... И, луди- родом,.. Няма, във- Иран .....

Знакът предупреждава за други опасности, а не за мъгли, тъй че не търсете сензации.

А сензация ли е, че преасфалтират участъци от магистралата само месец след като Бойко преряза лентата? За България не е сензация, по-скоро е практика /за пример магистрала Хемус и ремонтите при Витиня, където ремонтите издържат по няколко месеца/

участък с намалена видимост може да се получи заради пушеци - ако наблизо са запалили някое стърнище или ако вятър вдигне облаци прах пак от някоя площ до магистралата. Предупреждението въобще не е безсмислено. Преди години в Германия беше станала страшна катастрофа на една магистрала, когато вятър беше вдигнал прахуляк от някаква пресъхнала и прашасала земеделска площ и на магистралата стана меле. Кара се безмозъчно- при скорост над 120 на един метър дистанция защото поредния ол.гофрен "бърза". При всичката глупост, която се носи по пътищата, нито едно предупреждение не е излишно. Хората оглупяха и озверяха и това най-добре се вижда по магистралите.

Авторът на заглавието е с намалена мозъчна дейност... "участък с намалена видимост" ... къде видя мъгла ?!

Въпросът не е какво точно е причина за намалената видимост. Видно е че всяка една тема е повод за коментар от типа на "КРАСТАВИЦАТА" на Мирча -всичко се политизира. Някой да каже дали не му се е случвало в жегата да вижда пред себе си огромно езеро!? Не му ли се е случваби да вижда идващата насреща кола, да е "колата ва Мехран Кеше носи се над "огледалото" на което прилича пътя. Дали не се е случвало в жарък ден видимостта да падне до 50 метра, да е трудно да се диша най наблюдавано е товаа на морето, на плажа във Варна. Така че найстина, къде се четее че видимоостта е намалена точно от мъгла; ами ето селяка пише заапалил влажни стебла ....Преди време не станаха ли катастрофи в района на Ихтиман от дима от боклучището ...

Като нямаше магистрала, нямаше за какво да мрънкат ... Телевизиите са тръгнали към фалит, никой не ги гледа и се занимват само с простотии. Интернет постепенно им взе функциите, по-малко реклами, по-малко пари и резултатът е такъв ...

интернет стигне до близо 3-те милиона баби и дядовци, които разчитат само на телевизията, доста време ще мине , Иванушка !

дядо ти навремето с каруцата, все на електронните табели разчиташе, нали? Сутрин, като подкараше коня, вече знаеше, че "или ще вали или няма да вали"....!

Ами аз запалих стебла от картофа, боба и лука -байя пушек направиха....От табелата само се казва че ще има проблев с видимостта -не казват МЪГЛА!

С какаляшки лекувам маясълясали коментатор -оценители

На табелите трябва да пише "Дай още газ, наблизо няма камера!" или "Коланите са за слабаци!" Евентуално ще има доволни и ако пише числата от тото-то. Иначе Ганьо все е недоволен.

Това може да се случва само с Държава България , Управлявана от ГЕРБ и Премиер -диктатор Борисов ! Каквото и да погледнеш все не е така и не е в ред , Държава ограбвана от Управлението на Държавата ! Магистрали удобно място за пресвояване на средства и Магистрали на Смъртта , където по причина на построените Магистра , загиват невинни хора !

"Изгражда се контролен център на автомагистралата. Когато той е готов, служители на АПИ ще сменят надписите в помощ на шофьорите." Системата сега се изгражда и още не е въведена в експлоатация. Но комунистическите бетони бързат да се изходят по темата. Да сложат един надпис "Внимание, възможно е преминаване на прости комунисти по магистралата" до въвеждане на системата в експлоатация. Това е достатъчно.

то и като я въведоха в експлоатация тази магистрала преди няколко месеца, че оня ден пак не я затвориха за да "настроят лагерите на мостовете" ?! Та и тези табла не можеха ли да ги настроят и тогава "да ги пуснат в експлоатация"? Ама де толкова акъл в тях и поддръжниците им ?

Пич да обясниш нещо за лагерите на мостовете -първо защо си ги поставил в кавички. Знаеш ли че напоследък се строят небостъргачи в земетръсни зонии НА ЛАГЕРИ! Да обясниш когато този мист е строен при преобладаващи температури около нулата какво става с тях при температура на въздуха 38 градуса, а на асфалта можеш да си изпечеш яйце. За термичните деформации те подсещам с жокер

демократичните асфалти ни разясниха/разказаха нещата...

"Карай Внимателно!" Табелите са първично хакнати. Нещо,струващо 100 лв.е продадено на АПИ за 1000 лв.,напр.Принципът е"Делкаме!".После,чакайте да работят табелките коректно....

Още 50 години бат бойко и ще се оправим. В смисъл, че едните ще емигрират, другите ще умрат и готово. Няма да има хора.

Журналята, напишете колко са ни стрували табелите? Колко милиона даваме на някоя гейберска фирма да ги поддържа и да следи за информацията! Не се страхувайте! Напишете истината... нали затова учихте 5 години????

Няма никаква полза от табелите, защото единственото, което пише е "карай внимателно". Някой не си е свършил работата" НАПРОТИВ, НЯКОЙ Е ВЗЕЛ ДОСТА ПАРИ ЗА ТЯХ! .. и сега ще си накупува още апартаменти в София и вили по морето.

По-големи идиоти от ГЕРБ никой не може дори да измисли. Нереално тъпи, неграмотни, некадърни, алчни и цинични уроди са.

"тъпи, неграмотни, некадърни, алчни и цинични уроди са." ИЗБРОЯВАНЕТО ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ С "АЛЧНИ" .... Това е водещото.

Така е! Герб са БСП без интелект и с още по-кофти морал. В БСП са разни синчета на партийни величия и поне са ходили в добри училища, университети.. ГЕРБ са синчета на милиционери, ДС кадри и мутрафони от СИК. Вожда и Учителя е завършил елитната милиционерска школа в Симеоново, член на БКП от 18 годишен, баща му е майорче от народната милиция. Цецовия беше от ДС. Най-голям "аристократ" в ГЕЙБ е Дебелата Лила - дядо и е бил член на ЦК, а като малка я има снимана как другарят Тошко от Правец я вози "на конче".

А къде е Лилето да даде обяснение, вече е на по-хубаво местенце!

За съжаление има. Това сме ние дето ги търпим вече 10 години

Руски хакер! Женен за българка! Мейла му е руски! Вчера хакна на Боку микровълновата, днес електронните табели. Тежко е!

Ти какво искаш да хакне на курнела къделята ли!

то толкова си моат калинките на Бойко! Караш по пътя и на кръстопътя и околовръстното стопаджийки се кандидати за зам. и министри. Еле от военното се беше улял китука цяла дузина беше вкарал!

Никъде не пише, че ще има мъгла. Пише за участъци с намалена видимост, а това може да значи много неща. И междудругото преди няколко дни пътувах и имаше мъгла или омана или както там му се казва на летните изпарения в разни ниски места от пътя и около него.

"Омана", защо всички неграмотници умират да се покажат като въшка на чело? Имаш нет, провери думата и тогава се и..ери на метеното!

ми като обърнах каруцата и засипах магистралата с мехлета, как да го напиша! Може да е и "гъстък думан беше паднал оная есен във Ветрен" (както пише един български класик). Малка е България ЩУРАВ, диалекти много. Ти гледай някой турлак да не пише нещо щото ще ти блокират и науката, и знанието и дипломата

АПИ - върхът на интелекта в ГЕРБ !

На тези прости хора в тази проста държава какво да им напишат на табелите за да карат в ограничената скорост и да са внимателни ? Мъгла е добра идея, нали дирници ?

Бойко Борисов откри ли магистралата ? - Откри я. Реза ли лентичката ? - Резна я. Лъсна си имиджа. От тук нататък може и кратери от бомби да се появят на магистралата, това няма значение. Който трябва си взе парите. Народа да лапа мухите.

Преди години имах лозе край морето. Редовно го пухах със сяра заради мъглата сутрин. Сега там има хотел. И отдавна не си произвеждам вино сам, Комунизмът си отиде. Надалеч, надалеч.

Те пак добре че не пишат ЕГН та на минаващите

То целата държава е в мъгла та едни табели ли

Тези идиоти на две магарета слама не могат да разделят, камо ли да направят система за уплавление на магистрала. Но парите ще ги откраднат...

В Испания, на юг по крайбрежието, такива мъгли падат при температура 30-35 градуса. Явно и тук са се появили, може би от глобалното затопляне нещо.

Нали знаете, че става въпрос за едни пари е усвоени, а дали има файда е друг въпрос.

Аман от мрънкалници!

На такива като теб дето наричаш забелязващите нередности мрънкалници и лайна да ти сервират няма да мрънкаш...Овча душа!