Токът ще поскъпне с 2%, парното - с 15%

Увеличението на цената на тока ще бъде с не повече от 2 процента от 1 юли, което е по-малко от първоначално обявените числа.

Обратно в новината

Коментари - Токът ще поскъпне с 2%, парното - с 15% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вдигнете тока и парното 100 % да не се хаби толкова хартия за вестници за една и съща тема всеки месец и в интернет да не запълвате пространството все с такива теми , банално стана вече, не се страхувайте вдигайте - народа ще оцелее, като спре да плаща и почне да яде и да пие и си свети на свещи и на дърва ще се грее , 5 века е мачкан тоя народ, той знае как да оцелее.

Кога най после ще преключи проверката на ЕРП-та и ще станат ясни документните измами цитирани от премиера Борисов. СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЕРП СА КАЛКУЛИРАЛИ В ЦЕНАТА НА ТОКА СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ САМО НА ЛИСТ ХАРТИЯ НО НЕ И В РЕАЛНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ИНВЕСТИЦИИ. С това документно престъпление са били ощетени не само милиони българи но и бюджета. Престъпниците от ЕРП -та са прикривали реалнанта печалба представяйки я като разход. Сега вместо такива като бившия прокурист на ЕВН и настоящ министър на икономиката Трайчо да са в затвора , те ни задължават отново да участвами в техните престъпни схеми и да плащаме за разходи които в действителност не са направили. ВДИГАНЕТО НА ЦЕНАТА НА ТОКА САМО С ЧАСТИ ОТ ПРОЦЕНТА ЩЕ ПОВЛЕЧЕ СЛЕД СЕБИ СИ НЕ САМО ИНФЛАЦИОННИ ПРОЦЕСИ, НО И ЩЕ ДОУБИЕ РЕЙТИНГА НА ПРЕМИЕРА. Крайно време е Борисов ако иска да бъде признат за български държавник да се раздели с хора от екипа си като Трайчо и оново недоразумение Дънков!!!

Вижте сега - трябва да си признаем, колкото и да е неприятна:Семерджиев е прав. Положението е критично и всеки един от нас трябва да допринесе за изваждането на държавата от кризата, като затегне колана. Някои ще се лишат от отпуска или ден-два болнични, други ще преглътнат намаление на заплатите. Всички ще плащаме по-високо ДДС, ток, парно и каквото трябва още. Може дори да тръгне всенародна подписка за събиране на средства със SMS-и в полза на бюджета. Няма как, важното е държавата да тръгне отново. Вярно, че не всички ще изплуват, но какво е отделната личност пред благото на държавата? Без съмнение, няма да е морално да се очаква от ръководни държавни и стопански дейци да се подлагат на същите лишения, като всички нас. Те трябва да продължат необезпокоявани да се радват на тези привилегии, които народът им е дал, като компенсация за трудната задача, с която са се нагърбили - да ни изведат от кризата. Така че - давай, Бойко & компания, ние сме с вас ... чак до Орландовци!

Така,така като за начало чакаме същите тия да си заделят половината заплата че да тръгне държавата. Чакаме още прозрачност по договорите с газта,както и по договорите с ЕРП-тата. Като стане това/ако стане/тогава ела ми се обади да стягам колана! А дотогава изхвърли розовите очила и си взимай хапченцата редовно. Капиш?

Чекай бе, бате! Нали щеше да пада цената на тока бе? Що стана? При тези маржове, дето ББ ги изсипа на всеослушание, наистина би следвало най-малкото цената на тока да не се вдига. ГЕРБ - почвайте да припявате "Последен валс...";о)

А ББ обещаваше щедро повишаване стандарта на живот на българина !Да ,повиши се стандарт а само на управляващите - той с Цветелина ще се паче в новата си вила на полуостров Халкидики ,може и Дянков вече да си е купил там вила ,след като изплати къщата си за 2 мил. в Ню Йорк?

Ако не се самосезирате след предаването по ТВ7 на П.Волгин с участието на Филипов - бивш шеф в енергетиката.... значи няма държава България!!! Може да говорите друго, но истината е тази - съществува само МАФИЯ!!!

само толкова ли?изоставате от плана,надявам се във скоро време да има още повече увеличение,иначе си губите напразно времето.излагате се:))))

"Е защо ги ручахте тия жабета", а сега , вдигане на цените на тока парното и др., и намаление на заплатите 75 % - който не подскача е червен, помните ли митингите .......

Каква наивност на някой хора? Без ББ нищо не става! Този театър, който ББ разигра, как ЕРП-тата ограбвали хората, как ще им направи проверки, бе чак да се разплачи човек. И какво се получи РЕКЕТ ДАДЕН, РЕКЕТ ПРИЕТ. ТОКЪТ СЕ ВДИГА, но за чия сметка ? Нямам думи, това не е човек, а ИЗЧАДИЕ!!! ДОЛЕН!!! ГАДЕН!!! МАЗЕН!!!

Aбе, тоя не беше ли новият Стамболов, a? Не ме разсмивайте. Това е момче от къра, с рунтави гърди, но празна тиква.

С жената можеш да се разведеш, но с Топлофикация си обречен за цял живот!!! Да му мислят следващите поколения. А на миналите и настоящите управници - евала!

ЦАРЯ Е ГОЛ

Тази вечер по ТВ7 в предаването на П.Волгин участваше Филипов - бивш шеф в енергетиката, газта или свързаните с тях дейности (не е толкова важно). Това , което изнесе и каза в прав текст по тази ефирна телевизия би трябвало да накара прокуратурата да се самосезира...или някой да се почувства засегнат и да го обвини в клевета. Иначе, ако казаното се подмине с мълчание, означава, че нещата са такива, каквито бяха изложени и държавата е абдикирала тотално от функциите си.

Тази вечер по ТВ7 в предаването на П.Волгин участваше Филипов - бивш шеф в енергетиката, газта или свързаните с тях дейности (не е толкова важно). Това , което изнесе и каза в прав текст по тази ефирна телевизия би трябвало да накара прокуратурата да се самосезира...или някой да се почувства засегнат и да го обвини в клевета. Иначе, ако казаното се подмине с мълчание, означава, че нещата са такива, каквито бяха изложени и държавата е абдикирала тотално от функциите си.

Този Мунчо от ДЕКВР, както и останалите, до такава степен са се уплели в лъжи и лицемерие, че вече и не можат да лъжат правдоподобно. Но...те са само фронтмени - от тях не зависи нищо. Странното е, че всичко това става пред очите на цяла Европа и света, и никой не реагира. А това означава, че става под нечия диктовка и следва определен план. Онова захарче Куневата обираше лицемерните аплодисменти на Европата заради "твърдата" си позиция относно вредата от китайските играчки, но веднъж не обели дума за рекета на Топлофикациите. Е как, нали ще й дръпната столчето и ще си изгуби заплатката, както и онази, дето сега се именува Нейски. Свършиха си пъкленото дело и се изживяват като недосегаеми "елити". Човечеството май наистина е резултат от злополучен експеримент.

откажеш от парното??? Тия крадци закони през парламента прокарват да им го плщаш!!!

ТЪПО ПО ТЪПО НАЙ ТЪПО ОВЧИ БЪЛГАРСКИ НАРОД АМИ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ И ТЕ ЩЕ СВАЛЯТ ЦЕНИТЕ НЕ МОГАТ ДА СПРАТ ТОКА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД

ЕЕЕЕЕЕЕ бат Боко си получи дивидентите от ЕРП-тата и естествено "проверките" на "крадливите монополи" потънаха в небитието. Що ли не съм изненадана - комисионите потекоха към правилния джоб и всичко си подкара постарому: "вие ще си поискате 50% ние ще ви дадем 20%, а балъците да ги плащат тия 20%"

К'во работите, а!? Узаконявате кражбите на монополистите и вземате съответните рушвети!!!!

Тоя Мунчо е по-голям идиот и от Шушумигов!!! Ако го държат и него толкова години сме свършени! Ще живеем и ще работим да му плащаме сметките

Г-н Борисов, Като все още вярващи в доброто, справедливостта и светлата страна в човешката природа, се чудим дали си давате с/ка , че тези хорица от Топлофикациите и Газо... начело с клоуните от ДЕКВР, Ви подвеждата и копаят гроба на това правителство. Ако наистина не сте с тези престъпници, то тогава излиза , че сте наивен и се оставяте да Ви лъжат. Как може да се плаща за нещо, коеуто не ползваш (виртуалната величина "сградна инсталация"), кубик топла вода да струва 10-12 лв. за подгряване (отделно самата вода), да се изнасят факти, че плашщаме най-скъпото парно в Европа при най-ниски доходи, и никой да няма доблестта да каже истината на глас?!?!?! Каква е тази омерта? Не им вярвайте на Топлофикациите, че губели от неплатени с/ки и от цената на газта - това е толкова плоска лъжа, че не заслужава коментар. Истината е , че Топлофикациите си покриват разноските и заплатите само с цената, по която фактурират топлата вода - дори им остава Оттам нататък направете с/ка за каква печалба става дума и най-интересното къде отива тя?!

не се хаби друже, Яйцеглавият е вътре в играта!

Никакво плащане вече няма да види "Топлофикация", а и клиенти. И това правителство се оказа неин бенифициент, но това лято това ще спре.

АБЕ ТИЯ МАЛОУМНИЦИ ОТ ГЕРБ, НАЧЕЛО С МЕДИЙНАТА ЗВЕЗДА БАТ БОЙКО КОГА ЩЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ИМ ВЯРВА. САМО ГОЛЕМИ ПРИКАЗКИ И ОБЕЩАНИЯ, И ТИЯ СА КАТО ПРЕДИШНИТЕ ШУТОВЕ!!! СБОГОМ БОЙКО, АРИВЕДЕРЧИ!!!

Този добър, стар, изпитан психологически трик - обявяват поскъпване с 30%, хората се изпошашкват и после... само 15%! Уф, слава Богу - всички са доволни и щастливи, че им се е разминало само с половината...

Защо не разберете братя българи, че този небръснат нерез Семерджиев беше директор на Булгаргаз и е поставен начело на комисията да регулира така цените, че газовото дружество да ни разкатае фамилиите.Затова всички трябва масово да се откажем от парното и да издържим поне три месеца без него и ще видите как ще каталясат.Българино , ако се оставяш все като последен бунак, ще те яхват все повече и повече.

ДКЕВР пречи на естественото регулиране на цените.

май плаче и нащо правителство за стачки като в гърция. то седим , и си пишем тук, ма ....на финала..... а защото си пишем и плащаме ,те си вдигат цената,измислят истори за увеличение, а ние си взимаме 200-300 лева заплатица и .....СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ.

Парното е умряла технология. Би трябвало да се ползва само в държави които имат собствени енергийни източници.

Не ми говорете за цена на парно, а за цена на природния газ!!! Да си ходи цялата комисия заедно с новия й председател!

А ББ говореше, че ще намалят цената! При това положение, като се говори едно, а се върши обратното, няма как да не спада рейтингът!. Ето и от ЕС идват да проверят, какви ги вършат с тези разнопосочни енформации и сигнали, които излизат всеки ден! Крайно време е да разберем, дали правителството ще канализира нещата и да стане ясно, какво ще прави и накъде ще вървим. Търпението ни е на границата!... Къде отиде целият цирк с конкуренцията" между трите дружества? Всичко започна с тази идея, уж по-високо качество на услугата и понижени цени", а сега ДКЕВР въвежда единни цени!!! Идва ми наум за жабетата" и котараците и маците", как не свършиха или поне да се наядат! Мръсна сган! Всяка година дигат цените по няколко пъти на всичко. А заплатите откога не са ги вдигнали?! И в редките моменти когато ги вдигат има ли някаква разлика?! Няма. Даже става по-лошо, защото цените скачат в пъти повече от повишението на заплатите!... Мене ми дреме, че щели да глобят енергоразпределителните дружества! Искам да намалят тока, нали така каза ББ или забрави какво е казал, а тоя Семерджиев - да вьрви по дяволите! И Семерджиев не е по различен от Шушулов, а и прилича на ББ по това, че днес каже едно,а утре друго (вчера публикува нещо на сайта на ДКЕВР, а днес го опровергава). Какво се опитва да направи?! Да пробва реакциите на народа ли?!

Държавни цени при пазарна икономика. Извадете поне член на БКП да прочете цените за през следващата петилетка.

Масов отказ от услугата е най-добрия отговор от страна на потребителите. Когато се договаря цена то има две страни. ДКВР не е страна а студио за илюзионисти.

абе защо не го направите5лв че даси седните на задните части срамота на пълно съсипахте дребния бизнес

ТЕ ЗНАЯТ ТЕ МОГАТ ..ЭХИ ХИИИИ А СЕГА ГО ДУХАЙТЕ...

Мръсни крадци и измамници.

Има проблем с паметта на това правителство! беше обещано,че след обстойна проверка на трите дружества,ще се изнесе доклад и ако не са изпълнили за инвестиционните си програми ще бъдат преразгледани договорите им и евентуално анулирани!Къде са резултатите от проверките?Защо не се публикуват доходите на ЕРП-тата и заплатите на сътрудниците им и къде е разликата от печалбата им? Сега явно е бил момента,защото им е напечено,та редица немски вестници им се втурнаха на помощ,белким им се закрепи положението-да продължат да изсмукват и трансформират зад граница ресурси! И всичкото това със заплахата,че щели инвеститорите да се отдръпнат от България.Такива инвеститори не трябват на никоя страна.Напротив,сериозните биха се респектирали от такъв държавнически подход,ама откъде да дойде той-от такъв като Семерджиев и подобни ли?Срам и мъка по тази земя се щирят безнаказано!

Вярно е това дето си го писал но има един проблем и той е че в България всичките "инвеститори" са като тези.

Не си мислете, че монополистите в другите държави са различни. Навсякъде монопола е един и същ, ХИЩЕН. :-) :-) ДОри на запад трудно се справят с монополните организации, много са силни и си купуват политиците. :-) :-)